Alle vil gerne have et godt helbred.

Alle vil gerne have et godt helbred. Anonym
For over 2700 år siden forudsagde en profet at der ville komme en tid hvor der ikke mere ville være sygdom. Profetien kan læses i Esajas’ Bog den dag i dag. Her beskrives en tid hvor „ingen indbygger siger: ’Jeg er syg.’“ Esajas tilføjer: „Da åbnes de blindes øjne, og de døves ører lukkes op. Da springer den halte som hjorten, og den stummes tunge råber af glæde.“ (Esajas 33:24; 35:5, 6) Andre bibelprofetier har en lignende skildring af fremtiden. Bibelens sidste bog, Åbenbaringen, beskriver for eksempel en tid hvor Gud vil fjerne smerte. (Åbenbaringen 21:4) De der tror på Bibelen ved derfor hvad fremtiden vil bringe.

"gud vil fjerne al smerte" MalteFnalte
Ja tak skal du have. Der er jo også så meget han vil fjerne som f.eks. flertallet af mennesker på jorden[:O]. Dette er et debatoplæg om hvad?

MalteFnalte

ja vi går imod bedre tider sveland
videnskaben finder nye kurer til hvordan vi kan helbrede nye og gamle sygdomme, som man bare tog som onde ånder i gamle dage.
som jesus også siger det om sygdom.
vi ved derfor godt at alt hvad der står i bibelen, ikke passer over ens med virkeligheden, så som myterne i bibelen.

så om folk, der læser bibelen, vil vide hvad fremtiden vil bringe?
nu har der været tumper der har snakket om verdens ende, så utalligt mange århundrede at man er holdt op med at høre på disse tåber.
hvilket også var troen lige efter at jesus, bliv korstfestet, men efter nogle århundreder. hold man op med alt det pjat, det er kun tåbelige sekter, der prøver at sælger gammelt brød på den måde, der for længst er rådnet op. og kun bringer spildt tid og forhåbninger, på noget der ikke sker.

så de folk der læser denne bibel, skulde nok hellere kikke efter om de overhovedet lever efter denne bog.
for der er mange der siger at du skal gøre sådan og sådan, så kommer gud ikke og slår dig ihjeld på den sigste dag, de siger er lige i morgen, og har gjordt de i de sigste 150 år ca.

så det kunne være at disse sekt mennesker, heller skulde sigte efter at blive blandt guds bedste folk, og ikke gå rundt og lyve for folk om alt mugeligt lort, de ikke ved en skid om aligevellet. men de tror er sådan der.

bare et godt rådt, til nogle af disse tossede sekt folk, der florarer på sol.dk

Vi har AD 30 vt - Jesus Kristus jokker rundt og udbreder jalmar
´


... sine profetiske ord, der gentaget af skiftende personager ca. 12 x årligt op til hvor tid som snart er 2009 - altså i ca. 1975 år = ca. 23.700 gange, har samme sang henrykket de Troende, "sangen" om Guds overtagelse af de verdslige regimer og alt sult og nød skal fjernes med hård hånd af samme gud - så der kun lige bliver TROSBRØDRENE og diverse kvinder tilbage på Jord, og dem der i levende live har Troet den rigtige Tro, eller har opført sig rigtig pænt, altså den helt rigtige "pænt" og den helt rigtige Tro - Kommer op af graven til et EVIGT LIV i TILBEDELSE AF Gud -


Okay alt det ved vi - men HVIS man nu har opført sig rigtig pænt, og derfor risikerer at blive hevet op af graven, vil jeg godt lige vide - HAR man mulighed for at nægte, eller er jeg nødt til at være et dumt svin resten af mine dage for at være sikker på at få lov til at blive i graven, for helt ærligt tiltaler det mig bestemt ikke, at skulle tilbede et væsen der forlanger dette som jeres Gud jo gør - Et væsen der forlanger tilbedelse er godt nok egocentrisk - Og jeg kunne ærlig talt ikke drømme om, at tilbede et sådant væsen -


Med venlig hilsen

jalmar

Og???? mumrik_bakunin
Hvad dælen vil du sige med dette?
Hvad er problematikken du ønsker debatteres?

Der er ingen problematik. Anonym
Bibelen indeholder et fortrøstningsfuldt budskab.

Hvorefter erklæringen/problematikken er .... jalmar
´


... du bliver ikke syg/og eller det
er nemmere at være det hvis man Tror på GUD!


Det er noget vrøvl - Bibelen hjælper ikke en skid på den led, med mindre man er
så forblindet, at man giver sig troen i vold ala 'Det er GUDS vilje - lad den ske'!


hilsen

jalmar