911

Anonym 12 år 7 måneder siden 22

911

Hvad er det som gør at 911 terrorangrebet, får så stor bevågenhed ? Historisk set er det jo ingenting .. røv og nøgler .. småtterier. 3000 dræbte.

Tag bare en by som Hamburg, 200 km fra hvor jeg bor. Der er ikke et hus som er mere end 60 år gammelt. Hele byen blev terrorbombet under 2 verdenskrig .. 30.000-40.000 mennesker mistede livet. 99% civilister, kvinder og børn. Og det var endda kun een af de tyske byer.

Hirosima / Nagasaki ... 150.000 dræbte.

Vietnam / Laos .. 1.000.000 dræbte.

Nøgleord: 
12 år 7 måneder siden

Du blander det hele sammen. Men sådan er det med disse mennesker, når de ikke kan argumentere på en saglig måde, så bliver der skrevet noget der intet har med debat oplægget at gøre. anonym

Luk kommentar
12 år 7 måneder siden

Men det kan da undre at der den 12/9 samme år blev dræbt 15.000 i Indien fordi en amerikansks ejet fabrik sprang i luften og lagde to boligkvarterer øde - hvor meget hørte vi lige om det?

Amerikanerne er de mest selvpromoverende jeg har oplevet og intet i den her verden er ifølge dem selv halvt så interessant som de er.

Luk kommentar
vericon 12 år 7 måneder siden

findes der også i staterne mennesker med hjertet på rette sted.
Jeg er i gang med at læse: "Dumme hvide mænd ... og andre røvsyge undskyldninger for nationens tilstand" af Michael Moore.
Det er altså ikke uden omkostninger at "gå i krig" på den måde.
Venlig hilsen

Luk kommentar
12 år 7 måneder siden

Han er jo bare en sen-70er-hippie, som man simpelthen ikke kan tage alvorligt, han laver "såkaldt" dokumentar, og ved lige præcist at han rører ved naive, ignorante personers hjerter på den måde. Michael Moore er da et af de største bøvehoveder på denne klode...

Luk kommentar
12 år 7 måneder siden

han rusker da lidt op i alle de fordomme, mange amerikanere har - og husk vel på, at alt, hvad han skriver om, er meget veldokumenteret!!

Luk kommentar
12 år 7 måneder siden

"meget veldokumenteret" og vel slet ikke fordrejet og manipuleret journalistik?

Haha jeg må grine.

aj18 12 år 7 måneder siden

du mener George W Bush som personen med det gode hjerte, og ikke den latterlige Michael Moore

12 år 7 måneder siden

og hvor selvpromoverende synes du så ikke folk som bin Laden og Saddam var? Og hvor selvpromoverende synes du ikke terror er?

Ikke så heldig sammenligning....

JEg må sige at jeg ikke giver 5 flade ører for de naive studentikose holdning (ja, sorry udtrykket er selv student, men er mere moden end som så)fra naive folk, som bare kaster skylden på amerikanerne, Bush er da ikke skyld i terrorbombningerne, ikke engang indirekte! Det var allgevel fundet sted, hvis Clinton stadig sad ved magten. Terrorister lader sig desværre ikke styre på den måde...

Liqa, det må du sgu kunne gøre bedre!

simon-says 12 år 7 måneder siden

Men de tørre tal, taler sig tydelige og sørgelige sprog!

*FB*

Luk kommentar
vericon 12 år 7 måneder siden

du storslåede rågummiquinde --
Venlig hilsen

12 år 7 måneder siden

"gode" gamle William Shatter i 911 rescue fornægter sig ikke Smile Nu har han vist endda fået en Emmy, er det ikke sandt? Verden står da at lave efterhånden...

vericon 12 år 7 måneder siden

men bare rolig, der er mange der kan se det - dem hører man bare ikke så meget til -
Venlig hilsen

12 år 7 måneder siden

Hvis man gentager en løgn ofte nok begynder folk, at tro på den ... klassisk hjernevask.

911 var/er billetten til USAs globale magt ambitioner om total verdensdominans. Om dette kan man læse i "A Report of The Project for the New American Century - September 2000." - http://www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf
PNAC (tænketank, som nu bemander Det Hvide Hus og Pentagon) skriver her bl.a.: "Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event - like a new Pearl Habor."

Og her er det så 911 kommer ind i billedet.

Men i øvrigt har du da helt ret (for slet ikke at forglemme Korea-krigen). 911 er en bagatel i et verdenshistorisk perspektiv. Men når Pentagon og co. skriver mediernes udenrigspolitiske stof og med en overvældende amerikansk kultur-imperialisme (eksempelvis 80% af al EU tv), er det ikke svært, at få stablet effektive fjendebilleder på benene.

"Why, of course, the people don't want war. Why would some poor slob on a farm want to risk his life in a war when the best that he can get out of it is to come back to his farm in one piece. Naturally, the common people don't want war; neither in Russia, nor in England, nor in American, nor for that matter in Germany. That is understood. But, after all, it is the leaders of the country who determine the policy and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or a parliament, or a communist dictatorship.
Voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked, and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same in any country."
—Nazi leader Hermann Goering, interviewed by Gustave Gilbert during the Easter recess of the Nuremberg trials, 1946 April 18, quoted in Gilbert's book Nuremberg Diary

Luk kommentar
12 år 7 måneder siden

gå dog over i konspirationsgruppen med dine lommefilosofiske, studentikose analyser, det er da den største omgang teoretiske vås jeg længe har hørt.

Måske du selv er hjernevasket? Du lider jo af forfølgelsesvanvid og har vist et eklatant behov for et fjendebillede (= Bush).

Tag da at blive voksen, lille barn.

Luk kommentar
modild 12 år 7 måneder siden

Nu hvor du selv er kommet ind på begrebet teori, og forhåbentligt har det i frisk erindring fra din undervisning, kunne du måske i samme begrebs ånd, sandsynligg¢re at det er teoretisk vås? Du ved, skal det give mening, må du opstille en antitese, man kan ikke blot og bart sige, at det er noget vås.

Så hvor latterlig du end mener, det foregående indlæg fremstod, ender du selv i latterligheden, hvis du farer frem uden teoretisk ballast.

Der er en række konkrete tal i det indlæg du finder latterligt, dem kan du passende starte med at tilbagevise.

Såfremt du finder henvisningen (linket) latterligt, ville det være behageligt, og helt i den videnskabsteoretiske ånd, at du fremf¢rer, f.eks. belæg for at mene, at netop de personer, der står bag dette website, f.eks. har en politisk agenda, der sl¢rer billedet af virkeligheden. Jeg minder her om, igen, at det er ikke nok at mene det.

Med miondre du ¢nsker at give mere næring til de allerede seje beskyldninger om uddannelsesniveauet i DK, b¢r du tage dig sammen, erkende, at dette er et debatforum, og ikke et substitut for mentalhygiejne. Endsk¢nt du kan finde mange indlæg, der tenderer netop dette, skal det jo ikke forhindre dig i, at
gebærde dig med fornuft og argumentatorisk slagkraft.

Velkommen til virkelighedens verden. Smile

V.H. Modild

12 år 7 måneder siden

Hvad med at skrive nogle mere kvalitetsbetonede indlæg ligesom mig fx.?

vh.
Hr. Olsen

12 år 7 måneder siden

Ja og kommunismen (= Stalin + Mao) udrydede tilsammen mere end 40 mio bønder....

Nej, naturligvis kan det ikke sammenlignes. Bønderne VIDSTE jo at de var doomed, idag er der ingen i den vestlige verden der IKKE kan vide sig sikker på ikke at blive offer for terror. Bombningerne på World Trade Center og Pentagon var en skelsættende historisk begivenhed, idet det, mange regnede som sikre fæstninger viste sig ikke at være så sikre endda.

Siden kom bombningerne i Bali, Madrid, London, New Delhi og flere steder. Datoen 9-11-01 er skelsættende fordi den trygge sikre verden ophørte der.

Gud forbyde terrorister.

Luk kommentar
vericon 12 år 7 måneder siden

al den overskydende hjernemasse må da tynge en del - Her tænker jeg ikke på sulci og gyri, men mere for det forvoksede limbiske nervesystem der har forskudt sig i capital retning Wink
Venlig hilsen

12 år 7 måneder siden

det er da kun vigtigt, fordi det gik ud over USA, vores "dejlige" allierede.
kik i øvrigt også på, hvor megen støtte, tsunamien fik fra os vesterlændinge - og hvor meget pakistanerne får -
viser meget om vores holdninger!
(fy!)

12 år 7 måneder siden

Kunne det være at det var hvide mennesker...

Katrina orkanen er vel et eksempel på at tidligere afrikanere stadig oplever race forskelle i det 21. århundredes USA.

tusinder af dræbte i Irak er der ikke fokus på.

men få dræbte i london får vesterlændinge op af sofaen.

racismen og nationalismen er et vestligt problem stadig idag.