alt går galt...

alt går galt... christinehelene
Jeg er en pige på snart 16 år. Jeg er 157 og vejer 50 kg, mener selv jeg er meget tyk. Har meget mave, brede hofter, tykke lår og ja jeg ku blive ved. Desuden har jeg meget små bryster, så min krop er fuldstændig malplaceret?

Jeg begyndte at gå til noget psykolog pga, mit lave selvværd gav mig meget grimme tanker. Jeg har 3 veninder og en masse drengevenner og alligevel kan jeg føle mig noget så ensom. Jeg kan nogengange få en følelse af at alt ville være bedre, hvis jeg bare forsvandt. Så behøvede ingen genere mit uddseende og alle ville have det bedre.
- det gør desuden ingenting bedre at min kæreste igennem 2.år lige har slået op..
Jeg føler mig fuldstændig fortabt.
Grunden til jeg er skriver er nok egentlig fordi jeg har brug for lidt forståelse.
Er der nogen af jer der nogensinde har følt sådan og haft sådan nogen tanker?
For jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre ;/

positive tanker monkey
jeg tro at mange af os har prøvet, det er støre eller mindre grad.

der vil altid komme op og ned turer...
jeg har altid haft lavt selvtillid og desvære jeg har først søgt hjælp efter at havde kæmpe med problemet i over 7 år..... jeg føler mig tid ensom selv om jeg har mange omkring mig, men prøv at lig mærk til hvordan folk er over for dig og hvordan det føles på dig på den måde kan du lære en hvorfor og hvordan du får de følser, men hvordan du kommer af med dem, så langt er jeg ikke kommet....

du skal bruge din positive tanker til at skube de negative væk, brug nogle godt og stærke minder som du evt kan bruge.

monkey

glem alt om psykolog wintherbotom
du vejer ikke for meget og desuden er din krop ikke færdig udviklet endnu, din krop kan nå at ændre sig på mange måder.

det er skønt med brede hofter, så kan man da se at det er en pige og ikke en flagstang.

piger fokuserer alt for meget på deres bryster, til ingen verdens nytte, hvis du møder en fyr der kan lide dig, så undersøger han altså ikke dine bryster før han forelsker sig.

tænk på hvor forkælede ungdommen er idag, for 20 år siden var der ikke run på psykologer, det er altsammen noget diverse annoncer og dameblade har skabt.

havde du levet for 50 år siden, så havde du enten været en malkepige eller en hushjælp der blev slået og hundset med, dengang var børn bare noget man fik, man tænkte ikke på om de havde følelser eller noget som helst andet, børn blev betragtet som billig arbejdskraft, og det gør de stadig i mange lande.

jeg kan godt forstå at du ikke kan se det hele i et stort perspektiv, du er kun 16 år, og du vil møde mange fyre inden du møder den rigtige, husk på at mange fyre går også rundt med problemer, og det er langt sværede at være en fyr end at være en pige, for piger har normalt veninder de kan diskutere alting med, fyre går bare og brummer lidt, de har ikke som piger venner de kan tale med, for hvis de åbner sig for meget, så føler de at de taber ansigt, og så vil de hellere gå og gemme problemerne for dem selv.

du er ikke den eneste!! & hjælp?? lolapiigen
jeg har selv været inde i det med at man bare nærmest ikke akn se meningen med livet, elelr hader sin krop.
det tror jeg de fleste har, men det gør det jo langtfra bedre.

Min anbefaling til dig er at du hvis du synes er for tyk-går i fitness eller spiser sundere(hvis du spiser usundt)

Men mest af alt skal du have opbygget din psyke, psykologer er dyre,
men hvis du emner at det hjælper det jo altid en start.
men du skal også selv ville have det bedre,
prøve at gøre hvad du kan for at glemme ham der lige har slået op med dig.
det er ikke fedt at blive dumpet!

håber du kunne bruge mit svar(:

jeg har lige oss et spørgsmål, hvis man er 15 1/2 og aldrig har kysset nogen.
ser nogenlunde normal ud er det så mærkeligt??..
skal sige at jeg var sammen med en rar fyr her for 1 år siden og han slog op efter 1/2 år fordi jeg ikke turde kysse ham...
er stadig ikke kommet mig over mit kysse skræk tror jeg men vil virkelig gerne have en kæreste eller bare en dreng der gider at kysse mig!?!??!
bliver ved med at sige til mig selv at jeg skulle have gjordt det, kysset ham der rent faktisk gad kysse mig. (han er en idiot, 2 uger efetr blev han kærester med min bedste veninde og de har kysset, snaet haft sex - hele molevitten, men han slog op med hende for 54 måneder siden tror jeg ca.) please giv mig et prag om hvad i mener jeg skal gøre..det nedbryder mit selvværd..

tak (:

Der vil jeg så bare sige.. Anonym
.. at jeg ikke er 100% enig.
Det er da rigtigt det der med forholdene i gamle dage, men når ny psykologerne er der kan vi da ligeså godt udnytte det. Altså jeg synes oss det er for meget nogle gange, men jeg har et familiemedlem, som har haft stor glæde af en psykolog.
Det er en god måde at få snakket med en der ser det hele fra et større perspektiv og fra en anden synsvinkel i forhold til fx et familiemedlem eller en ven(inde) da de er så tætte på.

Så hvis en psykolog kan hjælpe dig, så synes jeg det er en god idé.
Mit råd vil være at give dig selv tid til at "hele" og tænk tingene igennem.
Remember: i'm beautiful and i have to be strong :)
Held og lykke! [f]