Afslør de ledige dovne...

Afslør de ledige dovne... M35Kbh
Der hersker en stor selvtilfreds holdning blandt visse grupper af lønmodtagere som aldrig har fået 100 afslag i rap på deres ansøgninger og som derfor tror at jobmarkedet er åbent for alle.

Jeg søger åbenbart de forkerte steder og siden der er jobs til alle der vil, så må der jo være nogen som ved, hvor de er? Stik det nu op i røven med at der er masser af jobs på jobdatabaserne på nettet, når jeg nu allerede bruger dem og får afslag. Jeg er hverken håndværker eller IT-specialist, så mange af de opslåede jobs kan jeg ikke bestride.

Hvorfor lægger i ikke pres på beskæftigelsesministeren og beder ham få AF og hans private aktører til at koncentrere indsatsen om at formidle arbejde? Altså af lade AF/de private aktører fungere som rekrutteringsbureuer.

Hvis der er arbejde til alle der vil, så skulle det jo være overskueligt at gøre en ende på ledigheden.

Jeg ville da elske at komme til at møde hos AF eller min private aktør, hvor de f.eks. giver mig muligheden for at komme til samtale til nogle jobs.

Jeg synes, det er spild af ressourcer at bede akademikere om at løbe med aviser, men hvis det kan gøre blodhundene glade at lade de veluddannede løbe med aviser og lade ufaglærte varetage jobs som gymnasielærer etc., så gør det.

Da man ikke må afslå jobs, så er det jo ud af dagpengesystemet, hvis man ikke siger ja.

Alle parter kan få deres vilje. De ledige som vil i arbejde for et job og de bekymrede skatteborgere er sikker på at det kun er ægte ledige som får støtte.

Så læg nu pres på ministeren og få ham til at få AF til at gøre det som deres navn lægger op til, nemlig formidling af arbejde.

Sieg heil! Adolf 35
du er der næsten!

Hvis du ikke kan finde et arbejde NU... mandaabenraa
... så er der noget jeg ikke helt forstår.
Der er også rigtig meget arbejde , for dem der ikke har en uddannelse - hvad med at starte med de her gratis aviser.
Vi får nu arbejdskraft fra andre lande , i Aabenraa er der rigtig mange fra Tyskland.
Hvis du ikke kan finde et arbejde nu , så tror jeg ikke på , at du har mange muligheder for at få en anden tilværelse.
Håber på , at du finder et arbejde , og et andet og godt liv.
En god løn , ferie , arbejdstøj , hygge weekender og for nogen mennesker frynsegoder. www.jobindex.dk eller *job - guide* på SOL - der er en masse ledige stillinger NU.
AF. har også ALTID mange ledige stillinger , og kommunerne har ALTID mange ledige stillinger ( med tilskud).

Jeg har lige set i fjernsynet , et meget stort firma der manglede 10 lastbil chauffører - så går det den rigtige vej for os på arbejdsmarkedet.

Læs nu mit indlæg.... M35Kbh
at du foreslår mig at se i de jobdatabaser som jeg udtrykkeligt skriver ikke fungerer for mig, diskvalificerer dig jo lissom fra at deltage i debatten, da du tydeligvis skriver flere indlæg end du læser.

Hvorfor tager du ikke stilling til indlæggets indhold - nemlig at arbejdsformidlingen burde formidle jobs!

Spam.. M35Kbh
hvorfor er der bare så mange 'lyse hoveder' som kun evner at skrive en enkelt spamsætning. Lad dog være, hvis du ikke har noget at sige..

Det er jo direkte latterligt at kalde det nazisme at jeg foreslår at man samfundets ressourcer aktivt.

ret og uret Grumme Gerda
Hej.

Jeg kan give dig ret i meget af det du skriver, men det her:

"Jeg synes, det er spild af ressourcer at bede akademikere om at løbe med aviser, men hvis det kan gøre blodhundene glade at lade de veluddannede løbe med aviser og lade ufaglærte varetage jobs som gymnasielærer etc., så gør det".

- og især den sidste del af det, ja det er da noget værre sludder. Ingen har vel ønsket, at ufaglærte skulle være gymnasielærere, hvor har du lige den påstand fra? Det må være noget du selv har fundet på.

næh, ingen har sagt det.. m35kbh
men det er mit indtryk at de mennesker som synes det er en mægtig fin ide at nedgradere arbejdsløse til en form for slavearbejdere i aktivering ville blive så glade, hvis akademikerne løb med aviser uanset at der er andre folk som ikke kan andet.

At akademikerne så tager brødet ud af munden på ufaglærte der ikke kan så meget andet end manuelt arbejde, har mindre betydning. Derfor den lidt syrlige kommentar om at vi så kan sætte de ufaglærte til at varetage de akademiske funktioner. Der er jo jobs nok til alle der gider siger de, jamen så sig dog til AF at de skal formidle de jobs..

Der mangler ikke ufaglært arbejdskraft i Danmark.

Hvis man følger lidt med, så opdager man at de som ansætter polakker kun gør det for at få ufaglærte til en bedre pris.

Det viste sig at avisdistributørerne slet ikke har kontaktet AF, men gik direkte til den polske arbejdsformidling.

Og for et års tid siden var der er gartneri som afskedigede sine danske medarbejdere til fordel for polske, som de ikke betalte fuld løn.

For ikke at snakke om vores hæderkronede danske landbrug om hvilket told og skat udtalte efter en stor razzia i vestjylland at de ikke havde oplevet så meget rod i regnskaber og brug af illegal arbejdskraft selv i pizza og kioskbranchen.

Det er superfedt når der kommer udlændinge til Danmark som kan noget vi ikke selv kan i forvejen, men det handler kun om at visse arbejdsgivere foretrækker sultne polakker der løber stærkere og holder kæft modsat danske lønmodtagere der er fagligt organiseret og ikke vil stå model til hvad som helst.

Jeg vil ikke anbefale at vi går den vej og prøver at udskifte vores egen arbejdende befolkning med billigere og bedre udenlandsk arbejdskraft, da vi så ender som en arabisk oliestat, hvor de oprindelige borgere ikke kan sætte et flag i en lort og betaler sig fra alt indtil den dag, hvor olien slipper op.

De ledige er nogle dovne snyltere Bullen finger
Primært muslimer, christianitter og andre venstreorienterede tumper, der bruger al deres fritid på at brokke sig og bidrage til at gøre landet til en islamisk stat.

Polsk arbejdskraft Løntilskud29
Det er fakisk mindre end et år siden, at et dansk garneri fyrede danske medarbejdere, og ansatte polske:

http://www.fyens.dk/article/628879

Se også:

http://forsiden.3f.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060601/LONARB/60531102/2140/NYHEDER

Du er strid malleaa
Du er efter min mening virkelig strid.

Jeg har en god uddannelse, som jeg desværre ikke kan holde til fysisk mere.

Og ved du hvad trods utallige henvendelser indenfor andre fagområder som jeg vil kunne klare fysisk ,må jeg desværre stadig nøjes med min deltidsstilling jeg har.

Så tag lige hensyn til dem der virkelig prøver at skaffe sig et arbejde.

Og jeg siger dig det er fandme ikke så ligetil Du.