Alle de F...... undersøgelser hele tiden

Alle de F...... undersøgelser hele tiden MadsPeter
Er det mig eller er alle de undersøgelser om ALT ikke gået AMOK? Jeg er ihvertfald snart gået amok!

Jeg er efterhånden så pissetræt af at høre om alle de undersøgelser der laves på os borgere. Så gør vi det forkert, så gør vi det forkert, så gør vi måske det rigtige...MEN..., hvem går hurtigst på fortorvet, hvor mange gulerødder skal du spise om måneden, hvis du spiser mere end det anbefalede antal agurker, hvorfor dyrker vi ikke mere sport...osv osv osv.

Man svinger konstant mellem at tænke, NU gør jeg det rigtige, for så i næste øjeblik at blive hamret i gulvet og ved en ny undersøgelse få at vide, at man er sådan lidt taberagtigt.

Jeg ved godt at det er meningen med de undersøgelser at manipulere med folk bl.a. Men jeg har en opfattelse af, at mange bare bliver Rasmus Modsat.

Jeg læser ikke på nomeret tid, men misbruger ikke mine SU klip. Jeg har ikke noget studierelevant arbejde, jeg har musikalske og kunstneriske interesser ved siden af studiet (fy føj da) og bruger meget tid på badminton. Jeg kan godt lide at arbejde, men er ikke særlig karrierebevist, jeg tror at karrieren nok skal komme, efterhånden som jeg får prøvet nogle flere jobs.

Jeg spiser sundt, men får ikke altid det jeg "bør" indtage.


Jeg er i løbet af de sidste 5 år blevet et helt forkert menneske. Men sjovt nok har jeg det rigtig godt med det jeg laver[:)]

Jeg er bare ved at være træt af alle de undersøgelser, der formaner om hvordan vi bør være. Vi er sgu ikke ens allesammen. Det er som om der mangle plads til en hel del mennesker efterhånden. Der er mange der ikke passer ind længere. Eller ikke føler de passer ind længere. Det synes jeg er synd!

Er alle de undersøgelser også ved at gå dig på nerverne?

Ja, jeg er også træt Videnskabsminister
af at i allesammen ikke tror på Darwin og Big Bang allerede.

Husk det, Videnskaben er det eneste sande.

Vi ved bedst og har altid ret.

Også selvom videnskaben nogengange kan virke modsætningsfyldt. Nogen gange holder vi også noget hemmeligt hvis det ikke passer ind i vores politik. Hovsa der kom jeg til at sige noget jeg ikke måtte.

Videnskabsminister

den go'e gamle Anonym
Jeg er også træt af alle de undersøgelser man ikke kan undgå at høre om dagligt.

Jeg bruger bare min sunde fornuft [:D] og hvis det er kostråd/videnskab[:O] så tror jeg den go'e gamle KOSTPYRAMIDE stadig er go'.

Sund fornuft og den gamle Kostpyramide, så kan man vist ikke gå helt galt i byen.

Anonym

Nej - for jeg hopper over Nops
Jeg har det sådan at jeg sagtens kan mærke på min krop og sjæl om jeg behandler dem ordentlig - og sådan bliver det.

Du lyder som dejlige ikke-gennemsnitlig. Keep up the good work!!! Hop over de skide artikler, hvad skal du bruge dem til, du kan jo selv?

Hæhæ MadsPeter
I see[:D]

Sund fornuft MadsPeter
er jeg også ret meget tilhænger af og jeg synes det har fungeret ret godt for mig!

Ikke at jeg har noget imod undersøgelsr, men det er sgu for meget nu. Og det er irriterer mig er, at det virker til at vi alle skal være ens.

Tak :-) MadsPeter
Eller også er jeg i virkeligheden ret gennemsnitlig, hvis man kigger på befolkningen og ikke på undersgelserne[:)]

Det er mit indtryk at mange har det som mig.

Jeg ved godt overgangen fra industrisamfund til videnssamfund kan være vanskelig (det er overgange som regel) og jeg ved også godt at vi slås med små årgange de næste mange år, men jeg er ret overbevist om, at det ikke er de eneste grunde til, at alle skal være så ens.

Jeg har andre talenter end lige at læse bøger og jeg ville ærge mig over, ikke at bruge de talenter jeg nu har indenfor sport og musik, primært. Det giver mig overskud, gør mig glad og det er vildt skægt

Også her yofilo
Jeg er også irriteret over alle de undersøgelser. Jeg lever ikke et perfekt liv, men jeg gør mit bedste. Lever så vidt muligt fornuftigt hvad angår min kost, motinerer regelmæssigt, indtager meget moderate mængder alkohol (to-tre gange om året), ryger ikke osv.

Men jeg har også indimellem et hårdt liv med psykiske og fysiske belastninger og det betyder at jeg ikke altid har det store overskud til at være aktiv ved siden af studie osv. Min ro og mit velbefindende kommer altså før alle de fine ambitioner som andre stiller op for mig. Det rager mig en papand om jeg burde have 12 timers studierelevant arbejde, om jeg brude gå til 5 forskellige ting hver uge og hænge ud på cafeer og restauranter med veninderne hver eneste dag.
Jeg kan bedst lide at bruge min fritid på afslapning sammen med kæresten og de nærmeste uden at lægge alt for hårde planer, og det rager ikke samfundet hvad jeg bruger min tid til så længe det er lovligt og ikke skader andre!

Ja selvfølgelig Nops
Det er da lige præcis hensigten. Det er meget nemmere at flytte en homogen gruppe en en folk anarkister/indiviualister og tænker de så også selv, så er opgaven ved at være rigelig[;)]

Jeg er SÅ enig MadsPeter
Du generer ikke noget, du opfører dig ordenligt og du kan godt tage vare på dig selv. Ingen grund til at pådutte dig, at du skal alt muligt andet. Jeg er helt enig med dig.

Jer har det jo så lidt modsat, jeg har en masse ting som jeg går op i. Jeg passer mit studie, men jeg lægger også mange ressourcer i mine fritidsinteresser og de giver mig overskud og stor glæde, på en anden måde en studiet kan gøre. På trods af, at jeg er meget glad for mit studie.

Jeg synes mere man skal lære folk at finde sig selv, end man skal piske dem til at skulle at muligt!

Har også fået nok Ninna-
og jeg retter mig sgu ikke efter det, medmindre det passer mig. Jeg kan godt finde ud af at passe på mig selv, uden at det behøver betyde at jeg skal ligne alle mulige andre.

Folk er vist generelt enige Givre
Lader det til.

Jeg giver ikke en skid for "vi er så frie til selv at vælge". Gu er vi røv og nøgler (undskyld mit sprog) Vi får konstant at vide hvordan vi skal være. Rend mig!!!