3-kant - 2M 1Q

3-kant - 2M 1Q Anita
Jeg kan se der er andre end mig der har fantasien.

Jeg vil gerne høre, fra dem der fantaserer som mig om at ligge mellem 2 mænd, hvad er det der tænder Jer, Ligesom fra mænd, der drømmer om at se deres kone mellem to mænd, hvad tænder Jer ved fantasien?

Jeg vil også meget gerne vide fra Jer der har udlevet fatasien, levede det op til forventningerne ??

Brugte i kondom, hvis Nej hvor kom fyrene ??

Det er noget der tænder mig meget, og ser frem til at høre fra Jer

Knus ANita

Biografen Anonym
Hej

Jo vi er sikkert mange som drømmer om at prøve med 2 fyre, min fantasi går på at sidde med min mand i biografen , bare sidde der uden trusser og lade ham røre mig der, og så fyren ved siden af opdager det og går med på legen , for min skyld må de komme hvor de har lyst, jeg nyder det

Knus

Mega Frækt Anonym
Hejsa Anita*S*

Min kæreste er meget åben og grænsesøgende, vi har prøvet en 3-kant sammen, hun har prøvet en hvor jeg bare var tilskuer..

Da jeg var tilskuer, tændte det noget i mig at se min kæreste ligge der, især da jeg så liderligheden i hendes øjne,tror det var det med at tænke det som en privat oplvelse, som jeg sneg mig ind på..synes ihvertald det var vildt ophidsende...

tænder mig per
hej
jeg synes det er frækt at tænke på, at ens kone bliver tage4t, men jeg ved nu ikke om jeg tør
I min fantasi vil jeg gerne komme i hendes mund, mens den anden tager hende bagfra.

Ved ikke rigtig om jeg skal fortælle hende om min fantasi

knus per

det tænder mig milla
på en måde virker det lidt skræmmende omvendt kunne det være sjovt at prøve.

Om jeg tør ved jeg ikke rigtig, på en måde jo og så alligevel ikke.

Tænder Vildt Trojka
Hej Anita.

Det har altid tændt mig helt vildt at være to mænd om min kvinde. Det der ophidser mig er at jeg ønnsker at give min kvinde en ultimativ oplevelse og tilfredstillelse. Hun skal give sig hen uden tanke for at yde, bare modtage det to mænd kan give en hengiven og sensuel kvinde. Hun skal flyve over de højeste tinder og eksplodere i lys, sol, stjerner og berusende glæde over at nå så højt op.
Jo, jeg har levet fantasien ud nogle gange, bare for få.
Det kan jeg skrive om en anden gang.
Med hensyn til kondom må det komme an på tillid og hvor godt man kender hinanden.
Go' dag - Trojka

Forsøg Trojka
Hej Per

Hvad nu hvis din kone har samme fantasi, om en ekstra mand i sengen sammen med dig og hun ikke tør fortælle det til dig.

En aften hvor i hygger, så forkæl hende, f.eks. kunne du give hende en dejlig lang intim oliemassage. Brug lang tid, hvisk søde ting til hende, gør det for hende uden anden tanke eller bagtanke om at du forsigtigt vil lufte din fantasi.
Når du mærker hun er varm og godt tændt på din blide massage, sig så lidt henkastet hvad hun vil sige til at der var fire hænder der masserede på samme tid. Har du gjort dit forarbejde godt, vil du straks mærke på hendes krop og det spontante udbrud der uværligt vil komme, om det er noget i skal tale videre om...
...måske hun bliver helt vild.

Lykkedes det for dig og i sammen skal leve din og måske hendes fatasi ud i virkeligheden, så gå forsigtigt til værks, mærk hele tiden efter om hun har det OK.
At se en anden mand tag hende bagfra mens hun sutter på dig, forstår jeg godt tænder dig. Sprøjt kun i hendes mund hvis du fornemmer det er i orden for hende.
Hun skal hele tiden føle at hun er centrum, så er hun sikkert med på legen en anden gang og du kan måske gå længere end første gang.

God fornøjelse.
Trojka

Hvorfor ikke prøve Anonym
Hej Milla
Hvis du vil høre nærmere så skriv til mig, jeg har stor erfaring og vi er tre venner som kender hinanden godt, som gerne vil lære dig op, så du rigtigt kan nyde et blive forkælet. Skriv trygt hvis du er interesseret

forføre min kæreste med en ekstra mand mann
hej Anita

jeg synes din fantasi lyder som noget du bør udleve. Jeg har selv en fantasi om at overraske min kæreste med en ekstra fyr, men jeg har endnu ikke haft modet til at genneføre det. Vi har ofte fantaseret om det når vi elsker og hun giver udtryk for at gerne vil prøve det. Hun har vel og mærke prøvet det før med en tidligere kæreste og tanken om at forkæle hende tænder mig. Jeg ved bare ikke helt hvordan jeg skal lave et setup for sceancen, men det bliver visdt ikke et problem at finde en fyr der er villig her på nettet. Jeg kunne godt tænke mig at høre fra dig som kvinde hvordan du kunne tænke dig at blive overrasket. Held og lykke med din fantasi!

Jeg håber du får det prøvet. Anonym
Hej Anita.

Det tænder også mig enormt, og jeg har prøvet det masser af gange, jeg tror det handler om undertrykkelse, at føle du bliver taget, uden at have en chance for at undslippe.
Jeg vil dog advare dig mod, at det kan gøre ondt, især ved sandwich, hvor du har en i hvert hul, de to skal ligesom finde en rytme, så de ikke begge støder i bund på en gang.
Jeg håber du får det prøvet.

3-kant - 2M 1Q hej anita
fik du prøvet en trekant?

min drøm Anonym
Det har jeg prøvet det var sku godt og vi har gjort det mange gange siden
ole