Aggressive politi betjente.

Aggressive politi betjente. mandaabenraa
http://ekstrabladet.dk/112/article224721.ece

Festen udviklede sig til uoverskuelige problemer.
Aggressive betjente , hvordan behandler man anholdte også på politi stationen.
Hvordan behandler man mennesker der har fået lidt at drikke ( hvorfor har de ingen rettigheder) , det er ikke altid en korrekt behandling.
Hvis unge mennesker har fået noget at drikke , og holder en god fest , ringer efter hjælp , sker der ikke noget - fordi de har fået noget at drikke.
Vi skal lære førstehjælp....det er en PLIGT at hjælpe , det er strafbart ikke at hjælpe.
Jeg har selv prøvet et røveri af tre udlændinge , de ville have min pengepung , og truede flere gange.
Politiet behandlede ikke mig på en rimelig måde , men på en hård måde , hvor jeg var besvimet over den grove oplevelse.
Med høj fart til politi stationen. Af med livremmen og uret , og ind i en lille celle.
Det er en meget hård oplevelse.
Sommetider burde de opfører sig på en anden måde , end at være meget voldelig , og bruge unødvendige magt midler.

politi mayan
Jeg er glad for vort politi - og hvor kedeligt at det kun er de dårlige historier man hører om og ikke hvad de gør af godt.
Har selv oplevet en episode, hvor politiet blev angrebet med stenkast, flaskekast osv osv og da der kom forstærkning blev der endnu mere ballade med de unge mennesker. Politiet var derfor nød til at trække stave og lægge dem i håndjer, ja det så drabeligt ud, men de unge gjorde modstand.
Dagen efter stod der i avisen om politivold.
Trist trist og det er det vi hører om.
Godt man ikke er betjent.
hilsen Mayan

ja det dem biker bitch
der er nogle banditter. det kan godt være de har en go røv i uniform, men derfor kan de sgu godt behandle folk ordenligt.ikke sandt......og når de ikke har noget at ta sig til, ja så skal de sgu nok hurtigt finde på et eller andet. fuck dem....

hør airimorten
nu, vi har kun historien fra en side,vent og lad os høre hvad politiet har at sige om denne sag. det kan være at de har en anden udlægning af sagen.

enig bulderfnis
Hvis historien er fuldstændig som der står i artiklen så er det grotesk. Jeg synes dog at historien lyder lidt for utrolig. Den ene samler flasker op mens slagene hagler ned over ham imens. Han var bange for at deres hunde skulle træde i glasskårene, hmmm hvem ville lige begynde at samle væltede flasker op imens man får tæsk? Manden nævner ovenikøbet at betjenten måske troede at han ville bruge flaskerne som våben. Det var jo meget godt tænkt, og måske også det der virkelig skete.

m.v.h.
Bulderfnis

PRÆCIS!! koldvandiboldet..
Vi har nemlig kun historien fra EKSTRA BLADET, det vil sige at man skal trække 70% fra... Det blad er ikke andet end sladder, og historier om hvor onde og sindsyge politiet er, sælger altid.. Også selvom folk nok godt ved det ikke helt hænger sådan sammen som de skriver.. desværre!!