3x Rambo + tigerstribet bjørnehund

3x Rambo + tigerstribet bjørnehund PianoSam
Sylvesters triologi må være noget af det mest kult, der er lavet. Spækket med fremragende one-liner efter one-liner, og på herligste vis daler filmenes lødighed og kvalitet - allerbedst er nok hyldesten til de afghanske muhajedin-krigere i 3eren. Bemærk også at John J. Rambo sjældent selv siger noget... (stort set) alle de fabelagtige replikker kommer fra hans tro følgesvend Trautman. Hvem elsker ikke scenen i 1eren, hvor den lede overbetjent har sendt 200 soldater op i bjergene for at pågribe vores helt, hvortil Trautman bemærker: "Hope you brought enough body bags."

Hyper-kult: En anden serie som i langt højere grad end Rambo sprænger rammerne for selve kultdyrkelsen, er filmene om bjørnehunden Silver. Stort set alle har i deres barndom "oplevet" disse film, og egentlig er det en synd og skam, at de helt synes glemt.

Yir Jeppe
- Have you ever been in combat John Rambo?
- *snøvle* I've fired a few shots...

Eller i 2'eren hvor han overfalder de russiske (blå-camouflerede) elitesoldater én efter en. De kigger sig ikke bagud og ser hvad der bliver af deres kammerater. En af dem dem får sin fod fanget i en snare, og alt han kan sige er "Urgh-wuak-agghhh" som om han er ved at blive kvalt.

Det er så cool...