AMWAY på banen igen

AMWAY på banen igen yofilo
Er der nogen som kender til fusker-selskabet AMWAY?

Min kæreste og jeg blev uanende inviteret til hvervemøde hos dem for kort tid siden. Vi blev klar over fra første sekund at vi var blevet lokket med til noget pyramide-fis og var derfor hverken interesserede eller imponerede af det.

Er der andre som har oplevet at blive lokket indenfor dørene og andre som også synes at det er let gennemskueligt?
Egentlig er jeg bare nysgerrig efter at høre hvem der kender til det og hvad deres erfaringer er, for jeg synes det er trist at de sommetider ér i stand til at tage røven på folk.

SV: AMWAY den lille
Kender det godt... de har nu bare aldrig været stoppet...

af hvad jeg ved af.

og ja det er pyramide. hold jer væk :-D

Amway Netværkeren
er et direkte salgs selskab. Bruger netværks markedsføring, som salgs model.

Ja, denne type salg benytter et pyramidelignende koncept, som alle andre virksomheder gør. Det betyder at virksomheden udbygger et forhandlernet nøjagtig, som en hvilkensomhelst producent gør det. Vil du være forhandler bliver du i realiteten selvstændig erhvervsdrivende.

Forskellen på denne model og en normal forretning med et fysisk forretningslokale er, at du kan drive forretningen hjemmefra og ved at besøge kunder på såkaldte homeparties - og hvis du vil skabe en stor indtægt på sigt, rekruttere nye forhandlere, som du skal uddanne i forretnings modellen og samtidig holde din egen forretning med salg ved lige. Det er ret enkelt men kræver en vedholdende indsats. Det hele er meget rutine præget.

I det første år vil du kun tjene meget få tusinde. Det er fakta. Tro ikke på de mange guldhistorier. Hvis folk begynder på den slags skal du ikke vælge dem, som sponsor. Læs dem og find ud af hvor meget de kan og vil støtte dig.

Er du vedholdende og kontakter mindst 10 kunder hver uge i ét år kan du med stor sandsynlighed leve af det ved salg af egne produkter og rekruttering af nye sælgere efter et år og så kommer det til at gå stærkt.

Det er hårdt og du vil få mange afslag. Kun de vedholdende når til tops og tjener rigtig mange penge. Lad være med at bruge dine venner, som emner hvis du føler det er uetisk. Vær altid ærlig og tal forretning. Det er præcis hvad det er. Mange begår den fejl at de lokker venner og bekendte med til salgs præsentationer uden at melde klart ud fra start. Det er tåbeligt og dårligt overfor venner og bekendte. Vis altid dine venner den respekt at være ærlig.

Jeg lever af det. Men det tog mig 2 år at nå dertil. Der er mange lykkeriddere i denne branche. Men det er der i alle brancher. Se blot på finanssektoren.

Det er ligegyldigt hvilket selskab du vælger. Men tjek det efter med direkte salgs foreningen i danmark eller forbrugerombudsmanden. Er det et nyt såkaldt mirakel koncept skal du passe på. Aldrig betale for at blive forhandler - Aldrig. Ikke noget med store pengeindskud. Kun for varer eller tjenesteydelser. Typisk ikke mere end 4-5.000 kr.

Der er mange gode selskaber blandt de nye. Men de fleste mlm selskaber knækker hurtigt. De vokser for hurtigt og har ikke kapital og professionel ledelse til at styre udviklingen, som altid eksploderer når blot 10 dygtige netværkere starter op i programmet.

Jeg kender ikke så meget til Amway. Men ved at firmaet er mere end 50 år gammelt. Så svindel er det ikke. Sammenlign pris og kvalitet på produkterne med det du kan finde i detailhandlen. Er der stor ubalance bør du holde dig væk fra det. Er der for stor fokus på rekruttering af nye forhandlere bør du også vare dig. Al provision skal komme fra vare omsætning.

Håber det gav dig bare lidt bedre indsigt selvom jeg kan læse du er meget skeptisk i udgangspunktet.

Snakken går yofilo
Jeg synes ærlig talt at snakken går rigtig godt i den branche... men at det meste også er snak.

Jeg vil ikke have noget med det at gøre overhovedet for jeg bryder mig ikke om et forretningskoncept hvor man lyver for de inviterede for at få dem indenfor dørene, sælger produkter som er fuldkommen ukendte på det danske marked mv. I øvrigt var "markedsføringen" meget agressiv; vi forsøgte at komme ud af dørene efter mødet og kunne nærmest ikke slippe væk uden "repræsentanter" som lige ville indtroducere sig og bore lidt i vores baggrund osv. Det var utiltalende på alle måder.
Jeg synes det er meget, meget underligt at et "godt firma" med 50 år på bagen har behov for at opføre sig som et lyssky foretagende; altså netop lyve for at få folk indenfor dørene, sælge produkter ingen kender osv. Derudover synes jeg også det er uheldigt at talerne ikke har styr på faktuelle oplysninger om konceptet og firmaet som kan findes på deres hjemmeside (vi var jo nysgerrige efter at vide hvad det egentlig var for noget vi havde været udsat for) det vidner i hvert fald om løse ender mange steder.
De "tilbyder" også dvd/cd-kurser for den "nette" pris af 200-og-noget pr. måned. Det synes jeg også er bondefangeri, for hvad får man egentlig for de penge???

Jeg er brancheuddannet og har stor erfaring fra skønhedsindustrien. Jeg har ALDRIG nogensinde hørt om deres skøndhedslinjer eller om de såkaldte eksperter der står bag det.
Til gengæld kender jeg godt nogle af slagstricks´ne fra skønhedsbranchen også, og jeg bryder mig ikke om det.

Men må jeg have lov at spørge hvilket selskab DU har haft succes hos? Ikke fordi jeg ønsker at være med i noget, men simpelthen fordi jeg synes det er pudsigt at de slet ikke kender til AMWAY´s metoder, men tilsyneladende er ret bekendt med koncepttypen alligevel.

Vi er enige Netværkeren
Synes også det er tarveligt. Men du skal huske på at de repræsentanter opfører sig, som de får besked på af deres sponsor. Det er derfor det er utrolig vigtigt at læse denne person. Du skal tænke på om du selv tror på det, der bliver fortalt. Du kan hurtigt mærke om en person taler ned til dig og dermed alle dine potentielle kunder og forhandlere. Der er mange lykkeriddere i denne branche. Sikkert flere end i andre fordi det koster så få penge at starte med forretningen. Folk får $$$ tegn i øjnene. Men de glemmer det er op ad bakke det første år. De fleste har ikke den energi og tro på sig selv, som det kræver at få succés i forretning. Og derfor er det nemmere at "slagte" forretnings metoden fremfor at indrømme man ikke har det, der skal til for at lykkes. Det er der faktisk ikke noget galt i. Mange er jo godt tilfredse med et jobliv, som lønmodtager. Jeg ser personligt ikke ned på dem. Men ville ønske flere turde begive sig i lag med selvstændig forretning. Mest af alt for egen skyld.

Det er vigtigt at slå fast en rep. ikke er en repræsentant for firmaet Amway. Han/hun er bare en uafhængig udbyder af firmaets produkter. Nøjagtig som hvis du solgte Bodum kander i din isenkræmmer forretning. Forskellen består i måden du kan tjene penge på. 2 måder. Dels ved at sælge varer til en slutbruger og dernæst ved at rekruttere nye uafhængige sælgere af de samme produkter. Da det logisk set bedst kan betale sig at blive forhandler vælger de fleste dette. Men der er mange, som kun køber til eget forbrug og derfor ikke tjener noget på forretningen. De vil måske tegne nye forhandlere op og stille og roligt oparbejde en provision med det for øje at få egne produkter betalt. Det er der vel heller ikke noget galt i. Man har jo brugt tid og kræfter på det.

Selskabet jeg har solgt produkter for hedder LR og er tysk.

Jeg vil stadig anbefale dig at læse bøger om emnet inden/hvis du begiver dig ud i denne form for forretning. For så vil du have lært de mest nødvendige ting om forretningsmetoden og de folk du skal passe på derude i branchen. Der er mange brådne kar. Firmaerne har jo ikke styr på dem. Det samme gælder Bodum. Der er også mange brådne kar i dansk detail handel. Se blot magasinet kontant og andre udsendelser. Det handler om at få et nuanceret syn på sagen. Det gælder i alle livets forhold.

Venlig hilsen
en tilfreds netværker. :-)

MLM ANONYM
Jeg kan garantere dig for, at MLM bestemt ikke har noget med pyremide-selskab at gøre. Prøv at definere "pyramide-selskab"?.

Det vil betyde, at der ikke er et fysisk produkt man kan få for pengene. Dvs. at ens indtjening er baseret på fiktive varer.

MLM er derfor en forlængelse af organisationteorien, men journalisterne i Danmark elsker at lave psykologiske kortslutninger og bilde folk ind at MLM er pyremidevirksomheder. Dette forkaster jeg, fordi man kan få succes ved at formidle et produkt og succesen er en belønning beregnet ved hjælp af et binært system.

Det er en enestående mulighed for at maksimere sin profit på. Jeg vil henvise dig til at gå på biblioteket og søge bøger vedrørende MLM, på den måde kan du få en forståelse af, at MLM og Pyramidevirksomhede ikke er til nærmelsesvis det samme.

MLM er ikke pyramidevirksomhed af 3 årsager:

1) Der er en modydelse af penge.

2) Produktet bliver markedsført.

3) Modydelsen af penge er et fysisk produkt.


Med venlig hilsen

....? netværker
Du ANER tydeligvis ikke, overhovedet, hvad du taler om... sørgeligt :o/

Ja nemlig ja :) netværker
Det er nemlig helt rigtigt..! Kort og godt :)

pyramide Per D Jespersen
For det første, jeg har ikke noget til overs for folk der er anonyme - de skjuler noget !! Pyramide selskab, er når dem i toppen tjener penge på dem i bunden.
Og det bryder jeg mig ikke om !! Føj.
Per D. Jespersen

Hej Netværker. mtj
Hej Netværker. Jeg kunne godt tænke mig at komme i kontakt med dig. Jeg har noget jeg godt vil vise dig. Det er noget helt nyt, som ikke er kommet til Danmark endnu. Er der en måde jeg kan kontakte dig på.
mvh mtj

Svar: Pyramide Jesper RM
"Pyramide selskab, er når dem i toppen tjener penge på dem i bunden."

Sådan er det vel inden for hele butiksbranchen. Du skal ikke bilde mig ind, at alle slags butikker ikke tjener en endda ret høj avance på at sælge deres produkter. Ergo: Ud fra dit udsagn er det danske samfund (og alle andre samfund) et stort pyramidespil.