Alt skal ødelægges.

Alt skal ødelægges. mandaabenraa
Jeg forstår ikke folks opførsel. Alt bliver ødelagt , smadret. Man går rundt og stjæler andre folks ting. I Aabenraa var der en bande unge mennesker ,som ville have en telefon og penge af en person. Han fik lige en med kniven. Det er fame uhyggeligt do. Børn går rundt og stjæler fra folk , styres af voksne ?? Det er i København , og de kommer fra Rumænien og er gadebørn. ?? Politiet kan ikke gøre noget , fordi det er børn som laver kriminelle handlinger ?? Det forstår jeg altså ikke.

Svar ikke denne mand; claespedersen
Til læserne,
Denne person skriver en masse indlæg her på debatten, men når man kommer med en kommentar til hans indlæg svare han ikke. Jeg mener man skriver indlæg for at gå i en dialog med folk. Ellers synes jeg, man bør skrive nogle kronikker til aviserne.
Det bare enkelte indlæg denne mand skriver men mange.
Mvh.

Dialog med den mand? annonym
Jamen,hvordan vil du have den dialog.Hans indlæg er meget svævene og usammenhængende,det er jo lidt svært at vide,hvad han egentlig mener.Ja,han skriver mange indlæg,men de er noget flakkende,uden egentlig nogen sammenhæng.Ok,nu morer det måske manden med de indlæg,så lad ham endelig skrive sine indlæg,men tage ham alvorlig,det skal man vist ikke gøre.

Ja det åndssvagt Irene
En god ven af mig fik stjålet cder fra sin bil og smadret e siderude....plus 10 andre ved siden af - politiet gør intet.

Hvorfor det...!! jeg syntes det dumt at folk gør det, tænk på hvad de ting måske betyder for andre

det havde jeg osgå lagt mærke det ruby
ja, jeg havde skrevet engang til ham at hvis han er en idiot eller hjerndød eller hvad, fordi han aldrig komenterer viderer..IDIOT!!!

Åbenrå! informationsministeren
Frygtligt med de episoder du oplever i din by!

Tag lige og vær lidt tolerant krydsfiner
Manden har måske svært ved at udtrykke sig, men han har noget på hjertet. Iøvrigt, hvis man læser hans tekst på den rigtige måde, så lyder det ikke helt tosset.
Jeg svarer heller ikke på alt, der er ofte andre, der tager parti for mine synspunkter.

Det bare tidsspille, claespedersen
hej annonym,
Det bare at der kommmer læser her på debatten og svare på hans indlæg, så er vel det mindste man kan forlange at han svare på dem.
hej