Alternativ prævention!

Alternativ prævention! codate
Hej alle sammen!

Jeg har et problem som jeg tror de nogle vil kunne kende til! Min kæreste (17 år) og jeg(18 år) har nu været sammen i et halvt år – Og det har været skønt! Dog har vi på det sidste haft en et ubehagelig situation som jeg håber nogen af jer kan hjælpe med. 

Min kæreste begyndte at tage p-piller i starten af vores forhold og det har faktisk virket fint indtil at hun for en to måneders tid siden begyndte at få ondt når vi havde sex.. Hun blev hurtigt øm, var tør og hendes lyst har dalet lige siden, hvilket resulterer i meget lidt sex, og at det altid er mig der ender med at blive afvist.

Nu har jeg sagt stop, da det virkelig går mig på at vores sexliv ikke fungerer for os! Jeg har fået af vide af min læge at dette nok skyldes P-pillerne. Jeg har også læst mig til at nogle kvinder døjer med disse problemer når de tager p-piller. Jeg har derfor snakket med hende om et præventionsskift til noget mildere f.eks. mini-piller, p-plaster eller p-ring/nuvaring da jeg har hørt at disse i de fleste tilfælde kan afhjælpe problemerne. Selv er jeg mest til P-ringen, da den kun skal ”huskes” en gang om måneden, har mindre hormon, og da jeg har hørt rigtig meget godt om den!

Det eneste problem er at hun er meget skeptisk med at prøve noget nyt og ”anderledes” da hun ikke stoler på det! F.eks. er hun bange for at p-ringen hele tiden falder ud, og at hun skal tage den ud ”af sig selv”, og at den ikke beskytter nok – og så bruger hun argumentet at hun også bruger det til at styre smerterne ved menstruation – men kan man vel også med p-ringen?

Har efterhånden fået hende overbevist om at dette ikke holder i længden – men hva kan jeg gøre for at flytte hende det ekstra stykke? Hun har ikke lyst til at snakke med sin læge om det da hun ikke kan lide hende.. Nogle forslag, indvendinger eller spørgsmål?

På forhånd tak!

hov hov codate
er skam ikke typen der ikke ved hvordan det med piger fungere.. det vi taler om er efter langt forspil hvor det hele burde fungere.. Jeg har bar et princip der kører lidt på, at hvis man er utilfreds med den prævention man bruger, så burde det ikk være noget problem at skifte til noget andet.. der findes jo mange slags, og med garanti noget der passer os bedre..

glemte lige at sige codate
at det har jo ikke altid været sårn.. I de første 4 måneder har der ikke væet det eneste problem.. :/

Jeg har lige læst dit indlæg engang til Bimmer ILP
Hun skal finde en anden læge, og i
mellemtiden på du leve med at bruge
kondom.

Hun kan få oplysninger om lægeskift ved, at
kontakte kommunen.

Link: http://sygesikring.netborger.dk/

lille tip voksen kvinde
Hun kan gå udfra at p-ringen også tager smerter ved mens. Har hun taget de samme piller i lang tid? Går udfra at hun har talt med sin læge da hun fik pillerne, så kan hun også igen. Du lydersom en sød og sympatisk fyr, dejligt. Man kan som regel skifte fra et mærke til et andet uden pause. Mini piller er mindre sikre, og kan give blødningsforstyrrelser. De skal tages på SAMME tid af døgnet, ellers "dækker" de ikke optimalt! P-ringen falder sgu ingen steder, har en veninde der ikke kunne finde den. SJOVT. Der er en der foreslår glidecreme, og hurra for det. Køb det og leg lidt med hende, det kan hun ikke stå for. Hun må lige komme ind i kampen:-). Et smut i Matas eller apoteket. Du skriver bare igen, så skal jeg se om jeg kan svare på mere om du vil. Held og lykke til...