Abba skriver jo gode tekster

Abba skriver jo gode tekster Bitten
...det havde jeg ikke lige regnet med, men fandt denne der passer ret godt på afslutningen af en Nytårsaften...

No more champagne
And the fireworks are through
Here we are, me and you
Feeling lost and feeling blue
Its the end of the party
And the morning seems so grey
So unlike yesterday
Nows the time for us to say...

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we dont we might as well lay down and die
You and i

Sometimes I see
How the brave new world arrives
And I see how it thrives
In the ashes of our lives
Oh yes, man is a fool
And he thinks hell be okay
Dragging on, feet of clay
Never knowing hes astray
Keeps on going anyway...

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we dont we might as well lay down and die
You and i

Seems to me now
That the dreams we had before
Are all dead, nothing more
Than confetti on the floor
Its the end of a decade
In another ten years time
Who can say what well find
What lies waiting down the line
In the end of eighty-nine...

Happy new year
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we dont we might as well lay down and die
You and i

Den har Agnetha
Vi da sunget for dig de sidste 10-12 år mindst, hvert år op
til Nytår.
Har du aldrig hørt den før ? ? ?

....så dejligt Tag en lytter
Tag en lille smagsprøv og køb evt. Så smuk,
ligesom så mange af deres numre.

AbBa FaN


http://musik.tdconline.dk/servlets/2452306090224Dispatch/19/call?htmltemplate=./album/viewalbum.htm&trackid=3010783

Ja da. Der er lyrik, så det basker. Holger
Bare tag: "The day before you came!".
Den sprogkunst finder man ikke i dag.

Eller hvad med dr100
The winner takes it all?

Og der er jo også dr100
"Knowing me, knowing you"

Jeg var I´m in Love
.....lige inde og lytte

Hasta Manana, hvor er den skøn !

Jeg savner min skat mere ned nogensinde
lige nu !

Ikke så dårlig endda dulkis
men de er nu ikke de største tekstforfatre jeg sådan lige kommer i tanker om.

Om ABBA Elsker ABBA
Kan kort siges som en af deres sangtitler
Thank you for the music :)

Hvad er det med tekster ? anon
i bagklogskabens grelle lys er der faktisk en del af dem, der holder vand.

Men dengang, da hits'ene blev lavet, var de ikke noget særligt. De var bare en del af lydbilledet.

Er det alderen, der gør forskellen, eller er det tiden, der har forandret sig ?

De, der gjorde meget ud af teksten (for tidligt ?) som Gilbert O'Sullivan, Moody Blues, Procul Harum, Leonard Cohen m.v. de fik ikke credit for teksterne men for det melodiøse / sangbare.

Og ABBA, der altid har stået for en perfekt "produktion", har fået på hatten for at være POP, men når de "holder" den dag i dag, er der måske mere at komme efter end der oprindelig blev opfattet ?

Måske er det som så ofte før bare tilfældighedernes spil ?

Der var en dybere tanke bag Abbas tekster Holger
som mange tilsyneladende ikke fattede straks.

*Kritik af ABBA sanessa
Nu kan jeg godt se du og andre er GLADE for ABBA, og det skal I jo have lov til at være. Derfor hvis ikke I kan lide, at de bliver kritiseret, så lad være at læse dette indlæg...

Jeg føler bare en ubændig trang til at kritisere det band. De kan i virkeligehden ikke i sig selv holde til al den populæaritet man hældte hen over dem...det var så hovedløst...den eneste fra det band der bare var en lille bitte smule musiker...Agnetha, hun gik helt ned, fordi hendes musiklaske nerve blev fuldtsæandig KVAST i det mediecirkus!

ABBA var et konceptband. Helt i stil med Spice Girls. Der stod nogle "håndværkere" bag. Ikke MUSIKERE: Musik er kompositioner, der udtrykker følelserr...det der var samme opskrift, alt ligegyldig hvad blev streamet og puttet ind i den opskrift. Finpudset og tilpasset, så der ikke stak noget udenfor.

Der var så mange elementer i det, der gjorde at de landede lige nøjagtig i folks sympati... Bandets medlemmer, to ægtepar...Billedet var så pænt og fint og strømlinet så det var til at kaste op over... Og det VAR jo også bare papfigurer...de RIGTIGE musikere i det band fik aldrig luft!

Det var svært at bevæge sig ud af glimmer og glamour på den tid...mange fordrejede det, så det kom ud af form, og de antog nogle andre roller som selviscenesættende kunstnere...hvilket på en bagvendt måde var meget mere kreativ udefoldese...statements, der udgjorde punkter i tiden man kunne bevæge sig i forhold til. David Bowie var MEGET epokegørende og skabt ud af al det der pladder...

ABBA var sgu bare havregrød...alle husker NAVNET...ingen kan mere skelne mellem deres mange, mange enslydende numre.

Der var et, "Fernando", der nåede min interesse...men det faldt til jorden igen...deres tilsyneladende interesse for at formidle følelser og dilemmaer i en kærlighed mellem to mennesker under den spanske borgerkrig...syntes mindre vigtig end den topscore singlen fik på poplisterne rundt omkring i verden. Forræddere!

Deres melodier var iørefaldende, fordi det de var sat sammen af var stumper hugget fra den svenske folkemusiktradition og viklet sammen i præcis samme popmønster hver eneste gang.

Om det er SUCCES er svært at udtale sig om. Når man taler om "succes", så defineres det som, det mål der er nået, efter en forudgående række af delmål....og hvad var ABBAS mål? Penge?

Sveskerne forsøgte sig med mindre held da ABBA ikke var så indbringende en forretning mere, at se sig om efter nogle andre luftskibe de kunne sende op som svenske varemærker. Kransekagefgurer, der kunne repræsentere de "gode svneske borgerlige værdier" i verdensbilledet - The Herreys og Carola Hägkvist...pæne, kristne, glade unge mennesker der var stivnede i den form de var støbt i.

Hvor meget profit tror du svenskerne scorede på hele ABBA-idéen? Tor du muligvis, at abba-medlemmerne blev temmeligt nedbøjede med tiden, fordi de ikke kunne kaste åget af sig?

Der skete noget lignenden for det engelske band The Sweet...men det lykkedes faktisk for d'herrer at løsrive sig fra popstrømmen, og etablere sig som et band af kreative kunstnere...Vi var VIRKELIGT mange der hylede i kor til "Sweet Fanny Adams"...for det være DERES gennembrud som MUSIKERE efter jeg ved ikke hvor mange år i kløerne på sangskriverparret Chin og Chapman.

Det er bare sådan noget der siger mig, at detat selve musikken og det kreative udtryk kunne ligge på et meget lille sted...Tænk nu hvis INGEN af ABBAs fans nogensinde havde SET dem!?!?! For det er vel ikke som de SER UD...der gør populariteten er det?

DYGTIGE det var de...men sgu ikke dygtige musikere. De var lige så dygtige som Britney Spears er idag... Hun har af komplet ubegribelige årsager præsteret at holde verdens opmærksomhed på hendes person i mere end 10 år. (Alle piger har patter...ved sgu ikek hvorfor HENDES er så specielle...og det er ihvertfald ikke DÈR hendes musikalitet sidder ;o)) for vi er enige om at hun går for at være musiker ikke? Det er sgu da meget godt gået i betragtning af, at hun slet ikke er musiker...men DANSER!

ABBA var unge, pæne borgerlige par..der var sgu ingen slinger i valsen overhovedet...så styret, efter fast manuskript, koncept og koreografi...teksterne var allesammen, som den du refererer til her...nogen der er skrevet på et kvarter... totalt almindelighe LIGEGYLDIGHEDER... DE sang netop sange, der satte ord på ANDRES følelser. Det blev det jo plat af...Forlorent, uægte...kommercielt. Det er det, der dræber musik... (besides bad sound ;o))

Deres finpudsede forudsigelige, og fastlagte fejlfrihed, manglende nysgerrighed på livet. De gnidningsløse kompositioner og sangtekster stod mig ud af halsen fra dag 1, fordi de ikke havde kontakt med noget levende i mig.....

Mange, mange, mange mennesker påstår at ABBA-folkene var nogle gode smede...altså at de kunne deres håndværk godt!!!! Ja, ligesågodt som effektive lejesoldater! De dræber ethvert musikalsk pip i en søgende sjæl...Og så er jeg da ligeglad, hvad "professionelle" siger...det skal mine følelser ikke dirigeres af...

ABBA's LYRISKE evner svarede til skrivekunsten i se&hør og ude&hjemme. Dybder og vidder i rigtig poesi drømte de end ikke om. Og symbolik lå dem meget fjernt...Pink Floyd, The Doors og Emerson, Lake & Palmer fra den tid, for bare at nævne nogle stykker...de rummede netop det, som ABBA ikke kendte til...smerte, undren, forløsning, glæde - kontakt med deres indre!

For at give dig et lille bitte eksempel på skrivekunst, der får en til at miste fatningen så prøv at læse det fra ELP's "Pictures At an Exhibition" ...det er kun et udsnit, for den består af en masse stykker, der både kan høres enkeltvis samlet...ligesom titlen siger...billeder på en udstilling:

"I carry the dust of a journey
That cannot be shaken away.
It lives deep within me
For I breathe it every day.
You and I are yesterdays answers,
The earth of the past come to flesh,
Eroded by times with us
To the shapes we now possess.

Come share of my breath and my substance,
And linger our streams and our times,
In right infinite moments
All our reasons are lost in our rhymes."
******************************************

Jeg respekterer selvfølgelig, at folk kan lide forskellig musik...men det er bare ikke altid spørgsmålet, om det man hører, lyder godt. Det ER også i høj grad, hvilke budskaber, det har med til en, der får en til at holde af det eller ej. Og hele bevidstheden om medie- og profitmaskineriet, det overfladiske forhold til noget andre kæmper og dør for...det forekommer mig hult og falsk og genklinger i musikken...

Tak for ordet...jeg er ikke ude på at genere DIG...Og netop derfor skriver jeg ikke bare "ABBA er noget lort!" Jeg er ikke enig med dig i at ABBA skrev godt!. Nu ved du lidt om hvorfor... Og jeg hvorfor du kan lide dem...på det punkt bliver ikke enige, men derfor kan vi jo godt være her begge to alligevel. ;o)

Godnat

Man fik fuld valuta Holger
De kom til Australien i øsende regn.
Tusinder af fans ventede på dem, men forventede aflysning. Men Abba gik lige på scenen og gav den hele armen i regnvejret til stor glæde for de tusinder af regnvåde fans.

Tak min ven ! anon
Det er ikke ofte, jeg får chancen for at være i bund og grund uenig med dig :-)

"Drengene" havde en fortid i henholdsvis Hepstars og Hootenanny Singers - og de var s'gu dygtige musikere hver for sig og på hver sit sted (for nu at citere Bertel Hårdere). Og pigerne - tja, Agneta Feltskog har da sunget mindst én sang, som jeg har grædt over. Hun var måske ikke så dygtig på egen hånd som sammen med gruppen, men efter tidens målestok var hun nu ikke uden evner :-)

"Konceptband" - var det ikke først med "Bay City Rollers" og lignende, at betegnelsen blev "coined" ?

Men koncept-albums, det kom med Moody Blues, ikke ?

Har du forøvrigt set, at "Cradle of Filth" kommer til Danmark i december ? Jeg har overvejet at tage et smut til Århus til Train for at se dem.

Hej igen, ven ! anonvar helt fint med mig, ...
Lad dig ikke støde af "ven". Det er bare mit navn for dig, men da jeg ikke kender dig, står det helt for min egen regning.

Og da du har ry for at skrive LANGE indlæg, er der to muligheder:

1. enten du skriver på et svar, men skriver så meget, at jeg ikke kan vente, fordi jeg er nødt til at gå i seng
2. du har ikke tænkt dig at svare, og så¨er jeg nødt til at gå i seng :-)

Jeg lytter til Eric Clapton "Before you accuse me" og "River of tears" - blot så du kender min sindsstemning :-)

Du er ret præcis (hård) i din vurdering af andres musiksmag. Min egen erfaring er, at det kan ændre sig over tid. Da jeg var i tiden (60'erne og 70'erne) var det ikke nær så meget tekster som "lyd" og "virkning", der interesserede mig.

Og dengang var jeg ret ligeglad med, hvilken etikette der blev sat på. Supremes i Frederiksberg var helt fint med mig, selv om jeg syntes, at vores egen Gitte Hænning havde fortjent lige så meget opmærksomhed :-)

Eller Gasolin som opvarmning til T-Rex - det gjorde ikke nogen stor forskel, bare oplevelsen var i orden. Hvilket Leon Russell viste sig ikke at leve op til :-(

Men i vore dage er jeg begyndt at interessere mig for teksterne. Og det giver en ekstra dybde i NOGLE af tingene fra dengang :-)

Det tager ikke noget fra de andre, da de har givet mig oplevelsen dengang, men det føjer lidt til nogle af dem fra dengang :-)

Du virker så afklaret, så jeg forventer ikke, at du har oplevet denne ændring - f.eks. at Cornelis Vresweik har ændret sig fra drukkenboldt til poet eller at Peter Thorup har skiftet fra "baggrundsstøj" til gudsbenådet guitarist.

Men måske kan du kende lidt af følelserne, hvis vi skifter genre: Chuck Berry var mit HELT store idol i 50'erne og 60'erne, men jeg havde aldrig råd til at tage hen og se ham. Det lykkedes derimod med "Them" (Van Morrison) og "Who", så de har ligesom "tjent sig" en plads i mit hjerte, fordi de kunne "noget" på det rigtige tidspunkt.

Det ser ikke ud til, at jeg kan skrive mere - er der en grænse for "nye" ? - jeg er da ikke i nærheden af HalfEvil's nidlægsstørrelse ?

Kender godt ABBAS baggrund sanessa
Og efter min mening bliver det ikke BEDRe af det...Hepstars var præcis det samme crap, som ABBA. Man kan da også høre ABBA i Hepstars'-musik... Vi kan ikke blive enige om den indholdsmæssige kvalitet, for det er et smagsspørgsmål...og jeg får sgu knopper af strømlinet pop!

Jo, Bay City Rollers kom på banen som "konceptband", fra Scotland og konceptet var netop de der klantern. Men de var sgu ikke helt talentløse...

Som jeg ser det, er det ligemeget om det offentlig blev BETEGNET som konceptband...det der afgøær det for mig...det er, om det var det, de var....og det var de ;o) hehe....

Det er rigtig godt, at du har fældet tårer over den musik, der kom ud af ABBA-dukkerne...så gav det mening ...trods alt ;o) Jaja...vi SKAL ikke være enige...det ville da være SHCRECKLICH!

Moody Blues de skrev jo hele værker...nærmest musicals på vinyl.... og lyriske evner...det skortede det ikke på..."Nights in White satin"...kender mange, men lyttede de til afslutningen? The Late lament...Det er ligesom den, der giver hele sangen mening..... Prøv at læse de ord de opfinder...."Bedsitter people" det er sgu da fedt! Kreativitet!

Breathe deep
The gathering gloom
Watch lights fade
From every room
Bedsitter people
Look back and lament
Another day's useless
Energy spent

Impassioned lovers
Wrestle as one
Lonely man cries for love
And has none
New mother picks up
And suckles her son
Senior citizens
Wish they were young

Cold hearted orb
That rules the night
Removes the colours
From our sight
Red is gray and
Yellow white
But we decide
Which is right
And
Which is an Illusion

******************************************

De var sgu fede nok...bare lidt for "frelste" for min smag ;o) Men både kompositorisk og lyrisk var de helt fremme i skoene.

******************************************
WHHahhhha HY!

YES..... du kan TRO jeg har hørt Cradle Of Filth kommer til DK...har faktsik skrevet om det flere steder på nettet... Har købt billet for over en måned siden til Amager Bio den 13. december hehe...

De er netop udkommet med et album "Thornography". Deres bedste indtil nu!!!! 'hvis ikke du har den, må du anskaffe den ...det sker der ikke noget ved ;o) Det er absolut noget af det ypperligste musik, der er skabt i denne verden! Jeg dyrker det fedeste nummer so far "The Rise of The Pentagram", men det er SVÆRT at vælge du...de er allesammen usadnsynligt fede...

"Tonight In Flames" http://www.youtube.com/watch?v=EVCU198lhQM

Temptation (covernummer) http://www.youtube.com/watch?v=tuzk_1h4soM

Og ved du hvem der varmer op? Deathstars! DE er for seje: Det her nummer er jeg helt vild med, men de har selvf. lavet en hel masse http://www.youtube.com/watch?v=Hq_hbCIfuX4

Det bliver den FEDESTE koncert i hele verden! Og jeg skal ikke arbejde tre dage før og tre dage efter!!!!...tror jeg hehe

Nå, nu må jeg vist hellere sove...skal jo også lave noget i morgen.....eh idag he...godnat

Hey....en off topic rem her sanessa
Du nævner flere gange længden på mine indlæg...hvorfor?

Jeg spørger fordi jeg føler mig skuffet over at være optaget af noget, og så viser det sig at være noget helt andet, der er centrum. Altså ikke kvalitet, men kvantum.

Nu har du så præsteret at skrive et pænt langt indlæg...det var fordi du havde noget på hjerte...der er ingen love imod det. Der er masser af plads.

Det gør mig mest ked af det, af det er i en MUSIK-debat, at det opstår. FedeBritt har flere gange skrevet præcis det samme....Og jeg siger hver gang til ham, at der ikke er nogen begrænsninger på...og at man skriver det man vil...

Vil du løsrive dig fra den tanke, at der er kvantumsbegrænsning på indlægslængder?

Så kan vi nemlig godt fortsætte snakken...men ellers føler jeg ikke det har noget med mig at gøre, og så vil jeg ikke deltage.

du mener vel skrev? Batmann
De eksisterer ikke mere

Bare lidt spøjst :-) anon
Ikke noget problem, men lidt underligt:
Det var, som om jeg havde brugt det antal bogstaver, der kunne tilkomme mig.
Jeg slettede de sidste par linier for at kunne lave et acceptabelt "bye-bye".

Man ser nogle steder, at der er max. antal bogstaver pr. indlæg, men det er normalt "meldt ud" fra starten. Og jeg har ikke set noget af den art på SOL.

Dit nick blev misbrugt i denne sammenhæng, fordi du har skrevet indlæg, som jeg er sikker på er længere end mit.

Jeg tror ikke, det er noget problem i sidste ende, det er nok bare opstartsproblemer fra min side :-)

Håber, du har sovet godt :-) anon
Jeg forstår ikke lige dit indlæg ?
Du har lige kritiseret ABBA for manglende evner, og når jeg erklærer mig uenig, siger du "det gør ikke nogen forskel" ?

Jamen skal du ikke vælge ?
Enten er de ikke gode til deres håndværk eller også er de, og hvis de er, så er dit problem med dem ikke manglende evner men det, de misbruger deres evner til?

Det er ikke min mening at "køre" på dig, bare at finde ud af, "hvor du er".

nej Bitten
men bedre end jeg lige havde troet. Jeg har aldrig rigtig lyttet efter deres tekster nemlig. Troede bare det var det sædvanlige melodiske pop.

jeg kan sagtens følge dig Bitten
og jeg synes det er rigtig dårlig stil at de efterfølgende nægter at give bare få interviews og når musikprogrammer den dag i dag stadig hylder dem, så gider de ikke engang møde op og sige tak. DET er dårlig stil

jo det gør de Bitten
vidste du ikke det ?????

Jeg mener med mit indlæg sanessa
Okay, jeg kan se det er rigtigt, du ikke forstod mit indlæg, for du gengiver at min kritik af ABBAs musikalkse evner er ligemeget... det er sørme ikke ligemeget, det er omdrejningspunktet, og jeg vil henlede din opmærksomhed på det første afsnit i mit indlæg: "Kender godt ABBAs baggrund - Og efter min mening bliver det ikke BEDRe af det...Hepstars var præcis det samme crap, som ABBA. Man kan da også høre ABBA i Hepstars'-musik... Vi kan ikke blive enige om den indholdsmæssige kvalitet, for det er et smagsspørgsmål...og jeg får sgu knopper af strømlinet pop! "

Der er to ting jeg vil gøre helt klart...ABBAs produkter...deres hits...var ikke produkter af deres musikalske skabende proces...det var en pengemaskine, og det, der oprindeligt var resultater af deres musiklakse skaberprocesser, det blev høvlet gennem den maskine, der strømlinede og finpudsede det, så det færdige resultat, var sange, der var bygget op efter en helt særlig struktur...men den samme hver gang.

Den anden ting er...at ABBA var et fabriksnavn...okay skabt ud af initialerne på gruppemedlemmerne, men det var en pølsefabrik der omdannede musik til pop..og det var ikke kun ABBA, der var med i det maskineri. De var sådan set bare dukkerne, hvor dem der førte dukkerne var alle dem bag forhænget som vi ikke så.

Det er min hensigt med mit indlæg at sige, at også gruppen Hepstars repræsenterede den for for crap, men jo slet ikke i samme målestok som ABBA.

Det vi ikke kan blive enige om...det der er umuligt, det er det jeg kaldte "den indholdsmæssige kvalitet"... Det var en måde at beskrive den kvalitet, der handler om smag. Smag kan man ikke blive enige om, for smag er ikke en målbar kvalitet. det afhænger jo af mange personlige ting, og her er ikke det ene bedre end det andet. Du nævnte en smagskvalitet...at Agneta havde fået tårerne frem hos dig...og det synes jeg er stærkt! Jeg bliver glad, når jeg hører at den musik der kan gøre sådan ved dig, den værdsætter du. Der er vi enige...sådan noget værdsætter jeg også...men det er så bare ikke Agnetha der kan få mine tårere frem...

Den kvalitet, jeg kritiserer, er at de menneskers musikalske kvaliteter, blev stillet i baggrunden, i erstattet af andre og yderst tvivlsomme kvaliteter, nemlig deres evne til at sælge Sverige. At stille op, som forbilleder for en masse mennesker over hele verden og med deres tilsyneladende finpudsede korrekthed at være en reklamesøjle for svenske værdier. Det var de til gengæld dygtige til, men det er ikke en kvalitet, jeg påskønner.

Deres musiklaske interesse, deres trang og lyst til at undersøge nyt, tage nye udfordringer op i forhold til deres evner og udvide deres område...det var der ikke plads til, men det KRÆVER en kreativ nerve...og det er klart det måtte ske på et tidspunkt at de måtte bryde ud af papæsken... Men ude på de anden side af sceneshowet havde de meget svært ved at overleve som musikere...for showet HAVDE jo ikke hqandlet om musik. Det havde handlet om det jeg har omtalt...forretning og reklame for Sverige.

Jeg ved Agnetha havde en lille solokarriere efterfølgende (var det de sange du havde hørt som fik dig i stemning?), og mange syntes hun skulle have lov...hun blev ligesom båret frem af medlidenhed og gammel sympati for noget hun ikke i virkeligheden var. Det var sgu ikke nemt for hende. Jeg har ikke hørt ret meget af det, men det jeg har hørt, afspejler en ægte musiker. En der er i direkte kontakt med det hun vil udtrykke...og hun gør det.

Om det er "dygtigt"...hmmm....Det er sgu svært at sige, for jeg mener at det er ægte og derfor lægger ABBA bag sig med tusindvis af længder!!! Det viste også tydeligt at hendes muskikalske talent, slet ikke var blevet udfordret i alle de år hun var med i ABBA. Karrieren havde udsultet hendes kapacitet. Og DET er fandme en tragedie. Det er primært derfor jeg HADER pølsemaskinen ABBA...der producerede musikalske krøblinge.

******************'

Men lat det du ellers nævner "jeg er" - hård, afklaret og hvad ved jeg...det vil jeg gerne bede dig udelade fra debatten. Det er ikke vigtigt, og slet ikke debattens omdrejningspunkt. Jeg ville være hård, hvis jeg uden at kunne forklare hvorfor, afviste ABBA og bare sagde det var noget lort. Jeg har noget at have min antipati i. Det er også MEGET vigtigt at du skelner imellem tingene. Jeg siger ikke at DU er en lort, fordi jeg synes det musik du hører er noget lort...det hænger ikke sammen på den måde overhovedet. Så kunne jeg jo ikke begå mig i verdenen, for ingen kan lide det samme musik 100%

Vi taler om musikkens egenskaber her i debatten og hvordan den virker på os....ikke debattørernes egenskaber, og hvordan de virker på os.

....og hey...det er okay at du siger du misbruger mit navn...sålænge du siger, det er det du gør ;o)

Ork ja... sanessa
Jeg skriver ofte laaaaange indlæg.

Hvis folk ikke magter dem, så er der jo noget DE skal gøre noget ved, hvis de har et ønske om at læse og forstå dem... Det er ikke noget jeg kan gøre for dem...men når de så kritiserer MIG for at skrive lange indlæg, fordi de i virkeligheden ikke magter at overskue dem, så lægger de jo ansvaret for DERES inkompetence over på mig... at JEG skal lade være med at skrive lange indlæg, fordi DE ikke magter dem!?!?!?! Det kan du godt se...det hænger sgu ikke sammen nogen steder...

Jeg...og dem der slkriver ligesom jeg gør, tænker i rækker..dvs. for at læserne kan forstå mine påstande, så må jeg træde lidt tilbage for at redegør for, hvordan jeg er havnet med den holdning...giver lidt baggrundsviden. ellers har andre jo ikke en chance for at fatte, hvad det levende i mig som giver mig mine holdninger er....

Og nej..SOL-en sætter ikke grænser for kvantum. Bare folk følger debatreglerne så må de skrive hvad som helst...

Det er da elegant stil sanessa
Ved du hvad, jeg forstår GODT de ABBA-medlemmer. Personligt var deres udbytte jo nederlag. Det hverken kan eller vil de hylde eller puste liv i igen. at sidde på scenen sammen, kunne de måske menneskeligt godt finde ud af, men at give deres gamle fans et umuligt håb tilbage om at ABBA skulle genopstå, det ville være enforbrydelse mod dem selv. så det kan jeg sørme godt forstå...

Nu er der jo ingen, der ved, hvad der ligger bag deres afvisning af at mødes i medierne igen, og der foreligger altid offentlige forklaringer, som man på en eller anden måde, godt kan gennemskue... Jeg tror på at den forklaring, jeg kan finde inde i mig selv når jeg siger "hvis det var mig så..." den holder.

Hvad ville du sige, hvis du kigger indad og spørger dig selv: "Hvis nu det var mig, der som tidligere ABBA medlem blev spurgt om jeg vil optræde til en hyldest...ville jeg så komme?"

HAHA jo her sanessa
http://www.damu.dk/dk.asp?abba

ABBA - Revival! De ligner da meget godt, og de ved da i det mindste hvad de går ind til...det gjorde ABBA-medlemmerne jo ikke.

Men læs om dem her...medlemmerne lever og ånder, men med hver deres karrierer. ABBAs sidste optræden sammen var i 1986 http://da.wikipedia.org/wiki/ABBA

Abba Sofus
er musik for piger.

Ja jeg ville komme Bitten
Vi ved jo allerede at de ikke længere ønsker at optræde, men for at vise sin respekt for de personer der stadig holder ved og hylder dem, bør man så ikke, om ikke andet bare møde op? Det er ikke alle der mener de har været en fiasko nemlig.

Tjah sanessa
Der er mange måder at se på det på.

Hav en god aften

;o)

Musik for piger? sanessa
Hvad i alverden betyder det?