AARGH overdødelighed hos tynde mennesker også

AARGH overdødelighed hos tynde mennesker også Nadja.
Jeg læste det lige i avisen i går, at der er overdødelighed hos tykke og tynde mennesker. WHAT? Jeg er et tyndt menneske...dvs jeg er spinkelt bygget. Jeg lever ret sundt og har da aldrig hørt at der skulle være større risiko for at dø når man var spinkelt eller kraftigt bygget. Jeg kan forstå at VÆGT kan spille ind, men jeg ligger fint vægtmæssigt i forhold til min lille kropsbygning.

Men der stod i avisen, at der er overdødelighed hos dem der ikke er "normalt" bygget.

Kan det passe? Jeg kan nemlig ikke se hvad kropsbygingen har med det at gøre! Jeg forstår som sagt godt, at hvis du er meget tynd eller har alt for mange kg, så kan det påvirke meeeeen....kropsbygningen?

Nogen der kan be- eller afkræfte det eller bare give mig en forklaring?

Ro på anonym
Hvis du lægger mærke til det, så udtaler eksperter at der er overdødelighed ved alt.

De gør vind ud af ingenting og dø...det skal vi alle på et tidspunkt alligevel.

Fald ned og nyd din vægt og livet

Præcis hvad jeg ville have skrevet Tauia
Hvis du lever sundt fysisk og mentalt, så skal du altså ikke bekymre dig!

Du er for tynd hvis.... emilieduus
At din hud gør ondt at hive i på din underarm! Altså lige det sted på armen, hvor du for de største muskler! Hvis det gør ondt, så er du for tynd og skal nok spise lidt mere! Jeg har en veninde, som er for tynd. De første symptomer hun fik på det, var besvimmelser!

Ser man det? dulkis
- det plejer nu ellers at være et tegn på syre i kroppen[:D][:D]

Gider ikke høre efter mere. anonym
Man bliver skør af alt det der bliver skrevet. Selvfølgelig kan man være overdrevet tyk eller tynd. Men ellers vil jeg sige, lægerne får så mange penge i bestikkelse, så de siger gladeligt hvad som helst, for vi skal købe medicin. Og jeg ved det fra "kilden".
Så er det ene, så er det det andet. Nej, jeg gider ikke tænke mere på den slags. Jeg vil leve, så længe jeg kan.

Enig Maren-----
Gider heller ikke høre efter længere. Jeg lærer at lytte til min krop, så skal det nok gå. Og går det ikke, så var det nok ikke gået alligevel

Der er forskel mellem selv tynd
at være tynd - og så at være "skind og ben". Hvis du "kun" er tynd, så har kroppen altid noget kød og fedt at tære på, hvis du skulle blive syg... Hvis man modsat er "skind og ben" har kroppen lissom ikke rigtigt noget at tære på... Så der vil "appetit" vel være den største redning...

Men hvis man pludseligt begynder at tabe sig meget sådan uden videre, ville jeg skynde mig til lægen... Men jeg har jo en kammerat, der er tynd og som taber sig og tar på hele tiden, men han er også anorektiker...så SKAL man jo tabe sig!

TAK Nadja.
Folk siger altid for sjov at jeg er skind og ben, men det kan jeg jo selv se at jeg ikke er :-)

Jeg lever sundt, så det skulle da forhåbentlig ikke være et problem. Men hvem ved efterhånden....


Tak for svar :-)