Aldersforskel

Aldersforskel Anonym
Hej alle sammen..

Jeg er en pige på 16 år.. Jeg har forelsket mig i en fyr(22år), der er 6½ år ældre end mig?
Jeg har ikke snakke med de gamle om det endnu, for er bare for hvordan de vel reagere?!
Jeg er virkelig dybt forelsket, men andre ikke hvad jeg skal gør?
Pleace hjælp mig!
Hvad skal jeg gøre?

Mvh P

Spørg fyren søvnløs m
Hejsa

Før du overhovedet begiver dig videre synes jeg du skal have en eller anden form for sikkerhed, at fyren vil det samme som dig. Altså et kæresteforhold. Nu skal jeg ikke komme med nogle fordomme, men det kunne jo tænkes at han kun er ude efter sex og ikke et kæresteforhold. Kom med denne kontante formulering på et spørgsmål:
"har du lyst til at være kærester, eller har du lyst til at det bare skal være sex?"
Sig det med en glad stemme, så han på ingen måde fatter mistanke om, hvad du selv har intentioner om. På den måde kommer han til at blotte sig.
Hvis han trækker en lille smule på det, så kan du være sikker på at det kun er sex han vil have.
Hvis han derimod er helt klar i mælet og siger noget i retningen af "jeg elsker dig virkelig!", eller "jeg er vild med dig!" og han er meget klar og kontant i øjnene, så tror jeg du kan være ganske rolig, så er det fordi han elsker dig. Læg evt mærke til om der er et afklaret blik i hans øjne.

Ang spørgsmålet så prøv at formulere det så neutralt så muligt og med en glad stemme, så han ikke på forhånd kan gennemskue, hvad det er du virkelig vil med ham.

Ellers: pas godt på dig selv, der er mange fyre derude som kun er ude på at udnytte piger til eget bedste (sex), hvis du lader dig udnytte kan du let få nogle sår på sjælen.

Held og lykke med kærligheden
søvnløs m

Angående dine forældre: synes du de skal bestemme hvem der skal være din kæreste?

Du kan starte med at udvise noget respekt for dine forældre Uden venlig hilsen
Hvad ligner det, at en 16 årig omtaler sine forældre som "de gamle", for det er vel ikke de gamle på plejehjemmet i byen, du mener? (dumme tøs)

hold da op h.ugilt
Hold da lige op .... jeg er 50 år og har da hele mit liv kaldt mine forældre " de gamle " og det skal lige siges at de kun er 20 og 21 år ældre end mig
selv uden venlig hilsen Heksen

og hva' så gyffe
Mine unger kalder mig da også for "den gamle" og det tager jeg da som en kompliment.

Det er en helt normal talemåde dr100
Som du så åbenbart ikke kender.

Jeg synes dr100
du skal tale med dine forældre om det hurtigst muligt :-) Måske reagerer de slet ikke så voldsomt, som du gå og forestiller dig :-)

Held og lykke med det - og tillykke med forelskelsen :-)

Mange hilsner
dr100

Gider du lige! L.J.
Der er da ikke noget galt i at kalde sine forældre "de gamle". De er jo heller ikke "de unge". Det er bare noget, man siger, så jeg synes lige, at du skulle holde din kæft og lade være med at kalde hende en dum tøs for det! Hvis der er nogen her, som ikke ligefrem er den skarpeste kniv i skuffen, så er det vist dig.

Gå direkte Kinamanden1
Gå direkte til dine egne børn og få løst problemet. Brug ikke forummet her.

Helt uenig petty pig
Pigen er 16 hun skal ikke lade hendes forældre bestemme hvad hun skal gøre. Hendes forældre kender sandsynligvis slet ikke fyren. Hun skal gøre sig sine egne erfaringer og ikke lade hendes liv styre efter sine forældres pibe. Hvornår skal hun så blive et selvstændig menneske? Først når hun bliver 18 og kan stemme eller når hun er 20 og flytter hjemmefra?
Det giver et langt mere umodent menneske på sigt, personligt vil jeg gerne fraråde det.

Jeg synes ligesom søvnløs m, at pigen skal tjekke den lidt ældre fyr ud og så ellers kaste sig ud i det. Hun har stadig en helt ungdom foran sig, hvis det ikke skulle gå...og væsentligst af alt: hun vil være en erfaring rigere, hvilket er værdifuldt.

Man kan altså godt dr100
tale med sine forældre, og stadig være et selvstændig.

Sådan, som jeg forstod det, var spørgsmålet ikke, om hun skulle bede sine forældre om lov til at se fyren.
Jeg mener heller ikke, at man som forældre har ret til at bestemme, hvem ens børn skal omgås.

Ja, erfaringer er værdifulde, men ikke alle. Nogle bør undgås, og mange er måske ikke helt modne nok som 16 årig til at skelne mellem de værdifulde og de dumme (måske direkte farlige)??

Nu må du da stoppe. q34
De gamle er og bliver de gamle. Da jeg var 12 var mine forældre de gamle og det er de stadig, nu da jeg er 34 år.
Jeg er deres lille skatte mus. Har jeg været fra dag 1 og stadig nu da jeg er 34.
Så den der med dumme tød, kan du godt stoppe. Og forresten så burde du skrive pænt.[:|]

det kan man altså godt Anonym
Jeg synes det er helt i orden, og du skal ikke være bange for at fortælle dine forældre det, for de vil dig nok det bedste. Min kæreste er også 6 år ældre end mig, jeg er 21 år og han er 27 år. Vi fandt sammen da jeg var 18 år og han 24 år... Jeg har også en veninde hvor hendes kæreste er ca. 10 år ældre, og hvis bare man har det godt sammen så har alderen intet at sige:)

uden venlig hilsen en olding
for det første har du ingen ret til at kalde pigen "dumme tøs" og for det andet er det helt normalt at bruge udtrykket "de gamle". Jeg har selv brugt det om mine forældre og
bliver selv kaldt den gamle og det er en naturlig ting for mig, så klap lige hesten. Til den unge forelskede pige skal det lyde "NYD DIT LIV" mens du har det.

Love has no age High-Hopes
Love has no age ;-) Go for it girl!

For satan, herregud! Det er ikke mere end 6½ år, det er sku intet at pive over ;-) Min kæreste er 17 år ældre end mig, hvis det kan hjælpe dig og vi har det sku fedt sammen!

Ser sku ingen problemer i det :-)
Good luck!