agressiv pædagog

agressiv pædagog urolig
Jeg er urolig for mit barn der startede i ny vuggestue for ca 1 måned siden. For det første er der ingen uddannet pædagog på stuen...kun 2 pædagogmedhjælpere. Den ene viser sig at være agressiv over for børnene, hun hiver dem i arme og ben i mens de ligger på gulvet, hun råber af dem hele tiden, sætter dem i "skammekrogen" osv. Jeg har observeret hende de sidste par uger, og er nu så sikker i min sag at jeg går til lederen idag og fortæller hvad jeg har set og hørt. Jeg er bange for hvad hun kan finde på når hun er alene med børnene, og bange for at mit barn ændrer adfærd af at være sammen med en voldsom og agressiv person hele dagen...Dette skulle være en rigtig god nyåbnet vuggestue, med gode hensigter, økomad, og god pædagogik...Hvad sker der? Sådan et menneske kan da ikke få lov at være pædagogmedhjælper?! Hun skal ikke ødelægge mit barn, derfor går jeg til ledelsen og taler for at hun skal fyres. Andre forældre har klaget over selv samme person, så mon ikke der sker noget.
Er der nogen der har oplevet det samme!? Jeg er også bange for at det går endnu mere ud over mit barn hvis hun finder ud af at jeg har klaget... HJÆLP!!!

Kan du SÅ! Pædagogstuderende
Se at komme afsted i en fart ..

Det lyder HELT urimeligt og decideret farligt for dit såvel som andres børn at en sådan person får lov at være alene med børnene - og opfører sig sådan ..

Afsted .. KLAG!

- Hvis ikke det hjælper : Forældrebestyrelsen - kommunen!

din pligt leif lalleglad
det er din pligt at gøre lederen opmærksom på vold i institutionen, du har observeret medhjælperen gennem et stykke tid så du skulle have dokumentation for din klage.
men husk at du skal være sikker i din dokumentation således at der sker en øjeblikkelig bortvisning.

Tal med hende pingvinspasser
hvorfor taler du ikke med hende selv først, og fortæller hende hvad du har observeret? Eller beder om et møde med hende og den ansvarlige for vuggestuen? Det er selvfølgelig en ubehagelig konfrontation, men jeg synes det er bedre end at gå bag om ryggen på hende.

Ja da. Lennon.G
Derfor det er vigtigt at sætte sin stemme det rigtige sted. Regeringen har skåret voldsomt ned på de socaileområder heriblandt f.eks en vuggestue, så uddannede pædagoger erstattes af u-udannede personale.

Det er meget underligt jetpost
at der ikke er andre forældre der klager over der, eller at der ikke er nogen andre ansatte der studser over det. Er det dit første barn?? Måske skal du vænne dig til at dit barn ikke bliver pakket ind i vat og bomuld i vuggestuen

gider du læse indlægget en gang til Anonym
der står tydeligt " Andre forældre har klaget over selv samme person, så mon ikke der sker noget"

Har skam læst det jetpost
men der har jo ikke været hold i de klager ellers var der jo sket noget. Sådan noget er ikke noget der strækker sig over længere tid hvis der er noget om snakken..........

Læser du ordende? Lennon.G
Er du fuldstændig tabt af en vogn?

jeg citerer: "Andre forældre har klaget over selv samme person"

Så det var da underligt..at du skrev noget så fuldkomment åndsvagt.

Men ytre dig det måtte du absolut. Neandertaler.

Hun er måske i aktivering Tidligere fritidshjemsbarn
Det lyder så absolut ikke til at hun bør have med børn at gøre hvis hun ikke magter ungerne uden at råbe og skrige og bruge fysisk overmagt.

Men hun kan være en langtidsledig som kommunen har sendt ud i aktivering. I såfald må hun ikke sige nej da hun ellers mister sine dagpenge eller kontanthjælp. Måske er hun kun glad for at blive fyret.
Andre gange er pædagogmedhjælpere studerende på sabbatår der bare skal tjene penge op til deres obligatoriske rygsækturistrejse.

Det er de færreste der bliver pædagogmedhjælpere fordi det er det eneste i verden de har lyst til at lave. Jeg husker fra den tid jeg selv gik på fritidshjem. Pædagogerne var som regel flinke og professionelle mens medhjælperne var vidt forskellige. Nogle var fantastiske og andre duede bare ikke til børn. De var altid sure og vrisne og gad aldrig lege med børnene. De sad kun i personalestuen og røg cigaretter og drak kaffe.

det skal du absolut ikke finde dig i Anonym
jeg er selv pædagog og selvfølgelig skal du ikke finde dig i det.hvis du ikke føler der bliver lyttet til dig så skal du henvende dig til den pædagogiske konsulent der er i din kommune
Held og lykke med det

Samme oplevelse Anonym
Jeg har haft mange oplevelser af lignende art bare i SFO.

Jeg kan tls21
som pædagog fortælle dig at i følge lovgivningen er det ikke tilladt for to pædagogmedhjælpere at være alene med børnene, der skal være en uddannet pædagog på hver stue som minimum, så det kan du sagtens rette henvendelse om til ledelsen ellers så er det direkte til din kommune hvis der ikke sker noget!

grib ind kirr
hey!

kan godt forstå din bekymring, du har 100% ret til at føle som du gør, jeg synes at du skal gå til amtet omkring denne sag, dit barn skal IKKE lide under en dårlig indflydelse i frittishjemmet, i værste fald ville jeg personligt tage mit barn ud af sådan et sted!, jeg ved godt at det er svært at finde andre steder men det kan ikke være sundt for et barn...

100% opbakning herfra!

Amtet??? jetpost
Det bliver sgu da værre og værre med rådene.......først lederen, så den pæd. konsulent, og nu amtet...hvad med folketinget, eller hvad med at bede om et møde med institutionen, det er sådan man gør det...

det er ikke ulovligt... anonym
Jeg er også pædagog og vil bare lige fortælle dig at det ikke er ulovligt at der kun er pædagogmedhjælpere til stede. Der skal bare være en uddannet pædagog i huset så holder den...

Tidl. Medhjælper .. Nu studerende .. camilla-b
Hmm ..

Kan det måske være afhængigt af hvilken kommune man er i ..

I de 3 institutioner jeg har arbejdet som medhjælper og uuddannet vikar i har der ligeledes været regler om hvorvidt jeg (og andre medhjælpere) måtte være alene med børnene .. Dette på stuen, på legepladsen, på ture .. You name it .. !! Det passede mig fint .. :)

Pædagogen Anonym
Det lyder som om noget er helt galt i din vuggestue ud fra min grundholdning.

Mit bedste råd er, SKRIV dine observationer ned på skrift med dato, tid og sted, samt hvad der skete så objektivt som muligt.
Sørg for alle følelser og opfattelser af rigtigt og forkert bliver udeladt af dette.

Så SKAL og MÅ lederen reagere overfor pædagogmedhjælperen. Og ja, det kan godt være du er nød til at skifte vuggestue, men så har du gjort en kanon indsats for mange kommende børn.

Men husk, der er MANGE forældre, som har hver deres opfattelse af hvad der er rigtigt og forkert, selv ham som irriterer de fleste med svar her har også sin ret.

På samme måde har pædagoger også forskellige holdninger til hvad der er rigtigt og forkert, og der er lederens pædagogiske grundholdning du skal ramme, så denne er nød til at handle. Lederen kan jo også observere, så hvis denne mener du overreagerer, så handler det om for din egen skyld, at få skiftet vuggestue hurtigst muligt.

Held og lykke med du får en vuggestue der fungerer godt.

Pædagogen

Stem på Socialdemokratiet Anonym
Det du oplever bliver meget, meget værre... tænk på hvor mange penge kommunerne skal spare næste år.. tænk på at det er billiger for samfundet at din unge får rykket benene og armene af....
Nej du tænk NYT Socialdemokratiet... er de eneste som vil stoppe denne menneskelige ødelæggelse..
Ps det er sku ikke kun din unge som har det hårdt..

En pædagog

Vi råber ikke af børn Holger
her i norden. Det er slet ikke nødvendig, og det er en ond cirkel, som de kun bruger sydpå.

DU er barnets advokat dunlapsvane
Se så at få gjort noget ved det, gå direkte til hoved og ikke til r..., mit barn var i kommunal dagpleje og var begyndt at rokke. Jeg talte med sundhedsplejesken om det og vi forsøgte at finde årsagen.
Den kommer først da hun undersøger dagplejemoderen, bla ved besøg uanmeldt. fy for den, dagplejemoderen lå og sov imens børnene passede sig selv.
En forældre fortalte senere at hun havde set et barn på 3 made mit barn på 9 mrd med varm havregrød. forældren havde flyttet det varme havregrød, men dagplejemoderen havde sagt at så varmt ville mit barn have det
hun blev senere fyret

lol, observation
og du faldt ved gud for deres sang om økomad og osv. Men hvad hjælper det når de spare det sted hvor det er vigtigst, nemlig på pædagogerne. Se det i øjnene min lille ven, du er blevet taget i røven.

Bare fordi... riller007
Bare fordi at man er pædagomedhjælper behøver man ikke være dårligere end dem som er rigtigt "uddanne". Min mor er medhjælper, og alle børnene ELSKER HENDE... Hun har også lige haft 25 års jubilæum.. ;D

pædagog skal fyres heidi s
Der er ingen tvivl om, at pædagogmedhjælperen overskrider børnenes grænser og hvad der er lovligt. Dét der finder sted er både et fysisk og psykisk overgreb af skadelig karakter på børnene. Hvis lederen ikke tager det alvorligt og øjeblikkeligt handler ( hvilket noget tyder på, at han/hun ikke gør, siden pædagogen stadigvæk arbejder der efter andres klager ) skal du gå til kommunens pædagogiske konsulent. Hvis dette heller ikke hjælper, skal du gå videre i det politiske system. En sådan adfærd kan aldrig undskyldes og demonstrerer inkompetence af højeste kaliber.

Hvis du ikke gør noget, fortsætter det mod dit og andres børn.

din guldklump ender som vaneforbryder, pædagong gong.
når han som 30 årig flytter hjemmefra.

pædagoger er en sand trussel mod alle børn, de begynder på en uddandelse med absolut bundkarakter.

pædagogerne tager kun uddandelsen så de kan hævde sig over mindrebegavede, når man tænker på hvilke udtalelser bubl er kommet med de sidste 30 år, kan man kun undre sig over, hvor de selv får deres unger passet.

der behøver vel ikke være en pædagog til at passe 4 børn, fuldstændig sindsvagt i roen, og hvad laver medhjælperne når pædagogerne sover sammen med børnene.

det tager højst 5 min at skifte et barn, og idag er der ingen der vasker bleer mere.

vi må have samme regler i supermarkeder og restauranter, nej jeg kan kun klare 4 kunder af gangen, så ville hele samfundet gå neden om og hjem, man skulle tro det var piger på 11 år der passer børnene, men nej, de får skam en voksenløn, for at synge om en lille neger dreng, det er sku uhyggeligt.

Hjælp de offentlige ansatte. ubs
helt fint at du går til lederen for selvfølgelig skal der være en udd. på stuen,og selvfølgelig må der ikke råbes og skriges af et barn ej heller sættes i en ska,,ekrog. Det er vigtigt at børn er trygge i deres dagligdag for at vi får nogle helskabte børn. Tænk lige over, hvilke arbejdsbetingelser at der er idag i institutionerne ofte en person til 8-10 børn som skal serviceres helt op til skyerne. DERFOR MÅ I FORÆLDRE STÅ SAMMEN IMOD DE NEDSKÆRINGER DER KOMMER I ALLE REGIONER NÆSTE ÅR: pædagogerne og lederne kan ikke gøre meget.

nå nå.. batmanspige
så bliver man da nysgerrig...husk at fortælle hvad som sker...

det som er noget korrupt noget i instituitioner er at de holder sammen som bare fanden...så snak med nogle forældre og hav kontakt til den samtidig...og så da op på lederens kontor...se hvad du får ud af en en snak med hende...ellers må dugåvidere hvis intet sker...jaman skal sgu bare blive ved...det handler om respekt...

men men råd har du fået nok af...men da spændt på at høre reaktionen..

Blød.. Carsten W
Du er da blød i bøtten.

At pædagoger skulle have bundkaraktere osv, hvilket tåbeligt udbrud.

Pædagoger anno 2006 er de mest kvalificerede hvis det er den rent faglige der ligges i vægten.

En pædagog med en god bachelor, kan gå direkte på universitetet og læse div.

At dine forældre og pædagogerne ikke opsnusede dine lidelser, det er det mest ærgelige.

Ta dig sammen..

Orh du er sgu så provokativ, krampen
at det får mig til, at grine ;))) – men det er vel også provokationerne der tiltider får os til, at tænke.

:) Krampen

PS. En leder kan ikke, sådan på må og få, gå ind og fyrer efter velbefindende, der vil ligeledes sættes et blik på hende/ham, i forhold til kompetencen.
Dernæst er et andet problem, at ikke alle kan få de pædagoger, de gerne vil og til sidst ledere prioriterer økonomien nogengange, således er der findes 2-3 pædagogmedhjælpere frem for en pædagog.

tak,, urolig...
tak for støtten...Jeg vidste ikke at der SKULLE være en uddannet pædagog på hver stue, men det er da betryggende at vide, så kan jeg gøre noget ved det. Har talt med lederen, og hun ville gå videre med det, og tale med vedkommende. Hun lovede også at hun ikke ville sige hvem klagen kom fra.
tak...

ja føj.. urolig..
det lyder uhyggeligt! Tænk at man overlader sine børn til en person og faktisk stoler på at vedkommende passer på det og plejer det efter bedste mening. Det viste sig at være stik modsat i vores tilfælde, og jeg vil også ta tyren ved hornene, og gå lederen på klingen og spørge til hvad der sker, om hun blir fyret eller hvad. Jeg har bestemt mig for at ta barnet ud hvis der ikke sker noget snarest. tak

pædagog molly
Er selv uddannet pædagog, og der skal være en pædagog tilknyttet hver stue. Og det andet er total uacceptabel opførsel, som kun skal ud af den institution så hurtigt som muligt. Hun må jo have enorme personlige fustrationer som hun lader gå udover de stakkels uskyldige børn.

Hvor kommer DU lige fra?! camilla-b
.. Dit indlæg er da ihvertfald HELT ude i hampen ..!

Hvorfor opfatter du pædagoguddannelsen som en institution der uddanner sande trusler mod børn? - Det er da helt ude at proportioner..
Jeg kan give dig ret i at nogle voksne - pædagoger, sikker-chat konsulenter, sagsbehandlere, håndværkere, IT-folk .. What ever! kan bevirke en dårlig udvikling hos børnene, men at skære PÆDAGOGER over en kam og sige de er en sand trussel finder jeg meget mærkværdigt?!

At tage en uddannelse - uanset om dette er til Pædagog handler ikke om at skulle hævde sig over NOGEN! - Kan slet ikke forstå din sammenhæng ..

Nu er det jo ikke bare "børn" vi snakker om, men små individer der er ganske forskellige i sind og adfærd .. - Er der noget du HELT har misforstået, som UDDANNET pædagog handler det ikke blot om at PASSE børn, men at støtte dem i en positiv udvikling og hjælpe dem i deres omgang med andre børn/voksne ..

Pædagoger der sover ... ?! Hvad snakker du om?
(Har læst dét indlæg om en dagplejer der sov fra børnene, men ingensteder står der, for det 1, at hun er/var uddannet pædagog .. DOG kan jeg kun være helt enig i, at HVIS en pædagog sover på arbejdet - så er det UD af vagten ..

Tiderne har ændret sig søde ven - tror du stadig børnene går med stofbleer derhjemme?!

Hvor vil du lige hen med din sammenligning af danske børneinstitutioner og supermarkeder/restauranter?! - Så vidt jeg ved BLIVER de 10.000 mennesker ikke i butikken EFTER de har handlet?! ..
- En vuggestue/børnehave er ikke et samlebånd hvis det er dét du påpeger?!!!

HÅBER ALDRIG DU KOMMER I NÆRHEDEN AF MIT BARN!!!

Velbekommen tls21
Jeg forarges af de typer af mennesker og ved ikke hvad de overhovedet vil inden for denne branche når det åbentbart kun er til gene for dem.

Men jo for at kunne væretage det pædagogiske i hverdagen skal der være mindst en pædagog ansat på hver stue da der er områder medhjælperne ikke må tage sig af (f.eks. de sværre samtaler med forældre, det skriftlige arbejde og forældre konsultationer, for at nævne et par stykker).

Håber det lykkes for dig, og er ked af at du må denne oplevelse igennem, for det sætter et grimt billede på os pædagoger. Kan berolige dig og fortælle at ikke alle er som hende (gudskelov) og det er vores pligt at sørge for at jeres børn har det godt hos os.

Held og lykke.
Skriv hvis der er andet.

Drømmeren.

Lad vær at piv Henrik H
Du skal lære at give slip på dine børn og lad vær at pive her - kort og godt

Burde du .. Måske anonym ..
.. ikke bare klappe hesten og finde et andet sted at være .. KLOVN!

desværre konen
er det efter min mening ikke en sjælden situation desværre, at en børnegruppe bliver passet af 2 ( til tider ) meget unge pædagogmedhjælpere.

Nu er det faktisk også sådan at der skal være pædagogisk opsyn af en uddannet pædagog på ture mm ligesom der kan forlanges at en pædagog fra anden stue tager det store overblik og har det samlede ansvar for stuen dit barn er på, dette kan forlanges til der bliver ansat en pædagog på stuen.
De hænger ikke på stæerne, for de fleste af os kører ned med stress i en kortere eller længere periode, fordi vi ikke er personaler eller har tid nok til ordentligt udviklingsarbejde iforbindelse med det enkelte barn.

Mit råd må være, kræv din ret = pædagogisk opsyn
Træk pædagogmedhjælperen tilside en dag hun ikke som alene skal passe 13 vuggestuebørn og samtidig tage en alvorlig snak med dig.
under et sådant måde som også lederen bør deltage i, skal du komme frem med al din utrilfredshed, for netop den vil dit barn kunne fornemme og det kan saktens være med til at gøre dagen utryg for det, så gå til kilden og kræv din ret så ikke du og dit barn så få spoleret den gode tid som vuggestuelivet også kan være-

Held og lykke

Kære urolige steagle
Hvis ikke du har talt med vedkommende selv om adfærden, så mener jeg, at det må pkt et i et handlingsforløb. Afhængig af reationen kan pkt to være en samtale sammen med lederen og vedkommende.
Jeg er selv blevet gået bag om ryggen, og det er ikke rart lige meget om der er substans i sagen eller ej. Det må være mest fair at tale med vedkommende selv i første omgang.

skriv direkte til kommunen ullabrandt
Det er det eneste der hjælper. Længere er den ikke.

Hvilken lov? Den undrende
Det er altid en god ide, at henvise til relevant lov og §, når man tager lovgivningen i brug. Der får du nok et problem, for den lov du omtaler, findes ikke! Og du er pædagog? Uden kendskab til den lovgivning du arbejder under?

Ja det er utroligt jetpost
hvad der bliver fyret af herinde. Jeg har sgu arbejdet i 10 år i daginstitution, og aldrig stødt på den lov.

pas på.... pusleogblob
Pas på med at "klage"!!!
Har selv prøvet at kontakte forvaltning og forældrebestyrelse...Som kun udløste harme og vrede fra ledelsens side.
Det nemmeste er egentlig at skifte institution)))

Pædagoger er lige til at filtut
lukke op og skide i. De er noget at det mest intetsigende der findes,og så har de ikke en skid forstand på børn.
Børn skal have masser af kærlighed, tryghed omsorg og opmærksomked, det er bare så vigtigt.
Pædagoger har det med at behandle børn ens, men det er alså en stor fejl, børn er selvstændige individer, som er forskellige af sind, så derfor er pædagoguddannelsen intet værd.
Filtut

Jeg for kraftedenme filtut
kløe i fingerne hver gang jeg høre ordet Pædagog. Pædagoger er totalt hjerneforladte.
Filtut

hold op et dårligt argument konen
så må du da være skrækslagen over at det både er pædagoger der passer dine små og større børn, dine forældre når de får behov for hjælp og alle de andre du kender bliver præget af pædagoger ufatteligt mange timer i døgnet.
Har du tænkt over om udviklingen og den ringe agtelse som pædagogisk arbejde får kan skyldtes at selv gode pædagoger kan være tvunget til at arbejde under forhold som de ikke ville byde nogen, men de bliver og kæmper fordi de holder af dem de vælger at hjælpe for en underbetalt løn, i arbejdsmiljø hvor støjen kan tage pippet fra selv den sejeste efter 8 timer. osv
Derudover skal jeg og mine kollegaer integrere et stigende antal børn / unge med anden etnisk herkomst end dansk, ofte på bekostning af de andre børn fordi vi jo altså kun har 2 arme og 2 ben.
Hjælp heller med at forlange arbejdsforhold for pædagoger som du selv ville kunnet have arbejdet under end sætte alle pædagoger i samme bås.

fortsat god dag

dobbelt løn ddddddddddddddddd
jeg skulle min have det dobbelte for at passe jeres prinsser+prinser der er så ringe opdaget af man tror det er løgn.............i huskede vel at holde orlov ?

Dagplejemor Anonym
Hej, nu ved jeg ikke lige, hvor i landet du bor, men der hvor JEG kommer fra, bruger vi ikke vuggestuer. Jeg syns det er synd for så små børn - i det hele taget - at blive stuvet sammen med en masse andre børn i en vuggestue. Et lille barn har meget bedre af at være hos en dagplejemor, der kun har 3-5 børn og kan drage meget mere omsorg for børnene. Desuden ved du så altid hvem der tager sig af barnet. Jeg har et godt job, men ville til enhver tid opsige det og beholde mine børn hjemme, hvis de ikke trivedes i daginstitutionen - har faktisk gjort det for nogle år tilbage, hvor vores største barn ikke kunne lide at være i dagpleje. Jeg kvittede jobbet og var hjemmegående til hun var gammel nok til at starte i børnehave, og det er det bedste valg jeg nogensinde har truffet. Hun STORtrives idag og har bestemt ikke taget skade af at være hjemme ½ år, inden hun kom i børnehave... Så dagplejemor er mit råd - men snak med et par forskellige, før du beslutter dig :-)

kys mig i røven filtut
Pædagoger er ude af stand til at tage vare på vores børn, alt deres åndsvage pladder om pædagogik, det er en fis i en horn lygte

Du er da uden for rækkevidde filtut Mor til 2
Hvis du får børn eller har børn, så pas dem selv og lad være at belaste systemet med din negative holdning.
Du mener med garanti også at alle advokater sover med hårnet og alle betjente er jyder. Alle med tatoveringer er rockere og alle gifte par dyrker sex hver onsdag og lørdag.

medlidenhed kan jeg ikke engang kaste efter dig - din stakkel

Hold da op en gang ævl molly
Hvad pokker fejler de folk der kritisere os pædagoger, vi har sgu brugt 3½ år på at uddanne os, til at blive nogle fornuftige, ansvarsfulde mennesker der kan tage vare på jeres små poder. De folk der har en negativ holdning, er der åbenbart mere der ligger bag. Så ta lige at fej for jeres egen dør, før i dømmer os.

ja du har ret konen
Jeg synes bestemt der er noget rigtigt i det du siger med at dagpleje kan være at foretrække såfremt man ønsker sit barn skal garanteres rimeligt omsorg hver eneste dag, i spidsbelastninger ved vi alle at en pædagog og en medhjælper som måske går i gyminasiet og er vikar kan have svært ved at nå alle 13 i vuggestuen når der måske også er en eller to der lige skal integreres.

Omvendt skal man heller ikke glemme at når mange børn kommer fra den lille trygge gruppe hos dagplejemoderen til et kæmpe børnehus i en børnehave gruppe hvor flertallet kommer fra vuggestuekultur, og de små "forkælede" må så tåle en til tider ret hård kost, til de er integreret.

Bedst af alt er det hvis forældre kan nøjedes med at aflevere deres børn 4-5 timer pr dag et godt sted med rimelig pædagogik

Rolig folkene danielrose
Slap dog af pomfritter !

Jeg kan da godt forstå at man som forældre ikke ligefrem ville føle sig tryg ved den kendsgerning, at ens lille klump guld skal være på stue med en stor bredrøvet pædagog der er træt af sit arbejde.......8 timer om dagen fra man til fre. Ok jeg mener heller ikke det er optimalt at stressede robot kloner med succeskriterier der tilsidesætter "rolig vejrtrækining" og normalt samvær, til fordel for karriere = ekstra stor garage + befolkningens accept - , absolut SKAL yngle, for at passe ind i den glansbillede FUCKING mappe, de sad og pillede næse til som små. Men hvis nu man ligesom de fleste sætter sit barn nr.1 og samtidig godt kan lide at arbejde 37 timer om ugen for at få råd til huslejen på 7000 k til sin 2 værelses leje lejlighed i Sydhavn, ja så bliver man nødt til at aflevere lille Robert til mennesker man slet ikke kender.
Mit råd til dig er, at tale med den "lidt voldsomme" pædagog - lær hende at kende, og hvis du derefter finder hende usympatisk, og du vel og mærke stoler på din egen evne til at vurdere det, så gå til lederen.
Held og lykke

Præcis dagplejemor-tilhængeren
Et barn skal ikke under nogen som helst omstændigheder være i institution mere end 6 timer om dagen. Vores børn er max. væk fra hjemmet 5 timer om dagen og det er rigeligt mener vi. Vi har indrettet os efter vores børn og taget jobs, der ligger, så børnene kan komme tidligt hjem. En institution skal ikke være det andet hjem, det skal være et sted, hvor man leger og har det sjovt nogle timer om dagen. Hvis man arbejder fra 7-17 eller lign. så skulle man så ha overvejet om man overhovedet skulle ha haft børn...

hvilken farve batmann
har himmlen i din verden?
Der er s.. foreskeld på de forskællige institutioner, og gogger.

Sikkert... Krusty
...de folk der ikke kunne finde ud af at opføre sig halvvejs ordentligt i skolen

hmmm anonym
Jeg har selv været dagplejer i 11 år, og elskede mit job, men for pokker hvor var der mange mange brådne kar ansat - folk som troede at det at være dagplejer bare var en måde at tjene sine penge på!
Man kan desværre ikke selv vælge frit mellem dagplejere, men lad være at tro at dagplejen er tryggere personalemæssigt end vuggestuer/børnehaver.

Men få dog snakket med lederen, og måske senere med både leder og medhjælper - kun på denne måde kan du trygt aflevere dit barn hver dag 's*
held og lykke

Uddannelse filtut
GODDAV DO.
Jeg vil skide på jeres åndsvage uddannelse, i har ikke en skid forstand på børn.
Børn skal opfattes som selvstændige individer, og opdrages med kærlighed,tryghed, omsorg og opmærksomhed.
jeg har en svigerinde som er pædagog, hun har de mest vanartede unger i danmark, det er efter devisen " det må du ikke lille frederik " det hjælper ikke en skid.

Filtut

Alle de skide gogger filtut
er sgu ens. Jeg har dog kendt en som havde en pædogik som bestod af et par flade. Jeg kunne aldrig drømme om at slå mine børn, men derimod kunne jeg godt finde på og stikke hende pædagogen et par på skrinet.
Filtut

sikke et forbilled konen
du er hvis du vil stikke en pædaog en på hovedet, pga utilfredshed over pædagoguddannelsen generelt eller det at andre har læst og reflekteret så meget over børneopdragelse at de måske kan lære dig noget, du må vist selv være et barn, når du kan komme med sådanne dumsmarte bemærkninger.
Nytteløs dialog, eller hvad man nu skal kalde dine svar eller ideer

suk hvor kan man være barnlig og dumsmart,

Det er sgu lige før filtut
du også skulle have et par flade din rejekælling.
filtut

Tag dog træk bukserne ned filtut
og giv den snotåndsvage pædagog 75 klask i hendes store kornfede hvide røv. det skal kraftedeme nok hjælpe når røven er rød som en overmoden tomat.
Filtut

sig tid og sted konen
og jeg møder gerne op og sender dig i gulvet med argumenter iforhold til mange pædagogers arbejdsbetingelser og i forhold til dialog med argumenter har jeg for længst vundet, du kan da vist kun sige slå, rejekælling, sgu, som jo ikke ligefrem lyser særligt langt væk af intelligens eller indsigt i det arbejdsfelt som du udtaler dig om

fortsat god dag
ønsker rejekællingen dig

SENDER MIG I GULVET MED ARGUMENTER filtut
Du kan sgu ikke sende en skid i gulvet din finke dinke. Intelligens BAH Hvis man skal være pædagog, så skal man være SF og ryge hash, og så ellers ikke have alt for mange hjemme.
Filtut

Hej bedstefar konen
nu faldt femøren
du er 90 år og skinddød
smuttet fra plejepersonalet
nuppet deres computer
og hygger dig
nu på sol

søde kære ven
det var i 60'erne
pædagogerne gik med lilla ble
røg hash
og mente børnene lærte mest ved at passe sig selv

Jeg orker ikke begynde fortælle dig hvad vi kan idag
tror alligevel tiden er løbet så meget fra dig,
at du nok ikke fatter det alligevel

Og se så at komme i seng gammel far
du ved jo at du skal sove nu

NAT

HVOR MEGET I KAN I DAG...... filtut
hha ha ha hi hi hi ho ho ho Jeg brækker mig sgu snart af grin.
BOTNAKKE
Filtut