4 Måndes dag - Aktiviteter

4 Måndes dag - Aktiviteter kristian-g
Hej allesammen. Her om en lille uges tid, har jeg og min dejlige kæreste 4 månedes dag :)

Da vi har haft en hel del problemer i vores forhold og har holdt en del pauser, grundet af mig. Vil jeg bevise over for hende at det har hjulpet, som det også har! Hvad skal vi lave på sådan en dag? Jeg har desværre ikke råd til alt muligt fancy som restaurant osv. Blomster skal der selfølgelig købes! Og det er også hundekoldt udenfor.. Men tænkte på at gå en tur i en park og få snakket lidt, så bag efter en tur ned i byen og købe noget mad også videre hjem til en af os og hygge også sove sammen natten over. Vi er et par på 16 og 17 år. Hvad synes i af andre, måske bedre ideér?

Hilsen Kristian.

et forslag sugartroll
altså blomster går du aldrig forkert af (husk køb ikke dem i aldi for 15 kr)
Men tænk på om i har været i biffen sammen? ved ikke hvordan din pengepung har det, men se om der går en film hun har snakket om, ellers så tænk lidt kreativt. lav evt en hygge aften med stearinlys og hjemmelavet mad, film, popcorn eller lign.... - (hjemmelavet som i DU laver den)
af hensyn til resturant så behøver det jo ikke være royal i skal tage på, jensens er også godt nok og koster ikke så meget.

men sørg på i får en go aften, så behøver det heller ikke være fancy.

ha en go aften

Jeg synes, det lyder helt fint dr100
når man er 16 og 17 år [:)]

Du kan måske som gave lave en blandet CD til hende med noget af det musik, du ved, hun kan lide, sange om kærlighed og Jeres sang (hvis I har en). Så kan du selv lave coveret til den (tegne eller klippe/klistre). Den vil hun kunne gemme for evigt [:)]

Hav en rigtig god dag, når I når dertil [:)]

[f][s]
dr100

Sicks n'Sushi Løvemor
Det er superlækkert og billigt. Du kan tage det med hjem og købe en flaske god vin og blomster og så leje en god DVD.

I kunne jo evt. gå en tur sammen først [;)]

God fornøjelse og tillykke med dagen

Løvemor

Takker meget for alle svar! kristian-g
Restaurant er udelukket, det er der simpelthen ikke penge til lige nu da jeg lige er blevet arbejdsløs. Film? Vi har set alle de nye film der er kommet, og dem vi ønskede at se. Vi havde snakket for længe siden at vi skulle ud og skøjte men det blev aldrig til noget. Så derfor er det,det jeg tænkt mig at vi skulle bruge et par timer på ;) Evt. andre forslag er velkommen :)

Hehe zab1983
sjovide.dk :o)

Hmm zab1983
Ej undskyld jeg må hellere skrive et ordentlig svar.
Men gør noget fantastisk sjovt og sluk fjernsynet :-P !!!!
Hvad med plandekager? Det tager lidt tid, og så laver man noget sammen.
Ellers er det jo snart jul - så bager du honninghjerter og sætter røde sløjfer i og putter i en kurv - pyt hvis de mislykkedes!! Det er tanken og så længe hun smeltes er det fedt... Hvad ellers.. Send noget med posten? Eller find et sommerhus for en weekend gennem nogle venner (kontakter)... Eller kast konfetti ind af døren og råd tillykke.. Hvis du kan spille guitar er det helt perfekt :-P .. Skal jeg blive ved? Hehe...

stavefejl zab1983
*pandekager
*råb

(har lige fået lavet negle)...

Nå ja - i kunne også udøve fælles massage eller låne et yogabånd (for sjov) på biblioteket (haha)... Som i lytter til - Eller "lege" nudister (skovhus i hendes/jeres hjem) det er svært at koncentrere sig når man er kærester ;-)

ups zab1983
skovhus = skovtur *g*...

Idé idé wilde92
Hej!
Mig og min kæreste har også lige haft 4 månedsdag.
Vi er også 16 og 17 år.

Det vi gjorde var at vi planlagde en weekend som vi ville bruge på hinanden.
Så skulle jeg komme ved 6 tiden og så havde han tændt 'hyggelys' og lavet mad :) Jamen altså hvor mit hjerte smeltede. Dejlig mad og bagefter gik vi ind i sengen hvor vi gav hinanden massagde med olier ;) Rigtig lækkert. og det ene førte så til det anden når man nu alligevel ligger der i sengen let påklædt :D

Så satte vi os ind i stuen hvor vi tog et varmt fodbad mens vi kiggede i fotoalbum ''for første gang'' :D såå sødt :)

Som gave havde jeg købt ham han ynglingsslik og et stort flot hjerte som kunne lyse :D
Han havde købt mig blomster og øreringe :)

En mulighed ihvertfald. Vi havde det virkelig sjovt den aften ! [l]

Hilsen Camilla Wild