Afhængig af Whiskas?

Afhængig af Whiskas? Anonym
Katte ville vælge Whiskas! Er der andre der har hørt eller ved noget om at der er tilsat et eller andet stof, der gør at katten bliver afhængig af Whiskas "blødfoder" ?

Hulla

Undlad at give anonym
din kat whiskas, fordi de bliver altså afhængig af det.
Jeg har ingen konkrete beviser, men min gamle huskat ville ikke spise andet, da vi første begyndte at give dem whiskas.

Nu har jeg en ny kat, som på ingen måde får lov til at komme i nærheden af blødfoder. Den får dyrlægens det bedste, og den har det også meget bedre, og har sunde tænder ( og ingen dårlig ånde)

Har du selv erfarringer med at give din kat whiskas?

Får blødfoder indimellem Anonym
Han får da blødfoder indimellem, ellers er det tørfoder og han har det ganske udemærket. Han lugter heller ikke ud af munden. Jeg har bare hørt at der, som i cigaretter, skulle være tilført et stof, der gør dem afhængige. Min kat elsker det altså Whiskas, men kan også spise andet.

Hulla

vores katte frum
ville ikke vælge Whiskas!! Jeg har haft en mistanke om at der var noget med Whiskas. Men på et tidspunkt fik de noget dåsemad fra ALDI, det hedder KO-KRA(meget mærkeligt navn) De kaster sig over madskålen, og nærmest hygger det i sig.Nogle vi vi kender, havde noget Whiskias tilovers, og gav os det. Vores katte kiggede fornærmet først på madskålen og dernæst på os. Så det var ingen succes.
De får kun dåsemad 1 gang om dagen, 1 spsk fuld blandet op med deres tørkost. Jeg koger ofte en rest fisk og giver dem det. Det kan de også godt lide!

Min kat lala
Får Royal Canin tørfoder supleret med Whiskas vådfoder, og den fortrækker klart sin RC fremfor whiskas, så når jeg ikke har mere af det våde så dropper jeg det helt.

Pussi mormor06
Vores søde misser vil kun have pussi,har prøvet Whiskat,købte hele 36dåser,de var på bud,og misserne ville helre sulte end spise dette foder(for man kan jo altid bare liste ind til naboen)
jeg skrev tilwhiskat angående smagsgaranti,men blev slemt skuffet,det var der da ikke noget der hed.Og hvad lærte jeg af det??,prøve køb først,

nikotin anonym
det rygte har jeg hørt, ved jo så ikke om det er korrekt.

Skrøne stinemark
Det er en skrøne, at Whiskas kommer et afhængighedsskabende stof i deres kattefoder.

Det forholder sig derimod sådan, at katte udvikler en præference for bestemt foder, hvis de (næsten) udelukkende bliver fodret med det. Og så er det sådan set ligegyldigt, hvad det er for foder.

Det bedste, hvis man vil undgå at katten bliver "afhængig" af noget bestemt, er at variere kosten.

For mange år siden jens261
Vi taler her om mindst 20 år siden, havde vi en kat, som hed SORTE.
Den fik Whiskat, og den ville ikke spise andet, om de bliver afhængig af det ved jeg ikke, men vi kunne ikke få den til at spise andet.
En dejlig kat som jeg tror døde af kræft.

Så blev jeg så klog! Anonym
Pussigt at det først til sidst lykkes at få et egentlig svar på mit spørgsmål.

Så vi kan altså konkluderer at katte kan blive afhængige af et bestemt foder, det være sig Whiskas, Pussie osv. Altså som vi mennesker, der også foretrækker det ene frem for det andet, når vi først er vænnet til det.

Mange tak

Hulla

Nikotin Mikkels med 5 katte
ja, jeg var i en dyrehandel forlden, og de sagde der var nokotik i wiskas