Albums til 29,95 hos Bilka

Albums til 29,95 hos Bilka djdaddy
De næste 14 dage sætter Bilka sine priser for musik download betydeligt ned. Alle albums koster kun 29,95 og et enkelt nummer kan købes for blot 2,95 kr. Der er tale om en gennemsnitlig prisnedsættelse på 66 % på de normale priser i Bilkas online musikbutik.

Dansk Supermarked med kæden Bilka er en af landets største musikforretninger, når det gælder de fysiske CD'ere. Vi er store på musikdownloads, men vil også være landets største elektroniske musikbutik, siger produktchef i Dansk Supermarked, Henrik Pii Olesen til bladet Markedsføring i dag.

Bilka gør således et ihærdigt forsøg på at lokke potentielle kunder ind i deres online musikbutik og vise dem, hvor let det er at købe musik på nettet.


Er du DJ, skal du huske at du iflg. lovgivningen ikke må afspille digitale kopier af musik i offentligt rum. Dvs. du ikke må spille den musik du har købt i Bilkas musikbutik på diskoteket og til større events/fester.

cool icarus
vidste slet ikke de solgte online...var pænt billigt... må helre ind og kigge.

men er da sur røv at i ikke må spille det i off.rum som djs

Hvorfor? anders_engberg
Hvorfor må man ikke spille downloaded musik man har købt og betalt offentligt?
Man får da en kvittering?!?

Giver da ingen mening! Troede bare det var billigere pga omkostningerne holdes godt nede via download.

;o)
A

fedt jacob.lykke
jeg så først lige tippet nu, men det er da super fedt! jeg skal da lige ind og se om der ikke var et nummer eller 2 man skulle fange sig.

mh Jacob