Afskaf kulturstøtte!

Afskaf kulturstøtte! Krallehat
Hvorfor skal jeg der ikke gider gå i teater, høre opera eller se billedkunst, betale for andres interesser? Hvorfor kan de ikke betale selv? Hvorfor skal de stjæle fra mig?

Åh gud. Anonym
Hvorfor skal fodgængere betale for motorveje, hvorfor skal raske mennesker betale for sygehuse, hvorfor kan du ikke bare slappe lidt af og sætte tingene i perspektiv? Hvorfor, hvorfor, hvorfor?

Moske var det en god ide JChr
.....For dig at gå i teater, Hej

Udmærket udspil! smilodon
Det er altid fornuftigt at diskutere omfanget af velfærdsstaten.
Er der prioriteret fornuftigt ved brug af skatteborgernes penge?

Vil flertallet af befolkningen støtte anvendelsen af resourcer på alle de områder, som staten støtter?

Det virker anstødeligt på mange mennesker, hvis der er mangler på et vigtigt område, når der samtidigt bruges penge på "pjat".

Forpligtelsen overfor velfærdsstaten undergraves, når pengene ikke bruges seriøst.

"Hvorfor skulle jeg dog ikke snyde i skat? Hvis jeg betaler, bruger "de" bare pengene på abstrakte svindelmalerier eller på at forsørge nogle flere muslimer, som jeg skal gå og dukke mig for, så de ikke slår mig ned på gaden"!

Udemærket ide Tzer
Men man kan nok ikke fjerne al slags støtte til kultur. Men hvis man blev lidt mere kritisk ville det hjælpe en del, efter min mening.

Men, helt ærligt, hvorfor skal jeg betale støtte til malere, som ikke kan sælge deres malerier fordi det er noget makværk ingen gider eje?

Hvorfor skal jeg betale støtte til musikere, som bruger pengene på at tage til Langbortistan for at meditere, så de kan lave nyt musik, som ingen gider høre?

Hvorfor skal jeg betale for danske film, som ret beset er elendige, og alle skåret over den samme form?

I bund og grund er det vel sådan at hvis en "kunstner" ikke leverer en vare som han eller hun kan leve af, så må han/hun ændre stil eller finde andet at lave. Og så kan jeg høre brølet i baggrunden om at det er kunstnerens personlige stil, men hvis den er så ringe at den ikke kan sælges, er det vel personens egen fejl.

Fin idé! Babudja
Vi kunne på mange områder godt bruge noget kassetænkning. Som det er nu flyver pengene rundt i luften uden at nogle har styr på dem. Det er med til at give den urimelige høje skat.

det er ikke så nemt aristoteles
og egoistisk.

landet har en kulturarv. den har vi kun fordi der altid har været een eller form for støtte. hvor tror du

Olsen Banden havde været
Matador
Huset på Christianshavn
alle de nyere gode danske film
og de gamle
dansk ballet er verdensberømt.
billedkunst
literatur

der skal støtte til for at samfundet kan udvikle sig MED tiden.

ellers går man i stå.

MEN, ja der skal være måde med galskaben -det skal ikke være et stort tag selv bord. og det er hèr diskutionerne opstår - og jeg ikke er med!!!

Tænk igen Bob-bob
Vi kender historien om HC Andersen, som døde fattig og syg på et usselt kammer i byens havnekvarter.

Hans elendige makværk solgte nemlig ikke.

"HAHA fryd HC din klamme onanist, dine lorte-eventyr er ikke kommercielt interessante, så du er en klamphugger og svindler."

Nej, vel?

Har du nogensinde tænkt på.......... Hahahihaha
....om meget af det som du "gider at høre på" netop er som det er, fordi der findes en underskov af eksperimenterende genrer hvorfra musikken udvikler sig?

Efter min mening svarer en negativ holdning til kulturstøtte til at sige "jeg kan ikke se nødvendigheden af et nyt elektricitetsværk, for hjemme hos os kommer strømmen ud af stikkontakten".

Nogle får en masse Babudja
medens andre får lov at betale en masse... dér er det urimelige!

I USA rodvad
er der ingen officiel kunststøtte, der er det reklamen der bestemmer hvad kultur er. Fortolkningen der går Darwin imod, den er ved at vinde indpas, så vi kan snart tage koranfascisterne i hånden.

jeg synes også Krallehat
Nu betaler fodgængere heller ikke den store formue til motorveje.

Jeg synes også at folk selv kan betale for en udpumpning, abort(ved mindre man er voldtaget) og fedme, alkohol og rygerforsaget sygdomme kan folk også selv betale for.

jeg ved ikke socrates
Darwin har vel også været tabu i DK i mange år. Hans teorier er ilde set og man er vel den mest rendyrkede racist, hvis man vover at fremføre hans teorier og meninger.

Personligt tror jeg da at manden havde fat i noget af det helt rigtige, for at putte det neutralt!

betal selv Krallehat
Hvis der er nok der interessere sig for det kan de vel godt betale den fulde pris selv. Ellers skal flertallet ikke betale for mindretallets smag.

sludder Xaqi
Jeg benytter mig ikke af de fleste "kulturtilbud" hvorfor skal jeg, så betale andres underholdning?

Jeg kan også påstå, at den musik jeg høre er "kultur" og kræve staten giver et beløb, så jeg kan købe musikken billigere. Mange mennesker mener også, at grafitti er kunst, skal de også modtage kulturstøtte?

Folk der går ind for kulturstøtte er nogle nasserøve der vil have andre til, at betale deres interesser.