Alle DF'ere er totalitarister

Alle DF'ere er totalitarister anti-totalitær
Jeg kan ikke være ligeglad med udrensningen i Dansk Folkeparti. For dette betyder jo, at partiet, går ind for denne styreform, og derfor også er deres politik: At kritk af toppen og regenten skal straffes.

Hvis Pia Kjærsgård får for meget magt, vil dette betyde en ændring i Danmark: Vi vil se, at Danmark nu får kinesiske tilstande, hvor kritk af regeringspartiet vil medføre straf "for at bevare stabiliteten".

Det er sådan et samfund, Dansk Folkeparti vil indføre!

Det kan i ikke komme uden om, og derfor bør man ikke stemme på Dansk Folkeparti. Enhver, der stemmer på Dasnk Folkeparti er derfor imod ytringsfriheden i Danmark, og enhver, der stemmer på Dansk Folkeparti er modstander af at det skal være lovligt at kritisere de ledende.

Hvis Pia Kjærsgård bliver statsminister vil vi helt sikkert få lovforslag frem, hvor der, på den ene eller anden måde i en meget diplomatisk og politisk korekt måde bliver beskrevet, hvorledes kritk af regeringen skal straffes.

Dette vil betyde det endelige nederlag til det danske system, og indførsel af totalitært styre.

Pia K. er en heks. Hun bør brændes på bålet!

Det bliver a laban
Lady-red-junk, som er mohamedansk 2.G'er, ændrer navn hele tiden. Vi skal ifølge lady-red-junk og mange andre af de fremmede "kulturberigere" have shariaen indført. Det vil bl.a. sige steninger af utro og voldtagne kvinder.

Dansk folkeparti ? Jürgen M
Dansk folkeparti, siger bare:
ud med "ballademagerne",det er kendt i et hvert parti. Nu må de venstreorinterede da være glade, selv om de selv så ofte har gjort det samme såvel i det skjulte som offentligt !
Jeg og helt sikkert mange tror stadig på Dansk Folkeparti. Eneste redning for Danmark - jeps !

Pia Kjærsgaard er en heks???? Ulrikka
Kære redaktiom. I dag har jeg været herinde for første gang. Deltaget i debat omkring omskæring af børn , islamafobi .Alt slettet, for der overskred vi åbenbart jeres grænser!!!!

Men at man må skrive, at Pia Kjærsgaard er en heks, der burde brændes på bålet uden det får konsekvenser, det siger jo noget om , hvem der bestyrer dette forum - Jeg er vred, jeg er harm , hvis I ikke sletter dette, ved jeg, hvor jeg kan rette henvendelse.

Ingen trussel, men det er da utroligt, at dem, der har magt herinde til at slette en fornuftig debat omkring omskæring, som er det værst tænkelige, synes at det er ok at komme med sådanne trusler omkring en af vore folkevalgte

Pia Kjærsgaard ulrikka
Har I slettet nu? Og hvorfor ikke???

Venstrefløjens hetz og propaganda Anonym
I frustration og misundelse over DF's succes er i begyndt at gå efter manden istedet for bolten.
Kan man ikke føre en politisk diskussion med argumenter, kan man altid stigmatisere sine politiske modstandere og tillægge dem alle mulige negative egenskaber.

Med Göbbelske propagandateknikker gentager man budskabet igen og igen indtil nogle fjolser til sidst tror på det.
Det afstumpet, lavt og usselt.

Giver du mig ikke ret lady-in-red!

PS jeg forstår godt du ikke vil lægge din rigtige profil den udtalelse om at Pia K skal brændes på bålet. Det er simpelthen så sygeligt og afstumpet en udtalelse at jeg næsten ikke kan finde ord for at beskrive.

LÆS DETTE INDLÆG anti-totalitær
Folk anklager mig for, at opfordre til vold. Dette er forkert. Der er ingen opfordring til vold.

-

1. Der er ingen klar defination af en heks. Derfor er "heks" alene baseret på anklagerens udsagn om, hvad en heks er. Min defination af en heks er en kvinde, der er tilhænger af totalitarisme. Der er en klar defination af totalitarisme, og denne opfylder Pia Kjærsgård (ekskludering af et medlem blot fordi konen gjorde noget, der ikke var tilladt, styre hvad, de må sige i pressen etc.).

2. Afbrænding på bål af mennesker er historisk set kun sket efter lovlig rettergang. Derfor er en opfordring til afbrænding på bål en politisk sag, og er altså ikke opfordring til vold, men opfordring til ændring af straffeloven om indførsel af dødsstraf.