Alkoholdens skadelige virkning på et forhold...

Alkoholdens skadelige virkning på et forhold... Alkohullet
Ser i: Jeg har haft en on/off forhold til en pige i 8 mdr. Så går det godt i et par uger. så kommer hun og siger at hun ikke kan se os sammen og at hun ikke føler så meget for mig. Så går der et par uger så skriver hun til mig igen, som regel i byen, og vi ender sammmen igen og tidligere naevnte gentager sig.
I går blev jeg så mega fuld og kom i min brandert til at sige nogle ting til hende. (hun var ikke selv fuld). jeg kan ikke selv huske detaljerne men hun har fortal mig idag at jeg konsekvent forsøgte at "score" hende selvom hun ikke ville. (vi var ikke sammen) efter hun havde afvist mig havde jeg fortalt hende ret hårdt at jeg var traet af at vaere til grin osv. Jeg har undskyldt overfor hende i dag men hvad synes i at jeg skal gøre nu? jeg er helt vild med hende men er traet af at vaere til grin. har forsøgt at undgå hende for at glemme hende men kan ikke. Tror ikke det vil hjaelpe at fortaelle hende hvordan jeg har det da jeg ellers vil virke svag. please giv mig alle jeres råd og erfaringer...

fra børn og fulde folk... britta_
...skal man høre sandheden!!!!
Det ved du godt ikk'??!!! :o)

Det er da klart at du er træt af at føle dig til grin... Man skal da ikke - og slet ikke hvis man er forelsket i hende - finde sig i, at blive "brugt" på den måde!!!
Vil hun noget eller vil hun ikke??!!!!

Du er vel også en mand med følelser!!!??
(det virker ihvertfald sådan...)

Hun må da blive enig med sig selv om, om hun vil ha' dig eller ej... Virker som om hun er lidt dum hvis hun ikke vil!!!!! :o)

Jeg kan så godt forstå, at du - om det så var i en brandert eller ej - har sagt din mening til hende, når du nu er så glad for hende som du siger at du er!!!

Så jeg hepper på dig!!!!!!!!!!!
;o)

Jeg hepper.. dr100
med :-)

Jeg kan ikke se, der er noget som helst galt i, at fortælle folk, når man føler sig såret eller brugt.

Måske har hun slet ikke været klar over, hvor meget det går dig på?

ahh Alkohullet
Tror godt hun har vidst at det går mig på. Hun har engang spurgt mig hvorfor jeg finder mig i det uden jeg kunne give hende et svar.