af med håret !! aaarrrgh

af med håret !! aaarrrgh longleggs
i går klippede jeg håret. Jeg havde sådan noget halvlangt forhår/pandehår som burde gå til kinderne/kæbelinien og det øvrige varlangt ca. til lidt under skulderbladenen og lysnet/ikke decideret farvet.
Det startede med at jeg forsøgte at glatte "pandehåret" men det blev ved med at krølle ud af, jeg har lige været i ægypten for at lave nogle fotoopgaver til næste sommerkollektion og håret var blevet lidt tørt og bleget af den tørre luft og saltvand.
Jeg blev så irriteret på pandelokken at jeg tog en saks og klippede den af ! jeg blev helt "chokket" og mine hænder rystede imens jeg så på mit spejlbillede og nogle strithår der stod lige op i luften i den ene side af panden.
Nu gik der en "djævel" i mig og jeg begyndte at klippe løs, først helt oppe ved hårgrænsen og derefter hakkede jeg igennem i siderne og klippede det af i store "lunser", jeg så slet ikke i spejlet bortset fra lige for at undgå ørerne. Håret smed jeg i vasken.
Jeg holdt en pause, jeg var helt øm i hånden af at klippe løs. Jeg så i spejlet og tænkte , åååhh nej, hvad har jeg gjort ! med lidt god vilje kunne man kalde det pagehår, dog totalt skævt og hakket og der hang tjavser ned som jeg ikke havde fået med, samtidig var pandehåret nærmest helt væk, vel ca. 1 cm på det længste sted og det strittede punkeragtigt op i luften og jeg kunne skimte hovedbunden igennem.
Jeg gav mig til at rette på siderne men endte med at klippe helt tæt ind til hovedet i stedet, op over ørerne, frem med mit lille håndspejl og klippe i nakken, jeg havde stadig min bluse på og den var helt fyldt med hår.
nu var håret helt kort og strittede i alle retninger (mest op) og det var meget ujævnt.
Jeg hentede et glas vin og beroligede mine nerver lidt, mine hænder rystede stadig, jeg har aldrig været helt kortklippet.
Jeg kunne se det var nødvendigt at bruge hårtrimmeren som ellers er beregnet til Oliver (min søn) og som min eksmand også brugte.
Det gik faktisk let, med spejlet kunne jeg se hvor langt jeg kom og det blev faktisk pænt, jeg fik rig lejlighed til at studere min hovedfacon, lidt chokerende faktisk. Jeg skulle lige rette i nakken, ellers klarede trimmeren det hele, desværre kan man stadig se et hak/en lys stripe ovenover det ene øre hvor jeg har været for tæt på med saksen.
Nu er jeg helt "karseplysset", gu` ved om jeg får flere jobs foreløbig... ! Nåh men pyt, jeg klarer mig nok, min veninde var lige forbi og fik først et "totalchok", da det havde fortaget sig lidt syntes hun faktisk at jeg så godt ud, sådan lidt "G.I. Jane" agtig, jeg har dog en pænere hovedfacon (hvis jeg selv skal sige det).
Da Oliver kom hjem gloede han på mig som var jeg faldet ned fra månen, så trak han på skuldrene og sagde, jamen det er da også ret praktisk. PRAKTISK ! ja det skal jeg lige love for det er ikke meget over en halv centimeter noget sted så det bliver let at tørre når jeg har været på løbetur.
Jeg har siddet og stirret på mig selv i spejlet og kan ikke lade være med at glo når jeg ser mit spejlbillede i vinduer, skabslåger osv. det er en helt ny, mærkelig, bar (og kold) fornemmelse. Man kan ikke sidde og gemme sig og pille i håret. Gud ! tænker jeg , ser jeg virkelig sådan ud ?

Hvis du har lange ben, skal håret være langt Holger
før det når gulvet.