Alex Ambrose

Alex Ambrose Broytmann
Har stor respekt for at Alex gik ud af Popstars. Det viser at han er en fyr der vil noget og ikke bare være et produkt.

Hvad jeg så bare ikke forstår, er at han nu får lavet musik af drengene bag Nik&Jay?

Den fatter jeg ikke...

Hvad synes du om Alex og hans musik?

Alt for Nice!! Cliffster
Alt respekt til Alex og det han står for! Håber inderligt han slår igennem på distancen, og kicker røv i fremtiden!!

Keep it real!!

-Cliffster

Glimrende Hmm..
Jeg synes Alex er for syg, he rocks, jeg har tilgengæld også set ham tre gange, Første gang så jeg ham til nik og jay konsert i værløse og anden gang så jeg ham i tivoli, og den tredje gang så jeg ham bare inde i byen. han laver nok det mest fedeste musik. Han er lækker chamerende og ´synger utroligt godt. ses alle sammen det er det jeg synes om ham.

True hmm..
Thats fucking true, keep it real baby alex

Cool!!! Ambus
Han er for cool og har den vildeste stemme... En fyr som ham, skal nok nå langt - ham kan DK godt være stolt af!

Alex *blinker* Sørine P
Han er flot og dygtige og klare sig selv *SS* uden for meget af andres hjælp og han er total gode til at synge han har en harmony med sin stemme ****** Bliv ved med at synge du har talent.

Han kunne have vundet hvis han ikke medle sig ud.

Det er så fra mig

Fra
En Kalak Ekskimo

lidt for dejlig ........
alex synger for godt... han ser vildt godt ud, altså jeg ville ikke have noget imod hvis han ringede på min dør den dag... han er alt for dejlig. lige min type

Respekt! Devantler
Forstår ikke helt Broytmann... For mig at se har drengene bag Nik & Jay virkelig bevist deres kunnen! Hit på hit på hit... Har stor respekt for deres arbejde, samt mener da at lyd og stil passer perfekt til Alex drengen!? Og man må jo ikke glemme at han selv har været inde over projektet! :)

han vandt piv
Og så ser I han vandt alligevel.
han vandt også mit hjete.

ALEX chrisc20
Alex er bare så cool.. Hans musik er noget af det beste længe, men jeg tror at han skulle vælge sin helt egen stil, han lyder måske lidt for meget som de andre..
Men helt ærligt så får jeg totalt vild kuldegysninger når han synger, det er så dejlig en stemme han har..
Og jeg kan bare ikke vente til at han kommer til nordjylland..

Kanon fyr!!

ALEX's musik STYRER... HELIN - tha bozZ from ISHÖJ
Alex's musik er bare for fedt.. &så har han en 2tal god stemme...

Alle dem som læser dette TJEK lige www.Fodbold2635.webbyen.dk
På denne side står der OXO lige noget om ALEX...

Cz

STRAM DOG OP!! Duck
Alex synger kanon godt og damerne synes han er overlækker og det er jo bare skidegodt!...(for ham :O)
det er bare ærgeligt at han er hooked up med de mest idiotiske, talentløse, røvirriterende, elendige lorte-tekstforfattere i hele danmark. det har faktisk lykkedes dem at lave sangene endnu mere idiotiske og intetsigende end Nick og Jay's (og det er ikke småting)... sikkert fordi de er endnu dårligere til engelsk end de er til dansk.... jeg fatter ikke hvordan så mange mennesker på een gang ikke kan høre hvor stinke-elendige Nick og Jay er.

oversættelse:

een gang som et ekko !!!??!
to gange som et ekko!!?

....søren sko kunne skrive det lort bedre!! (Like a lion in a Zooooooouuu)

ALEX hvis du læser det her! .. så kom dog videre, du kan sagtens lave noget der meget bedre end det du laver nu, hvis du samarbejder med nogle ordenlige musikere...

For cool Tanja
Han har nok den fedeste stemme, og lave for fede sange...

Hmmm..... Devantler
Hmmmmm...... den opmærksomme lytter vil nok kunne gennemskue at Alex ikke synger "One time like an echo" etc.
Måske skulle kritikeren lytte før stjernerne (eller mangel på samme)gives!!?

Tjaaaa @et
Alle der ikke selv har gjort et stykke arbejde for at slå igennem har ikke fortjent at lave musik. Nævner i flæng Christian, Jon, Julie, Alex osv. osv. Listen er alen lang.

Det er muligt at disse mennesker virkelig kan synge (bortset fra Christian) men deres elendige sange og måden de er kommet frem på holder ikke. Vent og se.

Ups Alex Ambrose freak
Jeg er ked af at sige det men han synger altså:

"One time and they go" ikke "

Ups hva??

Ta' lige en Panodil... SoulSister
... eftersom du vist har ret ondt i røven over de pågældende popstjerners succes-historier. Det er jo ikke alle, der har kontakterne og pengene til at få ting udgivet "af sig selv" - jeg synes, det er godt med auditions og hjælp fra medierne, så kommer de gemte talenter da til syne. Og helt ærligt, så har jeg den dybeste respekt for folk, der tør stille sig op og synge foran diverse tilskuere og tv-kameraer - uanset om de har et stjernetalent eller ej!

Og personen, som vi diskuterer her: Hr Alex Ambrose, han kan jo virkelig synge - klart, han ville ha' vundet Popstars, hvis han ikke var gået ud selv - han har talentet og The Attitude til at komme frem.

Jeg har selv set ham live 5 gange - og det har været fantastisk alle gange.

Og cd'en - den er virkelig go - det er ikke alle sangene, der er lavet af Nexus-teamet - der er osse en sang, der er skrevet af Babyface, så der er sgu ikke nogen, der skal komme og sige, at der ikke har været "rigtige" stjerner på produktions-teamet!!!

Looove til ham og props til Nexus - de drenge fortjener sgu ros fra folket - jeg bøjer mig i støvet!!!

Alex er pisse lækker babe_4u
Jeg synes Alex er den mest lækreste fyr nogensinde. og han har rørt ved mig. Uhh han er dejlig...

Alex <3<3<3<3<3<3<3<3<3 Mig
Han vandt popstars på sin EGEN måde..! han har 1 skøøn stemme, vildt flotte øjne osv osv.. han r bar dejliiig! og så virker han ritti flink, rar og nede på jorden! Faldt bar for ham day ONE!!!!

Grineren Juulia
Hej! Jeg fatttede intet i det du havde skrevet, læste dog det næste brev og var ved at falde ned af stolen.. Hold kæft, hvor var det sjovt!! Hva' var det nu? En gang i et ekko? To gange i et ekko????
Humor!!!!!

Tjoo..men Juulia
Jeg ved ikke om du har ret... F.eks tror jeg at, Julie kommer hjem her til Grønland som læge, når hun har fået nok af den branche. Jeg tror ikke at nogen vil glemme Julie lige foreløbig. Hun skal prøve sig selv af.. Men okey, Jon er nok lidt uheldig... Hvem er det nu Christian er?!?!?!?! Ej... *S*