aflasningssfamilie (råd)

aflasningssfamilie (råd) kvindemin
Hej sol .-)

Ja jeg er altså lidt i tvivl, og nok har brug for lidt hjælp.

Jeg har en aflatningsfamilie til min dreng. Det er endnu ikke ind under det ofentlige så jeg ligger selv pengene ud af egen hånd.

Men han har kun været der nu i 2 wwekender i træk og skal nu her i dag den 3. ( aftalen var de skulle lære hinadnen at kende) Så vi valgte 3 weekender i træk og derefter hver anden og i ferier.

( skal lige siges de er ikke fremmede kender dem fra barndomshjem)

men i dag sådan en halv time inden han bliver hentet, bliver jeg ringet op, at de nok ikke lige helt kunne den her weekend da den ene ligger syg. HMM

Mit spørgsmål. Kunne de så ikke have ringet noget tidligere? det tager alligevel en time at køre. Og har man en aftale, har man vel en aftale?? Ikke fordi jeg skal noget specielt denne her weekend som ikke kan laves om da. men der er jo grund til det er aflastning eller??

Jeg ved ikke om det bare er mig, men syntes den er lidt ude i skoven.
Det ender med jeg siger, jamen jeg kan jo også godt blive syg, og i behøver jo ikke at fare ud hver gang i har ham, han kan godt hygge selv om man ikke tager alverdens steder?

Nå men er det mig der bliver lidt for.... eller ???

Kvindemin

det er ikke dig har også aflastning
der er noget galt med. At de ringer dig op 1/2 time før de skal hente din dreng, er fuldstændigt respektløs. Normalt bliver man ikke syg bare lige pludseligt - normalt har man iotræk til at blive syg og så burde aflastningsfamilien havde ringet til dig igår og sagt til dig, at de ikke ved, om de er raske nok til at hente din dreng..

For mig at se, så virker det som om, at de ikke igen vil bruge en hel weekend på din dreng...

Ring du hellere til kommunen og bland endelig dem ind i sagen, for de mennesker som er aflastning for din dreng, skal kommunen anerkende( jeg siger ikke, at de er nogle dårlige mennesker) men så skal du nemlig ikke lægge penge ud for kommunene og så kommer der nogle helt klare regler på bordet...

Jeg har selv en aflastningsfamilie til mit barn og der har i de 7 år aldrig været "slinger i valsen"

Rolig nu.. Iris
Det lyder som om du har haft et godt forhold til disse mennesker der tager din dreng i aflastning, og som du kender på forhånd.
Jeg synes ikke det er okay at afmelde en halv time forud, men det tyder på at i måske ikke helt har fået talt om hvordan i får det til at fungere? Og hvordan det er gået de to forudgående weekends?
Tænker du kan spørge dem direkte. Hvis man har direkte spørgsmål, får man ofte direkte svar.
Det lyder ellers som om det er en god ordning, med nogen du kender..
Men spørg dem hvad det handler om!!
I sidste ende er det vigtigt at du og familien har tillid til hinanden.
Derved får din dreng også ro og tryghed til at nyde en weekend i aflastning..
Synes bare du skal spørge direkte om hvad det lige handlede om.. [;)]

Det er ikke ok jetpost
for en aflastningsfamilie skal ligne at være en rigtig familie, og i rigtige familier bliver folk syge, får influenza og lign, og så bliver man bare hjemme og bager boller og laver cacao med den der ikke er syg..........De duer ikke, de er ikke seriøse nok

RE: det er ikke dig kvindemin
Problemet er at den her kommune har andre vigtige ting at tage sig af, derfor har vi valgt at starte op uden dem, men de er"inde" i billed, venter bare på kommunen. men de er skam inforstået med det, familien er godkendt og alt det der, de er bare langsomme :-)

Jamen det virkede jo også sådan på mig, men det kunne også gost bare være mig jo :-)

RE: Iris kvindemin
Hej.

Han bleb hentet til sidst, men har så nu en dårlig samvittighed, ( måske bare mig) Jeg skal jo ingenting lave og har bestemt ingen problemer med at han er hjemme og hygger. men vi har aftale, og min søn regner med at skulle derhjem, ( skal siges han bliver svigtet nok af han far derfor aflasning) og syntes jo bare det er synd der er endnu en der så ville "brænde" ham af.

de er rigtig flike og jeg kan sagtens med dem, det er vigtigt for mig jo. og han har haft det super godt de sidste weekender.

Men jeg syntes bare det var underligt, de kunne da bare have haft ringet om formiddagen, så havde jeg mere "troet" på dem. men vi står med pakket taske og venter, hvor der bliver ringer, det er for mig meget underligt.

Re: Mocafe kvindemin
Nej nej det er jeg helt med på, det er heller ikke det der er problemet.

Problemet i det er at jeg syntes den lugtede. og det er ikke meningen. så kan de bare sige som det er jo.

bliver der har også aflastning
ført regnskab med de gange du lægger penge ud for kommunen? jeg synes du skal gå kommunen på klingen og sige, at du vil have et møde snarrest, for de siger altid, at de har så travlt og det har de skamogså. Jeg er bare bange for,at hvis du skulle få en anden sagsbehandler pået tidspunkt eller der sker ændringer i loven- at du så ikke får de penge du har lagt ud... er det skrevet på skrift, alt det med det økonomiske, så burde der ikke være så stor grund til bekymring...

Jeg synes du skal tage en snak med aflastningsfamilien, hurtigst muligt via tlf, for at lave nogle helt klare aftaler vedr. sygdom i fremtiden, så du ikke støder indi dette her en gang til.
Det er muligt, at den ene af aflastningsfamilien har haft optræk til at blive syg, men det er fandme ikke iorden at ringe afbud 1/2 time før afhæntning af din søn- det skal de have at vide og undskylder de, er det fint, men i modsat fald, ville jeg, hvis jeg var dig, tvivle om hvordan samarbejdet i fremtiden så mon bliver.

Under alle omstændigheder ville jeg kontakte kommunen.

Jeg kan fortælle dig, at inden jeg fik min nuværende aflastningsfamilie, havde jeg en anden og de lavede af og til om på vores aftaler, så jeg sagde, at nu ville jeg kontakte kommunen og så gav der krig, så meget, at jeg måtte opgive denne familie...

Når en aflastningsfamilie har sagt JA TAK, til at fungere som aflastning, så er det barnet, der kommer i første række og som mocafe skriver, så kunne den af aflastningsfamiliemedlemmet, som ikke er syg, tage sig af dit barn..

Held og lykke med projektet[;)]

må jeg spørge har også aflastning
hvorfor kom aflastningen alligevel og hentede din søn? fik de dårlig samvittighed? forhåbentlig, var det bare en ubetænksom situation fra aflastningsfamiliens side..

Nu hvor både din søn og du er glade for aflastningsfamilien, så håber jeg, at i fremover vil få et godt samarbejde og her mener jeg, at det er nødvendigt med kommunens samvirke, for man vil jo så gerne være flink overfor hinanden, men når kommunen sætter dagsordnen, så kører det ofte nemmere...

Jeg synes du virker som en meget fornuftig mor og jeg kan sagtens følge dig i, at det handler om din søn, at han kan regne med og stole på aflastningsfamilien...

Hvorfor har du aflastning til dit barn? stumpii
Hej med dig

Jeg vil gerne høre hvorfor du har fået bevilget aflastning til dit barn?
Jeg forstår nemlig ikke helt reglerne på det område.

Mvh Malene