5 forskellige dagplejere i ferien !!!

5 forskellige dagplejere i ferien !!! Nanna H
Hvor er pasningsgarantien og det frie valg henne, når man fra kommunens side siger, at jeg skal tage min datter ud af dagplejen her i ferien eller lade min lille pige passe hos 5 forskellige dagplejere? Her havde jeg glædet mig til at få lidt ferie sammen med min mand og så skal den spoleres af, at jeg skal bruge en masse tid på at aflevere hende hos så mange forskellige dagplejere! Det tager jo tid hver gang, jeg skal sætte en ny dagplejer ind i hvordan, jeg gerne vil have det! En fremmed feriedagpleje kan jeg acceptere, men fem, det er jo helt vildt. Nu bliver hele ferien jo spoleret. Det er da også synd for min mand, han havde jo glædet sig til at have mig helt for sig selv!
Jeg overvejer, om jeg skulle få min mor til at tage min datter et par dage, så har vi da i det mindste et par dage helt for os selv. Det må da være en menneskeret, eller hvad?

hvor skal jeg rette min harme ? anonym kvinde
på dig eller kommunen ?

som du har formuleret dig, da er du og din mand egoistiske, hvorfor få et barn, hvis I har nok i jer selv ?

Min harme på komunen er, at hvis du skulle arbejde, da er det urimmeligt at kaste et barn rundt på den måde.

vh. anonym kvinde

Hvad med at bortadoptere? Vil du oprette en debatprofil?
Så er du helt fri for at aflevere det barn, som du åbenbart ikke gider....

Egoist - dit barn har også brug for ferie Pernille25
jeg er sikker på at det er et vink med en vognstang din kommune har givet dig. Det er sgu da for at få dig til at holde dit barn hjemme. Har dit barn ikke ret til ferie?????

STORE EGOIST!

latterligt tilbud... icarus
jeg ville tage min datter hjem.

så må jeg og kæresten leve med hun er derhjemme...eller som du snakker om lade hende komme på ferie v.bedsteforældrene.

5 forskellige pasninger i en ferie er da lige til at ødelægge barnet!

ta ferie sammen med ham/hende... burde være muligt at i får tid til jer selv indimellem :)

Målløs!!!!!!!!!!! *Maria*
Hold da op, jeg er målløs. Findes sådan nogen som dig virkelig. Pas dog dit barn selv.

Din mor skal passe jeres datter. mandaabenraa
Ja hvorfor ikke , det skulle vel ikke være det store problem.

Da jeg var barn , kunne min mor nemt passe mig ( hun var hjemmegående - min far passede forretningen ) , nu skal alle andre mennesker passe børnene.Jeg havde bedsteforældre der nemt kunne passe mig.

Vi skal jo allesammen presses ud på arbejdsmarkedet , og andre mennesker skal passe børnene.

Håber på en god ferie.

Hvor er det synd for dig...... Anonym
Helt ærligt... Du for fandme da ikke meget sympati hos mig for den udlægning,.
Du er vsit temmelig egoistisk i din måde at se problemer på. Hvad med dit barn?? Trænger det ikke også til en smule ferie...
Du ser tilsyneladende de 5 dagplejere og det at du skal finde rundt til dém som værende det største problem; Du skænker vist slet ikke dit barns tarv en tanke.... Hvorfor SKAL det passes ??? Hvad med at delagtiggøre det i Jeres ferieliv..???
Har du overvejet bortadoption?????

Og så sørg for en abort næste gang...

Man KAN ikke få alt....

Bliver så ked af det Pernille25
jeg er selv dagplejer - og bliver så ked af det når forældre ikke kan finde ud af at hygge sig når børnene er hjemme. Jeg kan da godt forstå at man kan bruge nogle dage for sig selv med manden. Men dit barn trænger også til ferie og til at slappe af!! Jeg kunne godt tænke mig at høre dit synspunkt for ikke at holde din pige hjemme i et par uger?

Både og carmenfreya
Som andre er inde på, så ville jeg også blive harm på kommunen hvis det var fordi du skulle på arbejde og dermed var afhængig af at få dit barn passet. Så er det ikke rimeligt at skulle sætte barnet i så mange forskellige dagplejere.

Men når du selv og din mand har ferie, så mener jeg at man bør holde ferie SAMMEN med sit barn. Barnet hat også brug for noget fuld tid sammen med sine forældre.

MEN MEN MEN, lidt medhold vil jeg også give dig. Det er også vigtigt at forældre kan være sammen uden børnene, altså få noget voksentid. Det gavner både børn og forældre. MEN dette kan sagtens lade sig gøre blot ved at tage en enkelt aften eller weekend hvor man så får barnet passet fra f.eks Lørdag til Søndag hos bedsteforældre eller andre som barnet er trygt ved.

Men sgu da ikke en ferie.

Kærlig hilsen
Carmen

Hmm Anonym
Kan godt forstå du og din mand godt ku tænke jer et par alene dage, men at det skal være på bekostning af jeres barn skal til 5 forskællige dagplejere, ser jeg som omsorgssvigt, det kan simpelthen ikke være rigtigt STAKKELS BARN. Tror i ikke jeres barn trænger til ferie, det mest humane i kan gøre er at få en bedsteforældre til at passe et par dage så i kan nyde hinanden, det andet er simpelthen harmdirrende. Og lige så harmdirrende a DU ser problemet i at DU skal sætte ferie dagplejer ind i div ting, og så endda sender dit barn afsted. JEG ER MÅLØS!!!!!

Vores ferie Nanna H
Jamen vi har ferie begge to. Vi har tre ugers sommerferie, så den skal nydes og sommeren er jo god i år. Jeg har da ikke noget imod at gå herhjemme og passe min datter, men tre uger med børnepasning, det er altså lang tid. En uge kunne jeg gå med til. Hun er jo ikke så stor endnu, så hun behøver da ikke så meget ferie? Det er da bedre at hun er sammen med andre børn i dagplejen end bare at tulle alene rundt ude i haven, skulle jeg mene?
Min mor har fået konstanteret rygerlunger, hun ryger altså også temmeligt meget, synes jeg og det siger jeg, selv om både min min mand og jeg ryger! Så jeg synes ikke, hun skal passe min datter for meget. Min mands forældre bor på Sjælland, så de kan ikke hjælpe os.

Hvorfor har du overhovedet irene54
fået det barn?

Dit indlæg bærer præg af at barnet er mere en hemsko end glæde for dig.

Jeg synes det var fedt, dengang min datter var baby og lille, at kunne få lov til at være sammen med hende og min mand i 3 uger - at du/I ikke kan finde på noget at foretage Jer når Jeres barn er hjemme tyder mere på en begrænset intelligens hos Jer end på problemer med dagplejen.

Dagplejere Nanna H
Jeg synes ellers der er rigtig mange ting man skal sætte dagplejerne ind i. Man har vel lov til at have en anden mening om tøj, mad og legetøj for eksempel?

børn har brug for tilknytning anonym kvinde
til deres forældre. Min intuition her hvisker fare for omsorgssvigt....
Jeres opgave som forældre er at skabe trygge rammer, tilknytning gennem oplevelser sammen med jeres barn.. styrkelse af barnets selvværd...gør dem "jeg"- stærke.... man tilsidesætter egne behov..

løftet pegefinger herfra...

hvis i dropper de cigaretter har barnet det også bedre og måske har I råd til at lege et sommerhus, hvor I kunne have barnet med... alt i livet er en priotet også det at få børn....

Håber du vil overveje... lidt af det jeg har skrevet.

Du har vist... mumsemor-igen
... skrevet dette indlæg som en form for oplæg til debat?

Jeg tror ikke på at du er sådan?

Hvis ikke....... Skam dig

Lige så målløs som resten af deltagerne dulkis
Mener du seriøst at det her handler om "3 uger med børnepasning"?

Hvornår er det blevet børnepasning at være i tråden om at det er besværligt at forklare de skiftende dagplejemødre hvad du er uenig med dem om, siger mig at der ikke er så meget, der er trængt ind.

Hvad i himlens navn tænkte du da du satte et barn i verden? Og hvad er det lige du mener, der er "en menneskeret"? At være fri for sine børn? Det er et fornuftigt valg at have et voksenliv OGSÅ, men ikke på bekostning af børnene.

Men du er da godt nok selv inde på at hun har det bedre i dagplejen end hjemme i haven - jeg er tilbøjelig til at give dig ret. Men du forstår ikke, hvad jeg mener vel?

Oplæg til debat?? Marianne Frederiksen
Tror du????

ferie er en menneskeret Nanna H
Jeg mener bare, at når man nu har arbejdet hårdt i et helt år, er det da en menneskeret at holde 2 - 3 ugers ferie, hvor man ikke også behøver at passe børn fra morgen til aften ?? En uges intens ferie sammen med sådant et lille barn og man er helt kvæstet. Jeg kan bedre forstå det med større børn, de kan jo snakke og sådan. Jeg forstår ikke hvorfor folk bliver så hidsige og siger at jeg omsorgssvigter, bare fordi jeg gerne vil have dagen sammen med min mand. Jeg betaler jo også i dyre domme for pasningen, ikke også? Jeg ville jo bare vide, hvad andre mener om så mange forskellige dagplejere?

betaler i dyre domme Anonym
Er juli måned ikke betalingsfri.

Den første uge Dansk-dansker
er altid den værste, i de efterfølgende uger kan du måske overbevise barnet om at du er hendes mor.

Små børn har også behov for ferie sammen med forældrene, at spise hende af med en uge er skammeligt.

dagpleje Nanna H
Jo, juli måned er betalingsfri. De øvrige måneder betaler jeg 2.205 kr. for pladsen. Der er fast ferielukket i uge 28 og 29 og her var hun hos tre forskellige gæstedagplejere. Vores ferie ligger i uge 30, 31 og 32 og der skal hun være hos 2 forskellige dagplejere den første uge og så hos sin sædvanlige de sidste 2 uger.
Hun kommer jo også ud af dagplejen i juleferien – 2 uger, efterårsferien og påskeferien. Så det er da ikke fordi hun ikke også er sammen med os. Jeg synes det er dyrt og ingen service får man for pengene.

Jeg troede... mumsemor-igen
... helt ærligt at dit indlæg var en and..... men det ser ud til at du mener det?

Ved du hvad, jeg synes du skal være glad for at du i det hele taget kan få dit barn passet. Stod det til mig, skulle der være lukket i dagplejer og andre børneinstitutioner i de 3 uger i sommerferien hvor hovedferien ligger. Så kunne det være at nutidens unge forældre kunne lære at tage ansvaret for deres poder i stedet for hele tiden skubbe det over på andre.

Hvorfor har du fået børn??? Hvorfor kan du ikke nyde din ferie sammen med mand og børn som alle andre? Det kan godt være at du synes du betaler i dyre domme, men kommunens skatteindtægter betaler vist broderparten.

Jeg synes bare at når man har valgt at få børn, er det på både godt og ondt.

ferie Nanna H
Jeg synes bestemt, jeg betaler min part af hvad det koster og så får jeg ikke en krone i friplads som så mange andre. Jeg har ikke selv bestemt min ferie. Både min mand og jeg måtte tage hvad der var. De der er ældre end os og har været der længere tid, får jo altid lov til at vælge først, så lige meget med os unge, der har små børn. Jeg synes ikke det er retfærdigt. Sådan som jeg knokler, har jeg da behov for ferie lige som alle andre, men åbentbart ikke hvis det stod til dig. Så skulle jeg vel slet ikke have mit barn passet?

Forstår dig overhovedet ikke dulkis
Og det ser ud som om de andre i tråden har samme problem som jeg.

Prøv lige at fortæl mig, hvorfor du har fået et barn med et syn på "børnepasning" og fortæl mig også lige hvor gammel dit barn er.

At dagplejetilbuddet er så vanskeligt i sommerferien hænger jo sammen med at vi mener det er en naturlig forventning at forældre vil være sammen med deres børn. Det gør sig gældende i de fleste familier.

Er din mand lige så uinteresseret i dit barn som du er?

Selvfølgelig skal du have dit barn passet dulkis
NÅR DU ARBEJDER.

Har du slet ikke fattet noget af, hvad vi siger til dig?

Hvorfor taler du ikke med din sundhedsplejerske om problemet?

Men ikke en menneskeret for dit barn? dulkis
....??

Du der!!! Nanna H
Hvis alle andre har samme problem som dig, forstår jeg ikke, hvorfor de overhovedet blander sig. Tal for dig selv.

Mit barn har ikke noget syn på børnepasning og er 26 måneder gammelt.

Du lyder som om du arbejder med ”børnepasning”, ellers ville du vel ikke omtale dig selv som - vi mener -. Hvem er vi?
Jeg vil da også gerne være sammen med mit barn. Jeg kan bare ikke forstå at der overhovedet ikke bliver taget hensyn til mine behov. Jeg må gerne betale for 11 måneders pasning om året, holde mit barn ude af pasningsordningen i 4 uger om året, men ikke når det passer mig. Det er da dobbeltmoralsk og formynderisk af kommunen.

Min mand er ikke uinteresseret i sit barn, det er din udlægning., men vi er enige om det uretfærdige i ordningen. Den tilgodeser vist kun sådan nogle selvretfærdige, selvsmagende og småborgerlige nogle som dig. Har du overhovedet selv børn, do? Eller med hvilken baggrund udtaler du dig så katagorisk og nedladende om andre.

Menneskeret?? Nanna H
Hvormed du mener??

Hallooo - den tager jeg da til mig. Dulkis unlogged
>Hvis alle andre har samme problem som dig, forstår jeg ikke, hvorfor de overhovedet blander sig. Tal for dig selv.<

Jeg skal gerne holde mig til at sig ´"jeg og mig" men læs lige tråden.

>Mit barn har ikke noget syn på børnepasning og er 26 måneder gammelt.<

Det var en skrivefejl i mit indlæg. Der skulle stå ...med det syn på børnepasning - altså dit ikke dit barns.

Du lyder som om du arbejder med ”børnepasning”, ellers ville du vel ikke omtale dig selv som - vi mener -. Hvem er vi?
>Jeg vil da også gerne være sammen med mit barn. Jeg kan bare ikke forstå at der overhovedet ikke bliver taget hensyn til mine behov<

Hvem mener du skal tage hensyn til dine behov? Dine behov gled i baggrunden, da du fik et barn, men det er jo noget du selv skal indse. Det er en del af det, at blive forældremoden.

>Jeg må gerne betale for 11 måneders pasning om året, holde mit barn ude af pasningsordningen i 4 uger om året, men ikke når det passer mig. Det er da dobbeltmoralsk og formynderisk af kommunen< Det kan du med rette klandre dem, men det skal jo diskuteres med dem, hvis det skal have nogen virkning.

<Min mand er ikke uinteresseret i sit barn, det er din udlægning< Nej det er affødt af din kommentar om at det var synd for ham, fordi han havde "glædet sig til at have dig for sig selv. (mere forældremodenhed) men vi er enige om det uretfærdige i ordningen. Den tilgodeser vist kun sådan nogle selvretfærdige, selvsmagende og småborgerlige nogle som dig.

Har du overhovedet selv børn, do? Eller med hvilken baggrund udtaler du dig så katagorisk og nedladende om andre.

Jeg har tre børn. Ingen af dem har været passet ude før de var gamle nok til at komme i børnehave. Jeg har ikke oplevet at være smadret efter en uge med mit barn, men jeg har også selv valgt at få dem - alle sammen. Vi har holdt en måneds sommerferie MED børn og vors "get-away-weekends" har været, når der var "gode tilbud" til ungerne. Vi har selvfølgelig indrettet os efter at vi havde børn.

Jeg har også haft "voksentid" sammen med min mand, men det betød ikke mine unger skulle passes 5 forskellige steder, så havde hyrdetimerne nok været udsat til et mere belejligt tidspunkt.

Det er muligt du er blevet inderligt misforstået i dit indlæg, men det kan du jo bare forklare dig ud af. Dine indlæg giver bare det indtryk at dit barn er i vejen, at din mand er vigtigere og du er irriteret over at skulle tilsidesætte dine egne behov og ikke mindst at du ikke har nogen reel kontakt til dit barn.

Du skriver hun skal gå og tulre alene i haven. WHat?? Kan du ikke finde ud af at beskæftige dig med et barn på 26 måneder?

Hvis tingene forholder sig anderledes end jeg har opfattet er det da kun lykkeligt, for det kan dårligt være ringere.

Det var dig der mente det var en menneskeret dulkis
følg stregen op til dit indlæg.

Arbejder hårdt? tsk tsk
Er du jord- og betonarbejder?

Er du ikke bare en forkælet luksustøs der skulle have haft en abort?

Det gør jeg skam også Nanna H
Når man nu arbejder hårdt for samfund og arbejdsmarked, er det da en menneskeret at holde 5 ugers ferie om året, er det ikke? Det mener fagbevægelsen da også! Det mener du måske ikke? Hvilket århundrede lever du i?

det er en menneskeret carmenfreya
for både voksne OG børn.

Vuggestuen eller dagplejen er dit barns "arbejdsplads" hvor hun og andre børn i mange tilfælder opholder sig i længere tid end du gør på dit arbejde.

vær du glad for at du lever i år 2006 og ikke for bare 50 år siden hvor der ikke var 37 timers arbejduge eller 5 dages uge. ( ved godt at mange i sær selvstændige arbejder det dobbelte - og mange gange uden ferie i mange år - men tænker at du er lønmodtager )

Selv små børn kan godt mærke om de er ønsket og elsket, eller om de bare ønskes afsat for at forældrene kan nyde

Kærlig hilsen
Carmen

Fagbevægelsen? 3F.
Jo de mener du skal holde ferie fra dit arbejde - sgu ikke fra dit barn. Spørg BUBL!!

Du er da en parodi på en mor.

Sig mig er du dum? Tsk tsk
Tror du ikke Dulkis mener dit indlæg med overskriften menneskeret? Sig mig hvor meget skal du hjælpes - arbejder du på et beskyttet værksted?

ferie er en menneskeret Skrevet af Nanna H , 17.jul.2006, kl.14:57


Jeg mener bare, at når man nu har arbejdet hårdt i et helt år, er det da en menneskeret at holde 2 - 3 ugers ferie, hvor man ikke også behøver at passe børn fra morgen til aften ?? En uges intens ferie sammen med sådant et lille barn og man er helt kvæstet. Jeg kan bedre forstå det med større børn, de kan jo snakke og sådan. Jeg forstår ikke hvorfor folk bliver så hidsige og siger at jeg omsorgssvigter, bare fordi jeg gerne vil have dagen sammen med min mand. Jeg betaler jo også i dyre domme for pasningen, ikke også? Jeg ville jo bare vide, hvad andre mener om så mange forskellige dagplejere?

Man kunne forledes til at tro carmenfreya
at barnet ikke regnes for et menneske siden det ikke har ret til ferie sammen med sine forældre ;o)

i min verden er et barn også et menneske, med de rettigheder der nu følger med. Det er bare et lille menneske som ikke selv kan tage valg, men er afhængig af forældrenes for godt befindende

Kærlig hilsen
Carmen

BUBL Nanna H
Sig mig engang, hvad har BUBL med forældres ferie at gøre???

også en del af fagbevægelsen dulkis
men de duer måske ikke? LOL "forældreferie" nu strammer du den - gør du ikke?

Ja Carmen dulkis
Nogle børn er ilde stedt.

Og den her har jeg fået af BUBL dulkis
for meget lang tid siden. Du må få den af mig - og den skal ikke koste dig én krone. Men gør dit barn den tjeneste at læse den og forstå den.

Selvfølgeligheder om børn:

Et barn, som kritiseres, lærer at fordømme.
Et barn der får klø, lærer at slås.
Et barn, som hånes, bliver genert.
Et barn, som udsættes for ironi, får dårlig samvittighed.
- men et barn, som opmuntres, lærer selvtillid.
Et barn, som mødes med tolerance, lærer tålmodighed.
Et barn, som får ros, lærer at påskønne.
Et barn, som oplever fair play, lærer retfærdighed.
Et barn, som oplever venskab, lærer venlighed.
Et barn, som oplever tryghed, bliver tillidsfuldt.
Et barn, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed i verden

Forældreferie Nanna H
Ja, hvad er der egentlig i vejen med forældreferie? Jeg ved da godt at BUPL er pædagogernes fagforbund, men derfor behøver de jo ikke at have ret i alt hvad de siger. Min datter holder da fri fra dagpleje mindst fem uger om året, derfor behøver hun da ikke også at gøre det de tre vigtigste uger om sommeren, bare fordi det passer bedst ind i kommunens planlægning. Jeg betaler da rigeligt for den pasning der foregår. Så du mener altså, jeg både skal have hende ude af dagplejen tre uger om sommeren og fem uger yderligere - påske , pinse, jul, efterårsferie og vinterferie??? Hvornår skal der så være tid og råd til voksenferie??? Jeg har altså kun fem uger på arbejdet som alle andre, resten må jeg betale selv!

og??? Nanna H
Gad vide, hvorfor du har fået den!! Havde du meget brug for den???

arbejde Nanna H
Ja, selvfølgelig arbejder jeg hårdt. Det gør vi da begge to! Der skal da tjenes mange penge hjem til at betale både huset, bilerne, dagplejen og de ting vi vil have i vores hverdag. Det er dyrt at være børnefamilie, det ved alle jo!

Jeg vil gerne adoptere dit barn Pernille25
Jeg vil glæde mig over at holde 3 ugers dejlig sommerferie med din datter. Vi skal rigtig opleve noget sammen og jeg skal vise hende at hun ikke er til besvær!!! Jeg vil vise hende at forældre ikke bare er nogen der kun ønsker det godt for sig selv, men at voksne mennesker har overskud og tid til en dejlig lille pige som hende. Jeg vil tage hende med til stranden og vise hende muslinger. Jeg vil grine og gå ture med hende. Jeg vil bage boller med hende og vise hende at hun kan være med og hjælpe til - så hun kan se at hun er til nytte. Der er rigtig mange ting man kan gøre sammen med sine børn, så alle hygger sig. Hun behøver ikke at gå alene ude i haven og tulre en hel sommerferie. Tænk at du kan være så tarvelig - at du ikke kan se at du har en dyrbar guldklump som skal værdsættes. Hvem vil tage sig af dig når hun flytter hjemmefra - jeg håber du bliver gammel og ensom!!!!!!!

PFA tjenestemandspension Nanna H
Jeg regner da med at det bliver min tjenestemandspension fra PFA der skal betale for min hygge når jeg engang bliver gammel nok til at få den udbetalt! .....men hvad har det egentlig med forældreferie at gøre???? Hvorfor skulle jeg bortadoptere min datter? Kan du ikke få børn selv?

Forældreferie :-) Pernille25
Ja, forældreferie, den sagde du farvel til da du fik børn.

Jeg har 2 drenge. En på knap 3 år og en på 7 mdr, så det er ikke fordi jeg ikke har børn. Jeg synes bare at du er alt for egoistisk. Ikke en gang i denne diskussion har vi hørt dig skrive noget om hvor dejlig din datter er, men kun om at du ikke orker/gider det børnepjat og at du og din mand har brug for at være alene. Det er for hårdt for jer. Jeg kan ikke få ind i mit hoved at der er nogen som dig derude. Jeg kan ikke forstå at du overhoved kan undvære din datter i den tid. Det er over min forstand at du ikke kan se at du har et lille barn der vil gøre alt for dig - og at du så bare overhører hendes behov!!

Svar Nanna H
Til Pernille

Ved du hvad Pernille, jeg har min datter dagplejefri fem uger om året. 1 uge i efterårsferien, 2 uger i juleferien, 1 uge i vinterferien og 1 uge i påskeferien. Hertil kommer alt det løse. Det er alt sammen planlagt. Endvidere 3 uger i sommerferien, når det passer vores respektive arbejdspladser. Jeg ved godt det er mere end andre folk, men vi betaler altså selv. Er det virkelig så forfærdelig egoistisk at vi gerne så vores datter passet de tre uger. Hvor er den fleksible pasningsordning henne? Det har ikke noget med barnets tarv at gøre. Det er kommunens magelighed det drejer sig om.
For god ordens skyld vil jeg lige påpege at min datters dejlighed og hvor meget jeg holder af hende ikke har noget med denne diskussion at gøre. Vi snakker to forskellige ting!
Jeg betaler for en service hos kommunen. Jeg udnytter den ikke i samme omfang som andre forældre, men kommunen vil besværliggøre min forældreferie sammen med min mand ved at tilbyde mig så mange dagplejere i løbet af så kort tid. Hvis jeg planlagde mit arbejde på den måde, stod jeg foran en tjenestemandssag. Det kan da ikke være rigtigt at vi som forældre ikke selv kan bestemme hvornår og hvordan vi vil holde vores ferie, uden af få ”skudt i skoene” at vi er dårlige og uansvarlige forældre. Sådan føler jeg det næsten efter at have læst debattens indlæg.

hakke hakke hak gudfrimigvel
det er det eneste du gør, grimme kvindemenneske.

Mærk lige efter den følelse igen. tsk tsk
For det har været hensigten at give dig den, så den kan du roligt forlige dig med.

5 uger? Der er 52 uger i et år og de tre vil i have for jer selv.

Du er ringere end noget barn fortjener.

Jeg kan ikke forstå... reba
Jeg er mor til 2 piger på 2 og 5 år. Jeg glæder mig til at min mand og jeg kan nyde ferien sammen med vores piger!!Min mand og jeg trænger også til hinanden så vi tager en enkelt overnatning i en anden by når ferien starter men så vil vi altså gerne være sammen som familie. Vi har ingen planer men haven, stranden og legoland lokker;0)
Du har da ret i at kommunen giver dig en service som du betaler i dyre domme for men pyt med pengene og hvad man kan kræve for dem - det er dit barn der kommer først - og dit barn har brug for at have mor og far for sig selv i 3 uger!! Er du bekymret for hvad tiden kunne gå med?? I forhold til mange forskellige dagplejere så skal de jo også holde ferie og så er vilkårene bare derefter. Smil på læben og go ferie herfra!!

5 + 3 = 8 Matematiklæreren
Du kan vist ikke regne! Det bliver altså 8 uger hun holder ferie.

Efterår 1uge-jul 2 uger-vinter 1 uge-påske 1uge og sommer 3 uger. Ret skal være ret, inden du kritiserer, men de rige har mange fornøjelser.

Undskyld dulkis
Bruger kuglerammen fra nu af....

Opfatter du dig som børnefamilie? Fra børnefamiliens rækker
Så skulle ud opføre dig som sådan, når du nu har påtaget dig omkostninger.

Lad dit barn komme på ferie hos din mor theripley
Jeg er nemlig selv i den heldige situation at jeg i denne uge har fået mit dejlige barnebarn på ferie og det er hyggeligt - jeg lærer hende at kende på en helt ny måde, når vi kun er os to :o)

Men jeg har hende kun fordi man datter er på et forudaftalt kursus og barnets ikke hjemmeboende far "glemte" at han skulle have hende på ferie.....

Mon ikke han har det lidt lige som dig - de er så besværlige sådan nogen børn, så kan man da ikke holde fri....

Al respekt for, at du gerne vil have alenetid med din mand, men mon ikke jeres barn også trænger til en ferie?

Ikke alene i haven, men sammen med mor og far.

Hilsen Ripley - som har læst sig gennem tråden og ventet på, at du skulle fortælle, at det var et opdigtet provokerende indlæg........

Sikke noget svineri. - her er hjælp Kommunen
Kom herned og få en snak med os.

Vi har en enkelts vuggestue, vi kan overflytte dit barn til, som har åbent fra kl. 06.00 til kl. 20.00 - så kan I vente med at hente hende til i har spist og hygget jer til aften.

Vi arbejder desuden på at have vuggestuen åben i weekenden, så I slet ikke behøver hente hende fredag, men blot henter hende som sædvanligt mandag aften. Det har småbørnsforældre jo meget brug for, så de rigtig kan slappe af i weekenden. Og det er i meget åbne overfor her.

Da børn jo i den sidste ende skal vænne sig til de lange skoleferier har vi fra næste år et tilbud om 6 ugers ferieophold hos Carl Mar - et baby-sommerkursus kalder vi det.

Med hensyn til hverdagene, så har vi også et tilbud til forældre med "andre problemer". Det er en taxa-ordning, som henter og bringer dit barn i instutionen. Den ordning er du fuld berettiget til allerede nu.

Glad for jeg lige fik øje på dit problemfyldte indlæg, så jeg kunne tilbyde vores hjælp - vi er jo som alle andre til for dig.

Carl Mar`s babykursus frede-rikke
Bliver kanon - nysgerrig lige nu. Hvad hedder den kommune? Drømmeland???

Hvad skal man sige? rimtursen
Dine indlæg er forhåbentlig ren provokation?

Hvis ikke så skulle du måske stoppe op og tænke lidt over dit barns tarv og hvad det at være forældre vil sige. Når der er så mange herinde, der er forarget over dine indlæg, så er det vel et vink med en vognstand om at det kan være tid til at overveje ens indstillinger og handlinger.

Børnefamilie Nanna H
Ja, jeg opfatter mig da som en børnefamilie. Der er muligt at min er skruet anderledes sammen end din, men mig bekendt er en børnefamilie pr. definition en familie med børn!

Nu ved du jo ikke noget som helst om, hvordan jeg opfører mig, så din sidste kommentar vil jeg se bort fra.

Smertestillende Nanna H
Der skal ikke meget til at forarge, hvad? Eller er det smerter et vist sted??

Kalder du det "ikke meget"? dulkis
Og hvor mener du lige de smerter skulle sidde og afstedkommet af hvad?

Tror du nogen har ondt i røven af at du er følelsesmæssigt afstumpet og forældreumoden?

Det handler nok i bund og grund om, at en hel masse mennesker er rystede over at nogle forældre tænker, som du gør og det allerværste; ikke fatter det ikke er i orden.

Det er ikke nemt at være en lille pige og så være så uønsket.

Til Dulkis NysgerrigPer
Havde det været bedre, hvis det havde været en lille dreng, for så synes jeg du skulle skamme dig???

Hvad tror du selv? dulkis
Og hvor i himlens navn, får du da sådan en tanke fra?

Nu handler det her altså om en lille pige.

Du er da uden for pædagogisk rækkevidde. Sylvia
Var det for sent med en abort?

Du kan da selv være grim Sylvia
Er der ikke grund til Irenes kommentar her? Det er du da vist den eneste - udover moderen der ikke synes.

Ondt et vist sted Nanna H
Ja, jeg begynder faktisk at tro, at folk har ondt et vist sted over, at jeg holder ferie 8 uger om året! Tager min datter ud af dagplejen de 5 og gerne vil være sammen med min mand for resten. Er det så forfærdeligt?
Jeres børn holder da garanteret kun ferie i max 3 uger om sommeren, ikke også?
Det er jo ikke min fejl at kommunernes ferieplanlægning er tilpasset middelmådige, ordinære lønmodtagere og ikke tager hensyn til de børnefamilier, der har råd til at leve anderledes!! Måske I skulle gribe i egen barm og begynde at stille krav til kommunens pasningsordning?
Min datter holder med garanti mere ferie end Jeres egne småbørn og ingen er interesseret i, hvad jeg laver med min datter, når hun er med sin far og jeg på ferie, vel?
I er kun fokuseret på, at jeg gerne vil være sammen med manden.Hvor er det typisk for SmåDanmark ikke at kunne se skoven for bare træer og hvor er alle I småmum`s dog ynkelige at høre på. Bare Jeres børn dog ikke vokser op og bliver en stor flok pladderhumanister, der skal have krisehjælp hver gang, de ikke får deres vilje.Så er vi som samfund ilde stedt.
Hvis nogen føler sig stødt lige nu, læs tråden igennem og se hvor mange gange og hvor meget min datter er udskældt. En ting er at udskælde mig, en anden ting er at kalde min datter for grimme ting. Så er bunden af det mest inferiøre vist nået!!!

en joke? bulderfnis
Jeg håber virkelig at dit indlæg er en joke. Mener du virkelig i ramme alvor at dit barn ikke har brug for ferie med sin mor og far i sølle 3 uger? jeg er målløs. Hvor mange timer har du med hende til daglig? kender du overhovedet dit barn.

Hvis dit indlæg er ægte (hvad jeg ikke håber) så høre du til den slags rædselsfulde forældre som bare er så utroligt forkælede og mener at det er samfundet som skal passe dit barn så DU kan holde ferie. Resten af tiden bruger den slags forældre så på at dyrke egne fritidsinteresser og eller arbejde meget og gøre karrierer for at få alle de fine statussymboler. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i din tankegang. I signalerer jo tydeligt til hende at hun er en klods om benet på jer.
Hvad med at at være mindre egoistisk og giv din datter en dejlig ferie sammen med mor og far, nu i har muligheden for at lærer hende at kende og se hvordan hun udvikler sig i dagligdagen.
Børn er kun til låns, så hvis i ikke gider hende nu risikerer i at hun heller ikke orker jer når hun bliver voksen og i gamle. Det i gør nu er nemlig at man ikke giver omsorg og glæde ved at være sammen som en familie.

Hverken jeg eller mine børns far har holdt en feriedag uden vores børn, det ville være helt utænkeligt.

m.v.h. HMMM

Bulderfnis

Bulderfnis Mumitrolden
Hvorfor læser du ikke færdigt, inden du farer i blækhuset???

ferie en menneskeret? bulderfnis
ergo dit eget barn er ikke et menneske eller hvad?
Så vidt jeg ved har vi alle ret til næsten 6 ugers ferie PLUS det løse helligdag o.s.v. og du kan ikke overkomme at være sammen med dit barn i 3 uger? Jeg vil ikke bruge ordet børnepasning som du bruger, da jeg ikke mener at man skal opfatte det som et arbejde at have det rart med sine egne børn, det er en glæde i sig selv.

Noget siger mig at i bruger så lidt tid på hende at det er blevet et hårdt arbejde fordi at i overhovedet ikke bruger tid på at lære hende at kende og vejlede hende, som med andre ord hedder opdragelse. Hvis hun er i dagpleje hele dagen så kan det ikke være mange timer i ser hende, så tiden med hende bliver så mad bad og i seng, så i kender slet ikke jeres barn, dagplejen ved mere om hende end i gør. Jeg vil gætte på at hun styrer det hele og sikkert også ligger i dobbeltsengen fordi at i ikke sætter grænser, i aner ikke hvordan børn skal opdrages så derfor er det kun problemer, bare et gæt? Sætter i grænser bliver hun tryg og det bliver meget nemmere at være forældre. I skal selvfølgelig have et voksentliv og det indebære bl.a. at hun skal ud af dobbeltsengen og ligge i sin egen seng, ved ikke om det er sådan, men hvis det er, kunne i jo bruge ferien på at få hende til at sove i sin egen seng i sit eget værelse, hvad hun sikkert har hvis i arbejder så hårdt for at have en høj levestandart. Jeg er sikker på at det vil lykkes i løbet af få dage, hvis i ikke opgiver for at få fred.
Mange ting i dagligdagen ville gøre det nemmere for jer selv, hvis i prøvede at sætte grænser for hende. Hvis i gad bruge jeres ferie på det, vil i også få mere tid sammen til at pleje jeres parforhold. Som du udlægger det er det bare kedeligt og besværligt at have et barn.

Måske i skulle have haft en kat eller en kanariefugl i stedet? de kræver mindre "arbejde"

m.v.h.
Bulderfnis

har læst bulderfnis
og fare ikke i blækhuset som du skriver. Jeg fatter simpelthen ikke at forældre ikke kan klare at være sammen med ders børn i sølle 3 uger. Hvorfor kan de ikke selv aktiverer hende, hvordan kan en mor tro at der ikke er andre muligheder end at sende sit lille barn ud i en have alene som en hund der skal ud i hundegården?

Helt generelt mener jeg at det er en falliterklæring når voksne mennesker der får børn ikke kan finde ud af at opfylde børns behov, nu snakker jeg ikke om matrielle ting. Måske vi skal have indført kørerkort til at få børn?

Det lader til at en del mennesker får børn på lige fod med opvaskemaskiner og hus eller en fladskærm, det er jo noget alle bare må have eller hvad?

m.v.h.
Bulderfnis

Kunne du ikke finde en mand Sylvia
der er interesseret i dit barn.

Hvad er der med dine 8 ugers ferie? For nogle medarbejderes vedkommende er det jo fuldstændig ligegyldigt om de er der eller ej. Og hvis din ansvarsbevidsthed omkring dit job er af samme karakter som din ansvarsfølelse for dit barn, så er din abejdsgiver nok hammer ligeglad om du er der eller ej. Hans tilskud er vel det samme.

Hvor er jeg bare enig med dig bulderfnis
Jeg har også selv været sammen med mine børn til de nåede børnehavealderen og synes heller ikke at det var et problem at pleje egen avl.

Mine børn kom heller ikke i institution hvis vi havde fri, jeg kan slet ikke fatte den tankegang.
Jeg er målløs over nogle forældres krævementalitet, VI betaler VI vil Ha` en hel generation af egoister som tænker først på mig derefter mig og så på mig.

Kommunerne slås med den slags forældre for at få dem til at holde ferie med deres børn. Disse egoistiske forældre glemmer så også at dem der passer deres børn som et arbejde, OGSÅ har ret til ferie i ferieperioden, også når vejret er dejligt.

Ideèn med institutioner og dagplejer er vel i bund og grund pasningsmuligheder når forældrene SELV er på arbejde og ikke beregnet til forældre som vil holde fri for børn, der må man jo så betale en barnepige eller bruge familie og venner.

m.v.h.
Bulderfnis

Hvor er der sagt grimme ting om din datter? .....
Krisehjælp? Hun bliver da skemalagt hos skolepsykologen, men det er sgu da noget med moderen at gøre....

At du ikke skamme dig. Din dovne kælling.

Rigtig godt forslag Ecco
Har hun ikke henvendt sig endnu?

Hvordan du opfører dig? filles
Det har du da vist så rigeligt løftet sløret for HELE vejen igennem denne tråd.

Men du er tydeligvis ikke begavet nok til at konkludere ud fra de input du får.

Hvis du er mere en 17 år Dagplejefar
Er du virkelig en gyser.

Der er da ingen af "vores" børn, der opholder sig her, når deres forældre har fri.

De holder fri så meget som muligt for at VÆRE SAMMEN MED DERES BØRN.

Alle børn her har mere end 6 ugers ferie.

Peter : "Ulven kommer"...igen, igen,igen frede-rikke
Jeg skal love for det brænder i debatten her. Har folk overhovedet læst alle indlæggene igennem? For mig at se har man udset sig en Prügelknabe fra start og allerede i starten dømt og eksekveret dommen eller vil man bare misforstå?

Der er 10 der har læst mit indlæg fra i eftermiddags! Gad vide hvor mange der læser dette?

Lad dog den kone være. Hun har jo holdt masser af ferie med sit barn. Fordelt ud over året. Fem uger om jeg ellers kan tælle. Ud over de fem uger holder hun tre uger som gerne skulle være sammen med manden og med datteren i dagpleje?? Hvad fan... er der i vejen med det??

Ville det ikke være en ide at give lidt til det hun spørger om? Nemlig om det er rimeligt at kommunen vil "kaste" hendes datter rundt hos fem forskellige feriedagplejemødre? Jeg synes nogen har været dygtige til at dreje debatten temmeligt af sporet.
....men som jeg altid siger, når jeg skal trøste andre:
"Ingen er forpligtiget ud over deres evner"

Børnepasning er primært for de arbejdende Sagsbehandler
Og ja dagplejemødrene skal også afvikle ferie.

I den kommune, hvor jeg tidligere var ansat bad vi forældre oplyse deres arbejdstider og børnene skulle være hentet indenfor et vist tidsinterval derefter.

Vi registrerede der, som vi gør her, hvem der ikke tager deres børn ud i egne ferier, netop for at vide, hvor der kan være overskudsressourcer.

Man er faktisk ikke berettiget til at få sit barn passet i en kommunal ordning af andre årsager end arbejde eller rådighedsprincipperne.

Så hun har stemplet sig selv. Og ingen har jo respekt for den type mødre. Hverken dagplejerne eller pladsanvisningen.

Det har du ret i Nannas mor
- at man ikke er forpligtet ud over sine evner, men vi har fri abort i det her land.

Hvis det er SÅ hårdt at være sammen med sit eget barn, bare én uge, som hun beskriver det, så havde det nok været løsningen.

Du tager fejl feriemor
Hun er ikke nogen prugelknabe. Hun er bare dum.

Ensretning Smagsdommer
Janteloven længe leve - hip hip hurah....Det skal du nok sørge for. Sagsbehandler my ass....

Der er noget jeg ikke forstår her britzen
Hvordan kan din datter holde ferie med jer, hendes forældre 5 uger om året og ud over det vil du og din mand have 3 uger uden datteren ?

For du skriver samtidig at du kun har 5 ugers ferie selv ?

Men betaler du de 3 uger om sommeren selv, for at være hjemme med manden, hvornår holder han så ferie med barnet ?

Jeg kan ikke få regnestykket til at passe her -

Ang. ferie, så er min holdning at den holder man med sine nære og kære, sin familie, dvs sine børn (ikke de voksne self) har man valgt at få børn, må det da være fordi de er en del af ens liv -

Børn er ikke en ting man anskaffer sig og så sætter i "pension"/pasning når man vil holde fri, institutionerne bruges, så man kan arbejde og tjene til føden -

Nej jeg forstår ikke din holdning med at holde ferie som forældre partout uden sine små børn, din er endda i dagplejealderen, netop den alder, hvor de har mest brug for en -

Du skriver et sted at det er anstrengende at have sit barn hjemme en hel da !! ja for fanden er det, mens de er små, især når man, som du åbenbart har det, at du ikke gider barnet, men det er jo det man tager med, når man vælger at få børn, når man vel at mærke er sin opgave moden og voksen -

Det lyder som om du ikke har så meget af omsorgsgenet, så hvorfor ønsket om barn ?

Din mand, der vil have dig hjemme for sig selv uden barnet, ja undskyld men I Guder, hvad er det for en far det stakkels barn har, en far der ikke gider være sammen med sit barn i ferien -

Meget undrende
gulle

Jeg har skrevet et andet sted min holdning britzen
Men fik ikke med, hvad jeg mener om det du har spurgt om :

Nej det er ikke rimeligt at en kommune vælger at tilbyde et barn 5 forskellige dagplejepladser på de 3 uger -

Det er direkte kritisabelt og det skal du sgu klage over, fandme synd for barnet at skulle forholde sig til så mange forskellige dagplejer, her tages ikke hensyn til barnets tarv og det er barnets tarv jeg ser det ud fra, ikke forældrenes eventuelle besvær med at transporterer sig, det er livet, når der skal deles om pladserne i dagens Danmark -

Du skal ikke finde dig i det, tag turen op til kommunen og bed om en blanket, hvor du kan skrive din klage på, det vil som regel løse problemet, mens du er der -

guller

Læs dette link! bulderfnis
om det er en dagpleje eller vuggestue er sådan set ligegyldigt problemet er det samme.
Det er frygteligt at nogle folk er blevet så egoistiske at de ikke fatter at børn er en del af familien som man selvfølgelig skal holde ALLE ferier sammen med. Pludselig er børnene store og gider slet ikke holde ferie med far og mor SÅ er det tid til at tage på ny bryllupsrejse UDEN børn.

Dybt ulykkeligt at nogle børn slet ikke får ferie, men ligeså trist at nogle mener at børn ikke skal have ligeså meget ferie som voksne og være sammen med mor og far.

Jeg tror ikke at dette begreb var så udpræget for 10-20 år siden, bortset fra de få som hele vejen igennem var omsorgssvigtet. I dag er det så velfungerende familier som ikke gider deres børn i ferien.

Min svigerdatter er pædagog og de har også kendt fænomenet i flere år. Hun er glad for sit arbejde, men bliver ked af at se de børn som hver dag året rundt kommer i institutionen. Der er det også ganske almindeligt at der kommer masser af børn mellem jul og nytår selv om forældrene har fri. Far og mor skal jo hvile sig efter juleræset så de er klar til nytårsfest!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article211653.ece

ret tankevækkende.

m.v.h.
Bulderfnis

BUPL`s mening: Tag det med et gran salt Pædagogen
Det her link siger noget andet end Ekstra Bladets link.BUPL siger højt og tydeligt at det skal tages med et gran salt. Så hvad skal vi tro???

Ud over at vores udskældte mor her holder ferie med sit barn og mand fem uger om året, betaler sig til ekstra tre, hvor hun gerne vil være alene sammen med manden og have datteren i dagpleje.
Måske man skulle spise lidt brød til? De kunne jo være de gerne ville have huset ordnet???? Det melder historien jo intet om. Går da ud fra de har tænkt sig at hente datteren fra dagpleje hver dag, men det melder historien jo heller intet om??

http://www.bupl.dk/web/internet.nsf/3a4987563758994ac1256c000025298b/2064d5b27d099031c12571aa00322e54!OpenDocument

BUPL bulderfnis
ÆÆH er det ikke en elendig fagforening ;-) de skal sørger for at der er arbejde til deres medlemmer. Samtidig har de i mange år fortalt forældre at de er meget bedre til at passe børn end forældrende selv ;-) SÅÅÅH mere nuanceret end ekstra bladet er de ikke

Det med at "ordne hus" så børnene ikke kan være der, hvad i alverden har det noget at gøre med børns opvækst og ferie at gøre. Måske man skulle droppe det der med at ordne hus med fine nye samtalekøkkener, børnene er der jo alligevel ikke til at samtale med.....de er jo i dagpleje eller institution ;-) Barnet er jo nok også ligeglad med det fine køkken og det sidste nye UDEKØKKENET som skal bygges mens barnet bliver passet!
Prøv at give ungen en hammer og en pose søm så han kan hjælpe far med at lave de nye trend.....måske på nogle brædder ved siden af fars køkken, sikke en ferie de kunne få!

m.v.h.
Bulderfnis

Det er vist de moderne tilstande der gør at der nu ikke er plads til børnene.

Helt ærligt jeg tvivler virkelig på at du er pædagog ;-)

Interessant indlæg, men sandt? laxmi
Et rigtig interessant indlæg, som rejser mere end et spørgsmål

For det første, spørgsmålet omkring kommunernes pasningsordninger og hvilke hensyn, der vejer tungest: hensynet til børnene og til forældrene - eller til kommunens egen planlægning og økonomi. Hvis man tager indlægget for pålydende, er det indlysende, at det ikke er hensigtsmæssigt for hverken barn eller forældre, at hun i løbet af 3 uger skal passes af 5 forskellige dagplejere. Nu er det et ekstremt tilfælde (og jeg tvivler på, at man i nogen kommune har så dårlig sommerferieplanlægning, at man på 3 uger bliver kastet rundt blandt 5 dagplejere), men de fleste med børn i dagpleje kender til hvordan børnene ind imellem bliver kastet tilfældigt rundt blandt dagplejerne, fordi de der sidder og planlægger ikke spørger dagplejerne (fx hvilke børn der legere godt sammen) og er tvunget til at tænke i kasser fremfor i levende mennesker.

For det andet spørgsmålet omkring "forældreferie": er det rimeligt at forældrene sender deres børn i institution, mens de selv holder ferie? Ja og nej. Ja, hvis der i øvrigt er tale om forældre, der tilbringer tid med deres børn, nyder at være sammen med dem og som holder ferie sammen med børnene - udover en uge hist og pist. Det optimale er selvfølgelig, at børnene holder en uges ferie hos bedsteforældrene, mens far og mor "plejer forholdet". Men 3 ugers forældreferie... tjah, det lyder af meget.

Problemet med dette indlæg er, at det lyder så ufatteligt forkælet og giver i sine formuleringer et indtryk af at dette barn er i vejen. Derfor så mange stærke reaktioner imod det. Spørgsmålet er så bare, om det er sandt???
Laxmi

Ang. BUPL Pædagogen
Å, jo, jeg har skam en pædagogisk uddannelse. Tro det eller lad være. Nu er det så ikke BUPL, der er min fagforening, men det er en anden historie.
Jeg er heller ikke altid enig med BUPL. De har som fagforbund flere gange "spændt ben" for mine dispositioner, hvor det er forbundets tarv på bekostning af børneses tarv, der har været agendaen. Sådan er der så meget og også med Ekstra Bladets historier, men vi har vel lov at tænke selv?

netrom Anonym
mine 2 drenge har lige holdt 4,5 ugers ferie fra institution, 1,5 uge med deres mor, 1,5 uge hvor vi var sammen som famile og så havde jeg 1,5 uge med dem alene, jeg havde dem gjerne længere
og dit barn tager vel sig også en middaglur hvor i kan passe jeres forhold.

medmindre det er fordi i arbejder forskudt af hinanden så er det vist mere jeres egen hverdag i skal kigge på for at finde tid til hinanden siden at i bliver nød til at bruge ferien for at være sammen, der må være nogle ting i ikke behøver at klare så snart den lille sover så i kan være sammenjeg er dog fuld forstående for at de ikke skal være hos en storryger

Manglende info Anonym2
med alle de meldinger du mangler, skulle du måske læse tråden igennem. Alle de oplysninger du søger skal du finde.

Ikke Janteloven min ven Sagsbehandleren
serviceloven

Puhhh... Pædagogen
Jeg mangler da ikke en skid for at gennemskue hele denne latterlige diskussion. Det gør du måske? Nå, jeg vil ud i det gode vejr....tror sgi vi skal grille til aften. Kan du hygge dig

Ferie med dit barn jetpost
skal dit barn ikke have ferie? Børn trænger også til ferie. Dagplejere har også ret til ferie, de har også børn, som de gerne vil holde ferie med.

Leve med at hun er derhjemme?????? jetpost
skulle du ikke have fået et hamster i stedet for. De er i det mindste til at aflive.

Fake indlæg jetpost
har du ikke andet at lave...

Passer?? jetpost
en mor og en far PASSER ikke deres barn, en mor og en far er SAMMEN med deres barn

Heldige jetpost
så er i sandelig heldige at i begge har fået ferie samtidig......de bedste uger......held, held, held.....din datter er en del af familien, ellers skal du seriøst overveje at kontakte kommunen for at høre om aflastning, men så må du også regne med at du risikerer at få hende fjernet....

Når man får børn jetpost
skal ens egne behov tilsidesættes, og det skal de i mange år, så væn dig til det...Og ja jeg har børn, tvillinger, det skal du være glad for at du ikke har, så havde du fandeme fået noget at lave.... Du bestemmer da selv hvornår du vil have at din datter ike skal være i dagpleje..det er da noget værre vås du siger.

Ikke så tit jetpost
at jeg er enig med Dulkis, men her må jeg sige: hep hep

Med de forkælede forældre, hvordan jetpost
tror du så ikke at deres børn bliver? Tør ikke at tænke på det.....

sandheden jetpost
er at det er rigtigt hvad hun skriver. jantelov eller ej

at holde ferie... jetpost
er det ikke også en menneskeret for dit barn....tror at det er det der menes.

Hallo moskafe Trillingemor
Pas dog på, du ikke får skrivekrampe med alle de indlæg, eller er du på akkord???

Selvfølgelig skal du holde ferie jetpost
men jeg har sgu aldrig set fagbevægelsen udtale at ferie er UDEN børn......Nu må du stoppe.

Nej det kaldes jetpost
at have en holdning, og brænde for emnet.....Har du et problem med det?

En holdning??? Trillingemor
Næ, det har jeg da ikke et problem med. Jeg synes bare det er lidt synd for dig, så travlt du har med at kommentere det hele på kryds og tværs her og der i flere debatter på en gang.
Hvis der så var lidt udfordring i det, du skrev kunne jeg forstå det.
Det virker nu mest som du er en snotforvirret person uden personlig mening om tingene. Er du ikke dansker??? Altså ikke for at være uhøflig eller racist eller sådan noget. Enten det eller også er du måske ikke så intelligent som du selv tror. Måske bare umodenhed???

Jeg er mere bange for om jetpost
din datter i det daglige lider overlast, jeg håber at dagplajen er observant, og evt. indberetter

Har læst samtlige indlæg jetpost
og mindes ikke at din datter er blevet angrebet og kaldt grimme ting, det er dig vi mener

Flere debatter????hvor jetpost
den sidste halve til hele time har jeg ikke været andre steder. Du gider jo åbenbart at læse mine indlæg. Hvor er det jeg ikke har min egen mening....Skal vel egentlig heller ikke stå til regnskab for dig, jeg debattere bare i en tråd der er startet, så du skal ikke have ondt af mig...

Stopper... Trillingemor
Nej, jeg stopper med at have ondt af dig. Det er også at påtage sig en umenneskelig byrde. Vejret er for skønt til at være bekymret over dit blodtryk. Husk at drikke masser af vand. Det skyller systemet rent og modvirker museskader.

Jeg går i haven og tænder for grillen. Hygge til dig med dine 5000 indlæg. Håber du får det ud af det, du drømmer om.

Gyys... bulderfnis
Jeg tør næsten ikke tænke tanken til ende. De børn der vokser op hos sådanne forældre kan da kun blive endnu værre....hvis det er muligt.

m.v.h.
Bulderfnis

mocafe bulderfnis
Bliv endelig ved. Jeg har det som dig, hvis et emne fænger mig skriver jeg gerne min mening som du gør, og kan indimellem have svært ved at stoppe. Det er emnet der er interessant og ikke debattøren ;-)

Til gengæld har jeg ikke noget stort behov for at komme på forsiden med seneste indlæg 10-15 gange om dagen, skriver kun ny tråd når der er noget jeg brænder for at fortælle. Det kan så bare være noget irriterende med de få som absolut skal spamme hele forsiden med ligegyldige indlæg som handler om ingenting, bare for at blive set.

Det var så lige et sidespring i en interessant tråd med en meget underlig mor ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

Nej faktisk yderst sjældent dulkis
- hvis det overhovedet er set før, men jeg kan også se, der er en enkelt der besværer sig over dit engagement. Det synes jeg er at køre tingene ud på et sidespor, så selv hep hep.

HOV HOV ;-) bulderfnis
Jeg fik mit første barn da jeg var 17 år så kom ikke her og bliv væk ;-) Min søn er en dejlig voksen velfungerende og veluddannet ung mand som har et stort omsorgsgen for sin mor....gud ved hvor han har lært det henne ;-))
Han skal selv være far om snart et øjeblik og er sikker på at han har lært noget hjemmefra og bliver en god far...han har nemlig også en far som gider ham og har altid gjort det OGSÅ i ferierne

m.v.h.
Bulderfnis

tror slet ikke bulderfnis
at hun har fattet det. Hun er overhovedet ikke i stand til at se sine egne fejl, men tror fejlagtigt at det er hendes stakkels lille pige vi angriber.

JESUS CHRIST hun er godt nok langt ude.

m.v.h.
Bulderfnis

Måske var taxameterordning carmenfreya
i vuggestuer og dagplejer en løsning ?

så ville du selv kunne styre hvor meget eller lidt din datter skulle være der, og samtidig kun betale for den faktiske tid. de samme vuggestuer og dagplejer skulle så naturligvis være døgnåbne, og derfor også have personale på skifteholds vagter, og åbent hele året 24 timer i døgnet alle ugens dage alle årets 365 dage

Så kan du Stemple ind når du afleverer hende, og stemple ud når du henter hende. ;o) Se det ville da være flexibilitet ;o)

tror i den sidste ende du hurtigt vil opdage hvor dyrt det kan blive, da forældrebetalingen som den er nu, langt fra dækker de faktiske omkostninger ved at få passet sine børn.

Kærlig hilsen
Carmen

Taxameterordning Nanna H
Carmen du er genial. Jeg har regnet på det og indtil min datter fylder tre, skal jeg jo ifølge det nye lovændring stadig kun betale 25% af driftstilskuddet, hvilket her i kommunen er 8.820 om måneden. Det er så dagpleje 48 timer om ugen. Det bliver faktisk ikke så meget dyrere med taxameterordning, med de ekstra 12 timer om ugen!!! Det vil jeg bestemt overveje, om det ikke er løsningen på vores problemer! Det er jo ikke penge der er problemet. Dem har vi så rigeligt af. Jeg har også tænkt på at ansætte en guvernante eller børnesygeplejerske???
Men som sagt, du er genial. Tak for tippet.Det er jeg sikker på, at mange travle unge børnefamilier kan bruge.
Kærlige hilsner

Så må man da håbe carmenfreya
at sådan en taxameterordning bliver en realitet inden din datter fylder 3 år. Jeg tvivler dog.

Har ihvertfald ikke hørt at der endnu findes sådanne ordninger.

Men du kan jo stille forslaget til politikerne.

Men er da glad over at du tog så positivt imod mit forslag, når man ellers ser dine krigeriske svar til de andre ;o)

Egentlig synes jeg at man som forældre burde betale fuld pris for hvad det koster at få sine børn passet, eller som minimun 50 - 75 % i stedet for kun 25% - ihvertfald dem der bevisligt har råd til det

Kærlig hilsen
Carmen, der inderst inde ønsker sig et samfund hvor det var muligt at klare sig for en lønindkomst, således at der fast var en forælder hjemmegående til at tage sig af hjem og børn, så de IKKE skulle i vuggestue/dagpleje

sure mokke icarus
hvad faen er det for en kommentar at komme med...

slap af hvis min skrivelse virkede negativ, var den bestemt ikke!!!
nyder at have min datter hjemme!

hentyder til at det er bedre at tage barnet hjem end at skulle passe det 5 forsk steder... men du kan kun brokke dig, ik?

det lød nu altså jetpost
som om hun var til vesvær. Vil du nægte at du skrev at du måtte leve med at hun var derhjemme. Det klingede negativt i mine ører....men hvis det ikke var sådan ment, det ved du jo bedst..

Enten... EIYJ
skriver du det her for at skabe debat om emnet, eller også er du snot dum!! Jeg nægter at tro at der i dagens danmark findes forældre der er så egoistiske at de holder ferie uden sine børn!! Ja selvfølgelig skal dit barn være ved jer, dit barn skal have 3 ugers ferie sammen med jer. Og om de 3 uger skal bruges på at tulle rundt i haven - det er ok - bare i holder fri sammen... Det er omsorgssvigt at lade dit barn være ved dagplejeren når i har ferie. Og jeg håber jeres dagplejer har så meget pli at hun indberetter jer. I burde godt nok ikke ha lov til at have børn.
Vores dreng på 2 år holder 4 ugers ferie fra hans dagplejer. Han skal på freie ved hans bedsteforældr, og ellers skal han være ved os. Vi skal ikke lave andet i vores ferie end at være hjemme og hygge. Vi tager nok på nogle småture, som til zoo, stranden o.l. Jeg glæder mig til at få lov til at være sammen med min søn i over 3 uger. Det skulle i også tage og gøre!!

Det er da dejligt... eiyj
i har råd til at have 8 ugers ferie, men hvorfor må jeres datter ikke have det? Du skriver i arbejder hårdt, så må jeres datter være ved dagplejeren meget? Så har hun også brug for ferie lige som i har. Også i 8 uger. Du gør meget ud af at fortælle at i betaler for at have hende passet. Ja men det gør vi andre da også. I betaler jo ikke mere end os? Og juli måned er da alligevel gratis... Hvis jeg kunne ville jeg gerne bruge 8 uger sammen med min dreng, plus det løse!!

Det eneste eiyj
folk har ondt i popo'en over er at du bare ikke fatter at man som velfungerende forælder vil holde AL ferie med sit barn/sine børn. Om det så er 3 uger, 8 uger eller længere. Det er da flot og godt at din datter holder 5 uger, men hvorfor ikke 3 uger mere lige som jer. Jeg ville være så flov over at aflevere mit barn når jeg selv havde ferie. I har kun hende? Og hun har godt af at møde andre børn? Det har hun da. Men hun har garanteret mere brug for at have fri sammen med jer!! Du er så forarget over hun skal 5 forskellige steder i dp. Ja det ville jeg også være hvis jeg skulle på arbejde. Men det skal i ikke. Så der er absolut ingenting at være forarget over. Hold hende hjemme!!

Desværre bulderfnis
er det ikke ualmindeligt at folk sender deres børn i daginstitution når de har ferie.
Desværre er der børn der aldrig holder fri.

Dette er uheldigvis ikke ulovligt, så det kan ikke hjælpe at indberette dette. Man kunne så ønske at der blev lavet en lov om at børn SKULLE holde 3 ugers sommerferie.

m.v.h.
Bulderfnis

ej helt ærlig l8s
hej
har selv en dreng på 3 i morgen, og ham holder jeg da hjmme når jeg har ferie, tænk alt den tid man går glip af ved at putte dem i dagpleje.
Når man har sat børn til verden skal man da værer sammen med dem, og du henter garentert dit barn lige ved lukke tid, nu hvor du knokler røven ud af bukserne.
Børn bliver også trætte af at værer i dagpleje det er lidt som arbejde for dem også bare sjov arbejde men anstrengene.(ved noget af erfaring,pædagogstuderende)
Når der er så meget bøvl med at få hende passet så behold hende da hjemme jeg ville da aldrig byde min dreng så mange dagplejer.
så kunne det jo være at til næste år at det passet med at i kunne få hele 3 uger fri selv, men synes også at det er en lidt dårlig holdning at du synes det er bøvlet at afleverer barnet, helt ærlig du har selv sat hende i denne verden, hun bestemte jo ikke selv det vel, og hvis hun kunne udtrykke sig ville hun nok sige lad mig blive hjemme.
mvh charlotte
Ps. men håber for dig at du finder en god løsning for hende og jer.

En indberetning sagsbehandleren
fra en dagplejer afstedkommer, der oprettes en file i kommunen. Den ligger der til barnet er 18 år - og kan naturligvis vise sig aldrig at blive "pillet frem" igen, men eller vil den være en del af de evt sagsakter og andre indberetninger der kunne fremkomme undervejs.

Du har da sikkert også bemærket, at når der har været nogle sager, hvor f.eks. kommuner har være forsømmelige er der altid henvist til tidligere indberetninger og andre informationer.

Lovligt eller ulovligt Tidl. studerende
Jeg ved ikke om man kan tale om ulovligt, men da

min søn var lille og i dagpleje og jeg var

studerende, blev jeg da bedt om at aflevere

mit "skoleskema", så dagplejeren vidste, hvornår

mit barn blev hentet. Det er vel fair nok, men

også dengang forekom busstrejker og jeg er blevet

indberettet for 3 gange på én uge at hente min

dreng for sent. Sevom jeg ikke kunne gøre for

det.

Hvilket vil kræve at alle forældre kunne få 3 ugers ferie irene54
om sommeren.

Det har jeg aldrig kunnet - vi har kun kunnet få 14 dage, så hvis dette krav var gældende da mit barn var lille, var jeg ilde stedt.

Ferieloven bulderfnis
siger at alle har ret til 3 ugers ferie imellem 1 maj og 31 september. Det er arbejdsgivers ret at bestemme hvornår inden for denne periode, men skal tage hensyn til den ansattes egne ønsker.


Måske du er selvstændig siden du ikke kan få 3 ugers sommerferie inden for perioden?


m.v.h.
Bulderfnis

Åh... eiyj
Jeg ved det godt. Jeg er udd. pædagog. Men jeg bliver så frustreret over sådant noget, at jeg ville ønske at man kunne indberette det. Men jeg troede altså det var en spøg første gang jeg læste det....

du bliver kun jetpost
indberettet hvis du henter efter at dagplejen skulle lukke, i min kommune 17.30. Du bliver ikke indberettet for at hente for sent ifølge dit skema.....

Du har helt ret i m.h.t. hvad ferieloven siger irene54
nej, jeg er ikke selvstændig og har aldrig været det.

Det er bare sådan, at på min arbejdsplads er vi så mange med børn, at der var ingen mulighed for at give alle fri i 3 uger i skolens ferieperiode.

Derfor blev det altid til 2 uger i skolens sommerferieperiode og 1 uge enten lige før skolens sommerferie eller lige efter.

langt fra negativt! icarus
beklager hvis det lød sådan elsker min datter! går hjemme med hende hver dag :)

rart at høre jetpost
har også altid nydt mine tvillinger, nu er de 11 og aldrig hjemme......sådan er livet

helt ærlig hvad fanden er det for en indstilling...... lomborg
Hvad binder du dig ind, det er dit barn, jeg har 8 ugers sommerferie, og har mit barn hjemme hele ferien. jeg havde overvejet at han skule afsted men det er her i sommeren med godt vejr man skal nyde det, og min er altså kun 1½ år. men jeg ville bare nyde at være sammen med ham. og min kæreste kunne ikke drømme om at sende ham afsted når vi har fri...
men sådan er vi bare...

ja tiden icarus
går nok forfærdelig stærkt...

min egen prinsesse er knap 10 mdr og skal snart starte i dagpleje, blir vildt underligt at skulle undvære hende så mange timer om dagen, og som vi tidligere har debateret om er det svært at finde den rigtige dagpleje.

glæder mig til at skulle arbejde igen, men ved endnu ikke hvad jeg skal arbejde med, og det er dog det værste... hvis så bare man havde et job der ventede på en.

Til DIG *Maria*
Havde folk så forståelse for det eller blev der kigget skævt til dig, at du gjorde brug af pasningsordningen? og hvad gjorde du så med dit barn i den uge du havde ferie? Altså den uge der lå uden for skolernes sommerferie?
Mange hilsner

pædogogger, sucher. BULB_og min bare røv.
du burde ikke have bævnt BULB her, det er noget af det ringeste der findes her i landet, de kommer med så åndsvage udtalelser som, danske børn lærer ikke at gå, og meget andet fis, en pædagog er det absolut ringeste arbejde man kan få, så hellere rense kloaker, eller vaske ældre i røven.

de sidder på røven hele dagen, ifølge reglerne skal der være en voksen for hvert fjerde barn, når de leger ude, her sidder de og ryger og drikker kaffe, og får en medhjælper til at passe alle børnene.

BULB burde tage navneforandring til BRÆKKELSE:

Kom.. eiyj
...tilbage når du kan stave... DET HEDDER BUPL!! DU er da totalt til grin...

Synes du ikke Far til 4
at dagplejerne også har ret til ferie hvis alle lod deres børn blive i dagplejen så skulle der jo afløsere til og så tror jeg systemet bliver meget dyrer. Som det er nu er det baseret på du tager dit barn ud af systemet når du har ferie men det forstår du jo ikke for du bataler jo hver måned ik. men de kunne jo bare lave systemet om så du kun betaler i 11 måneder så kunne man jo sige at syvende måned var betalingsfri så da var der ingen dagpleje er det det du ønsker: Jeg mener ligesom mange andre her at du og din mand er kæmpeegoister og aldrig burde have sat børn i verden.Jeg tager mine børn med på ferie og vi har det skønt. Hvis du egoist absolut skal have fri sammen med din mand så gør som os andre find en besteforældreweekend og afsæt bønene der og lad så være med at lave flere børn når i ikke kan magte dem