39årig og 15årig sammen

39årig og 15årig sammen I forhold med ung
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=476574/

Man kan sige meget, jeg synes nu det er stærkt gået. De bliver hos hinanden trods omverdenens totale fordømmelse. Og så synes jeg det er sejt at den 39årige tager springet helt ud og tager ansvaret som far. "Det manglede da også bare", ville hyænerne sikkert hyle op...jaja, men ikke mange ville have gjort det, tror jeg.

Herfra skal der ikke lyde ét eneste ondt ord om det forhold ihvertfald.

Men nu er bolden spillet op til at resten af debattørerne kan kaste dem for løverne med diverse sure opstød.

Så værs'go, der er serveret...

Folk skal ikke Attila
blande sig i deres forhold... hvis det fint for dem er det ok med mig.

Lovlig pædofili jessebel
og klamt....Det er hvad jeg synes om det!

hvis hun var voksen icarus
ville jeg sige...et fedt, hendes valg...

men hun er et barn....14 (nu 15) og hun skal selv have barn.... er for det første alt for tidligt og ja...hun er jo slet ikke selv voksen/myndig endnu.

Jeg synes, at det er ... miss-mee
...møghamrende synd for den lille pige. Ligesom det er synd for alle andre små pige, der ikke får en barndom og ungdom der er fuld af oplevelser og erfaringer. Jeg synes, at det er synd at hun nu er blevet låst fast i et voksenliv som hun hverken har indstigt eller erfaring til at leve og jeg synes at det er synd, at ingen har stoppet dem og beskyttet hende mod en voksen mand.

Moralprædikener hjælper ingenting og jeg synes at det er sørgeligt at en voksen mand ikke har mere omløb i hovedet end at beskytte sig, når han hopper på så ung en pige. Kærlighed? Ja, den skulle hun nok have haft et andet sted fra end hos ham:-( ...mee

I ser pædofile Anonym
alle vejene... den moderne heksejagt... det er utroligt det skal gentage sig!

ja men når "skaden" er sket uerfaren fyr
("skaden", tror jeg ikke nogen mor vil betegne det når hun først har født)

men når endelig hun har født, er det så at foretrække at den biologiske far bryder forbindelsen til hende fremfor at han tager ansvar?

Jeg stiller blot dette spørgsmål for at lege "djævlens advokat" lidt....det er også synd for hende at hun "ikke får en barndom og ungdom der er fuld af oplevelser og erfaringer." Tak, det har jeg heller ikke haft. Jeg skulle tage voksent ansvar allerede som 8årig med alkoholiske forældre, blev ekstremt mobbet i skolen og gymnasiet og lukkede mig ude fra alle sociale sammenhænge og blev nedgjort af piger og havde gennem mange år selvmordstanker, og isolerede mig fuldstændigt (jeg er ved at komme ovenpå igen, nu bliver jeg bare "slået i hovedet" af kræsne piger, som mener jeg er for uerfaren med forhold, nu hvor jeg ellers føler mig stort set klar til at stifte familie). Så tror jeg trods alt en ung mor vil finde megen glæde i sit barn og et forhold, der (håber jeg) er baseret på ægte kærlighed.

Jeg ved godt det stadig er synd for pigen, jeg tror bare det du skrev med "den manglende ungdom" ramte dybt i mig...så nej, jeg er nok ikke helt kommet mig endnu....egentlig burde jeg være ligeglad..kan også være jeg bliver det, når jeg finder en kvinde, der tager mig for den jeg er. Nå nu ved jeg godt jeg bevæger mig over på off-topic, sorry.

det jeg mente uerfaren fyr
var, at hvis jeg kunne leve min ungdom om, så ville jeg trods alt have foretrukket at blive far som 15årig og stå ved mit ansvar istedet for at gå gennem det helvede jeg har været. Tænk så havde jeg idag været en glad far til en søn/datter, der var blevet konfirmeret for et par år siden. B

are lige for at sætte et andet referencepunkt mht. "manglende ungdomsliv"

håber du får icarus
lidt held i dit liv, lyder som om du har haft det hårdt

kender godt til det med ens forældre drikker og huset altid er fuld af gæster så man må klare sig selv.

ved ikke hvad pigen har bedst af, men synes det er vildt hvis de får lov til at flytte sammen nu... men i det hele taget er der utrolig mange børn der skal være voksene, dyrke sex, drikke sprut, ta stoffer, føde børn...selvom de kun selv er børn..

hele verden burde vågne lidt op og se hvad det er vi har gang i.

lidt ligesom emnet om 16årige skal have kørekort...

ihh ja, fuldmagt, kørekort, myndighed, lov til sex og alt hvad man lyster som 10årig ;)

........ bolsjefar
Tjah... så længe man har bolsjer nok,,,??

Så lad dem dog....... susan
være. Har selv boet sammen med en mand der var 26 år ældre end jeg, der var både gode og dårlige sider ved det forhold. Og jeg var dengang godt nok ikke ret gammel.

de skal ikke kastes for løverne mancph
Jeg ved ikke om det var kærlighed da de havde samleje første gang.... men det blev til et barn OG til kærlighed, lader det til.... Så de skal da selvfølgelig ha' lov til at bo sammen og se deres barn vokse op....
Stærkt at det har holdt... Lad dem nu få fred og ro til at komme videre.... mancph
p.s. tænk hvis hun var udlænding, og faldt for 24-års-reglen??!!?? Så tror jeg ærligt talt at dem der lige nu er negative pludselig havde sympati for at hun skulle blive i forholdet og i DK....

Hvem interesserer det? Hahahihaha
Folk må da selv bestemme hvordan de vælger at forkludre deres liv.

hvor blev alle tåberne af? trillingen
var de første indlæg om den sag ikke tværet ind i alverdens ukvemsord om pædofile muslimer - ha ha ha

manden er egoistisk anonym
hm..... manden er dybt egoistisk, at gøre en 14 årig gravid.

Hun skulle åbenbart ikke have et liv ?

Men ja... en voksen kan jo sagtens manipulere med et barn, for hun er et barn. - kom ikke og påstå andet.

og så skulle man hylde ham for at tage ansvar... !! hvor langt ude er det lige ?

I forhold med barn selv mor til pige
derfor fik han en dom.

ja, ifølge loven er han pædofil, og jeg vil ikke klappe af, at han tog ANSVAR - han er en manipulerende, udnyttende, egoistisk pædofil.

Det er hvad han er ... og hvilke kår kommer pigen fra ... det har jo nok været nemt for ham.. også siden forældrene efterfølgende har overladt hende til ham.

vh. selv mor til en pige

det du skriver er meget selv mor til pige
naivt, så du er tilgivet.

der fik du da luftet anonym
dine fordomme om børn og unges sexbehov..

selv var jeg jomfru til jeg var 18 og var i forhold til jævnalderende før jeg debuterede på den arena...


vh. 30 årig kvinde

en 14 årig i stand til at vælge ? anonym
når hun bliver manipuleret af en 39 årig mand ??


year right !!

DU giver mig ret Glatbereret
DU giver mig ret

Synes Guest
At det var bedre hvis de havde ventet med at få et barn til hun var 20 og så kunne de se om kærligheden stadigvæk holdt.

nå synes du det er naivt? mancph
Jeg er altså far til fire... både sønner og døtre... Men jeg kan SLET ikke få øje på noget der bare ligner pædofili i det forhold... Slap nu af og lad være at se spøgelser allevegne... Lad os koncentrere os om dem fra Tønder og andre grove pædofil-ringe... ikke ´bagateller.... mancph

hvor gør jeg det hende anonym
... at jeg finder en jævnalderne som 18 årig og er i det forhold i flere år og med ham har min første gang... kan jeg ikke se som at give ret.. hvor tit står der at vi har sex INGEN steder vel ------ så hvor giver jeg dig ret ?

en bagatel indtil det er din egen datter anonym
hvis ungdom smadres af ......måske din kammerat.

Men his du dig dog ned.... .-)

jeg er ikke ophidset... mancph
og kan derfor ikke hidse ned.... tværtimod er der andre som hidser sig gevaldigt op... og jeg har stærkt på fornemmelsen at artiklen i BT nok ikke engang er læst... men uhhh og åhhhh og ihhh altså når bare der er noget med en mand som er mere end et par år ældre end pigen... så lyder det: pædofil pædofil .. Lad mig slå fast at jeg slet ikke tolerer når gamle mænd går efter helt unge piger... men det er jo ikke det, som det handler om her.... derfor vil jeg genre mane til besindelse.... mancph

Jeg kan godt se hvad du mener... miss-mee
...langt hen ad vejen. Først og fremmest er jeg ked af, at du ikke fik den barndom som alle børn fortjener at få. Det smerter mig at læse at endnu en blev berøvet en ordenlig start på livet og at det stadig forfølger dig. Så vidt jeg husker har vi skrevet sammen herinde før, ikk?

Og så et lille spark: Du er voksen nu. Det er dig der bestemmer i dit liv. Kun DU kan vælge at lægge din barndom bag dig og holde op med at være et offer. DU har magten til det og kan begynde at træffe andre valg. Du kan ikke ændre din barndom, men du kan beslutte at den har hæmmet dig længe nok og lægge den bag dig.

Jeg ved ikke, hvad der er bedst for den pige, men jeg tror ikke, at det er nogen dans på roser at blive gravid som 14 årig, at gennemgå en fødsel (det er s*tme trumatiserende i den alder), at være hængt ud i pressen, chikaneret i nabolaget og tvunget til at stå ved sit måske første sværmeri for en ældre mand i kraft af graviditen og i et forsøg på ikke at hænge ham ud.

Jeg blev planlagt gravid som 19 årig - der høstede jeg mange erfaringer som jeg gerne havde været foruden og jeg kan kun gisne om, hvordan det bliver for en lille pige på 14 år. Hverken hendes sind eller krop er forberedt på sådanne oplevelser, og der er så meget hun kommer til at mangle at opleve.

Hvis man har traumer i sit liv, er der altid noget man hellere ville bytte dem til. Noget der ikke lyder så slemt som ens eget, men i virkeligheden kan vi mennesker vel kun forholde os til det vi selv kender og har prøvet. Alkoholiske forældre lyder måske bedre for en, der har været udsat for incest og teenagegraviditet bedre for en, der har været udsat for vold, men det er jo ikke til at vide om vi ville blive lykkeligere af andre traumer end dem vi render rundt med. Faktisk er der ikke meget der er givet her i livet og det eneste vi kan er at leve det så godt, det er os muligt ...mee

sønderjylland miglucky
hej.. hmm tror du peger på sagen i sønderjylland om en 39 årig der en dengang 14 årig pige gravid.. og som har fået en dom. helt ærlig hvad er det for forældre pigen har..burde de ikke haved stoppet det.. men det er vel som med tønder sagen mor haved sørme ikke set noget..og helt ærlig han skulle have en noget hårde dom end har har fået men børn har åbenbart ingen rettigheder og for vosknes overgreb..

Okay, hvis... Jennifer N.
...der er tale om et modent "normalt" forhold. Der er stor forskel på 15 årige piger, da jeg selv var 15, var det bestemt noget, jeg ville have set en mulighed i. Vi er jo nogle, der gerne vil have modne mænd, men jeg vil gerne understrege, at der skal være tale om en moden, velbegavet og sund pige, før jeg synes forholdet er okay. Det samme gælder naturligvis for ham...

Aldersracisme Troldemand
Når hun er fyldt 15 år er det lovligt.

Når det desuden er ægte kærlighed og de ovenikøbet har fået et barn sammen, så er det flot at de holder sammen og bygger familien op.

Tænk alle de fordomme, skæve blikke, chikane, fordømmelse og aldersracisme de skal kæmpe mod hver dag.

Flot at manden tager anvar. Det er det som hyænerne så tit efterlyser. "At tage ansvar for sin kære tøs og den nye baby".

Men næhh kvinden er jo ung, så nu er manden pludselig et slemt svin.

du har ret (off-topic) uerfaren fyr
jo jeg tror vi har skrevet sammen før herinde. Tak for dit velmente spark, for det meste er jeg også "kommet videre", men jeg er åbenbart stadig ret skrøbeligt når andre taler om de "oplevelser og erfaringer" de har gjort sig da de var i 20årsalderen - jeg ved ikke hvorfor, men det gør stadig ondt på mig - måske fordi jeg netop stadig mangler de oplevelser og erfaringer og tænker at jeg bliver håbløs gammel og at ingen piger vil have mig når jeg endelig bliver HELT klar til familie og børn selv. Det er normalt ikke disse tanker jeg går og ruminerer mig selv med, det kommer bare altid som et lyn fra en klar himmel og knuser mig. Jeg har nok ikke et ordentlig "værktøj" mod de depressive tanker der opstår endnu...måske er det eneste værktøj netop at få nogle oplevelser...

Men du har ret, alle der har mistet deres ungdom er vel i samme båd og det ene kan hurtigt komme til at se ud som at foretrække, fremfor det andet, men afsagnet er nok stadig det samme.

Et værktøj... miss-mee
....kunne netop være, at du gav dig selv lov til at gøre nogle af de ting du missede som barn/ung. Ikke sex, men nogle af de andre ting. Selvom du er voksen, er det stadig ok, at du tager dig af dit indre (sårede) barn.

Hvad kunne du tænke dig? Modeltog, BonBon-land, mark-ræs i en gammel opel kadet eller måske noget omsorgs "noget" i form af kæledyr eller måske et af de her drengerøvskurser hos Carl Mar? Kun du ved hvad du føler, at du mangler for at blive færdig med din barndom...

Du lyder sq så sød og gennemtænkt, når du skriver...Det er i hvertfald et af de plusser du skal huske at sætte i din lille bog over ting du har styr på:-)

Tilbage til det der med sex...det fylder jo lidt;-) Jeg har gennem tiden kendt flere kvinder (25-35 år), der har valgt en partner med "kun" o eller 1 seksuel erfaring i bagagen. De har ikke tænkt over det i starten og senere hen, er de en slags stolte af det. Glade for at deres mand ikke har været om sig med p*kken i hele byen. De risikerer aldrig at møde en anden kvinde i Brugsen, der også har været i seng med deres partner:-)

Hilsen ...mee, der håber at du får styr på det (find lidt kampånd - "Grrr. Jeg vil ikke finde mig i det her så mange år efter. Grrrr"!)

nope du blander sammen m34
Parret på 15/39, der var i GodaftenDanmark og som er identisk med det par, der er nævnt i BTartiklen, er identiske - det er et par fra en lille by i Sønderjylland (hvilken fik man aldrig at vide). Ingen - udover dig - har blandt Tøndersagen ind i billedet.

Prøv lige at kurt-ni
at læse ovenstående "Sønderjylland" indlægget....

Hvorfor ikke sex? Lars E
Hvorfor fraråder du ham at gøre sine erfaringer på det sexuelle område med forskellige kvinder? Er det ene og alene af hensyntagen til hans kommende partner, der ikke skal risikere at støde ind i evt. tidligere sexpartnere i Brugsen?

Det er da mere hensyntagen til andre (en kommende fast partner) end lige ham selv, er det ikke?

Sexuelle erfaringer kan gøres i alle aldre, jeg vil bare sige: ud af busken, klø på og også sige det med "Grrr. Jeg vil ikke finde mig i det her så mange år efter. Grrrr" mht. sex.

Som du selv nævner, så fylder sex jo for ethvert menneske, det er da et basalt behov.

forholdet er ikke ligeværdigt Lars E
Jeg må sige en ting, og det kan godt være det virker lidt fordømmende. Da jeg læste artiklen på nettet, der tænkte jeg netop, at det kunne være en yderst moden pige der var tage om, og en temmelig ungdommelig fyr.

Jeg så så netop et par dage senere "Go'aften Danmark" hvor parret var gæster. Og det jeg så, var ikke en ungdommelig fyr, men en familiefar og en ganske almindelig folkeskolepige. Det var ikke lige det billede jeg havde på nethinden i mine forestillinger da jeg "gav dem chancen". Nej, det jeg så på TV var ikke et ligeværdigt forhold....beklager. De kommer til at kæmpe en hård kamp, virkelig hård - og jeg tror kampen de kæmper er mere bevisførelsen overfor omverdenen (at det kan lykkes), end at leve et helt naturligt ligeværdigt parforhold.

Fraråder ikke sex... miss-mee
...det jeg skriver skal nok læse i sammenhæng med nogle tidligere "samtaler" vi har haft. At gøre sig barndoms/ungdomserfaringer er jo ikke bare sex. Mange med en lortebarndom mangler helt basale oplevelser som fx en tur i tivoli eller at have et kæledyr eller gå på legepladsen.

Mht. sex er uerfaren fyr ikke så meget på herrens mark, som han har været og der er jo også andet i livet end sex (sådan da, næsten da *ss*) ...mee

Hvem siger... Krusty
...at teenagegraviditet er et traume?

Det gør jeg jo så:-) miss-mee
Misforstå mig ikke, der er nok oplevelser, der er værre end en teenagegraviditet. Men det er en voldsom oplevelse for en 14 årig pige, at gennemgå en graviditet og fødsel. I den alder har de færreste piger prøvet at få en underlivsundersøgelse. Dem får man jo en del af som gravid. Fødslen er smertefuld og psykisk er de færreste 14 årige i stand til at overskue så store smerter som det er at føde. Samtidig må de slås mod omverdens fordomme i stor stil (og endnu større her, hvor alle er forargede over alderseforskellen).

Mens pigens klassekammerater lever det søde ungdomsliv, sidder hun hjemme på barsel, og det med at være teenager er for evigt slut. Når hun skal i gang med uddannelse osv. igen, er hun modnet i en grad, hvor hun ikke længere passer ind nogle steder. Hun er stadig ung og uvidende i forhold til andre (voksne) med børn, og i forhold til sine kammerater er hun "voksen" og stadig uden sociale erfaringer i at være teenager...

Jeg ved ikke om det kan kaldes et traume, men det er i hårde odds og resultatet kan i hvertfald sammenlignes med en traumatiseret teenagers situation ...mee

faderkompleks fantasten
det kunne måske tænkes at pigen savnede en far og det var hvad manden gav hende. Han har måske en stærk beskyttertrang. Set ud fra en objekt vinkel blive problematisk senere, med mindre at de tilgiver hinanden undervejs og vokser sammen.

At min holdning er, at alle odds taler imod at de bliver sammen for evigt, ændrer ikke på at man må håbe at de gør det alligevel for deres barn.

...måske et okay alternativ Jennifer N.
Du har måske ret i, at han en slags faderfigur for pigen, men hvis hun har brug for det, og hvis han er god mod hende og barnet, så kan det jo godt udvikle sig i den rigtige retning.
Årerne udligner aldersforskellen, min egen mand er 62 og jeg er 40, det er der ingen, der ser skævt til, og det fungere perfekt. For mig har han aldrig været en faderfigur, men en beskytter ja, - man skal altid tænke på, at der kan ligge ting til grund for det, som gør at alternativet kunne være langt værre...

Det er ulækkert... Boy
hallo alle...
jeg er 17 år...
Hvad hvis jeg kom sammen med din mor?
HAHAHA

enhver er sin egen lykkessmed fantasten
I dagens Danmark er enhver sin egen lykkes smed, hvis de to har fundet DET der gør livet værd at leve, så kan jeg ikke komme op af stolen af den grund.

Dog vil jeg tage afstand hvis han udnytter hende, så er sagen en helt anden.

At du har fundet kæligheden i en mand der er 22 år ældre end dig er da skønt og det skal du ikke høre så meget som et enkelt surt pip herfra om.

Men Guest
Hun går jo glip af sin ungdom det kræver jo meget arbejde med en lille baby.

det der med den 14 årig pige og 39 årig mand. cassandra
hej.. hmm tror du peger på sagen i sønderjylland om en 39 årig der en dengang 14 årig pige gravid.. og som har fået en dom. helt ærlig hvad er det for forældre pigen har..burde de ikke haved stoppet det.. men det er vel som med tønder sagen mor haved sørme ikke set noget..og helt ærlig han skulle have en noget hårde dom end har har fået men børn har åbenbart ingen rettigheder og for vosknes overgreb..


hmm det her lyder nok lidt mærkeligt, men jeg er faktisk det ene barn af den dengang 39 årig mand, jeg hard et da meget fint med at de lever sammen, og det gør de faktisk stadigt. de har nu fået endnu et barn og syntes da i mine øjne at det går strålende, og alt det med at folk bare stirrer ned på os sker overhovedet ikke mere, og læste lige den debat her, og blev meget overrasket over hvor meget had der ligger i den sag helt ærligt kan folk nu ikke enagng passe deres eget mere eller erd et bare sådan her det skal være?