3 dage over tid

3 dage over tid anomynin
hej min kæreste og jeg har prøvet i lang tid at få børn, og vi valgte så at prøve noget nyt denne gang og ja her de sidste par dage har jeg haft ondt i mine æggestokke og haft kvalme, men er kun gået ca. 3 dage over tid, skal jeg tage testen nu eller vente nogen dage mere?

.... mig:-)
uden at skuffe for meget. men har selv prøvet tit og ofte på det sidste, selvom jeg altid næsten har kunnet timeslet på hvornår det ville komme.. så valgte det lige at gå 13 dage over tid. og igen en uge, og en uge til og går igen og venter på noget som skulle være kommet for en uge siden..
Du kan sagdens tage en test nu.. men jeg ville nok vente til der var gået en uges tid.. Fordi mad og aktivitet osv også kan have noget at sige når det handler om hvornår man får det..

Du kan godt tage testen.... piglet45
...og om et par dage ville være endnu bedre, men din kvalme må skyldes noget du har spist. [:)] Den får man ikke så hurtigt, ej heller ondt i æggestokkene. Det er alt for tidligt for det. [:)]

Men held og lykke med det. [:)]

... anomynin
kan sige så meget at det ikke har været noget jeg har spist eller ikke spist, jeg spiser sådan set det samme hverdag og det har jeg gjordt i over 2 år og der har aldrig været noget, og slet ikke noget der føles som om jeg er ude og sejle med store bølger. det er ikke meget ond i æggestokkende, den er en prikke føles som jeg har læst at man godt kan have.

Undskyld mange gange.... piglet45
...men jeg troede at du ville have råd, ikke fortælle os hvad det IKKE var. [:/]

Hvorfor i det hele taget skrive herind hvis du ikke vil have at folk giver dig......Ahh, nu forstår jeg. Du vil selvfølgelig have at vi fortæller dig at du sikkert er gravid. [:)]

Tag testen imorgen og opsøg din læge. Var det bedre?

... anomynin
nej det har intet med det at gøre. men jeg ved jo at det ikke er noget jeg har spist.

og det var jo enlig ikke råd, ville bare høre om jeg skulle tage testen nu eller vente, ikke noget med (er jeg gravid).

..for os som prøver!! Frida1
Er du gravid, og hva gjorde i anderledes denne gang?

Hej Frida1 Louise22
Jeg har lige fået den dejlige nyhed at jeg er blevet gravid, og det vi egentlig gjorde anderledes dennegang fra de andre gange var:
Vi dyrkede kun sex meget få gange om ugen Maks 2 gange og ikke lige efter hinanden men der gik et par dage i mellem, og så var vi i gang med at flytte lige på det tidspunkt så vores tanker var slet ikke på børn og sådan, men når vi endelig havde tid og overskud til og ligge og hygge med hinanden gjorde vi det for hyggen skyld og ikke for og blive gravide. Dine tanker kan nemlig også godt gøre at du har problemer med og blive gravid, så find noget andet og fokuser på og så nyd hinanden i fulde drag når i endelig dyrker sex.

Håber det kan hjælpe dig, det hjalp i hvert fald os.

Knus