Afmelding af kirken....

Afmelding af kirken.... Juli
Hvordan gør man det?... kan det gøres over nettet?.. Jeg er ikke kristen, og har sgu egentlig ikk lyst til at betale til kirken mere, så derfor vil jeg gerne vide hvordan det gøres så jeg blir fri :)PÅ forhånd mange tak..

sådan Niels Bruun
Når du er medlem af den danske folkekirke, men for satan i helvede ikke har lyst til at betale til den mere, går du hen til din sognepræst eller, hvis I har sådan et i jeres sogn, dit kordegnekontor med din dåbsattest og får en blanket, som du udfylder og underskriver. Så er den ged barberet, og du er udmeldt. Nemmere kan det da ikke være, vel?

Niels B.

Hej Den håbefulde
Du kan gå ind på folkekirken.dk og se, hvordan du skal gøre. Der fremgår bl.a.:


Ønsker du at melde dig ud af folkekirken, skal det ske ved personlig eller skriftlig henvendelse pr. brev til sognepræsten eller kirkekontoret i dit bopælssogn. Er du i tvivl om, hvilket sogn du tilhører, eller mangler du en adresse på sognepræsten eller kirkekontoret, kan du finde oplysningerne på www.sogn.dk.


Sammen med din anmodning om udtrædelse af folkekirken, skal du vedlægge en fødsels- og dåbsattest eller oplysning om, hvor og hvornår du er født og døbt. Det samme bør ske, hvis du henvender dig personligt.

Henv til nærmeste kirkekontor. anonym
Du skal henvende dig til det kirkekontor hvor du er tilmeldt.
Du skal bare udfylde noget papir,så går resten af sig selv.
Den kirkeskat du så har betalt for du tilbage for året.Altså gældende fra de dag du skriver under,og så året frem.Sådan var det med mig.Jeg behøver ikke kirken,da jeg er Ateist.

pr brev Anonym
Niels giver et godt bud, men du kan også tage en fotokopi af din dåbsattest vedlægge at brev med underskrft og anmodning om at blive meldt ud af den danske folke kirke og så sende den til din sognepræst. just do it! shaving a goat is no issue.

Tro nu ikke at du slipper for at Anonym
betale kirkeskat,denne er såmænd fremover gemt i dine skatteindbetalinger. Kirken vil stadig modtage de samme tilskud som altid. Ikke at jeg på nogen måde er kirkelig interesseret, men kirken er, og har altid, været, en fast ingrediens på statsbudgettet.
Så du betaler stadig.

Tak for jeres svar.. Juli
kanon! ...betaler man virkelig stadigvæk, hvor er det noget fusk............... hmm.. men det føles stadig bedre ikke at betale direkte til den kirke [;)] Så det jo bare at gå igang med at barbere geden! [:D][f]

jo kirkeskatten bliver manden1
slettet, det blev den hos mig, da jeg meldte mig ud, du betaler ikke kirkeskat når du ikke er medlem af folkekirken, da det er en seperat skat.

Og alligevel Dan nr. 2
Tror det han mener er at Kirkens udgifter langt fra kun bliver dækket af de 1% som du framelder dig. Derudover får de et stort beløb fra statskassen hvert år, så ligemeget hvad bliver du indirekte beskattet af kirken stadig. Det du betaler er bl.a. alle præsters løn, også selvom du er meldt ud af folkekirken og ikke betale kirkeskat.

Måske på tide at adskille kristendommen og staten? -.-'

Læs guiden her Guide
http://www.hvordan.dk/hvordan-afmelder-man-kirkeskat

grimt sprog Inga Rie
Kan du ikke svare personen ordentligt? Det er ikke særlig klog tale!!!!
H. I.