3-kant 2Q om een M

3-kant 2Q om een M kbh.singlefyr
Har prøvet lidt af hvert, også 3-kant,(ingenM/M)
Tænder mig ikke.

Er tændt på det med 2 kvinder om mig, ved fra tidligere partner, at jeg ville kune nyde/tilfredstille begge, men hvor f... finder man lige 2 kvinder, som vil. Har talt med forskeliige Q, som ikke tænder på en Q mere i sengen, eller hvor det nu skulle foregå.

2Q+1M=hed sex HolgerM40
Det lyder næsten som en matematisk formel, men det kan jeg love dig for, at det ikke er! Jeg kan varmt anbefale scor.dk, hvor du let finder kontakterne.
Det kunne være spændende at læse dine erfaringer, når du har fået vejret igen ovenpå anstrengelserne... Stor og lang hilsen herfra :-)

ja, det ska ikke være helt nemt jo.. Q18
Jo, altså jeg er selv bisexuel og har derfor ikke noget i mod trekanter med 2Q-1M men det er nok der dit problem ligger, mange kvinder er ret "påpasselige" med deres egne kroppe og ømfindige når det gælder dme i sengen. Det kan godt være vi står og stirre på hinanden i offentlige bade osv, men hvad angår sex er det bestemt ikke noget andre ska se på. Jeg har det nu ikke sådan, men jeg ved fra mange veninder at de har det sådan. Så det bedste trick må være at finde bisexuelle piger til din trekant. Men så husk også lige at selv om man er bisexuel, så er det jo ikke ens betydende med at man kunne finde på at gøre det med sin bedste veninde.. Vis initiativ og find begge pigerne selv.. så pigen ikke ska vælge hvem hun vil have.. det vil nok også tænde tøserne lidt at det er nogle du har valgt så du tænder på dem begge. -så er der jo noget at konkurrere om, ikke sandt?..
knus
Q18

Tilq18 kbh.singlefyr
Lyder som en god ide. Nu skulle/skal det ikke
være en "konkurrence".