3 fluer med et smæk

3 fluer med et smæk 1-2-3
Foranlediget af den kedelige debat om at tage penge fra u-landsstøtten og give til de gamle vil jeg istedet foreslå følgende.:

Man afskaffer landbrugsstøtten. Derved opnår man.:

1 - man sparer penge
2 - de penge kan man evt. hjælpe de gamle med, eller endnu bedre - øge u-landsbistanden
3 - man hjælper de fattige lande

OECD landende giver 5 gange så mange penge i landbrugsstøtte til egne landmænd, som de giver i bistand til de fattige lande. Denne kendsgerning er helt ufattelig, idet en stor del af disse landbrugssubsidier er selve årsagen til at den fattige verden bliver fastholdt i fattigdom.
I konkrete tal betyder det at støtten udgør hele 34 % af en EU-landmands indkomst.
Disse penge kunne man spare og bruge til andet og samtidig fjerne en af de helt store årsager til at der er noget der hedder den tredie verden.

1-2-3

Forstå det hvem der kan kaiogkaren
En dansk landmand kan leve af at lægge jorden brak.

Hørt!!! :o) superlap
Fjern landbrugsstøtten, der er allerede lande der har gjort det, New Zealand foreksempel. Hvis en industri ikke kan klare sig i normal konkurrence er det vel fordi den er urentabel, og så skal man vel ikke holde liv i den for en hver pris, og vi betaler allerede rigeligt for fødevare her hjemme pluds vi giver støtte til landbrugene via skatten.

Jeps:) modild
Den støtter jeg.

Hver eneste ko i EU får 2 dollar i støtte hver eneste dag.

Det er mere end hvad 2 milliarder mennesker har at leve for om dagen på denne jord.

Lidt perspektiv skader ikke. :)

V.H. Modild

En anden ide Peter Madsen
..ville være at mindske behovet for penge til de gamle. En måde at nedbringe ældrebyrden på kunne være at tillade at alle over 50 år må gå over for rødt lys og at alle over 60 år SKAL gå over for rødt lys