4 job ...stop det

4 job ...stop det welnesss
Det er nu 3. gang at jeg inden for kort tid modtager en useriøs ansøgning. Mange ledige er pålagt at søge 4 jobs om ugen, hvilket de nu nærmest er blevet truet til. For jeg modtager mange ansøgninger fra personer der ikke ønsker jobbet de søger.

I forrige uge fik jeg 2 henvendelser fra - på papiret - dygtige kandidater. Jeg inviterede derfor dem begge til samtale. De kvitterede begge med et svar i stil med. "Tak for dit svar, men jeg er ikke interesseret, men AF har pålagt mig at søge 4 jobs om ugen"

I dag har jeg så modtaget denne ansøgning:

"Hermed sendes ansøgning og CV.
Jeg er gravid i 6. måned, men er fra min A-kasse blevet pålagt at søge

4 jobs om ugen. Jeg beklager meget denne useriøse henvendelse.

Med venlig hilsen XX XX"

Det er jo fuldkommen til grin at man som arbejdsgiver lige pludselig er blevet "skraldespand" for alle mulige useriøse henvendelser der er det rene tidsspilde.

hahahaha weshallovercome
Beskæftigelsesministeriet har i de sidste 6 måneder modtaget 220 uopfordrede ansøgninger til jobbet som deres minister. (Kilde: TV2 Tekst-TV)

Tjaa ayoub_dk
For nogle år siden da arbejdsløshed var høj, og de arbejdsløse i vid udstrækning kæftede op om at de blev pisket mens regeringen intet foretog sig andet end at piske de arbejdsløse (Måske lidt typisk VKO eller VOK hvad man nu end mener om dem) synes jeg nok mange arbejdsgivere var meget tavse dengang.

Mit forslag er at oprette en ny gruppe som måske ikke er specielt "egnede" - fx den gravide som du omtaler.. De man måske fint passe et job et par måneder og så går de på barsel så det er nok begrænset hvor mange arbejdsgivere der har meget gavn af det. Ikke forstået sådan at der er noget galt med de folk som sådan, men man forsøger at passe nogle ind i et system hvor de skal søge, selv om de nok selv mener at en arbejdsgiver vil være mindre interesseret.

Og dem der så snilt kan passe et arbejde i længere tid - tja... brug dem dog til at udvikle samfundet samtidigt med de søger jobs, lige fra dag 1.... En form for arbejdsgaranti hvor der er indlagt en form for uddannelse. Men kunne her snilt indpasse dem som måske går på barsel nogle måneder efter - deres viden kunne stadigt bruges til mange projekter...

Men det bliver jo nok et problem at få gennemført noget så længe det er to forskellige perioder hvor henholdsvis arbejdsgivere og arbejdstagere oplever problemerne. Så indtil da - god læselyst! ;-)

God ide lilledille
Hvor fantastisk! Det tror jeg bestemt ogsaa jeg ville goere hvis jeg var i samme situation[:D]

Fakeindlæg? Bimmer ILP
Hvis de viser den ansøgning til A-kassen, eller
du kontakter A-kassen. Så mister de dagpengene
med det samme.

Folk må godt nok være mindre begavede, når de
laver den type ansøgninger.

Jeg har nu set nogle af dem IRL Undren
Det er vist et udslag af den frustration, der også får folk til at sende ansøgninger til beskæftigelsesministeriet for at afløse Hjort Frederiksen.

Jeg har for den sags skyld også set en ansøgning til et bogholderijob fra en bager uden begreb om, hvad debet og kredit er.

Kan godt se det. 55+
Men vi er som arbejdløse nu engang blevet pålagt at søge disse 4 ansøgninger om ugen. Disse job findes ikke, jo nogle job, hvor man skal have en højere uddannelse til, men til os ufaglærte er det et rent mareridt hver gang en ny uge starter. Det grå guld. Ha Ha ! Nej, den holder ikke i virkeligheden. Jeg har søgt rigtig mange steder, og det er seriøst, for jeg bruger mange timer om dagen til at skrive ansøgninger, og jeg ved godt jeg ikke er kvalifiseret til dem alle, men jeg gør altid meget ud af mine ansøgninger; men når det så er sagt, kan der ikke undgå at komme en ansøgning, som jeg ikke er ikke er den rette til.

Men Hr. Hjort Frederiksen har nu engang sagt. 4 ansøgninger om ugen eller du er LOST ?

Jeg kan godt se det fra arbejdsgiverens side også. Det er træls at modtage umotiverede ansøgninger, men kan du så sige, hvad vi så skal gøre?? Jeg blev arbejdsløs efter 40 år på arbejdsmarkedet. Firmaet har drejet nøglen. Der har jeg været i 35 år. Så jo, fortæl mig lige hvad vi skal gøre.

Jo èn ting kan vi gøre. Sæt krydset rigtigt næste gang, hvis det hjælper. Jeg har ikke stemt på den regering vi har nu.

Den arbejdsløse på 55+

de må ikke sige nej må ikke
de første 2 du nævner der siger "nej tak", de må ikke sige nej hvis de er arbejdsløse, så sig det videre til AF.

Ja for man skal have arbejde! lillefrk
Så giv da pokker om det er noget man kan lide at have med at gøre, eller om man er uddannet i det felt, eller om det giver en lysten til at skyde knoppen af sig selv, for ARBEJDE er prioritet numero UNO i det her samfund?! Langt ude.

Arbejdsglæde får man ikke ved at tvinge folk ud i det ene hjernedøde projekt efter det andet. Sålænge politikerne ikke vil spare i deres udgifter, hvorfor skulle alle vi andre så nøjes?