A-kasser

A-kasser rodvad
Historien gentager sig.
For 30 år siden var der mange bankansatte der ikke ville melde sig i en A-kasse fordi en bankstilling var en livstidsjob.
Men ak, der kom nye tider med fusioner og prikkerunder, nej hvor var det synd for de bankansatte, de havde altid hoveret overfor os timelønnede ikke så sikrede arbejdere. Men ak, hvor de jamrede. I dag har vi "mangel på arbejdskraft", betyder at mange vælger A-kassen ifra, de vil ikke høre advarslerne, hverken fra A-kasserne eller beskæftigelsesministeren.

Tiden er en anden Attila 2
end for 30 år siden... også arbejdsmarkedet!

A-kasser og fagforeninger har gjort deres arbejde, nu er der ikke brug for dem mere!

a-kasse anonym
ja tiden er en anden....men gode tider har det med at vende så det bliver dårlige tider igen...Der kan meget hurtigt blive masse arbejdsløshed igen....Så der er stadig brug for A-kasser og fagforeninger....Den dag du skal leve af en bistandshjælp skal du nok opdage at det havde været bedre at være medlem af en A-kasse og få dagpenge derfra i stedet for bistandshjælp......

Husk det ordsproget: hovmod står for fald.....

Hilsen fra en der har prøvet det

Du virker rodvad
overbevisende, lige så overbevisende og med samme argumenter som bankansatte for 30 år siden.
Folk spiste også mursten sidst i 60erne og først i 70erne, en tid hvor folk var lige så overbeviste om nye tider, som mange har det i dag. De vil ikke se lighederne, men de er der. Det der væltede læsset i 70erne var oliekrise og høje renter. I dag er renterne på vej op og ny oliekrise på vej, se Iran. Vi er måske "selvforsynede med olie, men ikke aftagerne af vore andre produgter.

De vil ikke være medlem af en a - kasse. mandaabenraa
100 % enig - til debatøren.

Der er mangel på arbejdskraft , mange mennesker vil så ikke være medlem af en a kasse.
-------------------------

Sker der noget ( der er flere muligheder ) , så ringer man til kommunen , og ikke til a -kassen....

Kommunen , vi vil se dine private bank papirer , lønsedler , man må ikke have formue - det er bl.a bilen og huset , samt lignende aktiver ( som der står i loven ) .
De arbejder så med meget lave satser , der nemt kan give sociale problemer .

For nogen mennesker ( ikke alle kommunens klienter ? ) , er der tvangsarbejde for denne meget lille indtægt ( www.ladk.dk menuen til venstre ) .

Han blev tvunget til at arbejde for ca. 5000,-kr. pr. mdr. , uden overenskomst og rettigheder - det kan fagforeningerne ikke ændre ved , har jeg fået at vide.
Ministeren ændrer IKKE ved de meget lave satser ( brev fra en minister ) - da vi allesammen skal tvinges ud på arbejdsmarkedet - også syge mennesker , bliver tvunget ud på arbejdsmarkedet .

Og så er der alle dem der har et fleksjob , de må efter loven IKKE være medlem af en a - kasse , men godt være medlem af en fagforening.
Få et arbejde , bliv medlem af en fagforening og en a -kasse. Kommunens hjælp , udløser sociale problemer.

A-kasser ja Voksen mand
fagforeninger nej.
Hvis folk er voksne, og i stand til at passe et arbejde, kan de også forhandle sig til bedre forhold end, hvis de er i f.eks 3F.
Vær medlem af en A-kasse og skrot pamperiet og ensretningen i en fagforening.

A- Kassen. Mjølner.
Er ikke problemet Rødvad !........ det er derimod de klaphatte fra de Røde fagforeninger der sidder og styrer dem !......... og så Socialdemokratiets måde ideologi gennem alt for mange år, der er skyld i at lønnen næsten har været identisk, uanset om man har arbejdet mange timer, lidt timer, på understøttelse, bistand, eller invalidepension !........ det sparker dem i røven nu.

Du har måske ret Voksen mand
Blot glemte du lige at tilføje, at en stor del af skylden for fattigfirserne også ligger i Ankers låneri i udlandet. Desuden var han næsten i seng med russerne.
Rigtigt nok med oliekrisen, desværre er det kun olieperkerne der kan styre den del af festen.

Ankers låneri? rodvad
Det var os forbrugere der lånte mest i udlandet.
Mange af dem der i dag "er sikre i job", låner lige så mange penge som vi gjorde den gang, og i forventning i at "festen" fortsætter.
Se hvor hurtigt det skifer på boligmarkedet, for et år siden var det sælgers marked, med store prisstigninger til følge. Nu er det sælgers marked, så priserne falder. Og de der købte et hus for at tjene nogle hurtige penge, kommer til at lide tab.

Jeg forventede rodvad
ikke et fornuftigt indlæg fra dig, deri er dit blinde had for stærkt.

Indse det dog Lenins fætter
Manden har jo ret

Bør dumhed belønnes ?. Mjølner.
Eller skal det belønnes at bruge hovedet ?......... Ja...... den var nok for svær til dig Rødvad !. ;o)

Hvad tænker du på? rodvad
Dumhed skal ikke belønnes, har du en anden opfattelse? Men vi må godt fortælle dem der ikke bruger hovedet, at verden ikke er så sikker som de tror. Og hvad der kan gå galt.
Der er som om man ikke vil tyverisikre sig, fordi der ikke har været noget tyveri i område, tyveknægtene finder på et tidspunkt ud af hvor der ikke er sikret.
Hvor naiv kan man være? Jeg bliver aldrig overrasket, tror jeg.

Hvor naiv ?. Mjølner.
Det skal du ikke spørge mig efter Rødvad !....... det kender du svaret bedre på end mig.

Og jeg skal da gerne gentage.... ikke for arveprins Knud..... men for dig Rødvad..... DET VAR IKKE ARBEJDSLØSHEDSKASSEN SOM VAR PROBLEMET !.