Amr. valg interessant eller ligegyldigt?

Amr. valg interessant eller ligegyldigt? lilledille
Skal vi følge med i, og interessere os for, det amerikanske præsidentvalg eller er det bare for langt væk og for ligegyldigt?

Jeg har en helt klar personlig holdning men jeg er nysgerrig efter at vide hvad andre mener.

lidt spændende Bare mig
Jeg følger da lidt med og synes at det er spændende. Det nytter jo ikke noget at begrave sig i sin egen lille andegård. Verden udenfor vore grænser vedkommer jo også os, hvad enten vi vil det eller ej.
Jeg sidder nok ikke oppe på valgnatten (hvis der bliver en sådan)

Selvfølgelig er det da ikke ligegyldigt dulkis
- og interessant er det bestemt også (selvom jeg HAR tabt væddemålet). Din holdning er da også interessant, så hvorfor snyde os for den i et oplæg?

Den skal du nok få lilledille
senere![;)]

Jeg kan bedre lide at lægge spørgsmålet ud, fuldstændig upartisk! Det er sjovere...

Vildt spændende Anonym
Jeg følger med dagligt i hvad der rør sig på den kant. Det har jo sådan set meget stor betydning for os alle.

Min "støtte" går til Obama. Og jeg er rædselsslagen ved tanken om, at en 72 årig kunne ende på posten... især med en krigsliderlig vicepræsident, som gerne sender Nato i krig mod Rusland, for at 'beskytte' f.eks. Georgien. Den kone ved SÅ lidt om udenrigspolitik. Hun er en direkte trussel mod verdensfreden.

Ligegyldigt ? la34sf
Det er jo ikke et valg nede i Liechtenstein, det er verdens største og eneste supermagt tros økonomiske op og nedture, der skal være valg i, tænk hvis de vælger en hardcore præsident der sider med sin 6-løber og skyder til måls efter utilpassede elementer, eller en lalleglad der kun kan se det gode i alle mennesker for så bliver der virklig problemer, psykopater som f. eks dem i Nordkorea og Iran skal tages i skægget med det samme og have et los i r.... så de kan forstå at næste gang ryger roen. Så helt ligegyldigt kan et valg i USA aldrig blive for den vestlige måde at leve på.

Verdenen har overlevet Bush i 7½ år. Georg Groeg
Så lidt ligegyldigt er det vel trods alt.

Men 8 fede år fremadrettet er vel ikke at kimse ad, så lad os dog få Barack Obama til præsident over there.

Ingen af delene junk
Det er ikke særlig interessant for mig. Jeg går mest op i komikernes vinklig af hele det cirkus. Politikerne er mere eller mindre ens og lige fulde af løgn, så dem lytter jeg ikke på.

Men det er bestemt ikke ligegyldigt. Det fylder jo meget både i medier og folks bevidsthed.

Se denne her Terminator
http://www.youtube.com/watch?v=Phs6CwnutoY

Det koncept gælder i alle demokratier.

Obamaeufori 123456
Hvad er det lige du tror at Obama kan ændre?

Grunden til at folk herhjemme kender mest til Obama, er mediernes fokusering på hans positive sager, og totale tavshyed om McCain.

Ingen tvivl om at Obama vil være i stand til at trække tropper hjem til USA fra Irak og Afghanistan, men hvad så?
Det løser ikke problemerne i disse lande, og USA (Vesten) vil stå brændemærket som taberne af krigen.

Lilledille bekender kuloer lilledille
Hovsa, jeg var jo lige ved at glemme at jeg havde lovet at svare paa mit eget spoergsmaal. Here goes:

Jeg synes at valget i USA er meget meget vigtigt, for USAs overhoved og dennes politik har ikke kun indflydelse paa USA, men stor indflydelse paa hele verden. Jeg hoerer mange sige at de synes det er ligegyldigt og at vi har problemer nok herhjemme som vi skulle tage os af (det var derfor jeg spurgte her) og det synes jeg er saa trist, at folk er saa ligeglade med noget, for mig, saa vigtigt.

Jeg har saamaend heller ikke noget imod at bekendtgoere at jeg haaber paa sejr i Demokraternes lejr!!!

Du skal interessere dig især nu professionel
hvor vores egen regering har vist, hvor liberalistiske de har klinet til galningen Bush og har sat alle danskeres liv på spil i verden.

Demokraterne vil ændre på verdens samspil, som under Bush har været aggression og krigsfærelse ( ligesom VKOs ) . USA vil blive diplomati . Så lad os se om ikke VK vil få en anden tone. Men det vil tage generationer før vi danskere igen kan færdes frit i verdem.