ALT om the sims 2 pets(dyr).

ALT om the sims 2 pets(dyr). SimsFreak.
Få kæledyr til dine Simmere!

Nu kan du berige dine Simmeres liv med nye venner såsom nuttede hunde, nysgerrige katte, skrattende fulgle og marsvin.

Du kan vælge mellem populære hunde- og katteracer eller skabe din helt egen unikke kammerat til din Sim. Hvad enten du vælger at lufte dine kæledyr i parken eller shoppe efter perfekt tilbehør til dem, må du forberede dig på en ting - dine dyr har deres egen vilje, så forbered dig på det uventede.

Dine Simmere kan træne sine dyr og lære dem nye tricks. Kæledyrene har desuden deres egne personligheder: Klog, sød, pjattet og hyperaktiv!Skab et kæledyr
Vælg mellem 22 hunde- og 15 katteracer. Heriblandt Retriever, Beagle, Mops, Siameser, bondekatte og mange flere. Du kan også mixe din egen race.


Dyr har også gener
Kryds forskellige racer i Skab-et-dyr -funktionen og lav dit helt eget unikke mix.


Sit, dæk, giv pote!
Din sim kan træne sit dyr og lære det forskellige tricks: Spil død på kommando f.eks.

Hvis du ikke opdrager dit dyr risikerer du at det graver huller i græsplænen, krasser i møblerne eller noget helt andet som du i din vildeste fantasi ikke havde forestillet dig.

Med den rette træning kan du rette op dette.


Dyr på job
Nu er dine simmere ikke længere alene om at tjene penge til det daglige brød! Trænede dyr kan bidrage til indtægten gennem tre brancher: Underholdning, Sikkerhed og Service og desuden arbejde sig op gennem fem niveauer.


Venner for livet
Dine Simmeres husdyr er familiemedlemmer og deler livets store øjeblikke og aldersstadier.

Barnet som træner valpen, unge som kaster bold i parken, TV kiggende voksne med hunden på skødet eller en stille gåtur i solen med sin livskammerat på de gamle dage.


Vis dine dyr frem
Vis dine elskede dyre-venner frem til andre The Sims 2 Pets spillere via Exchange.

P.S. Spillet udkommer d.19.Oktober. Glæd dig!

Pris.! Migher
Men er der nogen som ved hvad det kommer til at koste??

Prisen MUko-bæ
Prisen kommer nok til at ligge på de 300-350 kr. vi normalt betaler for en udvidelsespakke. ;)

Hilsen MUMU

pris trille-tut
det kommer nok til at koste 150 siger jeg fordi jeg har lige fået glamurus og det kostede 119

Nej MUko-bæ
Nej, for Glamour var kun en Extra pakke, der normalt har en pris på 100-150 kr. Sims2 Pets er en Udvidelsespakke og koster mellem 300-350 kr.

Hilsen MUMU

Nej SIMS-Pigen
Jeg har alle de andre udvidelsespakker og de har alle sammen kostet 250 kr. Men Ved det ikke helt, måske kommer den til at koste 300

Køb MUko-bæ
Hvor køber du dine Sims2-spil? I butikkerne eller på Nettet? :P Jeg køber nemlig mine i butikkerne (Nærmer betegnet Blockbuster) og der koster de 300-350 Dk kr. per stk.

MUMU

Sammenligning af priser ENFP
Jeg har købt alle mine Sims spil på nettet, og sammenlligner priserne, og der hvor jeg sammenligner har jeg set sims Pets til 249 kr.

Agkis billigste pets
det billigste pets spil jeg har set var til 189 kr. på: http://www13.cd-wow.dk/detail_results_3.php?product_code=383323&subcat=pc&affid=15715

der står det først udkommer den 20 oktober, så tror det er den engelske udgave af spillet (altså, man kan ikke vælge at instalere det på dansk) så vær opmærksomme på det.