Afskaf det nu

Afskaf det nu Socratus
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/10/06/114025.htm

Stop det udemokratiske cirkus.

Det kan du ikke, Du er nød til at have en regel morgenkvisten
for tronfølgerordenen. Man kan beholde den, som den er, men ikke afskaffe den. Det er også noget sludder at kalde den udemokratisk. Det handler om ligestilling.

Nu er jeg bange for DDR
at prof. er enhedslistens talerør?

Det skulle være afskaffet for over 100 år siden Reneee
men gamle damer og folk med undersåtgenet holder live i det udemokratiske cirkus.

Når disse selvudnævnte gudemennesker sidder ved folketingets åbning og er ved at gabe kæberne af led, græmmes jeg over at der er nogle mennesker i Danmark, der mener vi behøver dette folketeater.

Det er rablende sindsygt, at nogle mennesker i et demokrati bliver født til gudestatus, fordi deres forfædre undertrykte og udplyndrede hele den danske befolkning.

Playboyen Frederik skal føre traditionen videre i dette folketeater. Manden lider under, han ikke har den store intelligent, og ingen fornuftige mennesker ville vælge denne mand til noget som helst, hvis han skulle vælges i et demokrati - han er playboy og egner sig bedst som Hugh Hefners efterfølger. Noget der indeholder ordet arbejde er ikke noget for ham. Ferie, fester og playboy livet passer ham bedst.

Dette folketeater er en hån mod enhver fornuft og skulle være afskaffet, da vi indførte demokrati i Danmark. Vi behøver ikke et levende levn fra enevældet.

Rene
http://vinker.webbyen.dk/