Alene hjemme problem

Alene hjemme problem Hunde mor
hej alle.
Nogle der har nogle gode råd til dette problem med at man ikke kan lade sin hund være alene, uden at den gør og piber og ødelægger ting.
Jeg har læst et sted at man kan afhjælpe problemet lidt, ved at lukke den ude fra soveværelset om natten, (fra hun var hvalp har hun ligget i sengen hos mig)
Men den piber lidt om natten når man gør dette. Men er det at gøre problemet værrer eller hvad kan man gøre?

Håber virkelig at der er nogle der har nogle gode råd...

Et bur NoBody
Hvis din hund ikke kan lide at være alene hjemme og ødelægger ting så kan man købe et bur der passer til din hunds str og lukke den ind i dette... Det lyder meget dramatisk men det virker fantastisk godt, har selv et venne par der havde samme problem med deres Border Collie og de/vi blev meget overrasket over at den faktisk også bruger buret som hvile plads selvom de er hjemme så det er absolut ikke synd for hunden da de som regel ikke kan li at have alt for meget plads når de er alene... Buret er set i funktion i tv udsendelsen Det er mig eller hunden og hvis det er dyreplageri ville de nok ikke bruge det i en tv udsendelse

Fra min hund susanne.larsen
var hvalp, har den været alene hjemme når jeg skulle på arbejde... Jeg har fra starten givet ham en gammel trøje som duftede af mig, ladet radioen spile stille (for at give indtryk af ikke at være alene) og begrænset det område han havde adgang til - det er så langsomt blevet udvidet til nu at omfatte hele hjemmet.

En aktivitets bold med guffer har jeg hørt skulle være god, som aktivitet i løbet af dagen.

Jeg håber I får det til at fungere.

mvh: Kontormus

Hund i sengen... Føj for pokker... Anonym
Når man tænker på alt det en vovse render og træder i; hvor sjældent den er i bad; at den ikke bruger toiletpapir; at den ikke tørrer poterne af inden den hopper op i sengen; at den ikke børster tænder; at den fæller af pommeren til..[:/][:/].. Nå, men hver sin lyst..
Glem ikke, at vovsen er et dyr og ikke et menneske og den skal derfor behandles derefter. Det er DIG der er herre (herreinde..?) i hytten og bestemmer hvor krapylet skal ligge og hvordan den skal opføre sig.[:(][:(]
Det er ganske enkelt at vende den af med de forskellige "dårlige" vaner.[;)][;)]
Luk vovsen ud i gangen når du skal sove eller skub den under alle omstændigheder ud af sengen og ned på gulvet hvor den hører til. Allerede her vil den begynde at forstå, at det er DIG der bestemmer og den vil affinde sig med det.[:O][:O] [:D]

Vær fast i kødet og krapylet vil efterhånden indse, at det er ok at pive lidt af glæde når du kommer hjem, men at det er forbudt at pive når du går..
Glem ikke, at det er dig der bestemmer ligesom det er dig der giver anledning til alle de dårlige vaner den tillægger sig.

Faktisk er der ikke den store forskel på dyre- og børneopdragelse....[:)][:)][:)]

Problemet ligget et andet sted!! Anoop
lign. problemer er der også blevet vist i hundeprogrammer!! Spørger du en af dem i programmerne er det ikke den hyppigste middel!! Jeg mener det er sygt!!! Sætter sq da ikke sin HUND i et bur[:O]

Du går ud. står og venter til du kan hører den er stille. så går du ind og roser den! gentager du det noget tid vil den forstå, at når den er stille får den ros, men når den hyler sker der ingenting.

Meget simpelt! Lidt ligesom børn som skal ha opmærksomhed, den rigtige vel at mærke!

BEMÆRK at det kan tage timer og vende din hund af med det! Så mange ville nok DESVÆRRE bruge buret! Folk burde skamme sig! Du sætter vel heller ik din datter/søn i et bur hvis de ikke kan lide og være alene hjemme! Bur er til fjærkræ og lign. sq ikke til hunde , katte og hvad folk ellers finder på!!

Ellers er her vidst nogle andre tråde herinde på hundeproblemer.. OFTE er der gode løsninger!

Held og lykke.. lad nu ikke den menneskelige egoistiske tankegang gå ud over din hund, husk at gøre det, som er det bedste for både DIG og IKKE mindst hunden!

Enig. anonym1
man putter ikke sin hund i et bur, flere timer om dagen, hvor den ikke har mulighed for at røre sig. Det er der heldigvis også, mange hundekyndige folk der mener.
Jeg har en hund, der som unghund, havde svært ved at slappe af, selvom hun blev motioneret og blev udfordret mentalt.
Når hun kørte sig selv op, kom hun ind i buret i ca. 5 min. indtil hun faldt ned igen.
Det hjalp hende til at blive rolig. Andet blev burret bestemt ikke brugt til.

Alene hvor længe? Revisor
Når hunden ødelægger ting er det kedsomhed. Hvis hunden ellers er stimuleret, skulle der ikke være nogen god grund til det.

At have og ikke have hund i sengen er et temperamentspørgsmål, men du giver den indtryk af, at den er på ligefod med dig. Det kan give nogle problemer.

Formoder det er en fucking dame-tæppetisser-hund-størrelse.

Det var da sygt. Revisor
Tænk dig om mand.

Ikke føj. anonym
Det sviner sgu ikke mere end et menneske gør. Er du klar over, hvor mange hudceller et menneske smider fra sig i sengen. ?
At hunden ikke børster tænder, er jeg sådan set ligeglad med, vi skal alligevel ikke kysse.

Du har ret i , at man ikke skal glemme at det er en hund.
Fra naturens side, ville hunden ligge tæt sammen med sin flok.
Mange glemmer bare at det er hund, og behandler den på vores præmisser og ikke efter hundens eget instinkt.

Det er folks egen sag, om man vil have hunden i sengen eller sofaen.
Men jeg vil til enhver tid, foretrække at have en varm behåret bamse i sengen. [;)]

Forkert anonym1
At tro at en hund i sengen gør, at den føler sig ligeværdig med ejeren, er en forældet skrøne. Ellers ville hunden i det fri, jo aldrig ligge tæt sammen med sin flok, incl. lederhunden.
Heldigvis er det noget nye adfærdsbehandlere lærer, så vi kan få adlivet den skrøne.

Hundepsykolog anonym5
Jeg synes du skal kontakte en hundepsykolog. Der kan du få nogle kompetente råd!!

Alene hjemme MBP1
Hej!

Bur er ikke en straf for en hund, som der er nogen der skriver herinde. En hund kan derimod blive stresset af at have for meget plads.

Har selv en labrador på 7 måneder der har siddet/ligget i bor i op til 8 timer hver dag. Det er den kærligste og sødeste hund der har gået på fire ben.
Den har så absolut ikke taget skade af at vide hvor den hørte til.

vi har så efterhånden givet den lidt mere plads, men den går stadig i sit bur når den vil have fred. Hvilket er VIGTIG at respektere. Hunde kan også godt lide at være alene..

Men jeg ønsker dig held og lykke[;)]

Der kan være cv2002
mange grunde til at en hund ikke kan være alene. Enten er i gået for hurtigt frem. Man starter med et par min. og så øger man tiden. Sig ikke farvle til hunden den forstår det ikke. Jeg plejede at sige til min "pas godt på, jeg kommer snart" og så var jeg gået. Det skal dog opbygges. Tag tøjet på flere gange om dagen for at gå. Tag det af igen og fortsæt med dine gøremål indedøre. Gør dette flere gange om dagen. Så hunden aldrig ved hvornår du går rigitigt. De første gange skal som sagt være meget korte.

Ikke alle hunde vil spise noget når de er alene. At have sin hund i sengen er en smagssag og behøver ikke at være et problem. Lær den kommandoer så den ved hvornår du vil have den i sengen og hvornår den skal hoppe ned. At hunden har kommandoer at forholde sig til og den lystrer er tegn på at den accepterer dig som leder. Så er det ligegyldigt om du vil have den på sofabordet eller ej bare den først har fået lov. Det er det der gør dg til en god hundefører/leder.

Det er i min øjne synd at lukke sin hund fra i alle situationer. Hunde er flokdyr og vil sove/være sammen med deres flok. Derfor er alenehjemme situationen et problem for mange. Det er så unaturligt for hunden. Den kan dog sagtens lære det.

Hvis du vil gøre din hund og dig selv en tjeneste så få et par gange med en adfærdsbehandler. Evt. efter du har prøvet ovenstående, hvis du har mod på det. Bor du i Jylland har jeg en rigtig dygtig en jeg kan anbefale.

Pøj pøj [:)]

TIL ET PAR STYKKER HER PÅ TRÅDEN! cv2002
Hvad er det dog for et sprog i bruger. [:(] Helt ærlig jeg går ud fra at vi er voksne mennesker. Så glem dog alt det nedladende snak. Det er med til at holde folk væk fra debatter. [:*(] Det er en pine at læse det ene beskidte svar efter den anden! [:$]

Og du har cv2002
vel en rigtig hund. [:(] Selvom du ikke kan lide små hunde er der vel ingen grund til at træde på andres valg af hund. Skal hilse og sige at en vovse på et par og 30 kg sagtens kan være i sengen![;)]