Alexandra gift dig med Martin

Alexandra gift dig med Martin cassiopaya
Overvældende flertal af danskerne bakker op om kærligheden mellem prinsesse Alexandra og hendes unge kæreste Martin Jørgensen.

Prinsesse Alexandra, 42 år, og hendes 28-årige fotografkæreste Martin Jørgensen har fuld opbakning til deres kærlighed blandt danskerne.

Jeg syntes bare det er i orden, men hun mister selvfølgelige, meget ved at gifte sig med Martin.

Hvert år modtager Prinsesse Alexandra gager for omkring 1,8 mio. kroner, oveni kommer så i omegnen af 75.000 kroner i børnepenge for prinserne Felix og Nicolai. Sidste år refunderede staten moms for 452.003 kroner.

En momsfordel, hun vil miste som følge af den aftale, der blev lavet da Prins Joachim og Prinsesse Alexandra blev separeret for to år siden, den 22. september 2004.

Her er en link, hvor i kan se og læse om Alexandra
http://www.bt.dk/royalt/artikel:aid=471522/

Tror de fleste gerne ser Anonym
at hun gifter sig så vi kan spare lidt på danmarks dyreste familiesammenførte kvinde. Det var dyre lærepenge for alle os skaffedyr.
det ville have hjulpet fælt på budgettet i vores lokale børnehave eller vores skole med en gage på 1,8 mill.
Hvad fanden berettiger iøvrigt den kineser til at få momsrefusion... ?? Send hende hjem til beijing

ja, ud marlonn
Send den lynkineser hjem hvor hun kom fra. Hvadfaen skal vi med en kinesisk nasserrøv.

Alexandra hvis du læser dette simon-says
Så gift dig med mig, da jeg elsker dig.

Kærlig hilsen

*FedeBritt* - vild med Alexandra

jamen frum
dog, er du på den side af hegnet, min ven! Hvad gør du dog der, kom over til os andre!!!!

nasserøv !!?? frum
Vi er da nasserøve allesammen.

Gifte sig... baiz
Spørgsmålet er jo enkelt... Elsker hun ham, elsker han hende.. elsker de hinanden.. Hvis det er hvad de ønsker burde det være let. Følg hjertet og kærligheden.

Men hensyn til pengene.. Der er en logisk grund til, at hun skal have mere end andre skilsmisse-forældre. Hun får penge for at have børnene, men hvorfor skulle hun have mere? Alt i alt kunne hun jo bare tjene dem selv, eller få hvad en normal bistandsklient tjener.

men det er jo bare min mening.

jeg tror ikke olding
på, at Alexandra gifter sig, hun har nok mere kærlighed til penge end til Martin.

Bliver skuffet KM...
Jeg er ret vild med Alex og kan klart også bedre lide hende end Mary, ikke fordi der er noget galt med Mary, hun er bare lidt intetsigende, men Alex er ualmindelig kanon i min verden og jeg må indrømme hvis hun gifter sig med Martin bliver jeg noget skuffet :o(

Man behøver ikke papir på hinanden for at vide at det er rigtigt, og hun er så intelligent, at hun ved hun både kan få penge og kærlighed ved ikke at gifte sig.

intelligent baiz
Jeg ved ikke om jeg vil kalde det intelligent. Nærmere fusket og falsk.

Men sådan er jeg jo nok bare

Kan ikke se... KM...
det fusket og falske i at sørge for at man selv og ens børn har det godt (- jeg ved der nok skal sørges for børnene, men de kommer til bo dårligere end nu) og hvorfor er det så livsnødvendigt at have papir på hinanden?
Man kan jo egentlig sige det er mest for at overbevise sig selv om at det man gør er rigtigt, for er omverden ikke skide ligeglad?

Forskellen er nok bare at jeg ikke behøver at have papir på den jeg elsker, men tilgengæld vil jeg gøre rigtig meget for jeg selv og mine børn - hvis jeg nu havde nogen, havde det rigtig godt.

Tja.. baiz
Men en lille ting...

Hun tjener rigtig mange penge på ingenting...

Hvis hun må få så mange penge for ingenting, hvorfor brokker folk sig så over bistandsklienter, som laver lige så meget som hende.. men får en brøkdel, hvis ikke promile af hendes løn.

Selvfølgelig skal man gøre hvad man kan for sine børn, men man kan også forkæle dem for meget.

Er "vi " det ??? pelman
Nasserøve allesammen ?? Tal for dig selv... og ligesindede.. Men det er fand'me ikke os alle, de r er det. For hvordan fanden skulle i så kunne overleve ???