Alkohol mod migræne

Alkohol mod migræne loejsermand
Jeg lider selv af fotosensitiv migræne, men har opdaget to midler, der - i en vis grad - kan mildne anfaldene.

1) Hvis jeg opdager forstadierne (begyndende synsforstyrrelser) kan jeg ofte hæmme eller helt undgå anfaldet ved at skynde mig drikke en masse væske, f.eks. vand eller sodavand.

2) Hvis jeg får anfaldet, kan et par genstande alkohol lette lidt.

Min teori er at migræne hænger sammen med væskebalancen. Måske spinalvæske?

Den anden vej rundt: Hvis jeg er blevet udtørret f.eks. ved en dag på havet, vil jeg nemt kunne få et anfald. Langt nemmere end normalt for mig.

Disse to tricks virker ihvertfald for mig. Men forklaringen er mit gæt.

God bedring
GL

Hey Anonym
Hey lider også af migræne.

Lyder spændende, det du skriver.
Mit starter også med synsforstyrrelser

Du kan jo starte med loejsermand
Du kan jo starte med at afprøve det første tip. Det er garanteret uskadeligt. Men det skal være indenfor få minutter fra jeg mærker de første symptomer, ellers når det ikke at virke. Jeg drikker mere end en halv liter vand/sodavand.

MVH
GL

IKKE alkohol mancph
den med væskebalancen kan jeg godt "købe" - Jeg har haft migræne i 40 år.... Desuden bruger jeg et simpelt middel STRAKS v/ synsforstyrrelsen (flimren for øjnene).... En Treo eller endnu bedre en Alka Seltzer (hvis man kan få denne sjældne tablet mere..)Ned og ligge fladt, blunde ½ time til tabletten virker, og så har man ofte taget anfaldet i opløbet... Men alkohol tror jeg altså ikke på.... tværtimod... mancph

Aha Tak skal du have sanessa
Ja, vi har jo udvekslet erfaringer tidligere... Jeg har ikke haft migræne meget længe, men du kan tro, jeg vil skrive det bag øret du siger...det lyder som et brugbart råd...man kan jo bruige hvad som helst...bare det virker...man har det jo sådan nærmest som om man skal dø hver gang.

Jeg er nysgerrig...Hvor længe varer dine anfald i gennemsnit? Hvad er dit længeste anfald? Korteste? Har du nogensinde hør musik under de anfald? (jeg har købt nogen af dem her http://gefionrecords.dk/default.asp?lang=dk )

Man skal ikke afvise andre teknikker sanessa
Det opnår man ingen fælles viden om fænomenet ved. Hvis det virker for Gentlemanløjseren, så virker det for ham, men ikke for dig. så har du den anden teknin med treoerne...okay..jeg har en tredie...men den gætter jeg på du ikke rigitg vil tilslutte dig heller...

Jeg hører Cradle Of Filth, når jeg får de anfald.

Der sker nemlig det, at den musik den kan få mig i en dyb, dyb tranceagtig tilstand, hvor jeg mere befinder mig i musikken end i bevidstheden om min krop...og dermed smerten. Det kan godt tage flere timer...måske 6-8 timer...og nogen gange flere dage...så er jeg heeeeelt mør...men ligesom ketogan virker det på en måde, så man bliver ligeglad med smerten uden at fjerne den.

Jeg fik ketogan på Rigshospitalets Epidemiafdeling da jeg havde meninghitis og encephallits... Jeg fik så meget, at de sagde, hvis de gav mig mere, ville de slå mig ihjel!!! Så jeg måtte klare mig uden smertelindring med noget af det, der indefor hovedpiner er registreret som mest smertefuldt. Jeg lærte, at det handler om at finde en måde at blive ligeglad med smerten, så længe den står på. og det gør jeg som sagt når jeg kan komme i musikalsk trance... Og musikken forventer jeg ikke vi kan blive enige om...men virker det for mig...så er det vel godt nok?

http://www.youtube.com/watch?v=AFbsvhW65cM

http://www.youtube.com/watch?v=tuzk_1h4soM

http://www.youtube.com/watch?v=EVCU198lhQM

Måske virker vandet til tabletterne? loejsermand
Måske er det vandet, du skyller tabletterne ned med, der virker for dig? Et gæt.

Den med alkoholen virker sikkert meget forskelligt på forskellige mennesker. Men for mig virker den rimeligt, det dulmer og giver ro til at sove - og der er ikke meget andet at gøre, når øjenflimren tager til.

Men derfor behøver den jo ikke at virke for dig. Eller nogen somhelst andre, for den sags skyld.

PS: Vi taler ikke om mere end 2-3 genstande.

MVH
GL

Er næsten symptomfri efter min egen metode loejsermand
Min mogræne udløses oftes af skarpt, blinkende lys. Deraf udleder jeg at den er fotosensitiv. Det starter med sysnforstyrrelser. Først i dele af venstre side, men efterhånden breder det sig til det meste af synsfeltet. Denne fase tager 1/2-1 time. Hvis jeg når at bælle en masse vand inden synsforstyrrelserne har bredt sig, går de i sin mor igen, og det eneste, jeg mærker, er en vis mathed.

Hvis jeg ikke når at tylle vand nok i mig, går synsforstyrrelserne gradvis væk og den voldsomme hovedpine begynder. I denne fase indtager jeg 2-5 genstande alkohol. Det svækker hovedpinen en del for mig. Hvis jeg ikke indtager alkohol i den fase, bliver hovedpinen ofte dundrende og varer 1-5 timer. Det hele afløses gradvis af en voldsom udmattelse.

Det var så min migræne. Men efter at jeg fandt på de to metoder, er jeg aldrig nået længere end til de begyndende synsforstyrrelser. Til gengæld ligger der et par dåsesodavand fast i min bil.... Det er lidt for spændende at køre bil med synsforstyrrelser......

Hvordan ytrer din sig?

MVH
GL

muskelsammentrækning Piglet
Så engang en udsendelse på tysk tv, hvor de
viste migræne patienter, som havde lært at styrre
graden af muskelspændingen i deres blodårer i
hjernen bevidst for at behandle migrænen succesfuld.
Det var et forsøg og krævede
en del udstyr at lære, men derfefter virkede det.

Alkohol er et bedøvelsesmiddel og virker afslappende, så det kunne være forklaringen.

Jeg kan faktisk klare min spændingshovedpine med rødvin, når jeg kan mærke den kommer.

Det lyder sandsynligt loejsermand
Min egen teori gå også på at alkoholen øger blodtilstrømningen til de områder i hjernen, der forkramper sig og giver migræne.

Lad os håbe at nogen kloge forskere vil grave dybere i det, for lidelsen er ganske invaliderende for nogen.

MVH
GL