afføringspiller

afføringspiller Isabelle
Jeg har haft problemer med min mave og afføring de seneste uger .. Jeg vil derfor tage nogle afføringspiller.
Er der nogle, som ved hvor man kan købe dem udover at gå til læge og få dem ? kan man købe dem i håndkøb i supermarkederne, og hvilke supermarkeder ?
jeg må ærlig inderømme, at jeg ikke er meget for at gå til læge om det, da det er en mand, osv.
ps. jeg er 17 år gammel.

Gå til lægen thomas_dahl
Bid i det sure æble og gå til lægen. Lægen er professionel og har set utallige bagdele så du kan nok ikke vise ham noget nyt...

Naturmetoder ardour
svesker
vand
lavement med vand
amerikansk olie

Smut på apoteket Night Plane
Du skal ikke bruge en recept. Bare gå på apoteket og køb fx "Perilax", hvis du har forstoppelse, eller køb et engangslavement, "Klyx".

Men smut også lige ned og køb noget god morgenmad, yoghurt eller ymer og branflakes eller havregryn eller lignende, og drikke MASSER af vand. Som regel er det kosten, den er gal med. Og morgenmaden er rigtig vigtig for, at maven fungerer ordentligt.

Pas nu på dig anonym
Hvorfor spørger du ikke dine forældre? - Får en tanke om at du måske er på vej ud i noget snavs. For så skal du vide, at det fører ikke til vægttab at bruge afføringsmidler.

Skulle det være den vej du er på vej ned af. Så vend om. Det er ikke et sted du ønsker at ende.

Knus

siden hvornår den undrende?
er amerikansk olie blevet en naturmetode?

Det er noget særdeles giftigt noget, som sikkert også er kræftfremkaldende, så ret naturligt kan du da ikke kalde det?

At du skrider løs efter du har indtaget det, skyldes kun at det er giftigt og samme resultat får du hvis du er så heldig at fange en rå kylling med salmonella - der skider du også hvis du spiser af den?

Dulcolax. anonym.
En god pille for hård mave.Men vær forsigtig med dem.
Jeg tager dem selv.30stk koster ca 29 kr.Læs endelig brugsanvisningen godt igennem.jeg tager kun pillerne for at holde mig slank,og det virker.

apoteket kvinde-42
Du kan sagtens købe afføringspiller i håndkøb på apoteket - f.eks magnesia kan bruges en kortere periode.

Hvis du vil bruge det som slankekur, så glem det - det ødelægger din tarm at misbruge den slags medicin. Spis i stedet sundt og varieret med mange fibre og drik masser af vand.

Er det et midlertidig problem du har, så køb noget i håndkøb på apoteket, og snak med lægen hvis det varer ved, da forstoppelse kan også være tegn på anden sygdom.

Hvad har det med sagen at gøre, at din læge er en mand? Tror du ikke han har hørt om forstoppelse før? Og hvad vil du gøre, hvis du skal have p-piller eller noget andet?

Og snak så med dine forældre om det - du lyder ikke så moden, at jeg tror du kan klare det her selv!

Hold nu op Night Plane
Selvfølgelig bliver man ikke slankere af at spise afføringsmidler. Det sætter bare fut i din tyktarm. Ved du ikke noget som helst om basal fysiologi?

Hvis du fortsætter med piller i længere perioder, vil din tyktarm til sidst ikke fungere ordentligt. Og du vil have ret svært ved at have en normalt dag uden mave-problemer. Men det ved du jo sikkert godt.

Den "slankende" effekt du tror, at du oplever, er psykisk. Ren indbildning. Bare fordi du har en spiseforstyrrelse, behøver andre jo ikke at have hoppe med på dit selvbedrag. Slap lige af med de dårlige råd. Læs eventuelt lidt om kroppen i stedet for at læse indlægssedler.

Desuden når du ikke at optage kostfibre, hvis du stimulerer tyktarmen. Så den når ikke at suge væsken fra afføringen, så du får totalt sjasket afføring. Mmmmmmmmmmmm lækkert og virkelig sundt og smart. NOT!

Det skal du ikke råde andre til. Det er ret dumt og usundt. Hun har maveproblemer. Hun har ikke brug for at lære at ødelægge sin krops balance for at blive syg.

Løs dit eget problem i stedet for at prøve at give det videre til andre.

Start fra bunden Anonym
Ofte ved forstoppelse er det, det du kommer i munden der er synderen.
Hvis du ikke giver din mave og tarm nok at arbejde med, giver den dig forstoppelse.
Så kan du lære det.
Lig din kost lidt om,mere groft og grønt,mindre sodavand. Det tilrådes max en halv liter om ugen. (jeg går ud fra du spiser typisk for en teen ager, meget hvidt brød, pasta, sukker mm).

Du kan starte fra bunden af og tage en grunddig tarmskylling på en klinik (google tarmskyllinger så du kan finde en nær dig).Det kan godt være du synes det ikke lyder så hyggeligt. Men så lader du bare være, men det kan være en god måde at komme i bund med tarmene. Så de slipper for at bruge unødig energi på komme af med indholdet.
Spis suppe(ingen kød,kun grøntsagssuppe) den første dag der efter og start stille op der efter,drik vand gerne kogt vand. Både afkølet og varmt, intet andet, også minus the/kaffe .
Det kan måske være en god ide at få fortaget tre tarmskyllinger på en klinik. For at komme helt i bund. (Man kan vist nok tarmskylle med yoga. Men der skal man være meget rutineret for at gøre, mener jeg at have fået at vide.)
Så skal du hjælpe din tarmflora igang igen. Symbiolact er godt her.Fås i breve der hældes i et glas vand og drikkes, se vejledningen for hvor ofte du skal(fra eks matas).

Husk!!! at den mad du spiser skal tygges godt, minimum tygges 10- 15 gange. Gerne bland godt med spyt, som hjælper fordøjelsen godt på vej og at der kommer mindre luft ned i maven.

Tvivlsomt "slankeråd" Aaa...
Det er ikke fedt men væske du slipper af med. Når din krop mangler væske igennem lang tid, giver det også problemmer. Såkaldt dehydrering. Det kan give lavt blodtryk(der er ikke væske til at danne blod), tør hud(den får ikke væske nok),tørre slimhinder(så kan de ikke beskytte dig så godt) og flere.
Så det kan godt være du ser slank og sund ud. Men det sunde er ligesom røget fløjten her. Og at råde en person der kun er 17 år til at starte en dårlig spiral og ødelægge sin krop på sigt, er direkte uansvareligt.
At du ødelægger din er dit ansvar, men vores udgift.

Symptom behandlende Mig igen
At du tager afføringspiller virker måske her og nu. Men det er symptombehandlende, og forstoppelsen kommer igen, og igen og igen...

Måske Anym
kan det her hjælpe, men det fjerner sikkert ikke årsagen til forstoppelsen.
http://www.orientalcare.dk/digestion1.asp

Dulcolax anonym
Vær forsigtig med dem, ikke tag for mange af dem, det er ikke godt for din kropp!

Er der aldersgrænse for at købe dem?

..skriv sannefum
det gør jeg også. men kan vi komme ud af det igen eller, kunne du måske ha lyst til at snakke ?

m.... anne.......
Man kan bare drikke masser af vand, ca 3 liter om dagen!!

Tag til lægen. det kan være farligt i sidste ende Louise S
Jeg har selv haft problemer 8har stadig) med mine tarme. efter et halv år jeg tog endelig til lægen. jeg fik foretaget en undersøgelse, hvor jeg så skulle henvises til en specialist. og imorgen skal jeg indlægges til en ambulant undersøgelse.

bare gå til lægen, det er bedst i sidste ende. jeg ved at det er ubehageligt at det er en mand, du har som læge. jeg har også en mandlig læge, men det er det der betyder mindst i sidste ende. hvis du har noget, som kan fanges på et tisligt stadig og behandles uden kiruisk indgreb er det jo det bedste.. men jo længere tid der går før mantager til lægen.. jo værre :)

det lyder måske lidt hårdt, men vil ikke lægge fingre imellem når det faktisk kan være noget alvorligt.