Advarsel mod DK.

Advarsel mod DK. karpa
I et debatprogram i tv advarede en Canadier om situationen i DK. Hvis DK bliver ved med at frasotere mennesker på udelukkende p.gr.af deres hudfarve- vil det få meget alvorlige konsekvenser for den økonomiske frremgeng for DK. Måske sågar hele DKs velfærdssamfund.
Han påpegede at Canana hvert år var villige til at importere op til 2000-3000 inginører fra Indien, hvis det skulle være nødvendigt.
I DK er der meget stor mangel på f.eks chaufører, alligevel vil man ikke uddanne indvandere til chaufører. Højtudlærte indvandere kører taxi, med uddannelser som samfundet skriger på.
Summa sumarum---Ønsker vi MOrten KOch Danmark tilbage-hvor vi alle er ens af hudfarve-så er det tilbage til hestevognen--samt den hyggelige snak henover stalddøren-samt den ugentlige store begivenhed, gudstjenesten om Søndagen.
Eller Dk ruster sig og får stoppet dette overgreb moD DKs fremtid og får for alvor gang i fremgangen og udnytter alle landets menneskelige resurser uanset hudfarve el. religion.

Hvad ønsker du???

Ugebrevet Mandag Morgen modild
siger stort set det samme i denne uge. Der er intet nyt under solen.

Regeringen leger med ilden, sålænge de "bekender" sig til DF.

Det handler ikke om hudfarve eller holdninger, det handler om at Danmark er pisket til at forholde sig til verden og dennes udvikling.

Det er derfor betænkeligt, at Fogh vil gå så langt, alene for at presse sin ideologi igennem.

Det kan vise sig at være en meget dyrt købt metode.

Og til de utilpassede...:)... det er ikke et enten eller.

V.H. Modild

Utilpassede !. Mjølner.
Ja dem tilhører du jo !.

Hi hi stinemark
... Søg hjælp nu!

Alle pladserne. Mjølner.
Er sandsynligvis optaget af Modild/L.I.R, og alle de utilpassede Røde....... OG.... "SAMBO" *GGG*

hvor dum kan vanallan
man være, hvis du er så træt af hvordan det er i Danmark så kunne du jo passende tage til Canada.. Hvornår fatter i tumper at det IKKE er HUDFARVEN, men religionen danskerne har noget imod. Jeg har intet imod folk fra Vietnam, Korea, Japan eller andre lande.

Religion karpa
Har man ikke religionsfrihed her Dk, sålænge man overholder gældende lovgivning. Hvad rager det os andre hvad du og dine har noget imod.

Hellere ødelægge vanallan
Danmark selv, end at lade de røde og muslimerne gøre det.

Det rager sgu os. Mjølner.
Når utilpassede religionsfanatikere vil trække deres lort ned over hovedet på os andre...... måske har vi religionsfrihed her i landet...... men smag lige på ordet!... religionsFRIHED... det betyder altså også at os der ikke sympatiserer med en religion ikke behøver at være tvangsindlagt til at leve underlagt en religion vi ikke sympatiserer med !.

Nu kender vi din plan nimbuto
Din plan er at ødelæggge landet før andre kommer dig i forkøbet. Bravo, godt tænkt

Mener du. Mjølner.
At ødelæggelsen af Danmark er noget de Røde, og Muslimerne har eneret på ?.

Min holdning ? nimbuto
Min holdning er, at folk som vil ødelægge landet ikke bør være her. Om det er fra den ene eller anden ekstreme fløj er mig fløjtende ligegyldigt.

Det siger meget om dig, at du selv vil have lov til at ødelægge landet. Måske skulle vi arbejde på at smide dig til Langbortistan uden faldskærm (er det ikke den retorik du selv plejer at benytte ?).

Jeg ønsker dulkis
at de ledige ressourcer vi har skal udnyttes - alt andet er jo fornuftsstridigt.

Bl.a synes jeg det ville være oplagt at sætte, dem der magter det, på vore eksportskoler. De er utroligt populære blandt unge busniss-folk, men de drømmer alle om at komme til udlandet og sælge noget til os selv. Vi ville alle have mere ud af varestrømmen den anden vej.

Uden faldskærm !. Mjølner.
Nej da.... i modsætning til dig er jeg civiliceret...... dig og dine lidelsesfæller skal da selvfølgelig have en faldskærm på når i bliver sendt til varmere himmelstrøg !..... man skulle da nødigt synke ned på nivaeo med Muslimerne !.

En gang snik snak er hvad det er! komododragon
>>I et debatprogram i tv advarede en Canadier om situationen i DK. Hvis DK bliver ved med at frasotere mennesker på udelukkende p.gr.af deres hudfarve- vil det få meget alvorlige konsekvenser for den økonomiske frremgeng for DK. Måske sågar hele DKs velfærdssamfund.<<

Hvilket debatprogram? Hvilken Canadier? Tydeligvis aner vedkommende ikke en skid om hvad han/hun udtaler sig om. I Danmark bliver folk IKKE frasorteret pga. af hudfarve. Det er simpelthen noget forfærdeligt sludder. I Danmark taler man åbent om integrationsproblemer i modsætning til mange andre lande. I Danmark er det tilladt at tilkendegive at man ikke bryder sig om fanatiske muslimer. Jeg kan ikke lide dem - kan du?>>Han påpegede at Canana hvert år var villige til at importere op til 2000-3000 inginører fra Indien, hvis det skulle være nødvendigt.<<

Hvis og hvis hans røv var spids. Canada importerer store mængder højtuddannet arbejdskraft. Årsagen er at mange højtuddannede Canadiere flytter til nabolandet USA hvor der er mange flere karrieremuligheder (Canada er nok et stort land men har kun en lille befolkning)>>I DK er der meget stor mangel på f.eks chaufører, alligevel vil man ikke uddanne indvandere til chaufører.<<

"Man" vil ikke siger du. Mulighederne foreligger der - kom ikke og fortæl mig at de ikke har muligheden for at uddanne sig. Men fordi især de muslimske indvandrere har isoleret sig i ghettoer kniber det med kontakten til det omgivende samfund og det kniber med at tale det danske sprog. Det giver problemer mht. uddannelse og arbejdsmarked.>>Højtudlærte indvandere kører taxi, med uddannelser som samfundet skriger på.<<

Det er trist ja! Men her er der to faktorer der gør sig gældende. De kan være nok så højtuddannede men hvis de ikke kan gøre sig forståelig på dansk er der mange funktioner de ikke kan udfylde. Tror du f.eks. at gamle fru Hansen vil behandles af en læge der kun taler Persisk og halvdårligt Engelsk?
Den anden faktor er at høje uddannelser i udlandet ikke altid direkte kan sammenlignes med tilsvarende uddannelser i Danmark. Jeg kender en hvis mand er iraner og dyrlæge. Han har haft svært ved at få job fordi han mangler nogle bestemte papirer som en dyrlæge skal have for at udføre visse opgaver (spørg mig ikke hvilke papirer og opgaver). Det har intet med hans hudfarve at gøre.
Iøvrigt er der også mange højtuddannede danskere der ikke kan få job inden for deres fag.>>Summa sumarum---Ønsker vi MOrten KOch Danmark tilbage-hvor vi alle er ens af hudfarve-så er det tilbage til hestevognen--samt den hyggelige snak henover stalddøren-samt den ugentlige store begivenhed, gudstjenesten om Søndagen.<<

Danmark er et hypermoderne og velhavende land der stormer derudaf. Vi er internationale og klarer os rigtigt godt - og ved du hvad karpa! Jeg tror sgu ikke vi behøver hjælp fra fanatiske langskæggede mullaer hvis begrebsverden, kvindesyn og æresbegreber ligger et sted imellem det 11'te og det 13'ende århundrede eller sure stenkastende unge andengenerationsindvandrere som hader alt og alle!>>Eller Dk ruster sig og får stoppet dette overgreb moD DKs fremtid og får for alvor gang i fremgangen og udnytter alle landets menneskelige resurser uanset hudfarve el. religion.<<

Udokumenteret vås


VH.

chauffører miglucky
hej de kan jo bare selv betale for at blive uddannet.. hvorfor skal de have bedre vilkår end danske arbejds løse.. jeg blev skrevet op til taxa chauffør kursus i april.. og kan måske kommer på det i november fik jeg at vide.. for de kørte ikke nogen før.. så nu betaler jeg det af egen lomme..jeg venter forøvrigt stadig på at blive indkaldt til kursus...og der er mangel på chaufføer i det område jeg bor i..

Hmm karpa
Følger du ikke med i hvad der foregår i Dk. Denne Canadier er ikke alene om at komme med slige udtalelser.
Med hensyn til Dks fremfarende udvikling. Tror du dette varer ved. Er 180000 muslimer i DK Mulaer eller imamer.
Islamofobi er nu anerkendt som racisme i DK.
Prøv lige en gang til at skære muslimer over en kam igen.

Ja. karpa
Hvorfor fanden tror du. Din regering har nedskåret geveldigt på uddannelse af en hver art. Så du er i bås med andre.
Eller det er måske ikke din regering.

Nej nej og atter nej komododragon
For det første bor jeg tilfældigvis i Danmark så jeg ved godt hvad der foregår.

For det andet skærer jeg ikke alle muslimer over en kant (hvor læser du egentlig det?), men jeg tillader mig at forholde mig kritisk over for de fanatiske af slagsen og jeg tillader mig ikke at bryde mig om sure stenkastende halv-helkriminelle 2g'ere.

Hvis ikke man betingelsesløst... komododragon
...og ukritisk falder på halen for islam er man islamofobisk. Det samme er man hvis man ikke kan indse, at det blot er harmløse drengestreger at unge 2g'ere overfalder tilfældige sagesløse, sætter ild på opgange, kaster sten ned imod køretøjer fra gangbroer og forhindrer ambulancer og brandbiler i at nå frem.

Er man islamofobisk er man racist.

Er man racist er man medlem af dansk front.

Er man medlem af dansk front er man nazist og fodboldbølle og deltager med garanti i racistiske overfald.

Tjuhej hvor det går for halalhippierne og deres Erasmus Montanus logik

Problemet. Mjølner
Er måske at det er 180000 utilpassede Muslimer, og ikke 18..... der desværre befinder sig her i Danmark.

Måske er det på tide dem af de 180000 der ikke kan finde ud af at indordne sig her, finder andre græsgange!.

Ikke et spørgsmål om religion eller hudfarve! Per H
I modsætning til Canada, der opererer med en såkaldt green card-ordning, et pointsystem der sikrer kvalificeret arbejdskraft fri adgang til landet, ved at give point for en potentiel indvandrers uddannelsesniveau, erhvervserfaring og sprogkundskab. Har Danmark i alt for høj grad importeret indvandrere med et lavt, eller ikke eksisterende uddannelsesniveau.

Danske indvandrere mangler, for en anseelig andels vedkommende, ganske enkelt de nødvendige kvalifikationer til at få et job på almindelige markedsvilkår.

Den store forskel på succesen med integration på arbejdsmarkedet mellem Danmark og Canada skyldes primært at Canada tiltrækker en anden type indvandrere, hvor de ”skummer fløden”, og kun lader de bedst uddannede indvandrere komme ind.

Havde vi anvendt samme metode, var vi måske sluppet for parallelsamfund, som kun er integreret i det danske sociale system.

Hvor har du ret! Anonym nr...
100% enig.

Muslimerne er ikke den direkte fare, Anonym nr...
dertil er de for alt for uenige og uafklarede.

Nej - den egentlige fare er de vesterlændinge der er bannerførere for islamisterne og for islamisk kultur, og som i deres iver for at pudse humanistglorien fornægter deres egen kultur.

biiiiiiiiingo anonym
der rendte du med puljen...........

joo karpa
Egentlig rigtig nok. De fanatiske af slagsen udgør igså et problem. Ligesom de alle steder.
Hvis man generaliserer--lukker man døre til netop at komme de fanatiske til livs.

Svar karpa
Det er du ikke ene om at ytre de seneste par år.
Hvad så med flygtninge(Honk-Kong kineserer) fra Honk KOng, som i stort tal kom til Canada. Da KIna overtog fra Englænderne. De slog sig ned i paralelsamfundene i China Town. Jeg tror bl.a i New Foundland området.
N. amerika er da kendt i verden som multietniske samfund.
Det er DK ikke, endnu.
Er det ikke et spørgsmål i bund og grund om national kultur, specielt indenfor tolerance. Ps. nu er landene i N.amerika også af en størrelse anderledes end i Eu.

Meget er forsvundet fra denne tråd stinemark
Var nogen måske for grimme i deres sprog, eller hvad mon grunden kan være?