3F og DF - Ingen topskat til vores kammerater

3F og DF - Ingen topskat til vores kammerater aegtedansk
Så er der gang i svingdøren. Danmark er på vej mod konkurs og selv de røde i 3F og DF får sved på panden. Topskatten er reelt afgået ved døden. Den skal blot fjernes og det bør ske fra og med d. 1. januar. Der er ingen grund til at vente til efter Skattekommissionen er kommet med deres rapport. Så længe kan vi ikke vente.

http://www.berlingske.dk/article/20081120/danmark/81120007/

Selv DF skifter holdning på mindre end 24 timer. De har nok set aktiekurserne i dag!!!!!

http://www.180grader.dk/nyheder/DF_skifter_holdning_til_topskattelettelse.php

Rigtigt Red dog
Når du siger at den bliver fjernet, så bliver den også fjernet?
Send lige et link, når loven er blevet vedtaget.
PS. Tak for din indsats.

Topskatten er principielt ligegyldig anonym
Det vigtigeste bliver at få folk væk fra passiv forsørgelse, da der ikke bliver råd til dette niveau om blot få år. Og om det skal ske ved tvang eller gulerod, det er ligegyldigt, bare det sker. Det vil samtidig lægge en dæmper på de store lønstigninger (som er uholdbare) vi har set de foregående år.

Danmark er i forvejen meget attraktivt for udenlandsk arbejdskraft pga. de gode arbejdsvilkår, men en sænkning af marginalskatterne vil kun gøre dette bedre - også for danskerne.

Resultat: Hævelse af grænserne for marginalskatter, skattereform som går fra arbejdsindtægt til forbrugsbeskatning, folk væk fra passiv forsørgelse, offentligt forbrug skal omlægges til at skabe værdi i form af uddannelse, naturvidenskab og sundhed.

Du kan ikke få alt hvad du peger på komododragon
Vær du nu glad for at der synes at være opbakning til fjernelse af topskat for de topskattebetalere der ligger inden for normmallønsområdet - dvs langt de fleste. Det er muligt at de rigeste 5-10% af lønmodtagerne stadig skal betale topskat, men det overlever de såmend nok. Det er næppe folk der føler incitament til at arbejde et par ekstra timer om ugen med det formål at tjene en tudse eller to ekstra om måneden. Ej heller er der næppe tale om folk der savner vildt meget mere materielt gods end det de har allerede.

Med dette forslag her, kan du ikke længere bruge det argument, at incitamentet for at yde en ekstra indsats er væk pga. topskatten (hvis det nogensinde har været et reelt argument).
Forstået på den måde at det nok er dejligt at almindelige lønmodtagere som dig og mig ikke skal betale den, men vil vi nu også arbejde mere og stræbe højere af den grund?...jeg tvivler. Fordi folk arbejder allerede meget og stræber allerede højt.

Vær nu som sagt glad for der er ved at være enighed om dette her. Du skal nok ikke regne med skattelettelser til de allerrigeste. Ej heller vil din drøm om en undertrykt, svedende og puklende klasse af urimeligt billigt arbejdende woorking poors blive opfyldt.

Lær at lev med det, eller flyt til Indien med deres pragtfulde kastesystem.

dejavu?!!!
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=1497322

Sikken noget pjat aegtedansk
Det er netop marginalskatten der skal væk og det gør man ikke ved at hæve grænsen sølle 50.000. Den skal helt væk. Men når de røde kammerater i SF/DF/LO hyler som de gør skyldes det udelukkende deres smålighed. Børsting afslører netop sig selv og hans røde kompaner når ham siger:

»Rigtig mange helt almindelige lønmodtagere betaler topskat, og det har aldrig været meningen. Af den grund er fagbevægelsen nødt til at se på topskat med andre øjne i dag, end vi gjorde for få år siden,« siger LO-formand Harald Børsting.

Nej, det har altid været meningen med den skat at man skulle tækkes den almindelige misundelse i Danmark så proletarerne i rabarberkvarterne ikke følte sig totalt som tabere. Så kunne de fortsætte med at hygge sig med en smøg i kæften, mens de så tv.bingo på lokaltv og følte sig som nogle velstillede danskere.

Der er ingen begrundelse for topskatten og alle økonomiske eksperter anbefaler at den skal afskaffes. Bare fordi nogle af LO's medlemmer kommer til at betale den er ikke grunden til at den skal væk.

Dine betragtninger om Indien viser endnu en gang hvor lavt i socialister synker. Der er ingen kastesystem i Tyskland eller Schweiz og der er ingen marginalskat på 63 %.

Topskatten er det vigtigste aegtedansk
Utallige undersøgelser viser det.

Den passive forsørgelse som efterlønnen, ordner man ved at afskaffe den generelle ordning og så bliver der istedet indført en for nedslidte. Andre overførslesindkomster kan man så sænke, så folk bliver mere motiverede for at gå på arbejde.

Der er ingen dokumentation anonym
for at arbejdskraftsudbud og skattetryk hænger sammen, og det samlede skattetryk ligger gennemsnitligt i Danmark kontra OECD, når vi ser på de totale skatter.

Men jeg er enig, vi skal have en skattereform og folk skal væk fra passiv forsørgelse. Vi skal have et skattesystem som giver fordel ved at satse på forskning, robotteknologi og fremtidig energikilder, og statens skal bidrage væsentligt.

Det sorte hul som alle de sociale tabere skaber, koster alt for mange penge og kan ikke opretholdes. De skal tvinges i arbejde, da der altid vil være jobs som de kan udfylde, evt som betaling for deres understøttelse - vel og mærke jobs som skaber nettogevinst for samfundet i forhold til udgiften. Bekostelige indvandrere skal sendes ud af landet, da deres fordel udelukkende er omkostninger som der ikke bliver råd til.

Hvilke komododragon
undersøgelser??

Du må da kunne skrive noget med noget mere substans i, når du nu åbenbart tilsyneladende kender alle disse undersøgelse så indgående.

Misundelse er ulækkert aegtedansk
Det er der de røde i fagbevægelsen afslører sig selv.

Topskatten skal ikke afskaffes, den skal bare ikke ramme deres egne medlemmer.

Du er som typisk df'er for topskatten fordi den rammer alle de dumme rige svin. Du er i bund og grund en almindelig socialist, men du vil ikke indrømme det.

Debat handler om grundviden aegtedansk
Hvis blot du havde fulgt en smule med i almindelig økonomistof i medierne ville du ikke have behov for at stille sådant et spørgsmål.

Du kan ved gud bande på komododragon
på at jeg er yderst bevidst om hvor mit politiske ståsted findes. Er det socialistisk i din snævre verden, så fint. Jeg har ingen problemer med det.
For de øvrige læsere er jeg er moderat i mange henseender undtagen i rets- og udlændingepolitik.

Jeg får kvalme af ultraliberale som i deres lettere naivitet tror at bare man ager de rigeste på røven så vælter det over os med iværksætterånd, investeringer, initiativer med mere.
For det første mangler vi ikke noget i den henseende. Danmark er et yderst strømlinet samfund, som naturligvis også rammes af globale konjukturer. Det kan hverken topskattelettelser eller afskaffelse af mindsteløn og overførselsindkomster ændre ret meget på.
Det du primært får ud af det, er at uddybe skellene imellem samfundsklasserne. Det fører sjældent noget godt med sig. Snarere fører det en masse frustrationer, had, klasseopdeling og kriminalitet med sig.

Jeg får endnu mere kvalme af det syn den slags mennesker ofte har på socialt svage grupper.
Folk skal have ret til at have det godt selv om de ikke har været så heldige karrieremæssigt som den bedrestillede del af samfundet.
Sådan har vi nu engang valgt at det skal være i Danmark og langt de fleste af os ønsker at det forbliver sådan.
Sådan er det nu altså engang bare[:D]

Jeg får decideret brækfornemmelse over de fordomme du igen og igen lufter overfor ovenstående grupper.
Det viser at du er gennemsyret usympatisk og selvtilstrækkelig.

Du burde skamme dig!

Tror og mener og vistnok komododragon
er ikke godt nok i den debat.

Når du henviser til undersøgelser som argument for dine standpunkter er det almindelig akademisk børnelærdom at man citere mindst en og gerne flere kilder så den interesserede kan læse hvor man har sine synspunkter fra!

Tror du lige du kan klare den, eller skal jeg hjælpe dig?

undtagen i rets- og udlændingepolitik... aegtedansk
Ja, så kender man df'eren i en nøddeskal. Udlændingepolitik og retspolitik optager jer hele tiden. DF tænker ikke på andet end at hyppe deres egne vælgere med ældrechecks og velfærdsforstoppelse og så holde gryden i kog med islam og indvandring.

Dine postulater om effekterne af en fjernelse af topskatten er ren skræmmekampagne men det er også typisk for jer df'ere. Du aner vist ikke ret meget om hvor stor topskatten er i statsbudgettet eller hvilke negative effekter den har på økonomien. Dansk velstand handler ikke om hvor meget DF kan tiltuske sig hvert år til finanslovsforhandlingerne men hvordan den samlede økonomi er. Det er ikke folk i de lave sociale lav der skaber væksten, tværtimod er de en belastning for økonomien. I Danmark har de dog det relativt langt bedre end i andre lande.

Men ved du hvad komodo? Nu svare i den gren i sidder over. Folk gider ikke at pukle og tage risiko for at se det hele ædt op af de grådige velfærdsjunkier der ikke kan få nok i overførselsindkomster.

Der er meget du ikke forstår komododragon
ser jeg og mine pædagogiske evner rækker ikke til at forklare dig det.

Du burde iøvrigt nok være den sidste til at skyde folk i skoene et de er ude på den yderste højrefløj med de synspunkter du lægger for dagen[;)]
Er det ikke noget i stil med at man skal fjerne topskatten og træde på samfundets svageste.

Men du har endnu ikke evnet at henvise til de undersøgelser du bruger som argument. Du har garenteret ikke engang forstået dem. Du har blot læst i ekstrabladet at Cepos siger dit og dat og så er det sådan og hvis de har ret kan du spare 50 kroner om året i skat.

Samfundets svageste aegtedansk
Det er den gamle skrøne som i socialt inddigner3ede hiver frem igen og igen. Du har trods dine håbløse angreb endnu ikke kommet med et eneste argument for bevarelse af skatteplyndringen ud over at du får ondt i røven på vegne af de såkaldt svageste.