90 % af socialt udsatte ryger

90 % af socialt udsatte ryger hallodu
Det fremgår af en undersøgelse hos Sundhedsstyrelsen;

http://www.sst.dk/default.aspx?lang=da og nyhedsbreve. Det står i STOPNYT nr. 36 2008.

Så kan de tungnemme herinde se det en gang til [:)]

Det er i øvrigt en gammel kendsgerning at jo længere uddannelse eller jo bedre social status, jo færre ryger. Derfor har rygningen en stor social slagside. De mindst uddannede og dem med se laveste indtægter dør tidligere og er også mere syge og skrantende.

http://www.si-folkesundhed.dk/Ugens%20tal%20for%20folkesundhed/Ugens%20tal/Uge_50_2005.aspx

Lad mig citere fra den ældre undersøgelse fra 2000:

"Figuren viser også, at faldet i andelen af rygere fra 1987 til 1994 var størst i gruppen med 15+ års uddannelse, men at befolkningen med kortere uddannelse siden er fulgt efter. Den stigende sociale ulighed i rygning kan derfor også tolkes som en udvikling, hvor dem med længst uddannelse starter en positiv sundhedsadfærd, der over en årrække følges op blandt de med en kortere uddannelse."

På samme måde ser vi i dag at det er de ressourcestærke der tager kampen imod røgen og begrænser den hvor man kan. Det giver lidt hyleri fra de mest fanatiske rygere, men ingen gider efterhånden at høre på dem, da der ikke er nogen seriøse som repræsenterer dem. Det betdyer at kampen mod rygningen nu har nået en kritisk masse og at udviklingen kan gå hurtigt de kommende år. Det betyder stærkt udvidede rygerforbud, højere afgifter på røgning og mere social afvisning af folk der ryger i nærheden af børn.

Rygning er kort og godt på vej mod udslettelse [;)]

Da ikke denne? Anonym
Sildeæggekage
Sild3 æg
3 spsk mælk
1/2 dl øl
3 røgede benfri sildefileter
smør
tomat
purløgPisk æg, mælk og øl let sammen. Rist silden let på panden med lidt smør. Fordel æggemassen over silden og bag den forsigtigt over let varme. Stil derefter panden i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. Pynt m/ purløg og tomat. Serveres med groft rugbrød & sennep.

halloda TheNax
øøh, fornemmer man lidt en pernitten super-anti-ryger her?[;)]

Men det er nu sjovt det er "de sociale lavere" der ryger. Når man tænker på i starten af rygningen i europa var det kun adelen der kunne tillade sig denne luksus?[:D]

mit råd: hallodu - få dig en anden hobby end at jagte rygere[;)]

Holde traditioner ved lige Gammel sund ryger
vi gør alt hvad vi kan for at der bliver røget så meget som muligt det er så hyggeligt hele familien oser løs og så drikker vi billige bajere til i skulle bare vide det er lykke, det første vi gør om morgenen er at knappe en håndfuld bajere op og cecilerne ligger allerede ved det fyldte askebæger fra igår, vi tømmer godt nok askebægerne 1 gang om ugen når asken ligger ud over bordet, men det har sådan en hyggelig aroma.

Tag og få dig NoBody
et liv.... Dit liv må sq da være kedeligt når du bliver ved med at jagte os ryger... Det er usundt at ryge basta og så er den vel ikke længere... Vi lever i et frit land, vi betaler alle skat og vi har lov til at vælge hvad man vil med sit liv, om man vil ryge eller ej og lad nu være med at komme med den at det belaster sundhedsvæsnet fordi det belaster det ikke mere end trafik ofre gør, folk der får KOL af forurenning, folk der kommer til skade pga sport. Der er lavet en lov der tilode ser dem der ikke ryger og det er fint nok, fordi så kan du vælge om du vil stå sammen med os ryger eller ikke, men der er ikke lavet en lov der gør at man kan vælge om man vil være fri for luftforureningen eller ikke, alkohol er stadig lovligt at købe, fastfood sælges som aldrig før men er der fokus på dette i samme grad som der er på ryning? Skal man forbyde noget der er usundt skal man forbyde alt ikke bare en ting af gangen. Og lad dog være med at lade dig genere af os der ryger, du har jo loven at henholde dig til, så tænk på det når du sidder på en burgerbar i det indre København og kigge ud på en der står og ryger så kan du altid tage dig en dyb indåndning med luft fyldt med bil os partikler og pudse din glorie og sige til dig selv: Herligt at jeg ikke lever så usundt som ham der står og ryger[:/]

Jeg ved ikke hvad man jøden
fornemmer? Dem der startede rygningen i Europa var søfolk!!!! Adelen var i store træk
modstandere af rygning og fik det forbudt i mange lande b.la England. Hvorfor mener
du at hallodu jagter rygerne bare fordi han siger sin mening?

nå, da da saab10
professoren er nok i gang,
SKAL VI LIGE TAGE DET MED DE KLOGE du skriver om, de drikker rødvin og sjusser med mindst 40% ALKOHOL
ingen navne nævnt, BETON HANS Han kørte med promiller som side mand,
mvh[;)]

Røg adlen? hallodu
Måske, men du er langt bagud i tiden. Nu er det bunden af samfundet der ryger mest. Dem med de længste uddannelser ryger mindst. Det samme ses med indkomst.

Hvem jager rygerne ? Ikke mig. Det er en debat, men de fanatiske rygere kan åbenbart ikke tåle faktuelle ting [:D]

Jeps et godt rygelag hallodu
Husk en karton smøger eller to hvis det er en weekend, altså pr. mand.

Dette er ikke så meget bedre Rygeren
Og den gruppe må man ikke nedgøre. Stadig flere drikker for meget
29. sep. 2008 13.43 Alkohol Nyeste sundhedsartikler Hvad skal du se efter ved kosttilskud? Nyt slankemiddel med stor effekt Til kamp mod overvægten Hjælp, vi har fået en baby... Socialt udsatte børn bevæger sig for lidt Mad for unge Vinterhud Cykl til skole og forebyg alvorlig sygdom Vi skal være yngre når vi får vores børn Stadig flere drikker for meget

Der bliver stadig flere storforbrugere af alkohol blandt os danskere.
Og det er ikke alkoholikeren på bænken, der bliver flere af, som mange fortsat fejlagtigt går rundt og tror.

Det er i langt højere grad storforbrugere blandt den bedre stillede del af befolkningen, der bliver flest af. Og det er rigtig skidt - dels fordi den del af befolkningen har så travlt med at revse de ganske unge for deres forbrug af alkohol. Og dels fordi den gruppe er så svær at få fat på og få i behandling.

- De unge bliver til stadighed skældt ud i medierne over, at de drikker for meget. Men det er faktisk sådan, at vi bør tage et kig på forældregenerationen. Det er tankevækkende, fordi forældregenerationen jo skal være rollemodel for de unge - og når forældrene drikker for meget, hvordan påvirker det så de unge på længere sigt?

Spørger seniorforsker Janne Tolstrup, Phd, Statens Institut for Folkesundhed. Instituttet har i lighed med Sundhedsstyrelsen udarbejdet en rapport i forbindelse med Uge 40 kampagnen For meget alkohol sætter sine spor. Af begge rapporter fremgår det, at danskerne drikker mere og at de ikke tænker over, om de har - eller er ved - at udvikle et misbrug.

- Folk tror stadig, at alkoholikeren er ham på bænken - men sådan er det ikke mere. Vi vil ikke rigtig være ved det. Man kalder heller ikke længere en alkoholiker for en alkoholiker - nu hedder det i højere grad en afhængig, en i risikogruppen eller lignende. Det er stigmatiserende at blive kaldt for alkoholiker, forklarer Janne Tolstrup.


Skrevet af: Dorthe Boss Kyhn
P.S nu drikker som før røg noget skal de jo

Alkoholikere er også misbrugere som rygere hallodu
Begge dele er noget forældre burde holde sig fra.

Men hvorfor kopier du en hel tekst ? Kan du ikke bare linke og komme med et kort uddrag og så kommentere det ?

Hvordan vil du i øvrigt som ryger formane andre folk der ikke kan styre sig ? Mener du ikke at du skulle feje for din egen dør først [;)]

Ja men Havaje
Da jeg betragter dig som en slags narkoman
da du er hug på at genere rygerne
og kan sikkert ikke leve uden
så er du sådan set også et stakkels socialt udskud
stakkel
som skulle behandles meget snart
Det er ikke forsent halodu du kan nå at blive rask
hvis du gør noget ved det nu men du skal være hurtig[;)]

Der er hjælp at hente
her er nogle link til dig halodu

https://www.phsinfo.dk/oakVisitation/oakVisitation.nsf/3f7ddc2ff46e4fbf41256ab2003046f1/00008d9fcd8f7b76c1256ae7004b67b6!OpenDocument

http://www.sundhed.dk/wps/portal/_s.155/4503?_ARTIKEL_ID_=2124041001111650#1.%20Grundlaget%20for%20Sikringen

http://www.ppklinik.dk/

Bare lidt hjælp til dig [;)]

Alkoholikerhjem i overklassen er stigende. Rygeren
jeg går udenfor men det hjælper intet at alkoholikeren der har børn går udenfor børnene lider alverdens kvaler i de hjem med vold og omsorgssvigt se det er et problem, vi fra rygerhjem er ikke svigtet prøv ikke på at påstå det.