4 ansøgninger om ugen

4 ansøgninger om ugen Student
Ved ikke om jeg skal grine, eller være ligeglad...

men det eneste faforeninger får ud af, at man skrive ovennævnte antal ansøgninger om ugen er sgu da, at man blot kommer til en samtale, hvor arbejdsgiveren tydeligt kan se at man udståler, at man kun søger jobbet for at gøre andre glade...
Og det er i hvert fald det, man ikke skal vise til en samtale!

Det har jeg 55+
Det har jeg forsøgt at forklare ham Hr. Hjort, men selvfølgelig gider han ikke høre på sådan en som mig; men jeg kan forsikre dig om, at han nok bliver nødt til at høre til sidst. Arbejdsløsheden er på vej op hvad enten de vil indse det eller ej. Arbejdgiverne er også trætte af 4 ansøgninger om ugen, så jeg forstår simpelthen ikke de ikke prøver at gøre noget ved det. Det kan være Hr. Hjort hører mere på dem end alle vi arbejdsløse, for det er jo sådan nogen som de store Herrer der selv har stemt på ham.
Held og lykke[:)]

søg selv om du går på efterløn om en uge.. anonym
de regler er jo hul i hovedet...

Tænk sig de tvinger folk til at søge arbejde selv om de skal til at gå af fra arbejdsmarked.. de kan jo ikke engang påtage sig det job, som de lovmæssigt skal ansøge.

De er efter min mening, at gøre grin med folk, arbejdsgivere og samfundet som sådan, at de skal bruge tid på den slags utopier.

tsk tsk.. sige jeg bare til loven om de 4 ansøgninger om ugen.. hvem pokker der har fundet på den idiotiske lov. [:O]

Altså. anonym
De 4 ansøgninger er vel det mindste man kan forlange, når i nu bliver forsørget af os andre, der må arbejde for føden.
Timelønnen for at skrive de her ansøgninger er astronomisk.

Til anonym 1 55+
Dig der skrive at vi arbejdsløse skal arbejde for føden, vil jeg gerne sige. Det har jeg så sandelig også gjort. Jeg har arbejdet i 40 år, og er først blevet arbejdsløs nu hvor Fabrikken har drejet nøglen om. Tror du da for S.... det er for sjov man er arbejdsløs. Jeg har måske knoklet mere end du nogen sinde kommer til hele dit liv? Lad være med at påstå du ved bedre end andre. Jeg har også været med til at bidrage til samfundet. Men det er bestemt ikke let. Jeg søger og søger og søger og søger. ? Så hold da K... med det pladder om at det er alle andre der skal forsørge os. Vi har også betalt skat og fagforening og arbejdsløshedskasse hele livet. Jeg ved godt hvad det vil sige at arbejde. Og håber heller ikke jeg er færdig på arbejdsmarkedet endnu?

Ps: Hvis du har et job til mig, så sig til. Jeg bor i Århusområdet.
TAK

Nu har jeg Fyret...
forsørget dig under hele din opvækst, og så er du flabet, og anonym.
Uanset, hvor i landet du arbejder, og med hvad, så er jeg overbevist om at jeg kan klare dit job, så vil du ikke være solidarisk, og dele dit job med mig?
Du ville få lidt mere fritid, og jeg vil komme i arbejde, og vi vil begge tjene det samme.
Det var da en god løsning, er vi ikke enige?

Til fyret 55+
Det var en rigtig god ide. [:)]Som jeg også har skrevet i mit indlæg. Hvis vi alle deles om job, kunne vi jo alle stå lige. Dem der er i arbejde skulle prøve at være arbejdsløs, så ville de nok holde op med at bombardere os. For sjovt er det ikke.

Husk lige 1-2-3
... at det IKKE er et krav fra fagforeningerne/a-kasserne men ALENE fra arbejdsdirektoratet (Hjort). A-kasserne administrere efter loven

1-2-3

Lige præcis 55+
Det er nemlig rigtigt. Det er den kære Hr. Hjort der har lavet en så fin lov. Bag efter stikker han halen i busken. [:/]

!!!!! anonym
Nemlig.!!!!
Jeg fatter ikke de mennesker der tror, det er noget fagforeninger og A- kassen har bestemt.
Det er vores "kære" arbejdsminister, der må tage æren. Han aner intet om den virkelige verden, der hvor han færdes.

Vi ikke dele alle jobs m47
For forskellige jobs kræver forskellige kvalifikationer!

Det er den samme ulidelige gang øregas vi hører hver gang!
Jeg vil lige så nødigt overlade mit job til dig - som du vil se mig som din næste kirurg!

Vi har altså andre opgaver her i samfundet - end at stå ved et samlebånd og udføre abearbejde!


M47

Arbeit macht frei! Epikur
Hvad laver du, siden du indbilder dig, at du forsøger nogen som helst?
Jeg kender en masse, som 'arbejder', men det er mest med at flytte tal i kollonner i en pc, administrere eller at kontrollere.
Arbejder de?
Ja, det gør de da.
Producerer de en skid, som kan bruges?
Gu' gør de ej!
Derfor: Hvis arbejde er sundt, så giv det til de syge!

Du har ikke forsørget en skid! m47
Du har tjent din løn til dig selv på en fabrik!

Du har ikke videreuddannet dig. Du har stået mentalt stille mens resten af verden udviklede sig! Sikke da noget pis med at "fabrikken lukkede...", så må du sgu da søge dig noget andet! Og i den forbindelse er 4 ansøgninger om ugen totalt til grin. Det skulle snarere være 4 om dagen!

Da du åbenbart ikke lever op til det, må jeg anse dig for en arbejdssky nasserøv!

Og hvad er det for noget vås at kalde den anden debattør for "bedre end andre" - det bliver ikke nævnt med en eneste stavelse! Det er sgu dig der er dårligere end andre!


M47

Du kan ikke klare en skid.... m47
Hvordan fanden kan du hævde, at kunne klare andres job?
Du er vel fyret, fordi man netop ikke kan bruge dig?

Tjene det samme? Ha, hvis du end ikke kan holde på et simpelt job, hvordan i helvede havde du så tænkt dig bare at sniffe til de lønninger, som kvalificerede medarbejdere optjener?

Tsk..tsk...


M47

Nemlig.. anonym
Det er hr hjort der har lavet reglerne, så lige i morgen tv forleden dag, at denne lov ikke engang har været inde omkring folketinget, og at nogle politikere mener, at det er ulovligt at tvangsindlægge folk til at søge 4 jobs om ugen, så lad os se og håbe, at denne latterlig lov, snart bliver ændret.

Udover det, så siges det, at der er meget arbejde at få. det er også rigtigt, hvis man har 10 forskellige uddannelser, og hvor mange har lige det.
og en ting til, det er ikke fordi det ligefrem stiger med jobs på de forskellige portaler, det sidste år, er det faldet med 34%...

Mange tak Fyret...
for de smukke ord. Nu havde jeg et godt job, nok over dit niveau, men firmaet flytte det hele til Korea, og det var ikke lige der, jeg havde lyst til at arbejde.
Du skal ikke have ondt af mig, jeg mangler ikke noget, tværtimod, og du som kvalificeret medarbejder? vil aldrig komme til at tjene det samme, som jeg gør som arbejdsledig, når man ligger renter af mit indestående oveni.
Jeg kan forstå at du ved alt om simple job, så held og lykke fremover, fyringrunderne kommer også til de offentlig ansatte, men ud fra dit indlæg, så er jeg sikker på at jeg kan bestride dit job, og også være overkvalificeret.

Du har ret Kaminsky 2
giv arbejdet til de syge, du må stå forrest i køen.

Skriver korrekt Red apple
Du skriver at du har andre opgaver end at udføre abearbejde.
Er du da fritaget for at arbejde, mens du sidder inde?
PS. På din udgangstur, håber jeg at kassedamen i din lokale døgner, nedlægger "abearbejdet". Så får du abstinenser.

M47 er den mest forvirrende af alle Student
I dit første indlæg skriver du, at man burde skrive 4 ansøgninger om dagen - og i dit andet indlæg, at forsk. jobs kræver forsk. kvalifikationer.

Hvordan gad du spilde tid på at skrive 4 ansøgninger om dagen, når du samtidigt ved, at forsk. jobs kræver forsk. kvalifikationer ?

Du er måske en mand med 4 uddannelser, eller er du bare en multikunstner ?

For mange ansøgninger er oftest = for mange ligegyldige samtaler.

Du har forstået lige så lidt som... m47
...dine arbejdssky venner her på debatten!

Antallet 4 er som sådan ligegyldigt!
Det handler om at man som jobsøgende skal udvise aktivitet!

Og hvis du ikke søger mindst 4 jobs om ugen, er du ifølge beskæftigelsesministeren ikke synlig aktiv. Spørger du mig er hans foreslåede antal så lavt, at den den mest dovne arbejdsløse kan kreere disse - ca. 3000 kr. i løn pr. styk - sgu ikk' så galt endda!

Men stadigvæk handler det jo slet ikke om at skrive 4 ansøgninger!
Det handler om at udvise aktiv indsats!
Hvis denne udvises seriøst er det magiske tal 4 helt uden betydning, for så ligger binken nok snarere på 15-20 styks om ugen - lidt op og ned fra uge til uge!

Men det er jo så symptomatisk for Jer dovne hunde, at I ikke fatter målet, men blot hæfter Jer ved et - iøvrigt helt ligegyldigt - måltal for at udvise aktivitet!

Det handler jo dybest set om, at I netop ikke ønsker at udvise aktivitet, men leve bekvemt på en arbejdsfri indtægt - betalt af andre! Hvis I ville seriøst videre - var det forlængst sket!


M47

M47 Oh No
Vis mig-VIS mig-/forklar mig,hvorledes min. 4 ansøgninger pr. uge munder ud i 3000,- pr. ansøgning?

Dvs. ca 48.000-50.000 pr. måned??

Hø-hø,
den kvalificerede lommeregner må frem igen!

Og I Korea laver man avanceret arbejde ??? m47
...som du som specialist stod for???

Og den vil du have mig til at hoppe på!
De eneste opgaver man flytter til fjernøsten - er hjernedøde produktionsprocesser, hvor arbejdets udførelse kræver absolut intet andet end en skål ris om dagen!

Vær du blot overbevist om at kunne bestride mit job! ;o)
Hvis korea-produktionsarbejdet var så svært, at du end ikke har kunnet erstatte det af noget andet abearbejde herhjemme - tjaa, så må arbejdsgiverne jo foretrække aber til de jobs du kan udføre!

I min virksomhed er vi altså kommet et par civilisationsstep videre, men lev blot i drømmen om, at vi alle er ens! ;o) ;o) ;o)


M47

Yes, så det godt! ;o) m47
Du skal dividere med 4 - sorry! Erkender det smuttede for mig! [:)]

Men sgu da alletiders, at [:D]du er så kløgtig at kunne genneskue et så svært regnestykke!

Så det godt da indlægget var postet, men ville bare vente før første hund glammede!
Det tog 4 minutter!

Vel ca. samme tid som det tager at skibe en præfabrikeret taberansøgning af sted! [;)]


M47

sådan ca. Oh No
lige så kløgtig som dig ;)

det tager lang tid trunte1970
at skrive en ordentlig ansøgning.. var du ikke klar over det, så har du måske været så heldig ikke at blive arbejdsløs:)

Arbejdssky elementer, luddovne.. Forsørgeren
...hængerøve, samfundsnassere, bistandsbumser og hvad der er værre.
Der er sku hva' I er!.

Jeg er så træt af sangen: "Jeg har selv betalt, for jeg har arbejdet siden jeg var 4 år", "Nu har jeg jo ikke taget en uddannelse for at blive postbud" mv.
STOOOOP!

Kan du ikke med det samme finde drømmejobbet, så må du sgu finde noget andet!

I har tjent penge til jer selv, og været med til at holde hjulende i gang. I har IKKE indbetalt til en eller anden "goodwill"-konto, så I uden dårlig samvittighed kan leve på nas.

Når I får dagpenge/bistandshjælp, så er det andre - skatteborgerne - der forsørger jer.
SÅDAN ER DET BARE!
Jeg kan godt forstå, at I har det dårligt med det, men gør dog noget ved det, i stedet for at bruge jeres energi på at retfærdiggøre, at I bare skal ha'.

Havde du selv sparet op, havde det jo været en anden sag.
Holde fri for egen regning skal jeg da ikke bebrejde nogen.

MEN ER DU PÅ OVERFØRSELSINDKOMST, SÅ BLIVER DU FORSØRGET AF STATEN = SKATTEYDERNE!

Det er altså helt naturligt, at der stilles krav til dig, når du får penge uden at røre en finger.
Ikke engang en bank låner dig penge uden at stille krav.

Stop så piberiet!
Ja det er surt at være arbejdsløs, men så gør dog noget ved sagen.
Min påstand er, at hvis man på nuværende tidspunkt er arbejdsløs i mere en 4-5 måneder (og nu er jeg large) så er der f.... noget galt.
Så er det ikke arbejdsgiverne/CHF/alle andre der er dumme - så er der f... dig den er gal med.

Men det er naturligvis nemmere at bebrejde andre.

Såsåså lille Trunte Nååårrhhh
Til gengæld har man jo så fri hele ugen til at skrive ansøgningerne.
Så mon ikke det kan blive til 4 om ugen?

Hvis jeg kun lavede, hvad der tidsmæssigt svarer til 4 akademiske jobansøgninger om ugen, så ville jeg blive sparket ud med at hult drøn.

hvad ved du om det trunte1970
altså helt konkret?? Nu er jeg lige nu på barselsorlov og har desuden en datter på to. Samtidig læser jeg til eksamen og skriver ansøgninger. Så jeg ved godt, at det tager sin tid. Ca. en dag til hver! Og nej, de har ikke givet noget endnu. Så det kunne da godt være, at de burde have taget endnu længere tid.

så forklar mig lige trunte1970
hvorfor du kalder dig forsørgeren, er det ikke, fordi du forsørger de ledige? Men ham, der har arbejdet fra han var fire, har altså ikke forsørget nogen? Logikken, hvor blev den af??

HOLD ham den faddie
da kæft sådan en spand lort at fyre af. [:(]

glemte trunte1970
at skrive at jeg også arbejder frivillig. Fordi det er sjovt. Og for at kvalificere mig.Dvs., at jeg har brugt flere hundrede timer på ulønnet arbejde. Den sidste ansøgning, jeg skrev - og hvor jeg var 100 procent kvalificeret både mht uddannelse og erfaring - den ´var i selskab med ansøgninger fra 113 andre interessere´de. Det kan godt være at der er mangel på læger, lærere og pædagoger. Men den uddannelse har jeg ikke. Og jeg er ellers ikke arbejdssky, har søgt både deltidsjob, studiejob og ufaglærte job - alt, hvad der smagte lidt af fisk.

Og hvis du m47 55+
Hvis der ikke var vi små nede på gulvet, var du heller ikke sådan nogle "DIREKTØRER" som dig. Eller rettere sagt dig der tror du er det ? Men jeg ved tilfældigvis du er den største løgnhals der kan gå på jorden. Du er ikke en skid mere end vi andre. Du bestiller ikke andet end nedgøre alt og alle herinde, og ved du hvad ! Det synes jeg du skal blive ved med, for du duer overhovedet ikke til noget som helst andet.
Du må ha` det virkelig dårligt i dit privatliv. Sådan nogle som dig, elsker kun sig selv, og det er bare synd for dig, du ikke kender til det virkelige liv.

Men fortsæt du bare med din nedgørelse af alle andre end dig selv. Jeg synes det er så syyyyyyyyyyyynnnnndddd for dig. HULK HULK [:/]

Når mand smider en sten ind i en flok hunde... m47
...kan man jo tydeligt høre, hvilken køter man rammer! [:D]

Nu kører jeg sådan set mest på holdningerne til begrebet jobsøgning - fremfor alverdens fantasihistorier om hvem jeg er - og hvor meget jeg tjener! Du behøver ikke bekymre din lille hjerne med den slags, jeg kender selv tallene! [:)] Hvilket du i hvertfald ikke gør!

Så mine holdninger til det at søge job - versus at fise den af på borgerløn - er fuldstændig renset for min egen beskæftigelse! Hvis ikke jeg kunne forsørge mig selv, måtte jeg naturligvis gå med aviser, gøre rent, køre taxi eller arbejde på en tankstation! Selvfølgelig!

Nu er situationen blot, at jeg er leveringsdygtig i ydelser, som er særdeles eftertragtede! Derfor kan jeg oppebære ganske gode indtægter ved at sælge min viden til højestbydende! Det er måske ikke en situation du - midt i jantelovens klynk - kan lide at læse om, men det er så de fakta, jeg lever efter/under.


Men forsæt blot dit klynkeri, jeg fortsætter min virksomhed helt uanfægtet alligevel.
Dog vil jeg anbefale dig at blive selvforsørgende - FØR - du giver mig gode råd om arbejder og indtægter. Her har du stort set alt at lære! [;)]


M47

LOL dulkis
- Har du en på 2 og er på barsel og skriver ansøgninger? Helt ærlig trunte, der er noget her Hjort Frederiksen har overset.
- Send ham en ansøgning, så er du frisk.

PS hvis nogen siger der er mangel på arbejdskraft så tro dem ikke. Siden Hjorten fik den glimrende ide at give arbejdet til de syge, fordi det er sundest, må den ledige arbejdsstyrke - i sagens natur - være oppe på normal vandstand igen. [:D]

altså, ved du hvad, du selvgode selvforsørgende trunte1970
.. hvor er du altså bare heldig at have så gode indtægter når du ikke kan regne;) Men spøg til side, det er altså ikke muligt at skrive femten-tyve seriøse, gennemarbejdede ansøgninger per uge. Har du prøvet? Og tænk så lige på, at du jo først skal finde de virksomheder, som overhovedet kunne tænkes at ville ansætte en person som dig. Altså gennemtrawle jobdatabaser, aviser, kraks etc. Nu ved jeg jo udmærket godt, at jeg selv er ret dynamisk, aktiv og veluddannet.. Ikke at jeg har gjort alt perfekt, så havde jeg jo haft et job. Men har nok i det store og hele gjort, hvad jeg kunne. Og er derfor allerede nu i gang med at søge job, før min uddannelse er slut. Og arbejde frivilligt ved siden af. Og passe mine to små børn.
Så tænk, hvis du skulle opdage, at du ikke var så enormt meget bedre end så mange andre, der ikke har haft dit held og din evne til fx at vælge den rette uddannelse eller være på rette tid og sted, eller holde dig sund og rask, hvad ved jeg, for jeg ved jo ikke andet, end at du er heeelt utroligt bedrevidende. Til din oplysning er dimittendsatsen ca. 12000 før skat - ja, det kan man leve bekvemt af, hvis man altså ikke kræver for meget af tilværelsen

Ja gu er der da noget galt - nogen fylder dig med løgn dulkis
- f.eks om manglen på arbejdskraft

- Hvis nogen siger der er mangel på arbejdskraft så tro dem ikke. Siden Hjorten fik den glimrende ide at give arbejdet til de syge, fordi det er sundest, må den ledige arbejdsstyrke - i sagens natur - være oppe på normal vandstand igen.

- Så stands den sang!!

- Og inden du går igang med en ny. Ja, jeg er doven, jeg er så doven at jeg ved gud ikke gider skrive hverken 4 eller 1 ansøgning om ugen, så jeg holder mig i arbejde, så jeg er stress-less. Dog uden at ligne stolen alt for meget [:D][:D][:D][:D]

- Det må være et helvede at skulle høre på sådan nogen som dig, samtidig med at kan skal finde sig i noget, der minder om overgreb ,for det sgu hvad det er.

Nej vi ikke dele alle jobs dulkis
- men dig gerne på kursus hos mig? Ja? mig arbejde ved siden af gynækolog - dig synes godt tilbudP? Ja? [:D][:D][:D][:D] [:D] Sjovere end skære arme og ben? Ja?

Rolig nu!! Har hun låst din cognac inde? dulkis
nå det var kl. 19 - ja den er vel frigivet nu kl. 23. [:D][:D][:D][:D] så kan du vel te dig?

Så er tiden inde til at..... 55+
Nu er tiden vist inde til at tilstå overfor dig især hvem jeg er. Du er meget nem at narre må man da sige.

Se! Jeg er nemlig heller ikke den, jeg giver mig ud for at være. Jeg har været selvstændig i 35 år. Er en sucesfuld karierekvinde, dog med begge ben solidt plantet på jorden, så jeg kan se alle andres problemer på en lidt anden måde, end den du viser.

Jeg forstår godt alle de arbejdsløses problemer, fordi jeg har haft dem tæt inde på livet i min familie. Jeg har set mennesker gå ned på grund af det.

Jeg har udgivet mig for at være arbejdsløs fabriksarbejder af hankøn; men virkeligheden forholder sig helt anderledes.

Jeg er ikke en kold person, der nedgør mennesker fordi de er blevet arbejdsløse. Jeg ser det fra en helt anden synsvinkel end dig. Jeg kunne ikke drømme om, at fortælle en arbejdsløs, at han eller hun ikke er noget som helst værd. Alle mennesker er noget værd.
Men når mennesker bliver arbejdsløse, så er det ikke altid deres egen skyld, og arbejdet hænger altså ikke på træerne, som du tror, og man kan ikke skære alle arbejdsløse over èn kam.

Der er dem der overhovedet ikke gider lave noget, og dem har jeg bestemt ikke noget som helst til overs for; men dem der er det helt uden skyld, skal man ikke behandle som skidt. Det er ikke sjovt pludselig at stå uden job.

Min mision med disse indlæg her på detbatten var, at finde ud af hvordan de arbejdsløse bliver behandlet, og jeg må sige, at sådan en som dig gør det bestemt ikke nemmere for dem. Sådan som du behandler dem, får dem ikke just til at ønske det var i DIN virksomhed de havner.

Jeg har lagt kortene på bordet, og min mision herinde er slut. Måske jeg vender tilbage, så jeg kan opsamle noget mere stof til mine fremtidige undersøgelser. Jeg vil så sige, at jeg i det store hele har mødt meget positivt herinde, og det vil jeg da glæde mig over.

Men nu kalder arbejdet. Jeg har fået noget inspiration i et emne der ligger mig på sinde, og selvfølgelig er det ikke kun herinde, jeg har orienteret mig; men jeg har samlet stof nok lige i øjeblikket, så derfor går jeg i gang med mit arbejde. Hvad det går ud på finder du måske ud af?

Undskyld mit sprog, men især dig har gjort mig meget harm, og jeg er på en måde glad for min mision er slut her indtil videre.[:)]Men hvem ved. Måske jeg vender tilbage.[:D]

Hilsen fra
55+

Jante, jante, jante... m47
Selvfølgelig skal du kalde mig selvfed - fordi jeg ikke står med hånden fremme og klynker om almisser! Ja, laveste fællesnævner er åbenbart basis herinde?

Jeg mindes ikke et nanosekund at have hævdet - jobsøgning skulle være let - og da slet ikke når man har passeret et halv århundrede på fåbsattesten, som flere også påpeger herinde.

Men når man er arbejdsløs, så HAR MAN altså mindst 37 timer om ugen stillet til sin frie og finansierede rådighed - udelukkende til at fokusere på dette store og vigtige projekt!
Og hvis man virkelig ER seriøst søgende, så bruger man nok snarere 50-60 timer om ugen på det!

Og med 50-60 timer til sin rådighed, så er snakken om Hjorts 4 ugentlige ansøgninger altså helt og definitivt uden betydning! Du kan under ingen omstændigheder producere så lidt - hvis du altså VIL have job! [;)]


Det er herom mine diverse svar kører - ikke om jeg "selv har prøvet" eller "hvad man bekvemt kan leve af".

Ærgerligt at budbringeren altid skal skydes - når han kommer med ubekvemme nyheder??? [:$]


M47

Intet er vel mere ligegyldigt? m47
...om du skriver rigtigt eller fake?

Hvad du er eller ikke er?
Herinde er det DEBAT!
Altså snak om HOLDNINGER til livets emner, såsom f.eks. jobsøgning og aktivitet under samme.


Om du er en succesfuld karrierekvinde (hvad det så end er), gadeluder eller arbejderske på en fiskefabrik - er totalt uvedkommende for din holdning til det at søge job og være
aktiv for at komme ud af sit misbrug af overførselsindkomst. Ganske som mine holdninger til et aktivitetsniveau på 4 ansøgninger ugen.

Her er det hele tiden DIG som vil have min person ind i billedet - du kan ikke holde fokus på det debatterede emne, men finder bekvemt et hadeobjekt! Det er OK med mig, men du får ingen debat ud af det, kun bekræftet din egen mangel på faktuelle argumenter!


Beklager hvis jeg har gjort dig harm, men hvis du hævder at du gik ned "da fabrikken lukkede", så er det derfra min debat kører med dig! At du så prøver at rette på en allerede foregået debat, ved at ændre på udgangspunktet - det siger vist mere om din ærlighed i at opnå viden på området - end om min ærlighed for holdninger til dette følsomme område!

Hvor "succesfuld" du er - lader jeg dine egne fake udgydelser her stå til troende for! [;)]


Ellers god kommende weekend
M47

Mig stave for forkert !!! m47
Det sker altså når jeg bliver ivrig i debatten!

Mig beklage majet! [;)]


Kærlighed kender ingen grænser! [l]
M47

På sin vis har du ret... m47
Hun havde ikke låst den inde, men beordret mig til at være chauffør om aftenen!

Shit, hvor smager PepsiMax dog afskyeligt! [:*(] [:O] [:(] [:/] [:$]


M47

Vi mangler en rengøringsassistent ansøgningsfrist igår
En flok kannibaler er blevet tilbudt arbejde på min arbejdsplads med den ene betingelse, at de ikke spiser nogle af de ansatte.
Det er gået fint, og de er kommet godt i gang, og har været både kvikke, arbejdsvillige og -ivrige.
Indtil forleden, hvor lederen i kanibalarbejdsgruppen kom rasende ind i frokostpausen og skældte ud. "Ingen ved hvor rengøringsassistenten er. I er simpelthen for dumme! I ved hvad vi aftalte. Ingen savnede direktøren og underdirektøren, men rengøringsassistenten kan ingen undvære !!!!

det var da ellers dig trunte1970
der skrev at man bekvemt kunne leve af sin arbejdsfrie indtægt. Så vidt jeg da husker? Og vend den jantelov mod dig selv; jeg under dig gerne din gode indtægt og tror gerne, at du er dygtig. [:)]Men særligt tolerant, venlig eller blot vidende - det er du ikke - til din skade, først og fremmest.
Det er da vist snarere dig, der ikke under fx en nyudsprugen akademiker hans dimittendsats - altså efter at han har brugt min. 7 år, hvis han var meget hurtig (hf + videregående uddannelse) på at kvalificere sig til arbejdsmarkedet? Plus det løse i cvpleje, altså.. det ved jeg selv en del om.

Nu skal Fyret...
der jo også være nogen til at sørge for at de får risene.
Hvorfor tror du, at du er den eneste der har et menings-og ansvarsfuldt job?
Havde du haft arbejde over gulvhøjde, så havde vi aldrig hørt dit ævl på sol.
Men rolig nu, jeg lider ingen nød, og de kr. 95.- du betaler mig i timen, for at lave ingenting, må du leve med.
Og husk, nu kan jeg endda snuppe afbudsrejser, billige, for man har også computere i udlandet.
Du er bare en slave, og nar.
God week-end.....

Dygtig? Redaktøren..
når man læser dit indlæg med stavefejl og hele molevitten, så kan du ikke rangere særlig højt på arbejdsmarkedet.

der er vist anonym
Noget du har glemt. udenlandsrejser, når man er på dagpenge er bandlyst, man skal blive i danmark, da man skal stå til rådighed for jobs, som du kan blive pålagt fra dag til dag.
Ferie, skal meddeles til a-kassen, og er for din egen regning, rejser du uden at oplyse ferie, så kan du være ganske sikker på at dine dagpenge ryger, de samme regler gælder på kontanhjælp.

spare op anonym
Uden at ville tage del i diskussionen vil jeg bare lige pippe. Du skriver: Hvis man selv har sparet op.

Skal man ikke være bankdirektør eller den slags for selv at kunne "spare op". [:/]

Du vil Fyret...
på et tidspunkt opdage at de kloge narrer de mindre kloge.
"Sygdom" rammer også fra dag til dag.
Svindel? Ja i høj grad, samvittighed? Nej.
Men du har helt ret, men det ved enhver "ledig".

Styr dig lige Red Camel
det er der for pokker ingen der kan finde på?
Men selvfølgelig, hvis du rejser til et andet EU land, for at søge arbejde der, så er det fuld legalt.

Stop nu den-glade-socialist
Der er jo ingen grund til at forsøge at få M47 til at indrømme en fejl. Som hos det store forbillede, så er det jo ikke noget at komme efter.

Men det er jo rart at vide, at man blot skal opfatte hans indlæg som værende en del af "find 5 fejl"-konkurrence.

gammel melodi den-glade-socialist
at de arbejdsløse kun er arbejdsløse fordi de er dovne.

Den melodi blev første gang sunget da Schlütter iværksatte en økonomisk politik som gjorde mere end 300.000 arbejdsløse.

Da Nyrup blev statsminister og begyndte at føre en anden økonomisk politik, ja så blev de pludselig mindre dovne.

Og nu hvor vi kun har 40.000 arbejdsløse, ja så er antallet af dovne altså stadig et problem for visse mennesker som kun leder efter det negative hos andre.

Men så er vi jo også fri for at drøfte, hvorfor det ikke er lykkedes Hjorths system at få disse mennesker i arbejde. Hvis der er arbejde til de 40.000 hvorfor er de så ikke bare blevet anvist et job? Første gang disse "dovne snyltere" nægter at tage et job ryger de jo i karantæne?


Det er jo næsten ikke til at tro, at det er fordi man er lige så blødsøden overfor dovne ledige som man er overfor virksomheder som oparbejder gæld til skattevæsnet.

kan vi være den-glade-socialist
enige om, at hvis man er i en A-kasse, så er det ikke kun det offentlige der betaler understøttelsen til de arbejdsløse. Alle vi medlemmer af A-kassen som er i arbejde betaler jo trods alt også et højt kontingent (og jeg erindre ikke at det er faldet i takt med at arbejdsløsheden falder) så helt se bort fra "forsikringsdelen" kan man vel ikke helt?

Og det er naturligvis et paradoks, at medens der i nogle områder har været mangel på arbejdskraft så er der andre der går ledige.

Det findes der to løsninger på:

1. Vinderuddannelse så de arbejdsløse får de kompetencer der efterspørges
2. Anvis arbejdsløse til ledige job som de kan bestride. Anvist arbejde der ikke modtages medfører jo karantæne og derved er man ude af systemet.

Som skrevet et andet sted så var der over 300.000 "dovne" under Schlütters regime. Skal vi ikke glæde os over at der nu kun er et meget begrænset antal - selv om de vil stige i antal i de kommende måneder.

Du er helt gal på den... m47
A-kassen er blot den administrativt udbetalende part, men næsten hele beløbet refunderes af staten.

Derfor er det i allerhøjeste grad "det offentlige", som betaler overførselsindkomsten!

Dine øvrige betragtninger er den sædvanlige venstrefløjsretorik uden nogen forbindelse til virkeligheden. Dem undlader jeg at kommentere, blot konstatere at de er totalt uden relation det faktum, at understøttelsen IKKE kommer via A-kasseindbetalingerne - men via staten og dermed samtlige skatteydere!


M47

Hvad er mest oprigtigt? m47
At erkende sin skrivefejl åbenlyst, og lade dette samt øvrige kommentarer stå?

- eller:

Skyndsomt slette indlægget, og lade de øvrige kommentarer ryge med ud?


M47 [;)]

Til M47 Mand 59
Nu har jeg siddet og læst en del indlæg her i debatten, og vil så bare lige komme med en enkelt kommentar.

Når du er så højtuddannet, som du udgiver dig for at være! Hvorfor gider du så læse alt det her på siden med de arbejdsløse?? Jeg spø`r altså bare?

Du burde jo være så intiligent, at dine evner rækker lang ud over at sidde og kritisere den ene efter den anden. Synd du ikke har sundere interesser. Det var bare et opstød jeg fik, da jeg læste alt dette her. Jeg er selv 59 år, og har et rigtigt godt job, men kunne ikke drømme om, at dømme der har været uheldig her i livet. Husk det.
Husk sætningen.

I dag er det mig, i morgen måske dig? [:/]

For dig Redaktøren..
vil det klogeste være at slette det hele, så din dumhed ikke udstilles.
Du har en stor fordel, du kan ikke drikke hjernen ud til din ensomme julefrokost, for du har ingen.
Skål.

Det ved jeg ret meget om, for Nååårrhhh
jeg har prøvey at skulle skrive 4 akademiske ansøgninger om ugen, for at få dagpenge.
OG DET VAR IKKE SVÆRT!

så kan du jo glæde dig til trunte1970
at de dårlige tider forkæler arbejdsgiverne ENDNU engang. Husker godt, da jeg søgte et rengøringsjob i firserne - 140 ansøgere! En anden gang søgte jeg på et hotel - uopfordret! Svaret var: "Du er nr. ni idag"! Ja, det var tider.
Arbejsgiverne har været så utroligt forvænte med kvalificeret arbejdskraft, at de "skriger på arbejdskraft", når bunken af ansøgninger kommer ned under halvtreds.Hvis nogen forstår at klage på arbejdsmarkedet, ja så er det dem - så vidt jeg har hørt i gennem de sidste fem års tid!

Hjertesuk...... Forsørgeren
Læs og FORSTÅ mit indlæg.

Den der arbejdede fra han var 4, forsørgede de arbejdsløse mens han arbejdede.
Nu er han selv arbejdsløs, og bliver forsørget af de der arbejder.

Er det så svært at se logikken i?

Det er et spørgsmål om nutid og datid. Det kan du læse om i op til flere danskbøger.

Hjertesuk 2 Forsørgeren
1. Arbejdsløsheden er den laveste i mands minde. Find selv den seneste arbejdsløshedsstatisik og sammenlign den med en tilsvarende for 2 år siden.
2. Der er rigtig mange ledige jobs. Lav en bred søgning på jobindex, og du vil finde job nok til at holde dig beskæftiget med ansøgninger de næste 3 måneder.

Når man slår 1 og 2 sammen kan man læse, at der er MEGET FÅ ledige til RIGTIG MANGE jobs.

Selvfølgelig - hvis jeg var én af de få, der ikke kan finde et job, ville jeg da også give andre skylden. Og hvad er bedre end at benægte, at der rent faktisk er ledige jobs?????

Hjertesuk 3 Forsørgeren
Jeg er ikke bankdirektør eller "den slags" (hvad du så end måtte mene med det), men jeg kan da godt spare op.
Jeg sparede sådan set også op, da jeg var på SU.
Det er et spørgsmål om prioritering.

Helt enig samt en lille rettelse Forsørgeren
Rettelsen er: A-kassen får DET FULDE beløb af udbetalinger refunderet [:)]

A-kassen indtjening består i den del af kontingentet, som kaldes administrationsbidrag.

Beløbet svinger lidt alt efter hvilken a-kasse man er medlem af.
Tommelfingerreglen er: jo rødere jo større administrationsbidrag.

Net det kan vi ikke være enige om Forsørgeren
For uddybning, vil jeg henvise til m47's svar, samt mit svar til samme.

èn ting er jeg dog enig i.
Og det er, at vi skal glæde os over, at arbejdsløsheden er så lav som den er.
Og husk - selv om arbejdsløsheden fordobles ifht. nuværende situation, så er den stadig REKORDLAV.

Lad os nu se, hvor meget arbejdsløsheden stiger de næste måneder. Venstrefløjen har jo igennem det sidste halve år hylet op om, at NU stiger arbejdsløsheden. Jeg kan jo bare konstaterer, at det ikke er sket endnu. Tværtimod er den faldet flere gange de sidste halve år.

Hvorfor tror I mon at regeringen - med dele af venstrefløjens - har iværksat stramningerne på ledighedsområdet?
Det er jo NETOP for at imødekomme den evt. kommende krise. Dvs. sikre udbuddet af arbejdskraft, så virksomhederne ikke - af frygt for krisen - skærer ned pga. manglen på kvalificeret arbejdskraft.

Tror I virkelig, at regeringen har lavet disse regler for at drille? Være slemme slemme dumme arbejdsgiver proselytter?
Kom nu ind i kampen.
Intet er perfekt - heller ikke de nuværende regler, men jeg ser ingen komme med realistiske modforslag. På dette punkt er oppositionen totalt tavs.
Men det undre jo ikke, når det er Helle T der er i front.

tillykke med det trunte1970
så har du altså akademisk job i dag? Måske indenfor et fag med lav arbejdsløshed eller? Ja, det svære er jo ikke så meget at skrive ansøgningerne, selvom det tager en vis tid. Det er mere at finde ud af, hvor man skal søge, hvis der ikke udbydes mange stillinger til ens uddannelsesbaggrund, samt at holde ud at blive ved med at søge, når det ene efter det andet og så det tredje, fjerde og tyvende standardafslag kommer! Samt også at sørge for løbende at kvalificere sig vha. frivilligt arbejde, job med løntilskud eller praktik. Mens man samtidig skal høre på negative udtalelser, når man egentlig synes, at man gør, hvad man kan. Og så er jeg ikke engang arbejdsløs endnu, men studerende med afslutning til januar. Så det er altså ikke alle, der ligger på den lade side.
Men altså tillykke med det alligevel da[:)]

Eller måske skulle du trunte1970
lære at formulere dig klart? Det gør vi meget ud af på min uddannelse, som har inkluderet adskillige danskbøger.
Du ku' også sætte dig ind i de virkelige forhold for den ledige! Som blandt andet er, at hvis man tager en uddannelse og ikke straks får job på den, står man i den situation, at man kan vælge: Forsøge at få et ufaglært job eller vente længere på det job, man har uddannet sig til?

Ja, så nemt er valget nu heller ikke. For hvis man tager ufaglært job, mister man jo dels en masse tid, som nu går til arbejde og ikke til jobsøgning.
Samtidig mister man retten til seks ugers selvvalgt uddannelse, muligheden for et kvalificeret job med løntilskud, muligheden for at gå i ulønnet praktik samt muligheden for at tage jobsøgningskurser ( i hvert fald i min fagforening).
Ergo løber man en risiko for at stå dårligere, når man søger de job, man egentlig har uddannet sig til, end hvis man var forblevet ledig.
Et godt kompromis kunne være at tage et job, som på en eller anden måde kan relateres til det, man gerne vil lave.. Hvis man så kan finde det.
Men det er altså et spørgsmål, man skal overveje grundigt. Også for DIN skyld. For hvis dyrlæger og psykologer ender som postbude,så får du dels ikke tilset din hund.
Desuden, og det er måske endnu værre,får du ikke efterset hjernekisten, når du får nervesammenbrud, fordi det ENDNU ENGANG ER DIG, DER HAR BETALT GILDET! Og uden at få noget for det. Du har det ikke nemt.
Men ved du hvad, hvis du har et job, du kan lide, ville jeg alligevel ønske, at jeg var dig[:)]

det har du nok ret i trunte1970
Men det er jo ikke den slags ansøgninger, man ønsker at skrive, eller? Eller som virksomheden ønsker at få? Ønsker du det som arbejdsgiver?

Helt ærlig dulkis
- er det dig, de kalder det lille ekko? Det er ikke andet end gentagelser af overskrifter.... åhhhhh det er ikke til at holde ud!!! [:(][:(][:(]

- Tænk dog menneske!!!

ville lige nævne trunte1970
at jeg er en af de dovne arbejdssøgende, der er i gang med at skrive ansøgning lige nu. Men du er vel også stadig på arbejde her halvtolv fredag aften[;)]

I mands minde? Det skal nok passe dulkis
- men jeg kan altså huske noget andet. Det er som jeg skrev til dig i et andet indlæg. Du er kun et ekko af overskrifter i den kulørte presse.

- Tænk selv!!

har du den-glade-socialist
svært ved at læse?

Jeg skrev jo at understøttelsen jo ikke KUN kommer fra det offentlige. Det er jo ikke det samme som at påstå at der ikke er offentlig bidrag.

Men i din verden er alt åbenbart sort-hvidt, og realiteterne kan åbenbart kun forvirre.

Endda så meget at du slet ikke ønsker at forholde sig til hvorfor evt. "dovne" snyltere ikke blot er anvist et arbejde af den effektive beskæftigelsesminister.

Føler mig den-glade-socialist
helt tryg ved at du er så sikker på de gode hensigter hos den nuværende regering.

For det må jo være følelser der driver dig og ikke logisk tankegang.

Det må være derfor at du ikke forholder dig til argumenter. Derfor at du ser bort fra alternativer til den mistænkeliggørelsespolitik som den nuværende regering føre.

Og må jeg så ikke lige sige at jeg er overrasket over at du mener at regeringen har gjort noget som helst for at forberede den kommende krise. Den krise som ikke er kommende, men som vi er midt i, og som man stadig ikke vil anerkende omfanget af. Det er jo lige så naivt.

jo..... anonym
dagpenge, og kontanthjælp kommer fra nøjagtig den samme kasse, a-kassen har ikke en konto de betaler noget af beløbet fra. den eneste forskel, er at a-kasse medlemmer, har betalt kontigent, i tilfælde af deres arbejdsøshed, og udbetaling på dagpenge gr lidt mere end kontanthjælp.

Hej Mand 59 m47
Kan for så vidt godt følge dig!

Naturligvis burde jeg ikke anvende min tid blandt skribenter på så lavt sprogligt niveau.

Men HELE SOL-debatten kører jo på dette laveste fællesnævner niveau:
Religionsdabatten, kærlighedsdebatten, sportsdebatten, islamdebatten m.m.
Nu ser du mig så heller ikke på alle disse debatter, arbejdsløshedsdebatten er vel det eneste sted, du for alvor ser mig slibe klinger med nogen.

Arbejdsløsheden - eller rettere menneskers håndtering af arbejdsløsheden - berører mig dybt! Her spildes oceaner af samfundsressourcer på at visse grupper af mennesker ser fjernsyn hele dagen eller sidder og drikker bajere på byens bænke. Det går mig på, det sårer mig og det krænker min retbevidsthed som samfundsborger!

Derfor er det langt fra som mange skriver - et behov for at nedgøre andre - der driver mig. Jeg vil sige snarere tværtimod. Det er mig meget magtpåliggende at SYNLIGGØRE hvilke dårlige undskyldninger og bekvemme flugtveje - som holder så mange mennesker væk fra at tage ansvar for deres eget liv! Dette gøre tit at at nedbryde tabu'er og kalde tingene ved rette navn!

Når man rammer plet på disse mennesketyper - så kommer reaktionerne automatisk: "Du skulle selv prøve...", "Den som har tit på det tørre...", "Du lyver om din egen situation...", etc...

Hele vejen igennem nye undskyldninger og flugtveje for ikke at skulle tage sin egen situation op til revision!


Håber du kan bruge svarene til noget...? [:)]


M47

Hold da kæft en retræde melding ??? m47
Nå, nu skal du lige nå at omskrive historiebøgerne, så dine fejludtaleleser ikke falder lige så slemt ud? Ha Ha! Du er vel den eneste her, som tror på - at du vidste en skid om fakta på området??? [:$] [:D]

Well, nu har jeg mine billeder i farve - endda med rigtig mange nuancer!
Jeg tror ikke venstrefløjen skal snakke for højt om sort/hvide billeder! [;)]


M47

Fatter dig ikke? m47
Har jeg kaldt DIG doven?
Har jeg anfægtet DIT arbejde med jobsøgninger?
Har jeg overhovedet stillet spørgsmålstegn ved dine fremtidsplaner7projekter?

Er det ikke snarere sådan, at du har brug for en prügelknappe?
Skal da gerne stå til rådighed, men jeg har forbandet svært ved at se, hvor vores konflikt ligger henne? [;)]


M47

Til Trunte1970 m47
Er det virkelig denne tekst, som krænker dig - og har gjort dig til "doven arbejdssøgende?"

Jeg er oprigtig ked af, hvis jeg har gjort dig uret, men jeg har fandme svært ved at se, hvor jeg i teksten gør det??? [:O]


[:*(] M47 [:*(]

ikke mig personligt! trunte1970
men den holdning, du lægger for dagen, mistænkeliggør såvidt jeg kan se alle arbejdssøgende på det groveste!

den konflikt ligger i trunte1970
din generelle fordom omkring ledige og årsager til ledighed. Og din måde at fremhæve dig selv som langt bedre end folk, der er blevet ledige!
mvh En, der har skrevet mange ansøgninger endda før uddannelsesslut (så sjovt er det da heller ikke at komme ud til fem ugers karantæne) og er dødtræt af at høre, at der er masser af job!

OK, det er ikke dig personligt? m47
...men du fandt det så alligevel passende - at bruge din personlige situation til at belyse sagen? [:/]


Den holdning DU lægger for dagen - hvor seriøs er den da? [;)]


M47

Der er vist gang i blenderen? ;o) m47
At du har en anden tilgang til ledighed og årsager dertil - har min fulde respekt, selvom den nok ikke er helt gengældt! [;)]


Men kæden hopper da helt af, når du så blander "...dødtræt af at høre, at der er masser af job!", "...mange ansøgninger endda før uddannelsesslut", "...sjovt er det da heller ikke at komme ud til fem ugers karantæne", m.m. - sammen med din egen uddannelsessituation ???

Nu må du gøre op med dig selv, om vi debatterer: arbejdsløse på understøttelse/kontanthjælp og deres aktivitet omkring jobsøgning (100 finansieret af skatteyderne)

- eller: studerende som søger job inden deres studie er færdigt (ingen ekstraudgift hos samfundet, nok snarere en mindre besparelse)

- eller: at du gerne vil have mig ned med nakken (nok nogenlunde udgiftsneutralt! ;-) )


I øvrigt har du vendt min person 180 grader på hovedet!
Jeg fremhæver IKKE mig selv som bedre end andre, men på direkte person-fingerpeg af mig som mangel på andre argumenter - har jeg påpeget at visse ANDRE typer IKKE ER tilstrækkeligt gode til at tage ansvar for deres egen situation.

Som studerende sidst i dit studie, må du have lært en del om indholdet i en skreven tekst - der er vistnok en himmel til forskel! [;)]


M47

hold nu op den-glade-socialist
med at forsøge at gøre mig humør endnu bedre.

Indtil nu ser vi jo kun at du bebrejder os andre at vi ikke hurtigt nok opdager når du ikke kan regne.

Bagefter er det også vores problem, at vi gør dig opmærksom på, at du svare på vores indlæg uden at du har læst dem, men at du bare fyre dine paradeargumenter af uden at sætte dig ind i hvad du vil debatere.

Det er da alt for sjovt til at man kan tage dig alvorligt.

Og indtil nu har du dermed forsøgt at lade være at forholde dig til noget som helst seriøst.

forklar nu den-glade-socialist
lidt tydeligere, at de penge jeg indbetaler hver måned til min a-kasse ikke er en del af finansieringen af de arbejdsløse.

For hvorfor skal jeg så gå og indbetale disse beløb - som dog ikke er helt ubetydelige for mig og alle de andre medlemmer.

Da kun den-glade-socialist
for at konstatere to ting:

Dine indlæg er da fyldt med lige så mange stavefejl, dårlige formuleringer som så mange andre af os.

At du ikke vil anerkende, at antallet af "dovne" åbenbart hænger sammen med hvilken økonomisk politik som den til enhver tid sidende regering føre. Men det får dig ikke til at tænke dig om.

jeg siger kun trunte1970
at det nok ikke er så nemt at få job indenfor alle områder, som du og dine ligesindede mener! Og at det i øvrigt, som færdiguddannet, ikke ubetinget er en god ide at gå med aviser. Fordi man så går glip af
-37 timer, hvor man kunne have søgt kvalificeret job
- mulighed for at gå i ulønnet praktik med heraf følgende jobchancer
- mulighed for at tage jobsøgningskurser (ihvertfald i min fagforening DM),
- mulighed for at få job med løntilskud og heraf følgende jobchancer
- seks ugers efteruddannelse.
I sidste ende er det jo også skatteyderne, der har betalt min uddannelse. Og hvis jeg ender som avisbud, kommer jeg da ikke til at betale særligt meget tilbage til skattekassen, og desuden er der nogen der går glip af det, jeg har lært igennem et langt uddannelsesforløb!

ja, trunte1970
jeg lægger her min situation frem som EKSEMPEL. Det betyder desværre ikke, at jeg er den eneste, der søger job uden held. Og nej, jeg har ikke noget ønske om at jorde dig. Har nu også fornemmelsen af, at der skulle en hel del mere til end en soldebat for at ridse din selvtillid. Så det er muligt, at du finder mig useriøs. Men jeg kan garantere, at mange er seriøst trætte af Claus Hjort og co. og hele den sang om, at "der er altid arbejde nok til dem der gider arbejde". Ja, jeg gider godt, og det kan jeg dokumentere. Sådan er der en del andre, der også har det. Venligst tag det til efterretning[;)]

Går glip af.... Forsørgeren
Jamen du har da helt ret - samfundet - dvs. skatteyderne - har betalt din mangeårige uddannelse.
Du har fået uddannelsen betalt, samt fået overførselsindkomst under uddannelsen: SU.
Fint nok. Et samfund skal sørge for gode uddannelsesmuligheder for befolkningen. Så ikke et ondt ord her.

Når du så efter uddannelsen ikke kan finde lige præcis drømmejobbet, så mener du rent faktisk, at skatteyderne så skal give dig lønforhøjelse (dagpengene er væsentligt større end SU) OG:

- fred 37 timer om ugen til kun at søge det du præcis gerne vil (altså ingen krav)
- Mulighed for ulønnet praktik - med skatteyderbetalte dagpenge
- Mulighed for jobkurser - med skatteyderbetalte dagpenge
- Mulighed for job med løntilskud - med skatteyderbetalte dagpenge
- 6 uger efteruddannelse betalt og med skatteyderbetalte dagpenge

Nu må det f.... stoppe!

Det er fint nok, at man kan modtage dagpenge som nyuddannet, indtil man finder et job.
Men med dagpengene kommer et ansvar. For at få SU skulle du studerer - for at få dagpenge skal du søge jobs.
Det kan ikke være så svært.
Det kan heller ikke være svært at forstå, at man skal se at skrubbe i job så hurtigt som muligt.
Hvis du ikke kan finde drømmejobbet med det samme, så skal du sku' finde noget andet.

Normale mennesker behøver ikke fred 37 timer om ugen, for at finde et arbejde.
Folk der arbejder skifter faktisk arbejde en gang imellem. De går på arbejde 37 timer eller mere om ugen OG søger job.

Hvorfor h.... kan nyuddannede ikke det?

Ok Her er et scenario:
Hans er blevet færdig med sin uddannelse med speciale i portugisiske rødplettede perlehøns.
Der er stor arbejdsløshed indenfor dette fag, da der faktisk kun er 2 i DK, der pt har arbejde inden for dette. Og de har begge til sinds at blive i jobbet.
Skulle skatteyderne nu bare lade Hans hæve dagpenge de næste 3 år mens han venter på, at et af jobbene bliver ledig?
Nej vel?

Hans tager i stedet et job som fulgeovervågningsmester i ZooCity. Det var ikke Hans drømmejob til at starte med, men:
- Hans bliver faktisk glad for jobbet, som jo er relateret til uddannelsen
- Hans tjener 30.000kr . om måneden i stedet for 12.500 kr. på dagpenge.
- Hans bidrager nu med skat i stedet for at modtage overførselsindkomst.
- Hans har noget positivt at skrive på sit CV i stedet for "Langtidsledig 2005-2008"

Det jeg prøver at sige er:
1. Du skal søge andet end drømmejobbet, medmindre der rent faktisk er 4 drømmejob pr. uge. Sådan er reglerne - om du kan li' dem eller ej.
2. Dette "andet end drømmejobbet" behøver jo ikke at være som rengøringsassistent.
3. Som akademiker er der masser af stillingsopslag, hvor der søges efter en akademisk medarbejder. Det er jo trods alt en af fordelene ved at have brugt så mange år på uni.
4. Hvis du på trods af ovenstående stadig ikke kan finde et akademisk job - så må du søge et ikke-akademisk job. Men denne situation er altså allersidste udkald ik'?.
5. Hvis der går 2år fra du har afsluttet din uddannelse, til du endelig finder det drømmejob du vil søge, hvad tror du der ser bedst ud på dit CV:
a. 2 års ledighed
b. 2 to års erhvervserfaring med xxx xxx xxx. Selv rengøring ser bedre ud på CV'et end ledighed.

Jeg ser absolut intet galt i, at der stilles krav til de der modtager dagpenge.
Synes du, at der må stilles krav eller eller????
Har du forslag eller har du kun brok?

For satan - vi er jo enige Forsørgeren
Det havde jeg ikke troet - men vi er sku' enige. [:D]

Du skriver, at antallet af "dovne" (jeg går ud fra, at du her mener arbejdsløse) hænger sammen med hvilken økonomisk politik som den til enhver tid siddende regering føre.
NEMLIG.

De fleste mennesker med en bare nogenlunde velfungerende hukommelse behøver derfor ikke slå op i historiebøgerne for at konstaterer at:

- Arbejdsløsheden (i din terminologi: antallet dovne) under de røde regeringer var tårnhøj.
- Efter den nuværende borgerlige regering trådte til, er arbejdsløsheden faldet til det laveste niveau i mange mange år.

Tjaa den borgerlige politik ser ud til at have virket. Jeg er specielt glad for, at du som rød indrømmer dette [;)]

stil krav du bare;) trunte1970
Jeg forventer så til gengæld respekt for de faktiske forhold og for, at mange gør hvad de kan - og alligevel har svært ved at finde job.
Listen, jeg har stillet op i mit svar, handler ikke om mine forventninger, men om, hvad der lige nu tilbydes en ledig akademiker, som jeg efter alt at dømme er lige om lidt - trods jobsøgning.

Personligt har jeg intet imod at søge et ikkeakademisk job, har også gjort det masser af gange. Intet held so far. Og vi er jo så enige så langt, at man da må prøve at finde et job, som "ligner lidt" det job, man kunne tænke sig.

Jeg kender dog ingen, der tjener 30000 for et ufaglært job. Min kæreste tjener vist deromkring, men han har en videregående uddannelse og mange års joberfaring. "Hans" er som akademiker ufaglært som "fugleovervågningsmester", hvilket måske er grunden til, at Zoo ikke straks ønsker at ansætte ham til den tjans. De vil sikkert gerne have en, der har uddannet sig til det job. Men hvis "Hans" får det tilbudt, tager han det sikkert.

Ja, selvfølgelig kan Hans og andre da søge job, mens de går på arbejde? Problemet er kun, at hvis de tager et job, som slet ingen relevans har for deres uddannelse, står de efter et år langt ringere end den person, som kommer direkte fra universitetet med samme baggrund. Her havde det været klogere at tage et løntilskudsjob - om du så kan lide det eller ej. Selv kan jeg ikke ret godt lide det, da jeg egentlig hellere ville have løn for mit arbejde end dagpengene! Men det er vilkårene for mange.Erhvervserfaring er relevant erhvervserfaring - om så det er gratis arbejde! To års gratis arbejde ser faktisk bedre ud på cv et end to års rengøring! Og det er noget jeg ved. Hvis du ikke tror mig, så spørg min fagforening DM.
Hvorfor arbejdsgiver mange gange foretrækker en gratis praktikant eller en person med løntilskud, ja det er s.. også noget, du må tale med dem om. Og ikke give mig skylden for! Jeg er nemlig, som så mange andre, absolut villig til at tage et job, der ikke er et "drømmejob"!

Ja, der er muligvis "masser af stillingsopslag". Dog ikke lige til min baggrund! Tænk på, at der er mange forskellige slags akademikere! I mit nærområde er fx de fleste akademikere, der efterspørges, læger. En stilling, jeg desværre ikke kan honorere.
Hertil kommer, at det er noget svært at komme ind på arbejdsmarkedet som nyuddannet. Det er et problem, du må diskutere med arbejdsgiverne! Og det er da også derfor, man yder praktik (dvs. gratis arbejdskraft), og det er derfor, man som nyuddannet kan søge job med løntilskud. Den sidste ansøgning, jeg selv søgte, kom i selskab med 113 ansøgninger til samme job. Angiveligt godt selskab, sagde arbejdsgiver. Dette vel at mærke et job, som jeg var kvalificeret til både mht uddannelse og anden erfaring.
Nu har jeg såmænd heller ikke specielt noget imod at søge fire job ugentligt - selvom der altså absolut ikke opslås fire "drømmejob" om ugen her i nabolaget (og jo, jeg er villig til at køre, men har altså en mand, der arbejder her, samt to børn i blealderen, og derfor ikke umiddelbart mulighed for at flytte). Jeg skal nok finde noget at søge.
Og jeg har hidtil søgt: akademikerjob, studiejob (vel vidende, at da der var tale om deltidsjob, risikerede jeg vrøvl med at få en frigørelsesattest, når jeg dimitterer, men hvad gør man ikke for at få noget på cv'et), samt ufaglærte stillinger. Endvidere har jeg haft en del frivilligt arbejde.
Jeg er ikke alene om den situation.

Så hvad jeg i første omgang vil foreslå, er at du og en del andre ser lidt mere positivt på mig og mine ligesindede. For du tror vel ikke, at man tager en lang videregående uddannelse for at ende som ledig? Jeg har ikke nogen færdigformuleret arbejdsmarkedsreform i ærmet, hvis det var det, du ventede[;)]

Det korte af det lange er, at vi i mangt og meget er enige. Dog ikke i synet på de ledige. Jeg ved, at mange gør en stor indsats.

Jeg kan tilføje, at der er lavet undersøgelser omkring lediges "arbejdsparathed". To grupper skilte sig specielt ud. Den ene negativt (dvs. de var mindre villige til at gå i arbejde end gennemsnittet - jeg ønsker ikke her at skrive hvilken gruppe, det drejer sig om, da der er rigeligt med fordomme i forvejen. Den anden gruppe skilte sig positivt ud, og det var akademikerne, som var mere arbejdsparate, mere villige til at tage job udenfor deres umiddelbare uddannelsesområde og desuden villigere til at køre længere efter job end nogen anden lediggruppe.

Mvh Arbejdssøger

ja, den var meget sød trunte1970
har fortalt den videre[:)]

Hvis man udstråler, "at man bare skal gøre andre Mr. Mick
glade" - så skal der skisme lukkes for den offentlige pengepose, for så er man jo IKKE interesseret i at få et job....[:(]

... trunte1970
hvordan tjekker vi så det?

læser du den-glade-socialist
lige så dårlig som din hukommelse er?

Antallet af "dovne" steg eksplosivt under Schlütter-regeringerne. De var vist ikke røde.

Nedbringelsen af "dovne" skete under Nyrup-regeringen. I de første år med Fogh steg de godt nok igen, for så indtil nu at falde igen.

Hvordan du kan få det til at hænge sammen med dine påstande bliver nok svært at forklare.

På samme måde som, det er svært at forklare hvordan dem der er arbejdsløse pludselige ændre adfærd og viser sig slet ikke at være så dovne endda når bare der føres en anden økonomisk politik.

Vil du ikke nok? m47
Du skriver:

"...at det nok ikke er så nemt at få job indenfor alle områder, som du og dine ligesindede mener!"

Vil du ikke nok fortælle, hvor jeg og ligesindede (hvem er det? [:O]) hævder denne påstand?


M47

Noget skal barnet jo hedde Trut
Knoldert.

M47´s lidenhed Din onde ånd M 47
Nu er det jo ganske let som m 47 gør, at postulere et og gøre noget andet.

Du skriver om havd du forholder dig til, hvilket ifølge nærlæsning af dine egne indlæg er en lodret løgn.

Du er ikke, som du giver udtryk for arbejdsgiver, du er et uvederhæftigt brokkehovede der intet fatter i din lille, men sikkert behagelige selvglæde.

For øjeblikket er der ca 75. 000 arbejdsløse i DK, når hver enkelt af dem skriver 4 ansøgninger om ugen bliver det på årsplan 75000 X 4 X 52 = 15600000 breve om året, eller sagt på en anden måde, der vil blive spildt ca 80 mill kr. på porto der intet afføder, samtidig er postvæsenet slet ikke gearet til at få en overbebyrdelse på denne måde, ligesom man i de forskellige virksomheder bliver nød til dagligt at afsætte kvalitetstid til at læse ansøgninger, uagtet man måske slet ikke har søgt medarbejdere, samtidig er antallet af arbejdsløse stigende, hvorfor problemet vil være voksende.

Hvis man kan se fornuften i sligt så er man enten politiker eller på anden måde hjerneskadet, et er sikkert den gode hr. Hjorth- Frederiksen er ubetinget et af de mest ubegavede mennesker på Christiansborg.

jeg synes at M 47 blot en enkelt gang i sit liv burde tænke en anelse længere end ud over eget ego, jeg ved det kan være svært, men i et land hvor de ledende politikere snakker om at importere arbejdkraft atter engang, uagtet konjukturerne peger i en anden retning, kan man kun ryste opå hovedet, ligeledes er det åbenbar for enhver at politikerne heller ikke har begreb om hvilke specielle områder det er der er mangel på mennesker i, den tid hvor man kunne hente tyrkiske bjergbønder til at stå ved udslagningsristen på et jernstøberi er forlængst forbi.
Den arbejdskraft der er brugfor i dag er højt specialiserede mennesker, mennesker der mange gange ikke føler trang til at tage ophold i DK da de ikke rigtig kan gennemskue meningen og funktionen af det samfund vi har opbygget, mennesker der ikke er opvokset med en gensidig social foståelse.

Jeg beklager M 47, men jeg synes du opfylder to ting, du har som det første forlængst nået dit uduelighedsniveau, du agerer for det andet på en uhyre uintelligent måde.

vrøvlerier Tanker
Hvilken offentlig pengekasse?
rbejdsløshedskasserne blev nationaliseret i slutningen af 1960-erne, staten tog ganske enkelt pengene, man ville administrere og hæve dagpengesatsen fordi man i 30-erne var blevet klar over, en udsultet arbejdsstyrke var nærmest værdiløs.

Pengene som de arbejdsløse får er ikke som mange tror, en snabel ned i statens kasse, alle der er medlem af en arbedsløshedskasse betaler solidarisk til kassen, uagtet den blev nationaliseret af VKR-regeringen, der er ikke nogen der "får", der nogen der måske når at få en smule tilbage af det de har indbetalt.

Jeg ved ganske udmærket, at der specielt blandt unge mennesker, er en tendens til ikke at vil stille sig solidarisk, men mon ikke en del af dem kommer på andre tanker når guldkalven er smeltet og de pludselig risikerer at stå med en kontanthjælp som eneste sikkerhedsnet, kontanthjælpen er jo ikke helt af samme størrelse som arbejdsløshedsunderstøttelsen.

Hvis du er udlært damefrisør og blivet tvunget til at søge arbejde som murearbejdsmand, hvor stor tror du så din ildhu er for jobbet, brug dog hovedet en gang imellem

Du mener altså, at de arbejdsløse fiser den af ??? m47
Du mener altså at de aktive jobsøgende p.t. IKKE kontakter mindst 4 jobmuligheder om ugen???

For hvis de gør det, så er mængden af ansøgninger du nævner (gider ikke regne efter for regnefejl) jo allerede eksisterende!

Da du ikke mener vores samfund - endsige postvæsnet - kan håndtere denne brevmængde, så har du også hævdet at vores arbejdsløse ikke er aktive jobansøgere. Altså fiser den af uden at søge job!

Godt nok en absurd måde at tacke et alvorligt samfundsproblem på!


M47


Gad vide hvor meget A-kassesystemet og kommunernes bistandskontorer kunne spare ved IKKE at skulle overføre understøttelse og kontanthjælp?

Tst..tsk...sludrehovede...

Glæder mig kun trunte1970
hvis jeg har misforstået din holdning[:)]

jeg må nu også undres over den med portoen? trunte1970
Det er muligt at søge fire job personligt, eller per e-mail eller telefonopringning
Så brevmængden er nok ikke så stor endda!
Portopengene er da i øvrigt ikke spildt, de holder da det mindste postbudene i job[:D]

Hvis du er udlært damefrisør, så kaldes du heller Mr. Mick
ikke til samtale på jobbet til murearbejdsmand - så prøv selv at sætte pendulet i sving...

DEt jeg taler om, det er når man bare skal gøre andre glade (som der så pænt stod) - så udstråler man jo ike ligefrem, jeg skal selv skaffe mig en løn, i stedet for at få pengene overført fra en kasse, eller fra et offentligt sted! (Og til oplysning, så er der nu mange som IKKE er medlem af A-kasser - og nej, jeg er ikke en af dem, jeg kan godt betale til min egen "forsikring"!)

der er jo allerede mulighed for trunte1970
at det kan vurderes, at man ikke er reelt til rådighed eller reelt jobsøgende. Men det, du lægger op til her med en vurdering af, om man kun er ude på at gøre andre glade, det er godt nok en GUMMIPARAGRAF!

Jo det gør man lige netop tanker
Rent faktisk er det således at faggrænserne i dag er ophævet.
Du vil kunne opleve konservatorieuddannede musikere arbejde som reservepostbude, akademikere som pedelmehjælpere,og jo, min nabo er damefrisør og blev tvunget til at søge arbejde som murerarbejdsmand, der sker jo det at man på et tidspunkt når cirklen rundt og opnår den situation at der ganske enkelt ikke er andre muligheder.
Faggrænser eksisterer ikke mere, der er ingen sammenhæng mellem uddannelse og det man kan tvinges til, rent faktisk så skyldes mange flaskehalsproblemer netop at man tvinger folk til at tage jobs de er overkvalificeret til.
Den sidste solstrålehistorie af den slags var en økonom der blev brugt som pedelmedhjælper, da der endelig var en stilling der passede til hans kvalifikationer ville man ikke ansætte ham, af den grund at man ikke kunne have en mand der den ene dag fejede gulv og den næste var sin tidligere overornedes overordnede.

Hvis du prøver på med logik at forstå Hjort-Frederiksens manglende indsigt i det område han burde styre, så opgiv, manden er ganske uden viden om arbejdsmarkedet, ja i vid udtrækning udviser han total mangel på indsigt i andet end sin egen solkongeattitude, hvorfor han nok vil gå over i historien som den dansker der har lavet mest lort med mindste indsigt.

??+ Din onde ånd M 47
Rent faktisk så opfattes e-mails ikke som en anerkendt form for jobansøgning, men det accepteres af systemet mange steder.
Begrundelsen er egentlig ret enkelt, mange firmaer gør som private, modtager de ukendte og derfor mulige suspekte e-mails, ja så slettes de uden at være åbnet og gennemlæst, personligt sletter jeg selv ca 20 uåbnede og ukendte mails om dagen.
E-mails er et satanisk gode, det er hurtigt og nemt, men også den mest misbrugte kommunikationsform gennem mange år.

jeg har et rimeligt tæt samarbejde med en del større firmaer og ved positivt at ingen af dem modtager og slet ikke accepterer ansøgninger qua mail, hvorfor det ganske enkelt vil være en ret så stor unødvendig belastning med arbejdsministerens uduelige forslag.

Nu må du fandme tage dig sammen! m47
Har du fuldstændig tabt jordforbindelsen?

Skulle samfundets løsning af arbejdsløsheden baseres på, hvorvidt Post Danmark kan udbringe breve med ansøgninger til tiden???

Nu er du kraftstejlme tabt den sidste af brikkerne, som fes rundt inde i hvodet!!!
Jeg vil ikke debattere videre med dig, hvis du fortsætte denne gang udenomssnak som ikke relaterer en skid til debattens kerne! Baljepis med dig!


M47


Tø Hø - og så kæmper Post Danmark for at få mere post til omdeling!
Jøsses - en båtnakke!

Ja, lad os standse al kontanthjælp fra i morgen! m47
Det belaster de offentlige systemer og bankerne alt for meget med disse evindelige overførsler af kontanthjælp!

Vi får et mønster samfund af tilfredse kommunale medarbejdere og bankfolk ved at standse disse udbetalinger!


Jeeeeeeeeeeeeesus! [:(]
M47

Er du selv? Q53
Man skulle tro du selv er arbejdsløs. Du har da uendelig meget tid til at skrive kommentarer og deslige herinde?????????

Lad os da bare antage, at alle og jeg jeg siger alle fik arbejde. Hvad så med alle dem der arbejder i Jobcentrene og på de Kommunale kontorer. Hvad så med alle dem?

Jo, de bliver ganske enkelt ARBEJDSLØSE?

De mennesker der arbejder der nærmest falder over hinanden. Der er flere mennesker der arbejder der end du tror.

Men jo, jeg går også ind for FULD beskæftigelse for alle, men det er jo desværre nok otopi at tro det kan lade sig gøre.

Og lige en ting. Det er ikke alle der sidder med en Bajerflaske nede ved Brugsen, som du skriver et sted her. Mange er de såkaldt "sociale tabere" som det så smukt hedder.

Hvis du interesserer dig lidt mere for de mennesker, vil du faktisk opdage der ligger tragiske hændelser til grund for deres skæbne.

Jeg ved godt du også vil svare dette indlæg negativt, men det er der desværre bare ikke noget at gøre ved. Det bliver jeg ikke "MINDRE VÆRD" af.[:)]

God dag også til dig[s]

Jeg har en jobsamtale der skal nåes.

Hvorfor skulle jeg dog svare dig negativt? m47
Så vidt jeg er orienteret, er det p.t. kun dig som siger noget negativt om mig?

Vi skal respektere hinandens meninger og tale pænt til hinanden! [:D]
At være uenig - er vel ikke at svare negativt? [;)]

Om vi 2 så er enige eller ej, jeg tror du leder mere efter forklaring på problemer - end på deres løsning? For nu vil du vel ikke bevare arbejdsløsheden, for at medarbejderne i Jobcentrene skal have noget at lave? [;)]

Vi skal vil heller ikke holde liv i frisørerne, hvis alle gik hen og blev skaldede? Nej vel? Alle borgere skal løbende tilpasse sig samfundet og de udfordringer det giver. Således skal ufaglærte fabriksarbejdere også videreudvikle sig i takt med at antallet af samlebånds-arbejdspladser forsvinder eller bliver udliciteret til fjerne lande med lavere lønninger.

Det hjælper altså ikke noget, at man sætter sig ned og klynker over at samfundet flytter sig - for det gør det alligevel, uanset hvor meget man klynker over det! [s]


Og så tager vi den lige for 117. gang:

Jeg udtaler mig ikke nedværdigende om arbejdsløse - og har aldrig gjort det i nogen debat herinde! Jeg har derimod talt meget negativt om mennesker, som under deres arbejdsløshed ikke aktivt søger job og selvforsørgelse! Der er en himmel til forskel!

Det ville være rart om folk læser hvad jeg skriver - og ikke hvad de tror jeg skriver! [l]


God dag til dig også, og pøj pøj med jobsamtalen![:D]
M47

Efter og videreudd. inflix
Hej 55 +
Sundhedssystemet mangler arbejdskraft. Efter og videreudd. vil være sundt for både dig og samfundet. Du behøver ikke andet end lidt sund fornuft og lidt medmenneskelighed for f.eks en udd. som social og sundhedshjælper og herefter evt. en social og sundhedsassistent udd. Hvis du mangler lidt skole kundskaber kan VUC anbefales.
Start evt. med et afløserjob i hjemmeplejen og se om det er noget for dig :-)
Held og lykke med din jobsøgning og dit liv :-)
Start med at kontakte allerede din kommunes ældreafdeling allerede i dag og du vil gøre noget godt for dig selv og andre.

..... anonym
De penge man indbetaler til a-kassen, har desværre ikke noget med det du får udbetalt at gøre, de går til a-kassens administrationer, det man får i dagpenge, kommer lige fra statskassen.

Vil lige sige, at jeg selv er på dagpenge pt, og var heller ikke klar over at alle pengene kommer fra samme kasse, som kontanthjælp, men det fik jeg da oplyst, til et møde på min a-kasse.

Der er jo selvfølgelig den forskel, at på dagpenge, får man udbetalt mere(udregnes efter din tidligere indkomst), og på kontanthjælp får man et fast beløb, uanset om du tidligere var direktør, og tjente kassen.

så vidt jeg ved, får man ikke mere end ca 7000-7500kr udbetalt, når det kun er til egen forsøgelse, men er man enlig forsøger, ligger det på omking 9000-9500 udbetalt.og vil da tro at man får mere på dagpenge, har ikke selv fået min første udbetaling, så ved endnu ikke, hvad jeg får.. men et er sikkert, at får jeg mindre end kontanthjælp, så melder jeg mig ud af a-kassen, for så er der jo ikke nogen pointe i at betale der til.

glemte lige. anonym
På kontanthjælp bliver man sendt i aktivering, fra dag 1.

På dagpenge, er det først efter 9 mdr ledighed, ihvertfald i den a-kasse jeg er i.

Prøv lige at skaffe den-glade-socialist
dokumentation for din påstand - lidt ud over bare at henvise til hvad andre har fortalt dig.

For det er helt åbenlyst forkert - og det vil et besøg på beskæftigelsesministeriets hjemmeside kunne overbevise dig om.

Den største del af det du betaler i kontingent til A-kassen går til en delvis finansiering af understøttelsen. Dette beløb er fastsat af ministeriet og er ens for alle A-kasser. Det eneste der kan variere fra A-kasse til A-kasse er derfor alene det de opkræver i administration.

Men selv ved betaling heraf er staten jo sluppet for at skulle betale for hele det kontrolsystem som de selv har fastsat.

det mest reelle den-glade-socialist
er skam at erkende sine fejl - helt uden at pakke det ind i dårlige forklaringer om at man har opdaget det hurtigere end andre.

Påstand. anonym
Kald det hvad du vil!
Mine påstande, kommer ikke bare fra tilfældige folk, men fra min a-kasse, vil da så absolut mene, at man skal kunne stole på hvad ens a-kasse fortæller en.

Og nej, alle får ikke det samme beløb udbetalt, jeg kender 2 der også pt får dagpenge, de er begge enlige, men de får bestemt ikke det samme udbetalt.

Og nej jeg kan ikke sende dig et link, da jeg ikke har noget, men kan fortælle, at disse påstande, kommer fra foa, så kan du jo selv undersøge sagen!

nå..? trunte1970
det kommer da noget bag på mig, hvis e-mails ikke accepteres. Stort set alle ansøgninger har jeg skrevet per e-mail, fordi arbejdsgiver har givet mulighed for det i sit jobopslag. Det er måske spørgsmål om hvilken type arbejdsplads, der er tale om. Hvis "systemet" visse steder ikke accepterer e-mailansøgninger, så er systemet da noget bagud for alle os andre!

Kære mennesker knigthonranden
og især dig m47!
Dem der er i et a kasse tegner et medlemskab,hvilket indebære at hvis du skulle
blive ledigt er du berettiget til at få dagpenge.
Der er også privat forsikringer der giver samme tilbud.
At der bliver anbefalet at man søger 4 stillinger om ugen er ikke det samme som at man
skal i i henhold til loven.
Nu er det sådan, at være medlem af et a kasse kræves der nogle krav for at være berettiget til dagpenge.
At så ikke alle er lige dygtigt til at dygtiggøre sig,betyder ikke at de ikke gerne vil arbejde!
Hvis jeg har forstået dig ret min gode ven M47 så skal alle være af samme støbning som dig,sådan er virkeligheden ikke.

de gamle røvhuller mettemokke
har jo lavet a-kasserne om til 68'ernes pensionskasse, så det er såpmænd kun for at få stoppet for forsikringstegnende arbajdstageres adgang til forsikring mod ledighed, at de har så travlt med at svine ledige til i en tid, hvor der kommer en tsunami af ledige efter en finanskrise skabt af gamle røvhullers evindelige overforbrug.

satser anonym
Nye dagpengesatser
Dagpengesatserne er blevet ændret med virkning fra den 5. januar. Fremover vil en arbejdsløs med ret til højeste sats stige med 90 kr. om ugen, hvilket kun kan opnås, såfremt man de seneste tre måneder har haft en gennemsnitstimeløn på 104 kr.

Stigningen svarer 2,43 kr. pr time eller til 2,9 pct. Dagpengeberettigede arbejdsløse vil herefter få udbetalt 3.205 kr. brutto pr. uge, svarende til 86,62 pr. time, når der sammenlignes med en 37 timers arbejdsuge.

Efter 12 måneders arbejdsløshed bliver alle aktiveret, hvilket for mange betyder, at de bliver sendt i tvangsarbejde med en timeløn på 86 kr. Dette er altså den timeløn, som de overenskomstdækkede skal konkurrere med.

Spørgsmålet om dagpengene er ikke slut, selvom Fogh-regeringen løb ind i et større politisk nederlag, da den i efteråret forsøgte at beskære ordningen yderligere.

De konservative fastholder - trods statsministerens løfter - at dagpengene skal forringes. Partiet ønsker at gøre dagpengene afhængige en årsindkomst, hvilket vil give staten et "provenu" taget fra de arbejdsløses lommer. I dag beregnes satserne efter de sidste tre måneders indkomst.

Netavisen.

Haha de røde læser historien Forsørgeren
som fanden læser biblen. [:D]

Men hva' - kan vi blive enige om, at vi på nuværende tidspunkt har den laveste arbejdsløshed - under en borgerlig regering.

Det bliver nok svært for dig at forklarer [:D][:D]

Spøg til side.
Det er nu en sjov "livscyklus".
Ca. hvert 10. år skiftes der regering. Fra rød til blå og tilbage igen.
Når de røde har været for længe ved roret, er skatten, udlandsgælden, arbejdsløsheden samt de offentlige udgifter steget. Det bliver folk trætte af, og vælger så en borgerlig regering.
De rydder op i ovenstående ved hjælp af fx nedskæringer og brugerbetaling, skattelettelser m.m.
Når der så er ryddet op, bliver folk trætte af nedskæringerne og brugerbetalingen, og stemmer de røde ind igen.

Alene af den årsag, vil den næste regering nok blive rød.

slut med 4 ansøgninger anonym
http://jobfisk.blogspot.com/2008/04/slut-med-4-ansgninger-om-ugen.html

Hva' igen er vi enige Forsørgeren
Her er sku' nogle facts vi kan være enige om. [:)]

Så kære "Anonym": du må gøre dit benarbejde lidt bedre.
Fx ring lige til din a-kasse, og få bekræftet din påstand.
Hvis du kan det, vil jeg da gerne have navnet på a-kassen samt den medarbejder der har givet dig misinformation.

En anden (og mindre pinligt for dig) måde du kan tjekke din påstand på er, at nærlæse din kontingentopkrævning. Heraf fremgår 3 eller 4 poster:
1. Forsikringsbidrag - det er det der går direkte i statskassen
2. ATP bidrag - gæt hvor det går hen
3. Administartionsbidrag - det er det der går til a-kassen for at administrerer reglerne incl. div. udbetalinger
4. Efterlønsbidrag, hvis du indbetaler til dette.

Udover ATP (som er ganske få kroner) er det faktisk administrationsbidraget, der i langt de fleste tilfælde er det laveste. (Generelt: jo rødere kassen er, des dyrere er administrationsbidraget)

Lad mig betro dig en hemmelighed! ;o) m47
M47 er jo en spøjs fætter!
Hadet af mange - og elsket af endnu flere! [;)]


M47 har siden 1992 været medlem af en A-kasse! [:D]
M47 har siden 2001 været medlem af fagforeningen Business Danmark (Tidligere Danske sælgere) - som nok den eneste selvstændigt erhvervsdrivende i Danmark! [:D]


Forklaring på disse ting - tager tid at forklare, dem får du en anden dag!
Men sjovt nok alligevel, ikk? [:)]


Om jeg får noget ud af mine bidrag?
Nej selvfølgelig ikke en skid i klynkebidrag, men mentalt? Ja, så absolut! [l] [s]


M47

4 ansøgninger om ugen er fuldstændig ligegyldigt... m47
Hvis du er aktivt jobsøgende - er dette antal et rent teoretisk og uhyre hopytetisk spørgsmål! Enhver som aktivt søger job, vil aldrig kunne levere en så lav indsats!


M47

Du lever den-glade-socialist
da i din egen verden.

Vi er vel enige om at VKR-regeringen 68-71 var borgerlig? Den medførte stigende skattetryk, stigende underskud på betalingsbalancen m.m. Hvilke "ulykker" fra tidligere regeringer var skyld i det?

I 1973 kom energikrisen med økonomisk dårlige tider - og skiftende regeringer, så det er svært at give den ene regering skyld for noget. Det eneste alle er enige om, er at Hartlings smalle regering gennemførte en ufinansieret skattelettelse som var godt for vælgertallet, men skidt for dansk økonomi.

Under Schlütter fik vi den værste arbejdsløshedskø længe. Stigende skattetryk OG stigende underskud.

Under Nyrup fik vi nedsat antallet af arbejdsløse, overskud på både statsfinanserne og betalingsbalancen. Vi begyndte altså at afdrage statens gæld betragteligt og efter planen ville den være væk i 2010.Skattetrykket faldt lidt og marginalskatterne faldt med 5%.

Under Fogh har vi fået stigende skattetryk, yderligere overskud på statsfinanserne og betalingsbalancen samt i de senere år en nedgang i arbejdsløsheden. Pt. er vi dog på vej i den modsatte retning med stigende arbejdsløshed, underskud på statsfinanserne og sandsynlig underskud på betalingsbalancen. Det værste ved det er at det ser ud som om regeringen har svært ved at erkende det.

Men hvordan får du lige disse kensgerninger til at passe ind i din teori med hvem der er årsag til hvad i dansk politik/økonomi? Det gør du jo ikke - derfor er du jo også parat til at se bort fra kendsgerningerne.

Fagforeningerne? yofilo
Det er ikke fagforeningerne der stiller krav om fire ansøgninger pr. uge.
Det er hr. beskæftigelsesministeren Claus Hjort Frederiksen der har sørget for at denne tåbelige regel er sat i værk.

Utroligt som du trækker i land Forsørgeren
Du har jo allerede sagt det: at antallet af arbejdsløse afhænger af den politik, som den siddende regering fører.
Under den nuværende borgerlige regering, er arbejdsløsheden faldet til at laveste i mands minde.

Du sagde det selv - og det er jeg da taknemmelig for.
Ligegyldig hvad du ellers disker op med, er det stadig et faktum.

Jeg kan forestille mig, at du forbander dig selv for at have sagt ovenstående [:D]
Sorry - men du kan ikke løbe fra det, men godt forsøgt.

Nå bortset fra det - arbejdeløsheden kan fordobles, udlandsgælden den samme, underskudet på betalingsbalancen osv - og vi vil stadig have lavere arbejdsløshed, mindre udlandsgæld, større underskud på betalingsbalancen end da de røde var ved magten.

Sååeehh... kom igen[:)]

logik er godt dandegn
Det var da en uhyre arrogant holdning - og i det hele taget at føle sig nødsaget til at kommentere timelønnen for åbenlyst spild af tid siger vel en hel del om dig kære annomyn, men det har en så højt begavet menneske som dig selvfølgelig overvejet - Ikke ??[:D]

Du forsøger den-glade-socialist
stadig at blande dine argumenter sammen.

Jeg vedstår fuldt ud, at antallet af arbejdsløse afhænger af hvilken økonomisk politik der føres. Og derved er vi åbenbart enige om, at der ikke er baggrund for at sige at de arbejdsløse selv er skyld i det fordi de er dovne.

Du fremførte så en tåbelig påstand om, at resultatet af "røde" regeringen altid havde været at man satte skatterne og underskuddet op og at "blå" regeringer altid var at man satte skatterne og underskuddet ned. Kensgerningerne viser det modsatte men det er åbenbart alt for besværligt for dig at forholde dig til så enkle kendsgerninger.

Tilbage står, at de sidste år af den nuværende regeringstid har givet en nedgang af arbejdsløse båret frem af et internationalt opsving (du husker formentlig at de første år af Foghs regeringstid gik det modsat) men også, at der har været så mange forsømmelser at vi står ualmindeligt dårligt rustet til den krise som rammer os i øjeblikket.

Derfor er der desværre ingen tvivl om, at antallet af arbejdsløse i de kommende måneder vil stige markant igen. At vi igen vil få underskud på statsfinanserne med risiko for at vi igen skal til at stifte gæld.

Derved er vi tilbage igen til den gang hvor Schlüter mente at det gik utroligt godt - lige indtil virkeligheden og kartoffelkuren ramte os alle.

rent vanvid altmuligmand
Når man er i job spilder man tid på at gennemse pro forma ansøgninger i bunkevis og når man er ledig skal man bidrage til dette papirspild og unødige tidsforbrug. søgte selv job men det gjorde flere hundrede andre også fik jeg at vide og ofte får man selvfølgelig slet ikke svar, men der skulle være jobs som fængselbetjent og nettokassedame siger kommunen. Derfor vælt regeringen, så vi kan få mennesker med lidt omtanke ind på taburetterne. Dem der sidder der nu har misbrugt, løjet og ødelagt velfærdsstat og landets renomé. De er krigsforbrydere og kleptokrater, støttet af skjulte (og slet skjulte) nazister i DF.

Du er ikke for klog Bare mig
Ved du der er noget der bliver kaldt mail? Sådan kan man også sende jobandsøgninger? Du fatter bare ikke at det ikke er alles skyld de ikke kan finde et job, og hvis du nogen sinde havde prøvet det ville du aldrig tale om det som du gør. Og hvad med aktivering? tror du alle bistans klienter bare dangdere den der hjemme, for så er du for dum, prøv at tage til din kommunes aktiverings sted og tal med dem om hvad det hele indelig går ud på inden du kæfter op. Ja jeg kan ikke stave og hvad så er det så på grund af jeg ikke lyttede godt nok efter i skolen? Du burte skamme dig, glad for jeg ikke er din mor. At du ikke skammer dig.

Mine kunder er ikke enige med dig ;o) m47
De betaler gladeligt 1700-1900 kr. + moms for min assistance pr. time.
Frivilligt og helt tilfredse!

Så skal vi nu lytte til betalende kunder - eller en stakkel, som end ikke kan stave? [:D]


Fing, fong, filli-jon-gon-gon!
M47

Hvad er der galt med dig? ;) Bare mig
Haha lytte til betalende kunder?? Jeg er ikke kunde hos dig eller har tænkt mig at blive det, men nej hvor er det synd for både dig og dine kunder at de spilder deres tid hos en person som dig, og sig hvad du vil for det praler bare af på mig. svare ikke på nogen af de ting jeg spørger dig om men er bare nedladende mopende og uentæligent svarende med eller en stakkel, som end ikke kan stave? Jeg er ikke en stakkel, og du kender ikke grunden til jeg ikke kan stave, så kan kun sige tænk før du taler.

et spørgsmål? anonym
Når nu du er så dygtig, som du siger du er, så må du jo have enormt travlt?

Hvordan kan det så være, at du har så meget tid, til at sidde og skrive herinde, for mig bekendt, er du her meget ofte, og på alle tider af døgnet.

Og hvorfor bruger du egentlig, din så kostbare tid, til at sidde og debatere, og så oven i købet under emnet arbejdsløshed? i guder, hvor må du have et kedeligt liv! Har du virkelig ikke andet at give dig til, end at debatere med folk, som i dine øjne kun er nogle arbejdsløse tabere?

Sådan en "klog" mand som dig, Hvorfor ikke bruge noget mere tid på at pleje din familie, og din "højere stående" venner, hvis du da eller har nogen.

Til anonym Thilde
Tre høje hurraer for dig. Lige mine ord. Jeg har også spekuleret på hvorfor Hr. m47 gider spilde sin kosbare tid på os sølle arbejdsløse. Han er her på alle tider af døgnet, så hvornår han laver et reelt stykke arbejde kunne jeg også lide at vide. Han bruger uendelig megeet tid på at rakke alle os "tabere" ned. Hvor Herre Bevar Os, at han gider.
Men ved du hvad? Jeg tror også han lever et dødkedeligt liv. At være sådan må være svært for ham selv. Han er jo aldrig glad. Ikke så længe der findes arbejdsløse i hvert fald. Hans snak om vi nasser på samfundet. Hvad med pensionisterne ? Mon han til den til vil sige nej tak til Folkepensionen. Gu vil han ej. Så modtager han gladeligt de penge. Men han morer sig bare med at skrive indlæg her, for at vi kan føle os rigtig "små"

Men er der ikke et gammelt ordsprog der siger. Tyv tror hver man stjæler. Mon han er en af vores egne, når det kommer til stykket. [;)]

Puha Anonym
Du er den eneste der siger du ikke nedværdiger nogen herinde,du bestiller ikke andet.Hvor arogant,nedladende og krænkende måde at føre sig frem på!!Du taler bestemt ikke pænt til nogen og specielt ikke til folk der ikke er perfekte i stavning.Kommer heldigvis aldrig til at omgå folk som dig,med næsen helt oppe i skyerne.Er du ikke lidt ensom helt der oppe ?  

Igen Igen jeanniegrann
Nu nedværdiger du igen en der gør en indsats i debatten ( Mig beklage majet )...
Hvem tror du lige du er ?
Så arrogant,uintelligent snobbet og totalt højrøvet... Chokerende !!

Et hvert cirkus har en klovn Fru Olsen
Her kalder han sig bare konge[;)][:D][:D][:D]

Der er en den-glade-socialist
god grund til at skrive kendsgerningerne igen og igen.

1. Du nægter jo helt og holdent at forholde dig til dem
2. Det gør åbenbart "ondt" på dig at dine påstande punkteres med fakta

Så hvis du undlader at fremføre dine udokumenterede påstande om konsekvenserne af de "rødes" økonomiske politik, så skal jeg gerne undlade at korrigere dig.

Men det er vel for meget at forlange at du skal slippe dine instuderede påstande.

Det har jeg Gæsten
Hej Thilde og anonym

I har så uendelig ret i det i skriver. Jeg har hidtil bare læst indlæggene, og med den ildhu m47 lægger for dagen er det bestemt også svært for mig at se, han får tid til et reelt stykke arbejde i løbet af dagen. Han må bruge meget af arbejdsdagen, samt det meste af hans fritid på at læse indlæggene igennem bare for at se, hvor han nu kan slå ned. Han må ha det forfærdeligt med sig selv, som I også antyder. Ingen mennesker har godt af at være så negativ hele tiden. Det bliver man stresset af; men det må blive hans sag. Han morer sig forhåbentlig rigtigt godt, og den da alle har arbejde har han ikke noget at gi` sig til.[:D][:D][:D][:D][:D]

kaere du grinebideren
jeg skrev gennem AFs jobsoening i min fagsomraade pr. mails 4 ligegyldige ansoeninger per uge og fik selfoelgeligt lige saa mange afslag per mails uden at moede arbejdsgiveren. De vidste det var for at goere arbejdsministeren tilfreds med sin idiotiske og arrogante krav for han ved der ikke findes alle de jobs som arbejdsgiverne saetter.gjoer samme som mig saa har du opfyld idiotkravet og fagforeningen har opfyld sin pligt ligeledes som du gjor.

held og lykke [sol]

med m47 spas ikke
manden er arrogant koldskid

har gjort det dagen før jeg gik på efterløn efterløneren
og lukket hjorts røvhul(hoved) på den måde så nu nyder jeg efterlønen og idioten hjort er snydt uden at han kunne gjore noget som helst[;)] ja hvor idiotisk lovgivning kan hjort lave uden vi kan grine af ham [:D]

han kan ikke fatte spas
en skid for han er DFer og mangler intelligens

2 i dag og 2 i går og 2 i forgårs ??? m47
Det giver så 6 indlæg på 3 dage... [:/]


"Hvordan kan det så være, at du har så meget tid, til at sidde og skrive herinde, for mig bekendt, er du her meget ofte, og på alle tider af døgnet."


Så er det jo blot jeg spørger: Hvor lang tid bruger DU med stavepladen for at lave et indlæg? [;)]


M47

Måske fordi. Gæsten
Vi kan jo være her fordi vi er arbejdsløse skidderikker, der ikke laver en tøddel andet end at glo på computer dagen lang, men dig der udgiver dig for at være en STOR dygtig forretningsmand, som ikke laver en tøddel andet en at læse alle vores sølle indlæg herinde. At du gider. Dit pralen kan ikke sætte mit p.. i kog. Du laver ikke en s... andet end sidde ved din pc ligesom vi arbejdsløse gør engang imellem. Få dig en lidt mere intelligent HOBBY !

Vi arbejdsløse kan jo ikke finde ud af en s... efter din mening, så kan jeg heller i min vildeste fantasi forstå du gider blive ved.

Vi arbejdsløse er jo ikke så intelligente som du. TROR DU DA SELV EFTER DIN EGEN MENING.

Som skrevet, at når du engang skal hæve din folkepension og skal til at nasse på samfundet, så ser du nok tilbage på alle dine "intelligente" indslag.[:O]

Gaab! Forsørgeren
Gaab! Fik jeg nok a'er med i Gaab til at opfyld emit løfte?

Nu er du gået fra at argumenterer - du kunne jo heller ikke - til at beskylde mig for ikke at forholde mig til fakta.

Jamen kæreste kommunist: det var jo netop dig, der ikke ville forholde sig til dine egne udtalelser om, at antallet af arbejdsløse er lig med den førte politik.
Borgerlig politik - lav arbejdsløshed.
Det ER FAKTA LIGE NU!

Mine påstande er ikke punkteret af fakta - simpelthen fordi jeg ikke er kommet med nogle.

Du har derimod kommet med en påstand, og den er jeg enig i.
Netop, at naturligvis afhænger antallet af arbejdsløse af den politik der føres.

Det er det vi diskuterer. Længere er den ikke. At du fortryder dit ordvalg er nu engang ikke mit problem.

Nu har jeg jo lært af jer røde, så derfor gentager jeg mig selv igen igen igen:
Borgerlig politik - lav arbejdsløshed. GANSKE SOM DU SAGDE!

Hvorfor er du så sur? Vi er jo enige [;)]

Nemlig - alle der er uenige med dig Forsørgeren
er DF'ere og uintelligente.

Flot!!!!!!

Selv de (seriøse) røde kommer ikke med den slags uintelligente indlæg.

Det var da rart den-glade-socialist
at se et indlæg hvor du prøver at argumentere for noget det ligner et synspunkt.

Du synes det er sjovt at gentage at antallet af arbejdsløse er et udtryk for den politik som en regering fører. Der er nu intet nyt i det og jeg tror ikke man kan finde nogen der er uenig heri.

Derfor var det skifte der skete i forbindelse med Nyrup dannede regering jo en succes. Han var i stand til at føre en politik som skabte 100.000'er af ny job samtidig med at vi fik overskud på statsfinanserne og betalingsbalancen - endda i en tid hvor resten af verden var i krise.

Lad os nu se, om den nuværende regering er i stand til bare at fastholde antallet af job i den krise vi nu er i.

Men du løber jo alt hvad du kan fra din påstand om, at røde regeringer giver stigende skatter og underskud medens blå regeringer giver flere i arbejde og overskud. Lige netop DET var din påstand. Og lige netop det vil du ikke længere forholde dig til.

Lad os blot tage det som en erkendelse af, at du ved at du har taget fejl, og hvis det så medfører at du fremover ikke vil føre dette nonsens frem i debatterne er vi jo kommet langt. Så langt som man kan forvente af dig.

nemlig anonym
Det er sådan man er nød til at gøre,for at overleve.
Hjort Frederiksen aner ikke en pind om arbejdsmarkedet. Han kunne jo ikke klare at finde job til tre, dengang han skulle vise, hvor nemt det hele var.

Gaab! Forsørgeren
Kære Lalleglade Socialist. Kom nu med noget nyt.

Jeg ved, at jeg ikke tager fejl.
Den med politiken og antallet af arbejdsløse - vi har jo fra start slået fast, at vi er enige.
Og at under den borgerlige regering vi har nu, er der den laveste arbejdsløshed...

Du blev vist bare vædigt provokeret af, at jeg godtede mig over, at du ikke opdagede din fejltagelse: at du fik rost regeringen. Tak for det! [:)]
Skal vi ikke stoppe med denne del nu? Vi er jo enige!

Og jo - jeg forholder mig gerne til mit udsagn om, at de røde generelt er villige til at lade skatten stige, mens de blå er villige til at sænke skatten. Det løber jeg da ikke fra. Du kan jo læse mine tidligere indlæg igen, hvis de ikke er friske i hukommelsen.

Så.... kom nu med noget nyt. Dette er lidt trættende, men igen er det jo rød politik.
Hvis argumenterne ikke slår til, så gentages de bare tilpas mange gange indtil modstanderen falder i søvn af kedsomhed.

Hvis det ikke lige var fordi, jeg har afgivet et løfte til dig, ville jeg også falde i søvn af dine indlæg og lade være med at svare dig.
Jeg vil dog ikke afvise, at jeg på et tidspunkt - af mangel på nyt fra dig - bare copy/paster et standardindlæg som svar på dine..(hvad skal vi kalde dem....?) indlæg.

Du er da den-glade-socialist
holdt op med at læse mine indlæg. Helt fra første færd.

Nu prøver du at erklære dig enig med mig i, at de "røde" sætter skatten og og de "blå" skatten ned.

Enten er du ikke i stand til at huske egne udtalelser, eller at læse, eller også er det længe siden du sidst var vågen. Eller også er du bare ude af stand til at føre bevis for dine instuderede synspunkter.

Prøv at gå tilbage i mine indlæg og du vil netop finde bevis for at det er de "blå" der især har sat skattetrykket i vejret når de var ved magten - samtidig med at de skabte underskud på underskud.

Og din glæde over, at den nuværende regering efter 2 år begyndte at kunne nedsætte antallet af arbejdsløse overskygges vel nu af frygten for at vi inden for de næste 2 år har flere arbejdsløse end da de kom til p.g.a. at de som Schlutter har ført en kortsigtet økonomisk politik.

Ser nu frem til endnu et af dine søvngængersvar, hvor du viser at du stadig ikke vil drøfte faktuelle forhold.

Alt under kontrol. Tibia Clausa
Jeg har hørt, at der var fuld beskæftigelse i det daværende DDR, men mest fordi mange var beskæftiget med at kontrollere og overvåge.