Afbalanceret hjemmeside - sådan!

Afbalanceret hjemmeside - sådan! Realist
På disse sider bliver der kastet links rundt til en masse forskellige hjemmesider, som skal dokumentere det ene eller andet. Kendetegnet for de fleste er, at de er frygtelig ensidige - og dermed intetsigende og kedelige - uanset indholdet.

I forbindelse med krisen i Mellemøsten har spelicielt den altid velafbalancerede og nuancerede "L-I-R" bragt en masse links, der viser hvor forfærdelig Israel opfører sig. Derfor synes jeg, at det er befriende at se denne hjemmeside: http://www.geocities.com/letisraelwin/PoliticalCartoons.html

Ikke fordi den er pro-israelsk (det er jeg ikke - jeg står nok midt i mellem) men fordi den også har links til hjemmesider med antiisraelske holdninger(anti-israel cartoons). Sådan skal det være: Vis hvad du står for - men vis også hvor du kan se andre synspunkter. Det kan jeg li'!!!

Den er proisraelsk Assessment2
Den prøver så, at være nuanceret ved at give links til sider, som så måske er ekstremt anti-jødiske.

Den er altså ensidig på en snedig måde.

Det bedste ville være en side, der samlede alle links, man kunne finde og herefter kalogiserde dem.

Det er rigtigt Realist
En sådan vil være helt neutral.

Omtalte hjemmeside lægger ikke skjul på at være pro-israelsk (så er man ligesom advaret) - det som jeg godt kan lide er, at de alligevel ikke føler sig hævet over at også have links til andre, der har en anden holdning.