Aftenens superspørgsmål

Aftenens superspørgsmål Q21
Her kommer et superlækkert spørgsmål;

Jeg har lige fået menstruation i dag, og jeg har blødt lidt i mine hvide g-strengstrusser. Hvad er smartest at gøre? Jeg har hørt, man skal lægge dem i blød i koldt vand. - men det virker ikke. Så hvad gør man? (hvis man nu kan undgå at involvere chlorid)

Kom frisk, erfarne, noble elite-vasketøjssagkyndige [:D]

G Trusser Løsning!! Tanktopsrotten
Setter ild til G trussen og smider den UD!! Og køber et par nye.

MVH

Løsning . MaleneJennifer 16 år
en balje , kvart fyldt med klorin , og så helt op med kogende varmt vand , lad dem ligge en dag , så burde det være væk , ellers skal de bare ha en gang til .

Klorin fjerner alt [;)]

ENKEL LØSNING mbuuge
Smid dem ud og køb et par nye.
Det er jo ikke ligefrem fordi de er så dyrer.
Men hvis du virkelig er glad for dem, indram dem i en gylden ramme og hæng den op på væggen over din seng!

Koldt vand med køkkensalt i BloddyMery
kom en nævefuld groft salt i det kolde vand, lad den ligge et par timer og blodet er væk.

Ingen klorin hvis du kan undgå det ara
Noget hvidt tøj kan faktisk ikke tåle klorin, fordi det er blevet farvet hvidt - altså det er ikke hvidt under det farvede hvide. Jeg har engang ødelagt et par hvide bukser med klorin på den konto. De fik store brunlige skjolder der hvor klorinen kom på.

Nåh, til dit problem: Her fra Jensens Pletguide: http://www.jerhverv.dk/pletguide/

Blod
Vasketøj
Friske pletter: Hvis tøjet tåler 95°C, vil pletterne som regel gå af i vask. Hvis tøjet kun tåler 60°C eller derunder, er du nødt til at forbehandle pletterne før vask: Skyl straks med koldt vand. Hold tøjet under vandhanen og lad vandet løbe gennem tøjet. Gnid samtidig forsigtigt på pletten. Brug aldrig varmt vand, da det får pletten til at sætte sig fast. Vask til sidst tøjet.

Gamle pletter
Læg tøjet i blød, højst 1/2 time i lunkent vand med et vaskemiddel, der indeholder enzymer. Vaskemidlet skal være opløst. Pas på kulørt tøj, da nogle farver kan løbe ud, når tøjet bliver lagt i blød. Nogle enzymer ødelægger uld og silke. Til disse stoffer bruger du derfor saltvand i stedet for: 2 spsk. salt til 1 liter vand. Gnid pletten forsigtigt og vask derefter tøjet. Meget gamle pletter på især uld kan du som regel ikke fjerne.

Jeg har prøvet noget der virker... Anonym
Jeg har også prøvet at få blod i mine trusser, hvad gør jeg jeg smider dem ikke ud. Jeg Tager rigeligt med koldt vand på trusserne, kun lige dér hvor der er plet, bagefter tager jeg noget toiletpapir og vikler rundt om, og holder det stramt nogle minutter, se på papiret så kan du se at det virker. gentag om nødvendigt. Hvis det er meget slemt, plejer det sidste at gå af i vask for nu har du taget det væeste og opløst pletten.

Håber du kunne bruge mit svar til noget???