Anarki

Anarki kaiogkaren
gadens parlament, retsløshed. Kriminalinspektør Per Larsen tør ikke gribe ind i rydning af Ungdomshuset. Beboerne i området havde glædet sig til at få det ryddet. Netop det, at udenlandske autonome dukker op, burde være en væsentlig grund til at føre politiaktionen igennem. Det findes tåregas, som kan bruges til at neutralisere sådanne ballademagere. Vandkanoner er også effektive. Hvor ender vi hvis Per Larsen, og dermed politiet lader sig skræmme. Hvad bliver det næste gang?

Du har ret! Per H
Magen til knæfald for vold og trusler skal man lede længe efter!
Det er åbenbart det man kommer længst med.
Kunne være vi andre skulle bruge samme fremgangsmåde, når noget går os imod!!!

Tror ikke ordet skandale er dækkende nok...

Auktionen er udsat til efter nytår. karpa
For at sikre politifolkene og deres familier en glædelig jul.
Er du københavner KOK.m.m.
Når man ryder huset er det så 20-40 unge ballademagere? De er over 500. De er ikke bodboldshooligans. Plus reserver. Jeg frygter at de sagtens kan komme op på 2000. Så er det jo en ren borgerkrig. Du kan godt se farvel til alt hvad der hedder forretninger-biler i en radius på 1000 m rundt om huset.
Politimesterens beslutning er klog. Giv det lige en sjance til. Efter nytår så får vi se. Han tænker sku da også på sine folk og deres familie.
Politiet i København fandenme ikke skakbrætter. Det er en politisk løsning han fisker efter.
Jeg tror ikke folk i provinsen forstår alvoren af situationen. De tror det er en holiwood film i fjerneren de er vidne til.
Jeg kan godt huske som ung da jeg stod og så til da de rydede Sorte Hest på Vesterbrogade. Nu er de bare 100 gange så mange.

De bør sælge huset. claespedersen
Faderhuset bør sælge huset, og der ingen grund til de skaber den konflikt og med hvilket formål har de købt huset.

De har hele tiden vist der vil komme en konflikt ud af det og det vis man mener det lidt alvorligt dette med religion og troen på gud så undgår man vel og skabe konflikter eller hvad ?.

Faderhuset har fået tilbudt at få deres penge ind igen og kan købe et bedre hus et andet sted, hvor de også har meget bedre muligheder for nå folk med deres kærligheds budskab og troen på Jesus.

Men da jeg i mit liv har mødt en del af folk fra nogle af de frikirker, og har oplevet nogle mennesker der i var blevet frelst og i den grad har sjålet min tid med deres plader om næstekærlighed for at opleve dem år efter dybt psykotisk uden kontakt med dem selv, har jeg fået nok af disse evangeliske frikirker og deres flyvende bevisthed uden jord forbindelse.http://www.humanistiskdebat.dk/

provins elven
Du har fuldstændig ret. Og sikkert kan der også
findes anden løsning end magt. Det kræver virkelig mod af politiet at afvente og søge anden løsning, og det kan kun være i alles interesse.
Ment sådan selvom jeg også bor i provinsen. ;))

Undskyld hvis jeg provoede karpa
Jeg synes bar at mange i f.eks Jylland ikke er helt klar over situation. Starte en kæmpe konfikt i København midt i julehandelen. Meget klog udmelding fra politiet.

Alt forladt elven
Men der findes skam også besindige Jyder :)
Jyder er nemlig troværdige, besindige, venlige folk med humoristisk sans.

Ve do vor provinsen sidder å en kvinde.?
A spør fodi a læst i a avis at der har voren en kvinde der var blevn skut i a provins.