Afreagerer du på sol?

Afreagerer du på sol? babs-o-man
Måske taler du pænt og opførslen er fin og pæn ude i den virkelige verden men gør du så som de få tilløbere i fodboldens verden der ødelægger det for flertallet, at du afreagerer og kommer af med alt dit lort du sidder indeklemt med efter en hård uge på jobbet??

Syntes godt nok sproget og opførelsen er blevet noget grov i filten men det er måske kun mig der er nærtagende i min anskuelse.

vh. babs-o-man

Er lidt enig med dig... dommeren
Debatten bliver nogle gange overophedet...
Det er nu ikke så sært da det åbenbart er enhver debattørs ret, at når man ikke længere kan forsvare sin holdning, så gør man hvad man kan for at få det til at gå op i hat og briller for andre...
Eller alternativt, hopper af og finder en anden debat at blande sig i...
Jeg syntes selv at det er frustrerende at debattere og forsvare mine holdninger ved at svare på de samme spørgsmål om og om igen, og når man så stiller et modspørgsmål, så forsvinder debattøren bare !
Jeg har da selv en lille, men eksklusiv liste af folk som jeg ikke gider debattere med herinde, ikke på grund af deres holdninger, jo en enkelt, men på grund af at, de ikke opfører sig pænt, undlader at svare på spørgsmål men gerne selv spørger osv...
Og... Jeg kæmper ligeså indædt for mine holdninger i det daglige...

Man kan vel ikke kræve et svar hele tiden?? babs-o-man
Ender det så ikke bare med en tomandsdebat?

Sikkert... dommeren
Men hvis man har debatteret seriøst et stykke tid, i god tone, og der virkelig kommer en holdning som man gerne vil have forklaring på, så skrider debattøren bare...

Har et par eksempler på udsagn fra debattører som ellers sagtens kan formulere sig...
Der var ikke tale om dumsmarte bemærkninger !

Hvis ikke at man må stene en utro kvinde, så må man heller ikke dødsdømme for folkemord !

Ufødte fostre er IKKE at betegne som passive ofre for alkohol !

Når man går ind og tager dagsordenen i en debat, skylder man så ikke et svar på sine holdninger ?
Det mener jeg da personligt er god tone...

....Hvad?Hvordan? annebritt
++++++ ???
forstår ikke en krumme-
annebritt Nørrebro

Jeg har tit undret mig over dr100
hvor de meget vrede mennesker gemmer sig til hverdag.

Jeg har tit tænkt på, om de også taler sådan til chefen, kollegerne, damen i Brugsen?

Man hører så tit, at nettet er en afspejling af det virkelige liv, men jeg tror nærmere, det viser, hvordan virkeligheden ville se ud, hvis vi allesammen tilsidesatte de almindelige regler, vi har har lært for social omgang med andre mennesker, og bare gav los.
Det gør vi jo - heldigvis - ikke.

Clemment Vrøvl (!!!) anonym
...Sludder.

....Hvad?Hvordan? annbilde
+++ ???
forstår heller ikke en krumme - ?
- det gør jag heller ik´++??
annbilde jullerup

babsemanden og fedesen er ikke for selv for goe Tosserier
når der snakkes fodbold er der hetz på drengen. fej for egen dør babsemand og hils din ven fedebrit som er den værste af jer to

*FB* tages ikke alvorligt mere Per Frandsen
han har for mange mærkelige profiler og endnu flere anonyme navne at skrive under.
Han har gravet sin egen grav på SOLen det er sikkert og vist.

Hvis det er din holdning dulkis
så kan du jo bare holde dig væk fra hans tråde. Vi er mange andre, der sætte overmåde pris på hans deltagelse.

Så det kommer du nok ikke til at få indflydelse på.

der er nok at tage af Pibekoncert
og du er ikke så klog at have gennemskuet ham så du har slet ingen indflydelse .
Det er ikke mange som bakker grædedyret op mere men det er gået din opmærksomhed forbi.

Mange ?????? Blåøjede
hvem udover dig & babsedrengen & Carmen & djDaddy?
de kan tælles på en hånd efterhånden

hmm mange djdaddy
gør vel, men jeg er sån set ligeglad jeg finder mig ikke i noget. mange af dem unden profiler er jo nogle bumser og er kun på sol for at lave lort i folks indlæg,

det skal jeg djdaddy
så ikke kunne sige, jeg går ikke så meget op i hvad han laver. skriver han et indlæg som jeg synes er noget for mig så deltager jeg..

Ja, jeg afreagerer nogle gange, Ali' ass' en.
når jeg læser om unge hjernedøde kvinder, som udtaler sig som, jeg GIDER IKKE, hvis det er en oversigt på engelsk, ordet Gider, burde fjernes fra det danske sprog, jeg er 69 år, og har ikke fået den uddandelse, som unge mennesker får i dag, vi havde ikke engelsk, kun how do you do, har du skidt en flue, men senere hen i livet har jeg selv lært det ved mine rejser rundt i verden.
de unge i butikkerne, kan ikke lægge 50 kr. oven i regningen, uden en lommeregner, hvis man ønsker at hæve lidt ekstra.
de unge er så forkælede af de frie studier, at de bare vader ud og ind i systemet, vi andre kom i lære som 15 årige, og havde ikke noget valg.
man burde lave en kontrakt med de studerende, hvis ikke de kan klare det betalte studie til tiden, må de selv betale, i mange lande går børn også i skole tidlig morgen til sen aften, også om lørdagen.
utallige i østen, må sulte for at betale deres studie selv, hvorefter de rejser til udlandet, for at skabe bedre økonomiske forhold for familien.
Finland er et mønsterland, hvad angår uddandelse, og politi indsats, vi har bare en flok ohhhhhhh så pædagotiske lærer, som intet forhold har til undervisning, for dem er undervisning en kulørt rapand, og de har kun den viden de har læst sig til, eller ihvertfald fået karakterer for, det skyldtes dumpeprocenten, seminarerne mister penge, hvis for mange dumper, så derfor for de mere end 6, selv om de ikke kan klare 4.

i Finland rykker politiet altid ud, her gør de ingenting, mange betjente kan ikke skrive en rapport, hvis ikke de har en hund med, vi har utallige eksempler på uduelige politifolk.

på en nylig udkommet liste over de mest respektaple job, ligger pædagoger og lærer på en 69 plads, lige under narkoludere og bistandsklienter.

piloter ligger naturligvis i top, sammen med læger og advokater, i bunden ligger offentlige ansatte, sikkert fordi de har fået job gennem nepotisme og et medlemsskab af menighedsrådet.

næste år vil pia kjærsgård blive ramt af en sexskandale, eller koruption, hun spiller for galeriet, og med falske kort, men hun er vist også lærer uddannet, eller tidligere bakke sangerinde.

man kan stadig undre sig over, at ingen offentlige ansvarlige er blevet dømt i de utallige skandaler, lige nu har vi nye tog for miliarder, som ikke kan køre, embedsmænd, som intet errindrer, og en klodsmajor i Seest, som på beredskabstyrelsens vegne godkendte krudttønden, han burde hænges op, med en lynkineser i røven, eller måske bedre med en krysantimum bombe, han må også tilhøre røven af fjerde division, sammen med hjemmeværnet, og DSB.
de problemer vi har med flygtninge, er intet i forhold til den 5 kolonne, som styrer samfundet.
ægteskabet er en beskyttelse af børnene, eller det var det tidligere, nu kan bæ fødende bøsser også blive gift, og adoptere svedne børn fra afrika, og korea, homosexualitet er forbudt i korea.
konstant ser vi bøsser i TV, det er jo ikke så mærkeligt at danske kvindfolk bliver frustrerede, mange ønsker en blød pædagogtype, men når det kommer til det sexuelle, skal han være mand, og forføre dem med søde ord og billig vin, på den måde bliver hun jo lokket, og er fri for at tage stilling til hendes egne behov.

De kommer... anniehall
..sgu nok ikke af med det i hverdagen, tror du?

Har du hørt om de mennesker, som kan være de sødeste og kærlige typer - men når de sætter sig bag rettet i dytten transformeres de til ildspyende drager....???

Hidsige mennesker, kan jeg godt opleve, som nogle der ofte har fået deres grænser voldsomt overskredet af "overmagten" (div. autoritetsfigurer i løbet af deres liv) - hvor de ikke er blevet hørt, eller vist respekt.

Derfor behandler de folk, som de selv er blevet behandlet....det giver en kortvarig oplevelse af at være ovenpå (i det der magtspil som ligger og rumler under overfladen - for dem).

Det undrer virkelig mig; den der tendens til at vælte ind i en debat, med fuldstændig ude af kontekst indlæg og tiltider absolut intetsigende, personlige fornærmelser....

Vi har vel alle (dybt, dyyybt nede) en lille rem af huden og forskellen er vel at størstedelen alligevel formår, at vælge "das schweinerei" fra.

Jeg undgår simpelthen de steder hvor folk dyrker den form for masturbation!

Næ, gi mig et smil, glimt i øjet, en god historie og et knus ;))

Annie