alene jul

alene jul savner familie
Vi elsker julen, men da jeg er blevet single er mine børn og jeg alene i julen. Problemet er at både de og jeg synes det er trist at det kun skal være os 3 og at vi ikke vil kunne nå rundt om træt. Mine venner ville da gerne at vi deltog i deres families jul, men det er ikke "rigtig jul" selvom jeg selfølgig er glad for de tænker på os. Overvejet om ikke man kunne holde jule aften med en anden som også var alene med deres børn, men er i tivil.

glædelig jul mancph
Selvfølgelig kan du holde jul med en anden, som li'som dig selv er alene med sine børn--- hvis du kan finde vedkommende... For der er da vist en andsynlighed for, at problemstillingen er den samme... at man helst vil være hjemme hos sig selv.... skal det så være her eller der?? Begge vil vel synes at det skal være her ... hjemme hos sig selv.... Men kan du finde en , som vil er det da rigtigt fint... bare måske lidt sent at gøre noget ved det... for I skal da kende hínanden nogenlunde for at holde jul sammen... Pas på dig selv og dine børn... og Glædelig jul... mancph

Har du råd ullabrandt
er der mange kroer, der holder krojul. Mange omtaler det positivt.

Jul GIP
Jeg synes, at du skal give dine venner en chance - de vil også kun det bedste for dig. Vælg dem, som dine børn vil have det bedst hos. Det tror jeg ville være bedre end at sidde sammen med nogle totalt fremmede.

Jeg håber I får en god jul.

lav traditioner mor til to
Du skal holde din jul hjemme, og så skal I lave jeres EGNE traditioner - noget som kun
må/kan laves, når I er jer selv. Det kan godt være, at I ikke kan nå rundt om træet, men så kan I sidde tæt sammen og synge i sofaen, mens lysene brænder ned. I kan spille om hvem der må lukke julegaver op først, købe en mandelgave til hver, skiftes til at læse et kapitel i biblen/Harry Potter eller hvad ved jeg. Tænk i baner, der forlænger nydelsen/spændingen. Hvis du tør bryde traditionerne, kan du bruge julen med dine børn til at skabe et meget stærkere sammenhold mellem jer! Jeg håber du kan bruge noget af det og ved på egen krop, at der er ikke noget så ensomt som højtiderne, hvis man ikke har anden familie at tilbringe dem med end sine børn. Pøj pøj - og jeg er sikker på, at du trods alt får en god jul!!