6 år mere til regeringen

6 år mere til regeringen Anonym
jeg arbejder som overlæge på afd B7 - jeg er lidt rystet over den debat som florerer i øjeblikket - i de 6 år regeringen og DF har været ved magten - har jeg som overlæge været vidne til en ordentlig løft inden for sundhedssektoren , i form af større bevillinger til personale og indkøb af højteknologisk udstyr - når jeg husker 7 år tilbage arbejdede jeg i et sundhedsvæsen der var nedslidt og forfalden - dette har regeringen sammen med DF formået at ændre - lad os sammen stemme på anders til næste valg - og samtidig appelere til oppositionen om at give regeringen arbejdsro de næste 6 år - så har vi til den tid verdens bedste sundhedsvæsen og velfærdstat.
Venlig hilsen overlæge på afd B7

stemmer altid DF villff
og vil blive ved med det !!!!

vi oplever det samme sygeple
jamen kan ku give dig ret - det skal understreges
at jeg er fuldstændig upratisk og neutral - men min afdeling som jeg er leder for ( afd F2) føler både personale og patienter at regerinen har ydet et kollosal arbejde i de 6 år de har været ved magten - jeg tror at langt de fleste inden for sundhedsvæsnet kan indse at den nuværende regering er GARANTEN for et velfungerende og solid sundhedssektor og velfærdsland. Kærlig hiseln afd F2

Er du nu der igen eks-mas
... fra afdeling B7 ..... eller var det nu L7 ..... eller ....... eller

1-2-3

Kun hvis Helle-linselus... dommeren
Kan blive statsminister!
Hun skal ikke have nogen indflydelse overhovedet, da hendes visionære syn ikke rækker længere end til hendes eyeliner! Hun skal bare være statsminister!
På denne måde kan S holdes i ro og alle dem som åbenbart tænder på rødhårede kan bidrage med stemmerne...

;o)

ups sygeplejerske
jeg mente jeg var upartisk og neutral - enig gi regeringen 6 år mere - og vi får alle en sundhedsvæsen vi kan være glade for.

Mon ikke bare modild
du skal slukke for computeren, og gå tilbage til dine lektier?

V.H. Modild

Nu er det ikke kun sundhedssektoren freidi
der udgør et velfærdssamfund. Det indebærer da også at godt og vel alle føler sig tilpas og brugbare i vores samfund. Integrationen halter af h... til og vores miljøpolitik trænger til et ordentlig boost. Jeg kan finde på flere grunde til at mit kryds ikke sættes ved venstre og ej heller længere ud af højre fløjen. Fy fanden...!

nå da da 123
så de rige kan blive rigere og de kan skære mere ned på skoler ,børnehaver og ligende du nyder nok ingen nød med den løn du har og udd du har fået samfundet til at betale dig skære man sku ikke i løn men kontanthjælps modtageren tager man glædeligt 1000- fra om måneden du har sikkert også et så kaldt bi job som læge og en måneds løn mere end 10 gange kontanthjælps modtageren.
du må ha held med dit erhverv du kan vel også bruge et hjerte,nyre osv fra kontantshjælps modtageren

Han er ikke læge eks-mas
.... eller sygeplejerske som han også giver sig ud for. Det er rent sludder - men typisk fra den fløj, politisk argumentation er der sgu ikke meget af ............

1-2-3

nu forholder det sig sådan overlægen
at jeg at jeg blot taler ud fra et lægelig synspunkt - jeg er upartisk og neutral vedrørende politik - men sundhedssektoren har virkelig fået et stort løft i den rigtige retning - regeringen har formået at vende et nedslidt sundhedssektor til et af verdens bedste - med hensyn til integrationen så synes jeg faktisk at det ligeledes går godt - regeringen har og arbejder stadig på at alle indvandrer skal yde og arbejde for deres kontanthjælp - og det kommer alt andet lige os danskere tilgode. venlig hilsen overlægen afd B7

Jeg har snakket freidi
med flere indvandrere og flygtninge. Også folk der har været her i flere årtier. De har ikke oplevet at situationen i Danamrk på det område har været værre. Vi danskere har sku kun nok til os selv og vores navle. Måske skulle vi være opmærksomme på alle dem der sidder fast på asylcentre i mange år fordi regeringen mener det er sikkert nok at sende folk tilbage til Irak osv og asylsøgerne frygter at komme hjem.
Jeg er bare efterhånden pinlig over at sige at jeg er fra Danmark så hvis jeg kan undgå nævner jeg det ikke.

Men dette er fact ! dommeren
De meget stor del af virksomhederne er holdt op med at søge ufaglært arbejdskraft fordi at ingen søger jobbene længere!
Så hvis din omtalte kontanthjælpsmodtager vil have flere penge, så skulle han tage fingeren ud af måsen og komme igang!
Sådan er livet for alle andre, sådan skal livet vel også være for dem som har gjort det til et politisk manifest ikke at lave dagens gode gerning !

nu skal du høre overlægen
med hensyn til indvanderer - så her jeg ofte oplevet indvanderer som henvender sig i min praksis og beder om en lægeerklæring - de ønsker jeg skal udstede en lægeerklæring fordi som de siger - hvorfor skal jeg arbejde?? så forklarer jeg dem stille og rolig (det er vi læger uddannet til) at de også skal arbejde som alle andre danskere - men det er en politisk spørsmål som jeg ikke vil blande mig i - blot vil jeg understrege at jeg ofte oplever indvandere som vil snyde det danske system - og det er jo ikke holdbart i længden vel???
venlig hilsen overlægen på afd B7.
p.s jeg bliver nød til at gå nu - har en akut operation.

politik er ikke mit bord overlægen
jeg er uddannet læge - og vil helst debatterer det sundheds mæssig - jeg er upolitisk og neutral - men vil gerne rose regeringen og DF for at bidraget til at vi danmark kan bryste os med at have en af verdens bedste sundhedsvæsen. venlig hilsen overlæge AFD B7

hmm hmm Anonym
DET ER JO OGSÅ FLOT AT DE HAR LØFTET SUNDHEDSSEKTOREN ELLER HAR DE? NÅR MAN SÅ TÆNKER PÅ ALLE DE ANDRE STEDER DE SÅ HAR SKÅRET KRAFTIGT NED PÅ. FX ÆLDRE OG BØRNEOMRÅDET.

Jeg vil da heller ikke freidi
kunne forstå hvorfor jeg skulle arbejde hvis INGEN ville ansætte mig, ikke engang få mig til samtale bare fordi jeg hed Abdullah.
Hvordan kan du sige du er upartisk når du vil have vi alle skal stemme venstre fordi de er de bedste til at regere vores land når du kun kigger på sundhedssektoren og når de fejler på næsten ALLE andre områder?

p.s. freidi
Så kunne jeg også godt forestille mig at der findes en del danskere der heller ikke gider at arbejde. Og en del ikke danskere der ønsker at arbejde. Fej for egen dør bla bla bla....

jeg vil lige indskyde overlægen
at jeg er upartisk og neutral - i mit virke som overlæge her på afd B7 kan vi kun konkludere at sundhedssektoren har fået et gevaldig løft i de rigtig retning - med hensyn til børne og ældrepolitikken er ikke mit bord - mit speciale er det lægevidenskabelig - men kan dog tilføje at regeringen IKKE har skåret på hverken de ældre eller bpå børneområdet - at nogen kommunerne føler dette er udelukkende på grund af at de har fået for store bevillinger i de senere år - men alt i alt har kommunerne fået større økonomisk råderum - sammenlagt - men selvfølgelig vil der altid være nogle socialdemokratiske borgmesterer der ser ser sit snit at gø - de er blot desperate at se en regering som er økonomisk ansvarlig - denne regering tænker ikke blot på nuet , men også imorgen og langt ud i fremtiden - for dine og mine børn - men som sagt er jeg upolitisk og neutral - jeg udfører blot mit arbejde som overlæge her på afd B7. venlig hilsen overlægen

Zzzzzz Zzzzzz Snorketræet
Gaaaaaab.
Godmorgen kloge Åge.....

jeg forsker i velstand ph.d studerende
hej jeg er ung ph.d studerende der sammen med et forskerhold har udarbejdet et rapport om velværden i danmark samt sundhedsvæsnet tilstand - vi har i mit forsker hold konkluderet at regeringen har tilført sundhedsvæsnet et så store bevillinger i form af højteknologisk udstyr - uddannelse af personale at danmark snart kan bryste sig med at have et af verdens mest velfungerende sundhedssystemer i verden - så jeg kan ku give overlægen ret - det kan dokumenteres i vores afhandling - regeringen har formået at løfte sundhedsvæsnet og på samme tid at have skattestof - et STORT UG+ til regeringen - skal understrege at jeg og mit forskerhold er upartisk..

Godt fanget ;) Hende her
for sidst denne såkaldte læge skrev, var det afdeling L7
Så det virker noget uldent ;)

Jaja fint Hende her
nok at de højtuddannede læger får mere i lønningsposen og så er tilfredse.
Men så fortæl mig lige hvorfor patienterne stadig er dårligt behandlede?
Nååå nej, du er jo ikke ægte, den ene dag er det den ene afdeling, den anden er det en tredie, og indimellem er du sygeplejerske.
Det er fandme godt gået du.

Hæ. eks-mas
... og nu er fjolset længere nede blevet til Phd studerende ........... hvorfor ikke bare stå ved sine holdninger istedet for denne maskerade ?

;-) 1-2-3

Først eks-mas
havde du været overlæge på afd L7 i 6 år, så blev du sygeplejerske, så igen overlæge, men denne gang på afd B7 og i 9 år og nu er du blevet til Phd studerende ..........

Hmm ............ jeg tror du skal søge behandling i det system du besynger så yndigt.

1-2-3

Fint nok med 6 kaminsky
år mere til regeringen, bare det ikke bliver til den danske regering!

flot Anonym
AT SKÆRE ALLE OVER EN KAM. GODT GÅET. DU SKULLE STEMME DF I STEDET.

Medical time mr bimbo Fnis
Hvorfra er du mon undsluppet?