4 jobs om ugen = svar?

4 jobs om ugen = svar? scart
jeg har nu søgt 4 jobs om ugen som man jo nu skal i lang tid, dvs over 50....hvor mange svar har jeg fået retur? 3 stk


hvor mange har i andre fået svar fra?

tjaaa Hr hansen
Nu er jeg heldigvis ikke i din situation.. skynd dig at find et arbejde.. om ikke så længe bliver det nok strafbart at være uden arbejde.. og sikkert med tilbagevirkende kraft.. og man bliver udvist af landet og ens familie ligeså..

men jeg kunne forestille mig at virksoheder er pænt træt af at få alle de ansøgninger hver uge at de sgu til sidst ikke overkommer at svare på dem

Ja hvor? fortæl og jeg skal søge! slankepigen
Det var da dumt at sige sådan noget alle søger jo jobs men hvor helvede er de jobs?!!!

Jaa... Slankepigen
Jeg har også søgt... over 50 efterhånden og jeg har kun været arbejdsløs 2 mdr men de sidste 22 jeg sendte ud fik jeg kun en svar tilbage og jeg kan ikke finde noget at søge så det endte med jeg søgte de samme igen.. for hvad pokker gør man?

1-2 svar om ugen Mathilde P.
er hvad jeg får retur. Det er dyrt i frimærker (10 kr. pr frimærke). Jeg har ikke været ledig så længe - 1½ måned, men jeg synes det er meget sløjt, uforskammet og uhøfligt af arbejdsgiveren.

Det kan også være.. Anonym
Hej

Nu kender jeg ikke jeres tilfælde, men har selv været i et job, hvor jeg skulle læse ansøgningerne igennem. Det der var kendetegnende var at personer ikke havde sat sig ind i hvilket et job de søgt, og overhoved ikke have de kvalfikationer som det krævede. De skulle dog søge de 4 job, i sådan tilfælde ville vi ikke bruge tid på at sende et svar. Ellers syntes jeg at alle fik svar tilbage. Her er der dog talt om opfordret ansøgning, der kan jo være en forskel.

godt job anom
Jeg har heldigvis ikke de problemer med at være jaget vildt, bare fordi man er uden arbejde.
Hvis det var mig der blev ledig, ville jeg søge job 4 gange om ugen i arbejdsministeriet!! Hvis alle ledige bare søger en gang om ugen, vil de skulle ansætte en hel hær af folk, til bare at svare på ansøgningerne, og så kan det være at Claus-kludder finder ud af, det makværk han laver ikke virker en meter !

Til slut kan jeg kun ønske alle der er imellem jobs, at de finder deres kald...
Og husker hvilken regering der indførte "dumme-søgning".

nejnejnejnej frimærker???
du ska da ikke bruge dine penge på frimærker! send dem via mail, og er der ikke nogen mail så søg efter en mail på fabrikken via nettet

4 frimærker om ugen, hvad giver det på 1 år !!

ansøgningsfrist en ledig
Når du søger job, som er fundet på jobnet, eller i andre databaser.
Skal du huske at se på sidste ansøgningsfrist, og så lægge 3-8 dage til, før kan du ikke forvente svar.
Jeg tror arbejdsgiverne er ved at være trætte af de 4 ansøgninger, derfor manglende svar.
Jeg har dog aldrig selv oplevet ikke at få svar, selv om jeg har sendt i 100 vis af ansøgninger. Men nogle kan godt komme meget lang tid efter.

dårlig ide en ledig
Min erfaring siger mig, at ansøgninger sendt via Post Danmark. eller ved personlig aflevering, er dem med flest positive svar.
Jeg har endnu aldrig blevet kaldt til jobsamtale, hvor ansøgningen et sendt på mail. En arbejdsgiver ringede til mig, lang tid efter ansøgningsfristens udløb og beklagede hun havde glemt alt om ansøgningerne på mail, selv om det stod i jobannoncen.

over 2000,- 2000
hvis en arbejds giver VIRKLIG har brug for en ledig, så er han jo nok ligeglad med om den er sendt via frimærke eller post...tror du ikke..

han vælger nok den der er bedst til jobbet, uanset om han har sendt det med post eller mail.

Kun kvalificeret arbejde Mathilde P.
Indenfor mit fag er det meget få, der ønsker at få ansøgningen pr. mail og det er kun opfordrede ansøgninger, jeg søger på. Det er ej heller fabriksarbejde.

Jeg regner nu ikke med at gå ledig 1 år - så det har jeg slet ikke regnet på.

ansøgning silke88
Gør noget ud af din ansøgning og du ville få flere svar tilbage.

Jeg er selv ledig (eller arbejder 1 - 2 gange om ugen) og får altid svar tilbage, dog næsten altid et afslag. da arbejdegiver ikke er så vilde, med folk der har epilepsi.

Nu skal jeg til samtale på mandag, på et reklamebureau. så håber jeg, at få et ordenligt job.

bog illed med? tjær
ja du er sikkert en af dem der både sender billed med af dig selv og din familie

til alle dem der gør det, husk det er ikke en dating man skal på!

jeg ku ikke drømme om at sende billed sammen med en jobansøgning! de må vælge ud fra kompetance og ikke hvordan man ser ud !!!!!

til tjær og 2000 en ledig
Tag lige og læs mit indlæg ordentlig igennem, inden i svarer.
Det jeg siger er, at jeg får flest positive tilbagemeldinger på alm. ansøgninger, fremfor dem der bliver sendt pr. mail. Jeg har endnu aldrig været til jobsamtale, på en ansøgning sendt pr. mail. Men har været til jobsamtale masser af gange på de andre.
Og nej jeg sender ikke foto med.

Mails.. Iris
Fået to job ved at søge pr mail, altså i første omgang.
Til jobsamtale har jeg så haft diverse papirer og dokumenter med i en pæn A4 kuvert.
Nogle arbejdsgivere synes også det er nemmere med mails i første omgang, end hvis de får 50 fede kuverter, der enten skal returneres eller makuleres.
Man kan hurtigt ridse sine kvalifikationer op i en mail eller pr. telefon, og er arbejdsgiveren interesseret, kan man så sende/aflevere papirbunkerne..

55+ Det har du ret i
Jeg har søgt hen ved 80 job på nuværende tidspunk. Jeg har været arbejdsløs i snart 3 måneder. Firmaet drejede nøglen om. Jeg havde været der i 35 år. Så jo, jeg har også skrevet til Arbejdsministeriet og har også søgt arbejde der. Jeg fik da også svar tilbage, at de desværre ikke havde nogle job på nuværende tidspunkt.

Og så til alle dem der skriver ansøgninger på mail. Jeg har fået mange svar tilbage, så nogle firmaer læser altså disse mails, men selvfølgelig også rigtig mange der ikke gider læse alle de ansøgninger igennem, og det kan jeg godt forstå.

Ham Hr. Frederiksen skulle selv prøve, hvad det vil sige. Vi har en rigtig lang arbejdsdag ved Pcen. Jeg sidder ihvertfald ikke med hæderne i skødet. Det der er i vejen er, at alle de jobs de råber og skriger om ovre på Borgen slet ikke findes? Jeg ved ihvertfald ikke hvor jeg skal blive ved med at søge, og det gælder også uopfordrede ansøgninger. Jeg er ufaglært, og dem er der ikke arbejde til alle sammen. Specielt ikke når man hører til kategorien. DET GRÅ GULD. Den holder ikke én meter.[:/]